Ultraljud på Tisdag

På tisdag är det ultraljud igen men då är det läkaren som gör det, så får antagligen bilder då med :)
Hoppas av hela mitt hjärta att bebisen i min mage mår bra! <3
Med mig under ultraljudet har jag Jenni (som stått jämte mig från första stund fast att folk varit så fruktansvärt elaka, hon är den som aldrig svikit mig<3) & även Erika ska vara med såklart<3

Min vackra Neo är kanon-förkyld :(
Hoppas du blir frisk snart underbara unge, jag älskar er mina fina barn <333333333333333

Nu kommer snart Erika mfl. hem till mig för att invänta stan sedan, Julskyltning idag ju! :D

(Väljer att inte lägga upp bilden från Ultraljudet här & inte mycket info om graviditeten då jag inte vill att vissa folk ska snoka, så inom ett tag blir det lås på bloggen, så dom som vill läsa om mig och min underbara familj, och bebisen i magen, får helt enkelt skicka till mig & fråga om lösen :) 

Puss&Kram.
  
 

Neo feber :(

Min lilla Neo har fått feber, han hostar som bara den och näsan rinner.
Ringde min mamma som kom och hämtade oss för en stund sedan, så vi ska sova här.
Just nu är min mamma och busar med Neo och min bror, Neo blir så glad av dom! :)

Han har fått hostmedicin som heter Mollipect (tror den stavas så?) och den är hemsk, den har en hemsk smak så Neo klöks fruktansvärt mycket av den, men den brukar hjälpa bra, så hoppas den gör det nu med!
Han hade 38,1 i temp men gav honom inte panodil eftersom han är hyfsat pigg och busar. Ska ta tempen lite senare igen innan han lägger sig.

Imorgon ska jag och min pojkvän på utflykt med min mormor & morfar, om inte Neo blir mer förkyld för då stannar vi såklart hemma, men om det ser Okej ut så ska min mamma, pappa & bror passa Neo :)<3

Hoppas min lilla Neo är frisk snart!!!!!! ♥

Vi hörs!

ULTRALJUD V 11+1

Idag var det inskrivning på Mödravården, Erika var med mig som stöd - tack ♥
Där togs det 5 rör med blod, massa snack och det blev även ett ultraljud!
Kan säga att jag var riktigt nervös, men det släppte när en liten bebis som spralla
för fulla muggar ploppa upp på skärmen och även en tår kom, åh så glad jag är!

På tisdag om en vecka så ska jag till läkaren och då gör hon ett ultraljud till, får nog bilder då tror jag :D
Puss&Kram.

Älskar mina barn allra mest <3<3<3<3<3<3<3<3


10+0

Idag är det vecka 10+0 i graviditeten, och imorgon är det endast en vecka tills ultraljud och inskrivning på MVC, hoppas allt är bra med bebben där inne ♥ är så rädd... vi älskar dig&hoppas du mår fint där inne i mammas mage älskling!

Min andra lilla älskling har varit på dagis idag ju, han blev verkligen överlycklig när vi lämnade honom där :D Skönt att det går så bra och att han trivs så bra på dagis.

Jag gick hem och vilade lite, eller ah.. somnade faktiskt :O vaknade och hämtade Neo på dagis, kräktes när jag kom hem :( Varje gång jag kräker så sätter sig Neo jämte toan och tittar på mig och tror att jag spottar i toaletten, så han ska också spotta och försöker att trycka väck mitt huvud (haha) inte så roligt just då men nu kan man ju skratta åt det, men tycker så synd om honom när jag mår såhär fruktansvärt dåligt!

Pratade med mamma innan ifall dom ska lägga in mig pågrund ut av att jag inte får mat och vätska i mig tillräckligt, och då ska hon ha hand om Neo. För åksjuk tabletterna hjälper inte, och vill heller inte ta dom om jag ska vara ärlig, rädd att det ska skada bebisen och det vill jag inte!! Får prata med BM och se vad hon säger, om det inte blir bättre vill säga.

Kram på er <3

Names.

Vi har funderat lite smått på namn, fast att det är lite tidigt innan man vet om bebben mår bra, men ska på ultraljud den 23:e November, och på Tisdag så är det en vecka kvar.

Här är namnen hittills:

Pojke: Elian/Elias (inte bestämt oss, o kommer inte göra föräns vi ser han om det är en pojke)
Flicka: Joline eller Thea

Sen är detta bara namn som vi pratat om, sen kan man ändra sig tusen miljarder gånger om och om igen under en graviditet :)

?

Anonym:
Va kul att ni har blivit vänner igen :)

Svar:
Ja, det är jätte kul (<3)
Men vem är du då? :)

Fars Dag !

Grattis på fars-dag alla pappor ;D

Min simon fick en tröja av Neo där det står 'Världens Bästa Pappa" på, och den nya Vinter Chokladen som är av smakerna vit choklad med Vanilj, han blev glader han :D Och min pappa ska få en vanlig marabou mjölkchoklad för det är hans favo och lite tips, hoppas på att han vinner :D

Vi ska på fika till min mormor & morfar sen vid 14.00-tiden.
Nu ska jag kila igen.

(Uppdaterar bara bloggen lite, eftersom jag inte har någon lust till den!)

KRam

Kräääk..

Har inte kräkt på 2 dagar men nu kom det igen, jaja, man får stå ut, för barnens skull (<3) Älskar ju dom av hela mitt hjärta! Tog precis en åksjuk tablett för att må lite bättre, hoppas jag inte kräker upp den bara :(

Satte precis på potatisen på spisen, ska göra potatismos med köttbullar, sugen på det.
Neo sover middag, och sen när han vaknar ska vi till Erika och hennes familj :)

Vi har blivit bjudna på julbord med S jobb, ska bli trevligt tror jag :)
Men det är inte föräns den 11 December.
Mina föräldrar ska sitta barnvakt åt Neo, det tycker han är jätte roligt iallafall :) hehe.

Idag är jag inne i vecka 9+5 (<3)

Har inte så stor lust att skriva blogg längre,
känns som jag har mycket mer roligt att göra.

Vi hörs! :)


9+3

Idag har vi kommit till vecka 9+3 och jag ska på inskrivning i vecka 11+1 och då gör barnmorskan ett ultraljud, jag är så rädd att allt inte är bra så jag tar med mig Erika som ett stöd! Hoppas av hela mitt hjärta att du mår bra där inne i magen, mamma&pappa&storebror älskar dig. Älskar båda mina barn

Om en stund ska vi ta bussen till Erika, och ikväll ska jag på en kurs med körskolan, tråkigt som bara den men vill gärna få det gjort. Neo är förkyld och även jag lite med, men hoppas Neo blir frisk snart ♥

Nu är det inte långt kvar till Julafton, mysigt! Men innan dess är det ju dop för min lilla kusin Elina, den 5:e december :)

Ska kila nu.
Puss&kram.

37,5

Tog tempen på Neo precis eftersom han är jätte täppt i näsan och hostar, och den låg på 37,5 så det är ju inte feber i folks öron men i mina så är det feber, eftersom Neo noramlt har 37,1 i temp så är det pågränsen till feber för mig, men ger självklart inte honom panodil, utan tar tempen på honom inatt och ser om den stigit eller förhoppningsvis sjunkt till det normala igen.

Haft en trevlig dag idag :)
Även pratat med BM och kommer få ett ultraljud på inskrivningen i v. 11+1 är jag då, pga jag är så otroligt rädd efter blödningen jag fick!

pusshaj.


Neo ska få ett syskon

Neo's lillebror/lillasyster är beräknad den 12 Juni 2011 sålänge allt går vägen, och det hoppas jag verkligen

Var inne på akuten förra veckan då jag började blöda, dom trodde det var ett missfall men dom gjorde ett vaginalt ultraljud och där låg en liten bebis, dom tyckte dom såg hjärtat ticka och läkaren bedömde det normalt så vi fick åka hem igen och blödningn slutade ju efter ca 30 min. Så nu håller vi tummar och tår allt vad vi kan för att bebbe 2 mår bra, vi älskar dig hjärtat! Idag är vi inne på v. 8+4 <3

Neo är på dagis just nu, han stor trivs verkligen där och det gör mig så glad! :D
Simon är på jobbet, och när han kommer hem så ska vi börja på maten, min mormor och morfar kommer nämligen hit ikväll och då bjuder vi på kålpudding med potatis och sås :)

Nu ska jag kila. Puss&Kram.