Myskväll

Det blir en kväll hos Jimmy istället, Erika och dom ville inte till brasan och ska jag vara ärlig så vill inte jag heller det :p haha. Så det blir nog en mysig grillkväll med familjen björkman/sjöström :D hehe. Har varit med mamma i stan och handlat massa mat idag, gotttans. och imorgon blir det jobb som gäller för mig :( tråkigttttt, men det är röd dag imorgon så tjänar ju lite extra pengar ;) hihi. göttt! men ska kila nu, umgås med min lilla familj <3 pusspuss.


NEEEEEEEEEO <3 !

I love you

S & E - trugh it all <3
261107 - jag har älskat dig från första dagen du blev min!



NEO, MAMMA ÄLSKAR MÅNGA, MEN DET FINNS INTE EN ENDA SOM JAG ÄLSKAR SÅ MYCKET SOM JAG ÄLSKAR DIG!

Tjooowsan

Jävlar vilken tandvärk jag fick igår, så nu hämtar pappa mig om en timme ca så drar jag ner till tandl. sedan kommer älskling hem, och sen kör vi med mamma och neo in till stan för jag behöver klääääder :) Sen imorgon ska vi till Erika och Jimmy för vi ska till majbrasan :D Och sedan på lördag fick vi en frågan om en sak, så ska iväg då med men de kan jag inte skriva här för det är en liten överraskning tydligen till en vän ;) hahaha, är man bra så är man! Men men, nu ska jag göra iordning allt till vår lille gosse tills vi ska åka sedan. PUSSSS / E.

ÄLSKAR SIMON & NEO <3

Lååång dag

Var med Erika uppe på förlossningen idag, så det blev en tidig morgon, men allt gick bra som tur var, skönt! :) Hade jätte trevligt. Men kan inte skriva mera nu, ska umgås med min lilla familj <3 pusspuss / E.

NEO MITT HJÄRTA <3

Tidig morgon

Imorgon blir det en tidig morgon, för vi ska vara och hämta Erika klockan 7 på morgonen, för att sedan åka in till förlossningen och Erika ska då träffa läkaren och lite så, så ska vi köra henne in och jag ska vara med henne där inne, men allt kommer gå fint :) Jaja, så imorgon blir det nog inte så mycket bloggning inte! Kommer påminna mig om när jag födde Neo imorgon, glömmer det aldrig, när jag kom innanför dom dörrarna och fick för mig att lägga mig och sova men BM sa typ som att jag inte var riktigt klok, inom några timmar har du bebis, du har inte tid att sova, haha, och nej, det märkte jag då dom satte CTG hur värkarna började smyga sig på.... inte kunde man sova då inte :D 



NEO i vecka 12 (11+4) <3

anonym

anonym:
va är det för mening med att lägga ut grejer på internet som är tillgängligt för vem som helst om man ska ha lösen på det? då är det väl bättre att låta bli att lägga ut något överhuvudtaget.....


- för att jag har vänner som läser & unga mammor som är super underbara som jag har bra kontakt med! dom får gärna läsa, men vad ska ni andra läsa för? finns ingen mening med det, så i med att du sa detta så kanske jag borde sätta lås ändå? jag har denna blogg för att skriva för mig själv och dom som vill läsa, men om det är så du resonerar så visst, jag ska sätta lösen!

btw: komentera inte mig om du är så feg och inte vågar säga vad du heter, varför komenterar man då över huvudtaget? du skriver massa till mig, men skriv för fan då ditt namn, är det någon som är feg, så är det du!

Planerna finns...

Och jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir som vi tänkt!

-
Jaha ja, nu har jag & simon en bdb tillsammans där vi heter - Neosforaldrar
Och vi kommer att sätta lösen på våra andra som det ser ut nu.
Är det någon som läser min blogg förrästen? Eller jag ser ju att folk läser...
Men vilka är ni ? :D

Pusspuss / Erica och Neo <3



Erika & Malin

Idag fyller våra kära vänner Erika&Malin 18år, stooooort grattis till er <3


Mamma&Pappa älskar dig lillkillen <3

SUPER BABY :D


superman ;D haha. älsklings bebisen imorse :)

Älskade Son

Vilken glädje det är
att få gratulera
till att ni om en tid
kommer att bli flera.

Av allt fantastiskt
vi människor gör
finns inget så stort
som det ni står inför.

Ett barn tar nu form
sekund för sekund...
Men allt man kan se
är en mage bli rund.

Och när barnet är redo
att sen komma ut
är all längtan och väntan
äntligen slut.


DU ÄR HÄR OCH DU ÄR REDAN 2 MÅNADER, MEN MAMMA VAKNAR FORTARANDE OCH TÄNKER: "ÅH, HAN ÄR HOS OSS!" EFTER 2 HELA MÅNADER ÄR MAMMA FORTFARANDE I CHOCKAD ATT TIDEN GÅTT SÅ FORT, VÅR POJKE ÄR HOS OSS <3!

Weekend

Yesss, nu är det äntligen helg och alla är lediga, skönt! Idag så är älskling hemma, han sitter och myser med bebis framför tv:n och har precis gjort pannkakor till oss, yamiii* hehe. Aooomen, Neo åt sista målet för igår klockan 21.00 och vaknade inte förränns 02.30 imorse så vi har sovit gott alla 3 i lilla familjen :) göttans. Men när han hade ätit då 02.30 så låg han klarvaken och skrattade, så vi tog över han till vår säng och busa lite med honom, sedan nattade vi honom i hans spjälsäng igen efter en stund. Vi har vant honom att sova i sin egen spjälsäng för ett tag sedan, och han är jätte duktig, så vi köpte en sån som sitter över spjälsängen, med massa lampor, musik och grejer som snurrar, då somnar han gotttt! :D Men spjälsängen står såklart intill min sida av sängen så jag ser honom hela tiden, vill ha koll på honom heeela tiden såklart! Annars idag så är mamma och pappa iväg på en liten utflykt och kommer hem ikväll, bror är i skolan och vi kanske ska med han ner sedan till stan för han ska klippa sig :) Och Evelina kommer hit en runda efter hon varit i skolan, mammas kompis barn :) Så vi ska baka lite gott och mysa med bebis såklart! Ahja, nu ska jag gå och umgås med mina fina pojkar <3




Lillen verkligen ÄLSKAR att åka bil :)





Jag älskar er allra mest mina pojkar <3

 

Tänk vad tiden går...

Tänk att tiden går så himla fort, i tisdags var vår pojke redan 2 månader gammal, han böjar bli större ju :) hihi. Jag har fortfarande inte ringt om dopet, måste hinna med det snart, tror det får bli morgondagens projekt, hehe. Det blir min kära broder som ska hålla i Neo i kyrkan :D Sedan ska min mamma & simons mamma vara faddrar med, tror jag, men det märks ju :) Detta har tagit lång tid för oss att komma överränns, men båda ville såklart ha min bror som håller bebis, såklart, eftersom han bor med oss och står väldigt nära lille Neo, så det är ett bra val, hihi :) Sedan fick vi välja en var i släkten och då valde jag min mamma, för att hon är en som jag litar på, kunde lika bra ta min pappa men han tycker verkligen inte om att stå framför folk så han sa att han är glad över att bara få vara morfar, vilket han är mycket bra på :D sedan valde simon sin mamma och det vet jag inte varför, har inte frågat honom, men han sa att han valde henne iaf, för han visste inte vem han skulle ta annars, men det blir också ett bra val säkert :) hihi. Var på BVC igår och lillskrutten vägde då 5345g, var 57.9cm lång och huvudomf. var 38.5 och det var även läkarkontroll och han sa att vi har en fin liten pojke och allt såg bra ut :D då blir man ju bara såå lycklig <3 hihi. 



Mammas & Pappas lille hjärta (<3) !  


Mitt liv




Innan jag blev gravid med Neo så mådde jag fruktansvärt dåligt, jag och simon hade det inte alltid bäst i förhållandet just innan sommaren, vi gick igenom mycket jobbigt, mycket pga att jag mådde så dåligt och det va väl svårt för simon att se mig må som jag mådde och det blev mycket bråk ibland. men vår son förändrade allting, idag är kärleken större än något annat, och jag har aldrig älskat livet mer än jag gör nu, och all lycka är pga dig Neo, du är mammas och pappas hjälte, du är vårat hjärta, vårat liv. Tack för att du kom till oss, min son, jag är evigt tacksam att du finns till och jag ska aldrig släppa taget pojken min, du är mammas älskling alltid. <3 jag ska göra allt för dig, för du är det allra bästa mamma har. <3


Simon & Neo - Jag älskar er så otroligt mycket! :)<3 

Grillat ikväll

Jahaaa, nu sitter jag här och älskling bär runt på Neo som är lite grinig nu framåt kvällskvisten ;D hehe. Han börjar nog bli smått hungrig så jag ska fixa flskan till honom strax. Ikväll så ska Simon grilla och jag fixa potatisen, mamma är och handlar allt och resten av familjen är på fotbollsträning :p Yes. Nu var det ett tag sedan man träffa Erika och familjen, hoppas ni mår bra och att vi kan ses snart, så spännd på att få se lille Milton med ju, han tittar väl snart ut skulle jag hoppas :D Önskar dom all lycka till <3 Åter till matlagningen, det blir potatis i ugnen och revben (stava't?) med honungsmarinad och kanske vitlökssås. Nu ska jag kila. Ha de götttans i det fina vårvädret. Pussen / E och Neo <3


Neo på första Ultraljudet i vecka 11+4 då var han 47mm lång.
Vi har älskat dig från första sekund baby <3

lillprinsen sover

Min lilla prins ligger och sover så sött i sin vagn jämte mig här, har precis hjälpt mamma med maten och lite så. S och lillebror är ute och meckar med den jäfla mopeden ;p haha. Så jag tog en liten stund här vid bloggen nu när lillen sover. Tror han vaknar snart och vill ha lite mat, för det har gått ett tag sedan han åt nu, men det är iofs bra för hans mage, eftersom han åt lite för ofta innan så han fick magknip, så vi försöker dra ut på tiden lite så magen ska få vila lite, och det har vår gosse mått mycket bättre av, och då blir mamma och pappa glada :D Har även varit på efterkontroll, för att se om allt står rätt till där nere efter förlossning, och yes det var läkt allting och ingen fara! Livmodertappen visade sig osv så det kändes skönt att äntligen varit där. Ush för gyn-undersökningar. S fick hålla mig i handen vill jag lova, hahaha :p Tur man har en pojkvän som ställer upp (<3)

Vi var på Ullared i fredags - jag, S, mamma, lillebror och prinsen.
Gick finfint, vår lille gosse sov så gott i vagnen och när han vaknade så bar vi på han och det var ju massa folk att titta på, tyckte han var jätte spännande ;D hihi. Nej nu kom det ngra kompisar till oss. ha de bra / puss E !

Vår gosse

Förlåt, har inte hunnit börja blogga ännu, fick kräksjukan och lite sådär och hänt lite saker som jag inte tänker ta upp här så än kommer det ta ett litet tag innan jag kommer igång, men det kommer, jag ska bara reda ut ett par saker först :) Sedan är jag full gång med bloggningen hoppas jag. hihi. Pussspuss.


Min & Simons vackra pojk.
Vi älskar dig av hela hjärtat killen.
Vår lillprins :D
Du är vårt liv, vår luft, vårt allt <3

Sköna natt

Tjeniiixen.
Neo åt sista målet innan läggdags vid 18.00 och vaknade inte förränns 04.30 imorse :O snacka om att vi fick sova eller.
Sedan vaknade han inte förränns 09.00 och ville ha mat igen, då steg vi upp och käkade frulle vi med.
Nu väntar vi på att Erika och Miliam ska kika inom, vi ska till BVC med Erika som ska dit med Mille :)
Nu har vi pratat om vad lillen ska heta i andranamn och sådär, än så är inget bestämt, men det lutar åt att han får heta Carl Neo Milan. Såhär är det, Carl är ett släktnamn från både min och S sida så det passar ju bra, men det var meningen från början att det var från min släkt, vi visste då inte att det fanns i hans med, så det räknas att vi har detta namn efter min bror och morbror och även mammas morfar, så ja, från min släkt då! :) Sedan ville jag att lillen skulle heta Milan innan i magen då, men i sista sekund så fastnade vi för Neo, det namnet hittade vi på internet, vi vart på ultraljud i vecka 38+2 och fick då reda på att det var en pojke vi väntade på, och gick hem och kollade på namn på internet och S sa att Milo var fint och jag tyckte ju Milan, så där var vi inte riktigt överränns, så vi skulle trycka upp en sida med namn men klickade fel och det kom upp någon annan sida :S ? men där stog det iaf med stora bokstäver NEO och vi sa direkt: det blir en liten Neo som kommer till oss! Och varför vi har valt namnet Milan som andranamn är för att jag tycker fortfarande det är grymt fint,, så får vi en pojke till någon gång, så lutar det nog mot en liten Milan, helt klart :) yepp!  Sedan efternamnet blir troligen S efternamn men inte helt överränns ännu, så vi får se med den saken helt enkelt!

Ska ringa om dop idag med, blir troligen i juni om det finns att boka då :D
Eftersom att jag vill att Erika, Jimmy, Miliam & självklart lilla Milton ska komma också!
Så tar vi det i Maj kanske Erika föder om han kommer tidigare, och inte får dom missa dopet inte, om dom nu vill komma :p Som vi verkligen hoppas!!! :) Sedan har vi pratat om faddrar och sådär, vi vart överränns men sedan nu så har det hänt lite saker mellan mig och vissa andra så jag är inte överränns om dom i simons släkt som ska vara detta, så vi får ändra lite, så det så! :) Ska på efterkontroll imorgon med, hoppas att allting är som det ska bara, skit nerövs :O hehe. 

Just nu sitter S med lillskrutten och busar skulle jag tro :) Han har ju börjat leé och skratta så mycket nu, hihi, man börjar nästan gråta av lycka när man ser sina små så glada ju :D Nej, nu ska jag kila. Ha de götttans / E!


Min största kärlek <3