Godkväll

Jag kommer inte att lägga upp en enda bild på min blogg nu när jag öppnat den, utan kommer bara skriva någon rad då och då, se Neo växa upp det gör vi som står honom nära, man ser inte folk växa upp genom bilder. lala*

Som jag skrev i förra inlägget - bloggen är öppet tillfälligt & utan bilder.

By the way: 100 dagar till Julafton idag, snacka om att vi ska köpa julklappar till vår lille son så det smäller om det :D hihi. Han kommer få massa paket av min släkt med, säkerligen <3

Jag älskar er, Neo & Simon, mer än någon annan <3

Tjosan alla.

Simon har varit och praktiserat, kom hem vid 4 tiden, jag och Neo var med hans mormor och gungade lite idag, vilket Neo tyckte var super roligt :) Haft en riktigt mysig dag med min bebis, fast vi saknade pappsen lite ;) hehe. Men skönt att vara ifrån varandra på dagarna så man hinner sakna varandra, det blir mycket bättre i förhållandet då, så blev massa med pussar när simon kom hem, både på mej och Neo :) myspys med familjen!

Imorgon ska vi till min morfar och hälsa på en runda, sedan blir det Andra avenyn på kvällen som Simon följer - booring! men men :) haha.

Har öppet bloggen för tillfället, så vill ni skriva skit allihopa så gör det, antingen så åker dom väck direkt eller så kommer jag att ignorera dom totalt :) Tro inte att jag sitter och deppar för fula komentarer, då har folk inget bätrre för sig om dagarna, synd om dom då, inte om mej :D

Jag har en vacker son, en underbar pojkvän, vi är förlovade och vi älskar varandra!
<3


Vår helg

Vår helg har sett ut såhär:

Fredag:
Kalas hos "plastkusinerna" eller vad man säger? :) Det var jätte trevligt, god mat och trevligt sällskap.

Lördag:
Åsa kom hit, lagade mat och snackade massor, det behövde jag verkligen! Och åsa är alltid lika bra på att lyssna och förstå, tack för allt vännen :)

Söndag:
Lillebror spelade fotbollsmatch så vi åkte med, dom förlorade tyvärr med 1-0 men borde faktiskt blivit oavgjort minst, för dom var riktigt bra i andra period!

_ _ _ _ _
Men nu är det måndag och vi har varit iväg en runda nu på morgonen, snart drar vi till öppna förskolan :D ska bli skoj! Har packat med mat och fruktpuré till lillfisen. När vi går från öppna förskolan så ska vi inom Evelaaaajna pajna, yes! :) Så hon ska med oss hem ikväll, eftesom hennes mamma jobbar sent ikväll. Det är såhär, Evelinas mamma och min mamma är bästa kompisar och varit sedan låångt tillbaka, därför har jag och Evelina växt upp som ah, syskon kan man la säga? Vi umgås mycket med deras familj och hon är ett år yngre än min bror, så det blir att hon kommer hit ofta och busar med Neo och vi är på fotboll tillsammans för att hennes plast pappa spelar och min bror spelar, och min pappa jobbar på fotbollen så :) hehe. get it?

Ska kila nu. pussen pussen :*


ja älskar dej mest <3333333


Åsa

Åsa har varit här idag, haft jätte trevligt.
Lagat mat och lite så, kul att snacka, var ju ett bra tag sedan vi umgicks!
Åsa är en underbart vän!

_ _ _ _ _
Var även och hälsade på Morbror Mikael som går i skola, jag vet inte var, men iaf så ringde han och bjöd oss på coffe och självklart ville vi komma, trevligt :)

Annars har det inte hänt så mycket idag, jag hinner inte lägga in bilder nu för nu ska vi se Sverige-matchen :D
Någon mer som ska se den?

Min bebis är även lite röd i sitt öga, blir det inte bättre tills måndag så ringer jag BVC och säger att vi ska komma, så säger dom "vänta någon dag och se.." då säger jag som vanligt "JASÅ, DÅ SKA JAG RINGA TILL VÅRDCENTRALEN MED EN GÅNG" så säger dom "aja, ni får komma ner idag då.." haha, suck that ;D atityd!

puss på min son :*

Ny design..



Vad tycker ni om min nya header?
- Jag vet, det dära vita strecket blev ett misslyckande, men shit the same, får ta väck de sen :D annars?

Friday again..

Ja, nu är det fredag igen och vi har varit ute i regnet i drygt 1 timme, ojojoj. gissa om vi var blöta när vi kom hem, svar ja! haha.

Det är kalas ikväll så hoppas det blir god mat, vilket det alltid brukar vara :) hihi
Neo vaknade och ville ha flaskan vid halv 7, somnade om när mamma sjöng trollmor har lagt...... osv
han somnar alltid till den typ :) gulle unge! <3
vi vaknade vid 9 tiden, gick ner till stan och hämta ut salva till honom.
sen hem, kalla som satan, utom Neo som låg i en varmmmmm vagn, mysigt! :)
så tog hela familjen ett bad, varmt och skönt bad med olja i, det tyckte Neo jätte mycket om!!
Han bara skratta hela tiden, ååhhh :) hihi.

nu ska ja kila. puss på er :*
vilka är ni som läser?
ja har ju gett lösenet till några, men kommer ej ihåg riktigt vilka xD

_ Mamma & Pappa älskar bebis Neo allra mest :*
<3

BabyCafé

Imorse gick jag upp med Neo vid halv 8 tiden, smörjde in honom och klädde han osv.. Sedan upp till pappa simon som tog honom och packade maten, så fick jag vila en liten stund, sedan väckte dom mig och vi for iväg till babycafét som började klockan 9. Vi gick inom konsum och köpte en burkmat till Neo att ha med oss, det blev kyckling/ris/grönsaker, det var en stor burk men han gluffsade i sig hela :O haha, han är en glupsk bebis, och det är bara bra :D Även denna gången så var det bara vi (min familj) och en annan tjej med sin dotter, dom är jätte trevliga och Neo satt och stirrade på den lilla tjejen, och hon skrattade och tittade på Neo, dom kommer säkert bli bra kompisar :) hihi. gulligt!

Just nu är min mamma borta och handlar, jag tänkte slösa lite pengar på en färdigmiddag idag, det blir kycklig med fluffig potatismos och bearnearsås (stava?) haha, gottt!

Håller just nu på att beställa hem bilderna från Neos dop - vet att jag är sen ute, men bättre sent än aldrig, eller vad säger ni? :D

Vår Helg ser ut såhär som planerat iaf:

Fredag - far vi på kalas till mina låssas kusiner
Lördag - umgås med underbara vännen Åsa :D
Söndag - match i trönninge, lillebror som spelar!


Slänger in lite bilder som vi knäppt! Puss på er :*


Lite bilder


Öppna förskolan, massa kul tycker Neo :D


Neo med pappa (<3)


Vår bebbe :D

Foton på familjen <3

Nu har vi precis kommit hem från fotograferingen
Det var Peo som fotograferade, för 8 bilder 895kr, billigt som bara den!
Och bilderna blev underbart fina alltså, några på hela familjen och några på bara lillen <3

På lördag kommer Åsa hit eller så drar vi till henne, kanske träffa några av Simons kompisar med i guess :)
Någon som vill hitta på något på fredag? Ta en fika eller något? Skulle vara massa trevligt!
Sen är det inte förbjudet att fråga mej om jag vill hänga med ut, bara för att jag har barn! Det finns barnvakt, så var inte rädda för att fråga om ni nu skulle ha lust att fråga mej.. de är inte farligt att ha barnvakt bara för att man är 17bast och morsa ;D eller vad säger ni? haha

Vad gör ni läsare idag då? Kan tänka mig att en del av er är i skolan nu.. :p
Vad läser ni till för något?
Kul att veta bara :D

Kram på allihopa :*

Fotboll

Nu har vi precis på varit på fotboll, lillebror spelade match och det blev 2-2, och ja som var helt inne i matchen blev svin förbannad när dom va såå nära att göra mål i sista minuten :O haha, jaja så blir det ibland!

Träffade Julia & Amanda, jätte trevligt :D Hoppas vi ses snart igen!

Imorgon blir det att ta foto hos fotografen Peo :) Mamma sa att hon varit där med mig när jag var liten och då tog han foto på mig och dom blev jätte bra. Så ska bli skit kul!

Nu ska jag gå och mysa med min underbara familj <3


lalallaa**

sa jag att du va simons mamma? nej!

palla, ni är vuxna människor, låt min blogg vara nu!
ja skiter i vilka ni är, jag har min son, en pojkvän jag är förlovad med, varför skajag ta åt mig av er? :) ni slösar bara energi!!!

EX kompis? HAHAHA de dummaste jag hört.

Nu ska jag pussa på min simon :) och sedan mysa med Neo !

Hej kära läsare

Nu är det så att jag fått en komentar som var väldigt otrevlig och kommer därför att sätta lås på min blogg från och med nu.

Alla som vill får mitt lösen, gå då in på bilddagboken - Neosforaldrar och bli vän med mig där så skickar jag det till er där igenom :) varför jag valt att ni ska få det genom bdb är för att då ser jag vilka ni är så att dom inte kommer åt min blogg igen, vuxna människor som inte kan bete sig (detta är VUXNA människor, inte i min ålder), och jag har inte emot någon alls mer än dessa personer som skrivit såhär till mig. Dom är bara omogna, så jag tar inte åt mig alls av vad som skrivs :) ha en bra dag allesammans / Mamma ERICA !