http://www.viraltrafik.se/?Neosmamma

http://www.viraltrafik.se/?Neosmamma
Tryck på denna länken, då kan ni verva mig också få ni fler läsare, testa :DD

Läsare ?

Vad tycker ni är intressant att läsa om?
Så man får lite tips och ideér att skriva lite mer....



Nu sover Neo i vagnen jämte mej och Simon är där upp och vilar lite, jag har precis beställt paket till min älskling som fyller år om några dagar :D + att han ska få andra saker med då. <3 Jag längtar till Julafton med btw, gör inte ni? Aja, ni får ha en bra dag - regnig dag! puss på er.

Mamma älskar sin Neo mest <3

T o r s d a g

Idag är det torsdag och vi ska in till sjukhuset igen, för att Neo ska få bada i något spec. bad för sin torra hud, detta ska göras 2ggr denna vecka + 2 ggr nästa vecka, gjorde ju det igår med, tyckte han så mycket om så :D + att hans eksem är helt väck :O Min morbror ska med oss in dit, sen ska vi inom mormor och morfar med, jag ska kolla efter fiskespö, för ikväll blir det att åka till mormor och morfar, så vi drar ner och fiskar lite om vädret tillåter så, det hoppas vi på! :) hehe. Emma och Sofie kom inom för någon dag sedan, alltid trevligt med fint folk :D tack för besöket iaf <3

Kram / Mamma Erica


1 år & 8 månader tillsammans

1 År & 8 Månader tillsammans med Simon. <3

Vår älskling <3


Mamma & Pappa älskar dig allra mest Neo <3

Inte mjölkallergiker

NEO TÅL MJÖL = TUR !
Läkaren ringde idag, Simon pratade med honom och sa att testerna visar att Neo inte är mjölkallergiker som tur är! Mjölk är ju såå nyttigt så det vore synd om han inte tålde det, men det gör han :D hihi. Sen sa läkaren att dom har skickat en remiss (stava?) till hudläkare som ska ge Neo ett bad som ska göra att hans hud inte är lika torr eller något, alltså det är ett speciellt bad, fråga mig inte vad.. hmm, för de vet jag inte, inte ännu men jag uppdaterar er när vi varit där. Han trodde vi skulle få en lapp i postlådan inom koort.. så vi får se om den kanske dyker upp med posten imorgon om vi har tur :)!

Akuten

Var på akuten idag med Neo pga hans utslag och att han kliar massa på det osv... han har blivit lite gnällig och haft ont av det så vi åkte dit eftersom dom på BVC inte kan göra mer än att ge salvor, (höhö). men iaf, så tog dom prover på han med. Men han mår bra för övrigt så det är skönt! :) Skulle testa med ett annat tillägg som är utan mjölk ifall att han skulle ha blivit allergisk, men dom trodde inte att de va mjölk men ska ha den tills vi ser vad testerna visar - för säkerhets skull! :)

Ska nog iväg med Erika och hennes familj och handla lite tills imorgon, campingen :) Ni får ha de så bra. KramKram / Mamma Erica - älskar dej mest Neo <3


att ha fingrarna i munnen är poppis när tänderna är på G :D

Hem till Erika m. familj

Nu drar vi snart hem till Erika och hennes familj :) Sen kanske det blir stranden en runda med vår familj ikväll, mamma hämtar oss hos Erika sen tror jag. Imorgon blir det packa inför campingen och handla det sista sakerna innan vi sticker på fredag så blir att lägga sig i tid ikvällen. Vi har precis haft besök av mammas kompis Anni och hennes 2 barn eller barn och barn, dom är vuxna och den ena hade sin lille pojke med sig, Samule heter han :) Och den andra är gravid med bebis nummer 2 :) Samuel är 1&½ månad äldre än Neo bara, så dom kommer nog leka tillsammans sen när dom blir äldre, kul :D Simon gör iordning Neo nu, klär på han lite andra kläder och så, det är ju inte så jätte varmt ute precis. Pusspuss/ Mamma E


frågor & svar

Ni kan gå in på frågor & svar och kolla om ni undrar något annars kan ni ju alltid ställa en fråga, så lägger jag in det där :) puss&kram / Mamma Erica.

Neo bloggar !

 ggvfr333333334333edf                                       gu                                             hh                        b

han sa säkerligen att ni ska ha en bra dag fast dock i siffror ;)
mamma & pappa älskar dig <3

Neo 5 månader <3

Nu är det 5 månader sedan och några timmar sedan som jag låg i förlossnings-salen och fick upp världens finaste pojke på bröstet. Mamma älskar dig mer än något annat Neo, du är det allra bästa mamma har. Mamma älskar dig min son. Mammas & Pappas pojke, du är vårt allt gossen <3


Mysa i mammas famn är bäst, det slår ingen annans famn! så är det :)
Neo är en mammagris, vilket jag verkligen älskar = EGO ERICA.
Man får vara ego ibland, men bara ibland :)
(detta va lite skämt med Ego, om folk inte fattade det)!

Han har blivit riktigt mammig på sista veckorna, han har alltid varit mammig för det är nog alla barn, men just nu är det väääldigt mammigt, bara mamma som passar ibland säg. haha, ibland skriker han och vägrar äta om någon annan matar han, men när jag tar han så äter han.... är det så för er andra mammor med? det är myyyyys :D


Neo med pappa, han är självklart pappig med, så ni inte missförstår.
Barn älskar sina föräldrar, båda två!
Älskar er mina boys :))


Nytt spjälskydd + nya påslakan men dom är i tvätten innan han får
använda det pga sin känsliga hud just nu, så lägger upp bild på det imorgon :)


Andra delen av spjälsängen :)


lite bilder på väggen i rummet, Neo på UL vecka 16+4
Morbror med Neo när vi kom hem från BB ett tag efter
Pappa med Neo på två bilder på BB
Mamma med Neo trött efter aming 24/7 hehe :)

Komentarer

Folk har komenterat mycket & roliga/snälla saker på sistone, vilket är jätte roligt, jätte kul att ni läser min blogg, sedan finns det mindre roliga komentarer från tjatiga folk som babblar massa, men det tar jag och skiter i, för det finns dom som är trevliga, tack :D


Roligt folk :D

Tack för att ni svarade på min frågor, jätte trevligt att få veta lite om er alla :)
Puss på alla mina läsare :)

Ni Läsare

Vilka är ni som läser min blogg? Det skulle vara så intressant att få veta lite om er, kan ni inte skriva något om er?
tex.
Vad heter ni?
Vart kommer ni ifrån?
Är ni unga föräldrar eller bara någon som hittat till min sida?
Hur hittade ni min sida?


Finns ju massa frågor, kan ni inte svara på något iaf? :)
Kram på er / Mamma Erica

Handlat till campingen

Såååå, godkväll på er alla :)
Nu har vi varit på Maxi och handlat allt som behövdes till campingen, eller ah, nästan allt... mjölk och grädde köper vi påvägen när vi ska åka. Campingen är bokad och det känns som det mesta fallit på plats och att vi inte har glömt något.

Handlar lista:
Tvättservetter
Mat - NAN 4-6 mån.
Blöjor
Burk-puréer
Banan-gröt
Capuccino
Kaffe
Pålägg
Bröd
Läsk


( resten handlas imorgon ).
och lite annat, bl.a så köpte vi kläder till Neo med dom hade lite rea också, hehe :) Slänger in några bilder på dom imorgon för dom ska tvättas först, eftersom Neo är känslig i huden nu med som jag skrivit i tidigare inlägg.

- Hmm, den dära "Sara T" som hon kallar sig är lite knepig, hon skriver från två olika mejl adresser och Simon har redan gissat vem hon är under namnet Ing-Marie men vem vet? OM det är så som han tror, så är det fruktansvärt löjligt av en vuxen att bete sig på detta viset. Men jag bryr mig inte, det är jag som beter mig vuxet och inte hon i denna situationen enligt mig :)

Aja, idag har det varit en regnig dag, tråkigt... nog för att det varit lite för varma dagar men man skulle inte klagat för mycket, för nu står man här med regn och gråa moln, hoppas det blir fint väder till helgen. Eller vad tycker ni? Lite sol vill vi la ha, så man kan vara ute och hitta på lite kul med barnen :) Ni får ha de så bra. Godnatt, nu blir det mys med pojkvännen för bebis somnade precis så sööttt så sööttt :) natt natt.

Måndag och handla

Idag är det måndag, tråk? kanske! märks....
Vi ska handla idag, tills vi ska campa i helgen, handla mat och blöjor osv.
Simon bakar en kaka nu - Mocharutor, som vi ska ta med oss till mammas mormor senare efter att vi har handlat :D
hehe. Neo sitter i sin baby sitter och kollar på pappa som bakar :)) haha. ska gå till dom nu.
laddar hem lite bilder från fuji bara, som vi kan sätta in i fotoalbumet vi köpte igår, hälften är redan fylld :p haha
pusspusss / mamma Ericaaaaa

Kopp te


Neo ligger i sin vagn precis bredvid mig och sover så sött (:
Jag passade på att ta en kopp te och sedan sätta mig här och läsa lite bloggar.
Någon som har förslag på bra bloggar som man kan följa/läsa?

Imorgon blir det nog att åka hem till mammas mormor och hälsa på, det var ett tag sedan hon såg Neo så hon ville gärna träffa honom :) Hon fyllde 90år för någon månad sedan. Jaja, nu ska jag läsa lite bloggar. Pusspuss

Någon som vill att jag ska länka? - bara unga mammor helst :)

Fått en fråga

Carro:
Jag har en del frågor.
Hur mycket per dag sover Neo?
När brukar han nattas på kvällen och vakna morgonen därpå?
Vad gör du och din pojkvän när Neo sover middag/kvällen?

Svar:
1. Neo brukar somna en gång på förmiddagen & en gång på eftermiddagen oftast, runt en halv timme - timme per gång.
2. Han brukar äta runt 8-9 tiden varje kväll och somnar oftast därefter mätt och belåten. Sedan brukar han vakna allt mellan 6-9 på morgonen och vilja ha mat :)
3. Vi brukar kolla film, mysa, sitta lite vid datan, ibland tvätta och fixa för morgondagen om vi ska hitta på ngt, koka flaskor, ja, en massa, men har vi tid över för varandra så brukar det bli att vi tar och går en runda med en sovande Neo i vagnen eller så myser vi framför tv:n tillsammans i sängen :)

Något mer ni vill ha svar på? Bara att fråga, jag lägger in dessa inlägg med frågor under kategorin "frågor & svar" som finns i menyn.

Nu har jag en fråga till er läsare/bloggare. Jag skrev ju kategorin "frågor och svar" hur gör jag för att ni ska kunna trycka på det jag skrev här och komma direkt till den kategorin? om ni förstår hur jag menar? tacksam för svar :)

19 Juli - Söndag

Var och handlade innan idag med mor & far, pojkvän och bebis :)
det blev:
bitring med vatten i, så lägger man den i kylen så blir den sval och det blir skönt när det kliar
foto-album
fruktpueée - päron/banan
tvättservetter
godis (inte ofta jag köper det)


någon som kan en bra film som vi kan hyra?
- romantik eller komedi helst! :D

Bilder från idag 19/7


Banan-gröt som Neo äter till lunch varje dag


Pappa simon som ger honom gröt till lunch today :)


Kan bli lite torrt med gröten så lite vatten emellanåt är smaskens

sen kom morfar thomas (min pappa) med frukost som han köpt på kafeét i byn


mamma Erica med en nyvaken Neo <3


Vi älskar dig sötnos <3


sen blev det att bada


baby - shampoo


älska att bada, hatar att gå upp ur badet bara... hmm, men man blir ren :)

Neo Bebis

Nu är min Neo vaken så jag ska gå och mysa med honom, vi har varit och handlat och lite så idag, skriver mer sen. Som sagt så vill ja inte sitta här när jag kan umgås med min son, utan det får bli när han sover om jag inte tvättar eller städar då eller ngt annat :) hehe. pusspuss

Komentar

Komentar från " Sara T "
Hållå! Låter som ni har mysiga morgonvaner du och DIN son! Bor din pojkväns familj långt bort eftersom du, ni aldrig skriver eller verkar träffa dem? Hur har du och din pojkvän träffats? Hoppas ni får det trevligt på campingen. Hälsningar ST

Svar:
Ja, vi har massa med mys jag och min lilla familj :) Simon gick i sommarskola innan därför så gick jag upp på morgonen med Neo, nu går vi självklart upp alla 3 tillsammans när Simon har lov. Jag och min pojkvän träffades i skolan genom en kompis till oss båda som heter Sofie och som vi umgås med än idag :) Jag skriver inte ut något om simons föräldrar, det får han själv göra då, det har jag ingen rätt att göra & simon vet tydligen vem du är ING-MARIE :) kallar sig för "Sara T"...  haha! Tacktack, ja vi hoppas vi får det bra på campingen! :) tjaotjao.


Nu ska vi upp och mysa, lillen sover och jag och min älskade pojkvän ska upp och kolla film tillsammans :))!

Hmmm...

Har inte hunnit lägga in bilderna på datan än, för varje gång jag satt mig hör man pappa "Erica, det åskar kan du dra ut sladdarna är du snäll?" haha, så nee, jag har inte vågat sitta här när det åskar och nu ska vi snart iväg, så får bli imorgn eller något, vi får se! Men bilder blir det, men vi får se när jag har tid :)) puss&kram*

Sovmorgon

Idag vaknade jag runt halv 8-tiden och kände på mej att Neo snart skulle ha mat, så jag gick ner på toa och sedan fixa jag lite mat till honom och mycket riktigt, när jag kom upp låg Simon med en hungrig kille i famen :) Så jag tog honom och gav han mat och sedan somnade vi alla om igen. Vaknade vid 11-tiden då Simon gett mig sovmorgon, vilket aldrig hänt tidigare sedan vi fick Neo, det är alltid jag som går upp, men det är för att jag Vill gå upp med Neo :)) Kanske därför han är extreemt mammig nu för tiden? hehe, det är mysmys :D Folk kan ha honom lite och så, sedan början han skrika och då är det BARA mamma som gäller, haha, han har kanske kommit in i en sån mamma-period? älskar vår bebis <3 Tack Simon iaf, för sovmorgonen, det behövde min kropp vill jag lova :) hehe! Tur man har en så snäll pojkvän & Neo en så snäll pappa :) Simon hade fixat mat, klätt på han, smörjt in han osv, allt de mamma brukar göra på morgonen gjorde pappa idag, mysig far&son morgon :D kan behövas det med :)) hihi. Nu ska vi snart iväg till ett par kompisar med familjen, dom gillar ju att busa med Neo så vi ska också hänga med :D sen ville min mormor och morfar att vi skulle komma upp för 2 dargar sedan, så då var vi där :)) alla älskar Neo i släkten :) hehe! ha de göttt!

TORR-EKSEM

Pernilla
Vill inte påstå att han kan ha skabb, men jag läste för nån dag sen i aftonbladet att en bebis på 4 månader tror jag de vart, han hade fått ekesem. Eller läkarna påstog det, det tog jätte lång tid för dem att komma på att de var skabb. Du kan ju själv läsa denna artiklen om du inte redan gjort det. http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5519932.ab Men jag påstår inte alls att han har det. Så tro absoulut inte det. Vill ju bara att han ska må bra, o få slippa det han nu så fort som möjligt. Ha de bra :)

SVAR :
Vi var hos läkaren igår och han sa att Neo har torr-eksem vilket menas att Neo har väldigt torr hud så vi fick en salva att smörja med därav kommer hans eksem, så NEJ vår son har verkligen INTE SKABB! Men tack för du skrev det trevligt, vilket vissa andra förmodligen inte skulle göra, men Neo har torr-eksem som redan är väck, eftersom jag smörjt honom :)) Så det är nästan väck nu! Ha de bra.

Havet

Nu far vi snart till stranden en runda! :D
Får se jag om jag vågar mig i vattnet, rädd för brännmaneter.... uuuuh!
Erika - jag har skickat sms, om du nu läser min blogg före smset ;D hehe.






s o r r y

Förlåt, jag skulle ju lagt in bilder igår, men vi åkte hem till min mormor och morfar igår för att säga hej till min morbror och hans flickvän för att dom åker hem till Tjeckien idag! Och vi blev kvar där tills runt 23 -tiden. Så det blev sängen på dirren när vi kom hem, så bilderna komm in idag istället :)

Iaf, så idag ska mamma och pappa iväg med några kompisar så mammas kompis dotter Evelina kommer hit ikväll, hon vill nog inte sitta hemma själv så jag tror och hoppas på att hon kommer, kankse går en runda till sjön och så :) Vi får se vad vi lagar för goood mat, hihi. Tänkte även kolla om Erika & Jimmy + barnen ville komma hit ikväll/eftermiddag. Får messa henne om en stund :D Det känns så tomt när vi inte träffas så mycket nu för tiden :( MEN, nästa helg blir det camping med dom, och det ser jag fram emot så myckeeeeet, campa med sina bästa vänner, hoppas det blir fint väder och hoppas allt blir bra :D grilla om kvällarna, käka glass och spela boll med Mille :) Lägga dom små på filten och buuuusa, åh :)) så mysigt! Bättre vän än min vän, det finns inte, det är något jag vill lova er! :)

Mamma älskar dig Mest Neo <333333

kärlek





jag älskar min familj mest <33
haha, Simon ligger och säger "vad är det?" till Neo och Neo verkligen aaas garvar, jätte högt, haha så himla söttttt :D
ni är det bästa jag har, älskade familj <33

fint väder :)

det är jätte fina väder ute nu, erika & jimmy m. barnen kom hit och vi gick en runda, allt gick bra på BVC som tur var :) Just nu ligger S och myser med Neo :D hihi.

Fick komentar av en anonym ifall det inte är jobbigt att bli sur över små-saker tex som hon som skrev innan

Svar:
Jag tycker själv inte att jag svarade något otrevligt på den frågan, man måste ändå ha rätt att tycka en annan sak än vad andra tycker! Jag blev verkligen inte sur på den tjejen som skrev den frågan, jag gav bara ett rakt svar på hur jag ser på saken. Och tycker inte att folk ska lägga sig i vad gäller vilka jag litar på, för det är vad jag gör och inte någon annan ska bry sig så jag tar inte illa upp av sådana komentare& jag blev inte sur för jag bryr mig inte faktiskt! :D så nej, påstå inte att jag blir sur för skitsaker, vem har sagt att jag är sur? hehe, för så är det inte :)) då känner du inte mig! det ända jag reagerar på är när folk lägger sig i hur jag gör saker och lägger sig i hur mitt liv ska vara eller som tex den tjejen gjorde - vem jag litar på! det är väl ändå upp till mig vem jag litar på liksom. jaja, slut pratat och nej jag tänker inte sätta lås, för jag är verkligen inte sur på någon :)) så lägg ner med det skitsnacket. pusspuss :) / STOLT MAMMA ERICA :D

Kommentar

Fick en kommentar som det stog såhär:

Nina
Hej! Läste att du bara litar på din mamma. Litar du inte på din pappa o pojkvän?? Låter superkonstigt att skaffa barn med någon man inte litar på eller?

Svar:
Självklart så litar jag på min pappa och min pojkvän också! Jag har väl aldrig skrivit - jag litar bara på min mamma, inte på pojkvän eller pappa? nej, just det. Det är väl helt självklart att jag litar på min pojkvän eftersom att vi har ett barn ihop, han tar hand om honom hur bra som helst, och det är jag aldrig orolig över för han är världens bästa pappa till Neo! Och jag och simon har våra upp och ner gångar precis som alla andra, men vi håller ihop och jag litar på han, jag vet att han älskar mig. Så vad är det frågan om? Jag litar på min mamma något enormt! det var bara det som var saken från min sida, och självklart på min pappa och min pojkvän med! Men mamma är ändå mamma, det kommer man aldrig ifrån, så är det bara! Simon & Pappa vet att jag litar på dom med, utan problem. Så lägg dig inte i den saken är du snäll, det är bara så omoget :) Hoppas du inte tog det som att jag försöker vara otrevlig nu för så är det inte, men när folk anklagar mig för att inte lita på min familj då blir jag riktigt arg! eftersom dom går allra först i mitt liv!

Godmorgon

Godmorgon!
Nu har Neo precis fått gröt och vi väntar på att Erika och Jimmy med barnen ska komma, men när vet vi inte? haha :)


Ringde BVC för en stund sedan och var väldigt irriterad för att Neos utslag inte förändrats någonting och det borde har gått ner om det var torr-eksem eftersom jag smörjt och smörjt med salvorna jag fick, men nej! sedan borde det också ha lagt sig lite om det var för tvättmedlet eftersom vi tvättat vartenda plagg han har och hans sängkläder ja, allting i ett annat tvättmedel utan några parfymer och sånt som är för dom som inte ska bli allergiska! Så, jag ringde ner och hon sa att vi skulle avvakta tills nästa vecka och då blev jag riktigt förbannad och sa att då går jag ner till vårdcentralen med honom! och då sa dom att läkaren kommer till BVC idag och att då kunde vi väl få komma ner med honom... åååh, jag tycker inte så bra om alla där! hon jag brukar ha på BVC är på semester, hon är den bästa där, längtar tills hon kommer tillbaka så det kan bli ordning där någon gång. Ska ju dit den 21:e - på tisdag och då är det hon vanliga som vi ska ha :) Jag gissar på att prickarna Neo har kan ha med förkylningen att göra. Jaja, vi får se, ska ju ner där vid 2-tiden. Ha de gött. Det blir bilder senare med tror jag :))

Maneter


(dålig bild från google.se, sorry)

Havet idag - yes!
Ikväll var vi vid havet, precis när vi var påväg i - jag lillebror pojkvän och pappa, så ser jag en manet i kanten och tvärstannar = jag hatar maneter! och säger att jag inte tänker gå i ifall jag bränner mig och dom skakar på huvudet och går i och badar, sedan kommer dom upp och lillebror och älskling har brännt sig! :O ajajaj... dom jävlar maneterna är äckliga! nu blir det att bada i sjön om vi ska bada mer i sommar, punkt slut med den saken!

- imorgon.
japp, då kommer Erika och barnen hit, det ser vi fram emot, har inte träffat dom på 5 dagar imorgon och det är likamed KATASTROF :( skit tråkigt! så imorgon kommer dom hit, yeeeeah :D ha de göttgött nu ska ja pussa på min fina son. ahoooj.

09 -testet

09-test.

OM DIG
Namn - Erica
Bor - Hemma
Syskon - Simon (lillebror)
Ålder - 17
Född - 92 01 28
Ögonfärg - Blå/Grön
Längd - 157½ cm.
Sko storlek - 38
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Vattuman
Hårfärg - Blond
Födelseort - Halmstad

DAGENS..
Låt - BWO med Right Here Right Now
Saknar - Bebis mage
Kläder - Slappe kläder
Smink - Inget
Mat - Mackor
Köp - Inget
Göra sen - Vet inte, umgås med familjen <3
Godis - Tuggummi
Pinsammaste - Ingenting

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp - Nej
Tycker du om godis - Ja, ibland
Hur många gånger i veckan äter du godis - Inte ofta!
Äter du oftast nyttig mat - Ja, det gör vi här hemma
Tycker du att du själv är söt/snygg - Nej
Säger mycket komplimanger till andra - Jao
Är du nöjd med ditt förnamn - Yes, inget fel på det inte
Du tycker att du själv är smart - Inte så spec.
Vad är det sämsta hos dig - Lätt irriterad
Vad är det bästa hos dig - Fråga min pojkvän kanske? :)
Har du bra självförtroende - Ja, det har jag!
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Vet inte, när Neo sover om jag inte tvättar då :)
Du tycker om att vara med tjejer - TjejKOMPISAR ja :D
Känner du dina grannar - Ja, dom flesta
Vad har du för färg på dina underkläder idag - Röda trosor & ljus Lila BH
Äger du några Björn Borg kalsonger - Trosor, ja
Hur många? - 1 par som jag bara haft ett par gånger då jag blev gravid 2v. efter (haha)
Är du en Björn Borg-fjortis ? - Nej
Använder du BH - Ja
Gillar du skolan - Nej!
Har du någon gång skolkat - Ja
Spelar du något instrument - Nepp
Sporter/aktiviteter har du gått i - Många
Har du några tatueringar - Nej
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Ingen aning
Tycker du om djur - Ja, sålänge dom inte är för nära mig bara :)

BRUKAR DU...
Sova - Ja, på natten
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
Röka - Nej
Snusa - Nej
Skada dig - Nej
Klä dig i svart - Det händer, de är helt normalt så länge det inte går till överdrift! :)
Lita på folk - Nej, det är högst ovanligt!!!!!
Skada dig med flit - Nej
Drömma mardrömmar - Ja :/
Gå i skolan - Nej, mammaledig <3
Gå i kyrkan - Nej
Ljuga - Nej
Vilja dö - Nej

NÄR...
Åt du senast - Någon timme sedan
Läste du ut en bok senast - Loooong time ago....
Köpte du något senast - Igår
Vad? - Choklad, gröt till Neo
Svor du senast - Vet inte
Sjöng du senast - Idag
Klagade du senast - Idag
Klantade du dig senast - Vet inte

HAR DU...
För många vänner - Man kan la inte ha för många :)
Förföljelsemani - Nej
Någon annan psykisk sjukdom? - Nej
Skadat någon? - Mja, inte med mening
Färgat håret - Ja
Några piercnings - Haft i läppen
Några tatueringar - Nej
Egen dator - Nej
Gjort bort dig rejält - Ja, någon gång

ÄR DU...
Snäll - Om jag vill vara det, ja :)
Snygg - Nej
Söt - Nej
Kort - Ja
Klantig - Njae, inte så värst :p

När jag var liten....

När jag var liten så var jag jämt blyg, ville absolut inte prata med folk som jag inte kände och var så rädd att göra fel framför folk, skämdes något otroligt då! Jag var nog för det mesta en snäll liten flicka, men busig var jag, det kan man inte säga annat, jag var nog en liten Emil i lönneberga fast.. inte till den nivån :) hehe! Iaf, nu är det inte så, jag bryr mig inte om ifall jag gör fel framför folk. Jag gick igenom en jobbig period i mitt liv innan jag träffade pojkvännen, vilket jag både vill glömma och inte faktiskt! konstigt nog... jag tror att, när jag hade det jobbigt just den tiden så har jag lärt mig mycket utav det nu i livet sedan jag fick Neo, jag vet ungefär hur jag ska bete mig om han skulle sättas inför den situationen när han blir tonåring, så som mina föräldrar gjorde, dom kunde inte göra det bättre än vad dom gjorde, dom har alltid ställt upp, jag vill bli som dom, en lika bra förälder som dom! Men, åter till det där med att vara blyg och inte, nu är det en helt annan sak, när jag mådde dåligt en tid innan jag fick Neo så kändes det som jag gömde mig för välden, för verkligheten.... idag har jag jätte svårt att prata med folk jag inte känner, inte för att jag är blyg som jag var då utan för att jag inte klarar av det, jag vill liksom inte gå fram och prata med folk, men ibland kan det slå runt och jag kan öppna mig och börja prata ganska mycket! jag litar bara på en person i denna värld och det är på min mor! Jag blir lätt irriterad på folk i affärer, jag har helt enkelt jätte jätte svårt att prata med nya personer men när jag väl gör det, och lär känna någon ny, då skulle jag aldrig i mitt liv vara otrevlig! och när jag väl har någon i mitt liv, skulle jag göra allt för att inte släppa den. Jag släpper inte någon som står mitt hjärta närma, när dom väl är där.... för det är nog inte det lättaste att komma mitt hjärta nära, eftersom jag har sååå svårt att ta folk till mig! I och med att jag inte litar på någon mer än min egen Mamma.

Jag och Simon vet exakt hur vi vill uppfostra vår son, och på den fronten tror jag vi är ganska lika, eftersom vi träffades när jag hade min jobbiga tonårskaos och Simon vet hur allt var just då, så jag tror han vet hur han också ska bete sig om Neo någongång skulle hamna i en sitts som jag suttit i, vilket jag varken hoppas eller tror! Då brydde jag mig inte om ett ord som Simon sa till mig om att bete mig, men Nu vet jag att han hade rätt! Min familj går först <3

Jag älskar min pojkvän, jag älskar vår son, jag älskar dom mest i världen, mer än allt annat <3

Camping / BVC

Bebis åker bil :)






Tjosan folk.
Det blir nog camping med Erika & barnen iaf :D 24-26 Juli som det ser ut nu! Myspys!
Var på stranden idag ju, jag badade faktiskt, haha jippi typ! Pappa o Simon gick i så fick väl jag följa med då, mamma passade Neo uppe på stranden :) hihi. Han va så snäll så! Ganska skönt i vattnet när man väl doppat sig. Yes!

BVC
Fick åka till BVC idag som jag skrev i ett tidigare inlägg, för att Neo haft prickar/utslag typ som exem eller eksem? haha, svara på den ni, jag har aldrig haft behov av att skriva de ordet innan så vet inte hur det stavas men det kan ni la svara på? Iaf, såååå... och han är jätte jätte röd runt halsen, det är nästan så han börjar få lite svamp där, i med att han börjar få tänder så dregglar han mycket och det är varmt och då blir det lätt så sköterskan och utslagen kan vara av tvättmedlet vi har, vi hade först utan parfym och sånt, det var bra, sedan hade vi ett annat som är väldigt milt, men det kan vara att han inte tål det så vi åkte på direkten för att köpa det andra, så S är nere och tvättar vartenda plagg åt lillprinsen nu <3 sedan kan det också vara i samband med att han är torr i huden så vi fick 3 olika salvor, mycket att hålla reda på nu men det blir nog bra hoppas jag! <3 Min lille kille får krya på sig! Mamma & Pappa älskar dig mest av allt & alla älskling <3! Du är det finaste som finns.

Puss&Kram

Stranden

Tjeeeeeeenare
Det blir stranden om en stund, Neos prickar är bättre & förhoppningsvis så åker Erika och dom med oss på camping :D
Neo sitter just nu i Simons knä och drar ner data-musen så mamma inte ska kunna ändra något på datan, haha, han har börjat dra och ta tag i saker nu och greppa allt han ser, jätte kul :D hehe.

Puss på vår vackra son <3


Bebis har prickar

Min lille Neo har prickar på kroppen, antingen är det värmen eller tänderna som spökar, hmm... lite förkylning med kanske!?
Han har väldigt ont av tänderna nu, det är en liten som börjar sticka upp lite granna, sötttt! :)
Vi ska ner till BVC vid 4-tiden och kolla det! Simon gav han mat för en stund sedan och nu sover han i sin vagn.
Annars idag ska vi nog ut till stranden och ta ett dopp (om det inte är för kallt i vattnet, haha) :p
Skickar lite sms med Sara och Erika, trevligt :))
Jag och Simon försöker få med våra kära vänner E & J på stug-camping
Vi får se om vi lyckas lura med oss dom, skulle vara massa trevligt, annars tar vi kanske det nästa sommar :))
Men vi hoppas dom vill följa med oss :D

- Du är inte en sådan människa som jag har lust att lägga energi på, du har inga barn och förstår då inte hur en nybliven mamma har för känslor, du kommer förstå den dagen du blir förälder men fram tills dess - HÅLL KÄFTEN lilla du! :) Vi behöver inte bråka och kan prata som människor, om du tycker det är bättre men inte ett skitsnack, för jag orkar inteeeeee!

Nu ska jag läsa lite bloggar. Pussinuss / Mamma Erica


- En trött mamma, haha med en glaaaad bebbe :D


En pigg mamma

Fråga till er mammor

När började era barn hålla själv i flaskan när dom äter?
Bara lite nyfiken, Neo började lite smått för en vecka sedan och det går bättre och bättre, det är så roligt att se :))
Nu kan man ju till o med läsa tidningen samtidigt ;D haha skoja. Men det är såå roligt när dom lär sig nya saker, eller hur?! pusspuss

Älskar Er Simon & Neo mest i världen <3

2009 02 21

Vi var på rutin-ultraljud den 11 September 2008 och fick ett utsatt datum då vår baby var beräknad att komma, det var alltså utsatt till lördagen den 21 februari 2009! Den 20:e feb. kommer mamma och berättar på eftermiddagen att några vi känner har blivit föräldrar och jag sa till mamma "ah, det är bara jag som kommer gå över tiden, jag vill också ha min pojke här nu" (vi visste att det var en pojke & ja, det kändes som bara jag skulle gå över tiden, fast att 1000 pers. gör det men just då så känner man så!)  men iaf, slemproppen hade gått från morgonen, lite lite,  men jag hade inte alls ont, inte ett skit :O ja berättade för simon att slemmisen gått lite men att det kan ta upp till 2v innan förlossningen är igång när den gått, så han oroade sig inget över det just nu. familjen satte sig för att kolla på film som jag tjatat om så läänge, så det blev björn gustafsson, yes :D kände mig trött som tusan och konstig, skakade i hela kroppen precis som jag anade att ngt var på G men att jag inte riktigt fattade så jag gick till sängs väldigt tidigt denna kväll, simon pussade mig godnatt och vi skojade om att de kanske statar inatt  så han verkligen kommer på beräknad dag. simon gick sedan in till min bror och spelde nintendo WII, klockan slog 11.30 och jag vaknade och gaaaaaap skrek siiiimoooooon! FYFAN VAD ONT JAG FICK I MAGEN, det kom helt plöstligt och jag bara vaknade och det kändes som  hela magen krampade och jag inte kunde röra mig. vi gick ner till mamma och hon sa att jag bara säkert hade lite jobbiga sammandragningar (ja överdriver alltid när ja har ont för ja blir rädd xD så mamma tror inte riktigt på mig först) iaf, så mamma sa att vi skulle gå upp igen, och ja tänkte "mamma vet bäst" och jag vände mig om och vänder mig mot en dörr och säger till mamma att det är något som händer men jag vet inte vad! mamma säger inget utan går ner i duschen och jag frågade simon varför i helvete går hon och duschar kl 12 på natten? simon svarar att vi ska åka snart, det är drf mamma duschar. mamma kommer upp och säger att jag ska ringa förlossningen så jag hänger mig över vår stereo med värkar och ringer, dom säger att vi ska komma in, mamma tror då INTE att det är falsk alarm för nu har jag så ont att jag inte kan prata längre, bara står stilla och försöker andas vilket kändes som jag glömde! vi åker in och jag ber simon och mamma hålla käften hela vägen, säger till mamma att köra FOOORTARE och de gör hon sedan säger jag SAKTA NEEER JAG HAR ONT, hon vågade nog inte annat än att lyda (haha) mamma släpper oss vid parkeringen och jag trycker på knappen för att dom ska öppna men inget händer, jag börjar slå hysteriskt på dörren och skriker att dom jävlarna ska öppna! sen fick vi komma in och jag var helt lugn hela förlossningen :) vilket jag INTE trodde! men visst, jag hade mina komentarer lite då och då, och jag svarade lite konstigt ibland då jag fick för mycket lustgas men jag var helt lugn hela tiden annars! klockan 09.00 säger barnmorskan att jag öppnat mig helt och det är dags att börja krysta nu, jag fattar ingenting? en sköterska kommer in och ska ta lustgasen & DÅ blir jag arg! jag sa att hon hade fan lovat mig att ha den (vilket hon inte alls hade xD) jag drar i lustgasen och säger att jag tänker inte andas om jag inte får ha den, så dom säger OK du får ha den men dom lurade mig och satte ner den till bara syre, haha det förstod jag först ett tag efter och då finns det ingen utväg, nu måste jag trycka för allt i världen! jag sa att jag inte orkar, dom ger mig coca cola för mitt blodsocker sjunker och min kropp är slutkörd, nu är det riktigt intensivt och jag måste hinna trycka på 3 GGR PÅ EN VÄRK, shit! jag undrade hur fan det skulle gå :O! sen tänkte jag klart för några sekunder kommer jag ihåg och jag tänkte "jag trycker nu så han kommer ut, annars blir jag aldrig av med deras jävlar tjat" !!!!! jag fick då inte trycka på så mycket för att han kom alldeles för fort så dom sa att dom måste trycka tillbaka honom lite men jag sa att det ska dom inte alls och envis som jag är och alltid ska göra tvärtemot så tryckte jag allt jag pallade och han var ute 09.41 föddes han, Carl Neo Milan <3

Jag hade inte varit den jag är idag om jag inte hade fött min son, hade inte haft dom vännerna jag har idag, hade inte haft det livet jag har idag. - Du är så bäst, min älskade pojke :) jag är så glad för allt jag har idag.

Ingen, verkligen INGEN som läser detta som inte har barn kan förstå vad jag babblar om.
det är BARA dom som fött barn eller varit med om en förlossning som vet vad riktig jävlar äkta kärlek är, för det är när man får barn.

Mamma älskar dig mer än någon annan, Neo <3

Älskling!


Mamma & Pappa - (haha, jag var INTE beredd på denna bilden men shit the same)
jag älskar dig Simon, tack för att du alltid bryr dej, alltid ställer upp, finns här alltid!
min älskade pojkvän :) han som jag väcker mitt i natten när en mardröm skrämt mig, han kramar om mig och säger att det bara var en dröm, han som säger att han älskar mig och jag vet att han menar det, han som gav mig världens vackraste son! VÅR fina Neo, VÅR fina son. Tack Simon, för att du valt just mig :) Ni är bäst, min älskade familj<3333333333333333

Stadsfesten

Snabb uppdatering - 22:43 är klockan nu, Erika & Jimmy missade bussen och fick ringa en släkting, fan, det var precis när vi var påväg ner till bussen så ser vi att den kommer och jag börjar springa för att se om den stanna så jag kunde säga till dom att vänta 2sek. men nepp, den var borta med vinden :/ men dom kom hem iaf :D hihi. dom fick låna Neos bilbarnstol till Mille & dom hade redan Miltons i bilen :) Så det löste sej! Sedan har vi deras vagn här, eftersom den inte går in i bilen, men iaf, så ses vi nog imrgon hoppas jag, så bytar vi grejer då, haha :D Träffade massa kul folk i staden, bl.a Emma v, Sofie, Åsa, Matilda + mina 2 kusiner (<3), säkert fler, men jag är trött nu så kommer inte riktigt ihååg :p haha. Påvägen hem från stan så mötte vi Evelina och hon följde med oss hem eftersom hennes mor var redan här med min mor :) hehe. Så vi grillade och åt gott, mumma :p Tack för en underbar kväll folk, spec. tack till Erika & Jimmy m. barn och Eve Peve för kvällen <3 Pusspusssss / MAMMA ERICA :D


jag älskar dej av hela mitt hjärta.
du är verkligen mitt allt, Neo.
21 Februari 2009 - en kall dag fullt med snö som låg och höll på att smällta bort på gatorna, så föddes du på Halmstad BB klockan 09.41 - JAG ÄLSKAR DIG MEST!!!!!!!!!!

Bilder


Mamma & Neo innan kalaset


Pappa och Neo innan kalaset


Mamma och Pappa på kalaset, (hahaha va inte beredd men den bjuder vi på)


min kusin Emilia med Neo


min kusin Mikaela med Neo


pappa S Mamma E Morbror S


ute och går, Agata, min kusin Emilia med min kusin Maria i vagnen,
Min kusin Mika med neo


Kusin Mika med Neo, Agata, Kusin Emilia med Maria i vagnen,
Jag som bär på Neos vagnöverdel - påväg att hämta den andra delen :p


Neo med min morfars mössa (haha sötnos :D)


Neo med mamma E:s hår i bakgrunden xD

Neo med sin pappa <3


Morbror Daniel - Hans tjej Michaela - Mormor & Morfar :D

Här va lite bilder sedan gårdagen, nu får det räcka, hehe pusspuss :D

Lördag

Hej allihopa & tack till alla fina komentarer :D
Idag är det stadsfest och det blir det med Erika & Jimmy med sina barn, Miliam & Milton :D hihi.
Nu är vi snart påväg till mormor & morfar, morbror har ju kommit hem med sin nya flickvän, fast vi träffade dom igår, vi var ju hos farmor & farfar på 70års kalas så jag skulle dit och hämta en sak så träffades vi då :) Så vi ska käka frukost där tror jag, mums* hihi. Aja, senare idag ska jag försöka hinna med att lägga in lite bilder från kalaset igår, men det blir lite svårt med tiden, jag tror inte jag hinner idag, men kanske, vi får se, annars slänger jag in dom imorgon :D
Ni får ha en bra dag alla. Pusspuss <3


Jag älskar dej min son - 090221 <3

Sara designar

Yes,det är sara som har designat min header, jag ville ha en enkel design & sara gör den så himla bra, hon får gärna göra det någon mer gång när man känner för att ändra, för denna blev kanon bra! hon är massa duktig :D tack så mycket!

Ni är så fruktansvärt dåliga på att komentera så det är inte roligt att blogga längre :( Det är ju många som läser, men ni är snåååla med komentarer vilket gör att jag inte tycker det är roligt, men jag skriver dock för min&neos skull så jag bloggar iaf, för att han ska kunna läsa detta när han blir äldre, hih :)) Men gör det lite roligare, släng in en komentar om allt eller inget eller fråga ngt när ni ändå är här och läser. pusspuss

70års kalas

Idag ska vi som sagt på 70års kalas för min farfar fyllde år igår, det ska bli riktigt trevligt, träffa många av dom släktningarna som jag bara sett när jag var mindre som jag inte änns kommer ihåg, men sedan har vi ju kusinerna med dom ser man ju lite då och då vilket jag är så glad över :D

Annars så kommer morbror hem idag, han bor annars i tjeckien, så honom saknar vi och det ska bli jätte kul att få träffa han igen, han ville ju komma hem till Neos dop men tyvärr så var inte flyget riktigt som vi ville så de gick inte :/ så idag kommer han, och han ska få se massa foton på Neos dop med som jag tror han vill se :) hihi. ska kila pusspuss på er. ( bilder kommer sen, men ha tyvärr inte tid nu, min son "ropar" på mig, haha )

_

Nu sover lillprinsen & pappa simon har precis varit hemma på sin rast men stack lika fort igen, dom har bara 20min. Nu kom morfar hit en runda och säger hej och tar en kopp kaffe, det är alltid trevligt :)) Imorgon är det stadsfest och Erika, Jimmy med barn kommer hit, det ser vi fram emot :D Håller en tumme för att solen ska titta fram och regnet ska hålla sig borta, iaf just imorgon så vi kan sitta ute, det är mys! Det blev inte att Åsa kom idag, tyvärr, vi har lite mycket att göra här hemma idag innan vi ska iväg osv. men en annan dag kommer säkert Åsa hit :) Sedan har min lilla vän Evelina skaffat blogg, läs den gärna! Evelina är min mammas bästa kompis Paolines dotter, hängde ni med? hehe :) Iaf, så har vi känt henne i hela livet, eller dom! jaja, nu ska jag kila, håller på att ladda hem lite foton på min bebis & familj så jag kan ge några till morbror så han får med sig hem och kika på dom när han saknar oss :D hihi. sedan tar jag ngra kopior, för jag vill med ha några och mormor likasåååå ;) pussen. ( blir bilder sedan, ha inte glömt! Blir några i taget, laddar upp när jag har tid, efter hand.. )



- Sitta i babysittern


- mamma & bebis <3


- pappa med glad bebis :D


- en blåsig utflykt till stranden idag, det är pappa simon som är fotograf här

Neo

Den 6/7 alltså för någon dag sedan så vände sig Neo från mage till rygg för första gången, hihi, vår älskade pojke :D

Regn regn regn...

Ja, nu bara pissar det ner regn, hoppas det blir lite klarare på himlen snart så vi kan gå ner på kvällen iaf, för nu känns det inte så bra att gå ner i regn med barnvagn och så.... Hmm, ja, vi får bara vänta och se om det klarnar upp framåt kvällen nu :) Om jag får lite tid över senare så bjuder jag på bilder. pusspuss :*

Torsdagskväll

Tjooowsan.
Torsdagskväll idag och vi ska ner dit mer Erika&Jimmy m. barn :)) Ska bli mysigt att gå och titta lite, hoppas bara att regnet håller sig väck under tiden. Sedan ska pappa och mamma ha lite folk hit, pappas syster och ena bror kommer hit och hälsar på oss, vilket händer ibland, det är trevligt som bara den! :) Min farfar fyller 70år idag, massa grattis till honom <3 Nu stter jag och smsar lite med Sara, mamma till Joline, jätte trevlig tjej och faktiskt en av personer som jag verkligen kan prata med om mycket, bla hemlisar, haha, det är nog bara hon & erika såklart, som vet mina hemlisar, vilket kan vara en del ;) hehe. Annars så, Neo ligger i vagnen bredvid mig och sover, gullungen vår <3 Ni får ha de så bra. pusspuss


MINA pojkar, mina älskade pojkar, det finaste jag har <3


det é varma vindar

tjosan folket.
det har varit riktigt hett ute dom senaste dagarna, vår bebis ligger och sover i blöja och själv blir det korta shorts på så inte värmen tar kål på en. det har blivit bad i sjön igår, med erika och min älskade pojkvän, min mamma satt då på en filt med vår bebis och roade honom, han tycker om sin mormor massa :) idag vet jag inte riktigt vad som händer, om vi orkar så ska vi till erika och hennes familj, men jag mår inte riktigt bra idag så vi får se senare, hoppas självklart att vi åker dit och att jag mår bättre :D imorse lät jag S få sovmorgon så jag gick upp vid 9-tiden med Neo och gav han mat, först lite morotspuré där jag heller lite tillägg i nu i början för det ska vara lättare för han att äta det, så det inte blir så tjockt för honom att svälja det, efter det åt han lite tillägg och sedan badade mamma sin son :) han blev massa fin, han svettas så mycket nu när det är varmt så han tyckte det var riktigt gott med ett bad såhär på morgonkvisten :) stavar man qvist eller kvist? jag gick inte skolan så mycket som folk kanske förstår? haha :) men men, det får vi ta igen senare. ni får ha de så bra folket. pusspuss / Mamma Erica!

Älskar min son Mest i världen <3