Dagis / Rösta?

Nu har jag äntligen hämtat hem Neo från dagis, han har inte tyckt om att äta Banan innan men nu sa personalen att han hade faktiskt ätit Banan idag :o tycker jag är bra för Banan är nyttigt! Fast Neo äter ju det mesta i fruktväg och även grönsaker och sallad med för den delen, hehe! På dagis hade det gått jätte bra dom här 3 timmarna, han hade lekt med alla barnen och när jag kom så var dom ute (som vanligt) eftersom dom går ut efter fruktstunden om det så är väder för det. =) Och idag är det riktigt fint väder, luften är väldigt kall men det är sol idag så den värmer rejält.

En sak jag tänkt på, jag har inte alls bra kondition men den kanske förbättras nu när Neo börjat dagis (?) haha, för jag cyklar ju med honom till dagis och det är en bit, sedan cyklar jag hem igen, och cyklar tillbaka för att hämta honom och så cyklar vi hem igen, så 4 rundor per dag blir det ju, det är en hel del! Men Neo älskar ju att åka där bak när jag cyklar.

Just nu sover han middag men när han vaknar så ska vi cykla ner till stan och handla, vi ska även köpa en film till Neo - Emil i Lönneberga! För den älskar han att kolla på när den är på tv:n, o det gör hela vår familj med :D hihi.

En sak till !
Jag får ju lov att rösta i år, eftersom jag är 18år nu.
Är det någon som kan förklara lite om partierna och grejer?
Jag kan absolut ingenting om detta, ingenting! haha, så kanske inte ska rösta?
Men om ni vill så förklara gärna lite om dom olika så jag fattar lite, haha :D


♥ I love you ♥

En fråga?

Något jag funderat på mycket, haha - Är spindel en insekt? xD
Jag kan NOLL om sånt, så mobbas inte ;)


När jag var gravid med Neo..

..så lyssnade jag alltid på denna låten.. liksom "du är påväg" när han låg i magen, hihi :



Nu har jag kommit hem för en stund sedan, cyklade och lämnade Neo på dagis innan, vi cyklade kl 08.00 så vi var där några minuter tidigare sen cyklade jag hem igen, och nu sitter jag här, fortfarande väldigt orolig i kroppen när jag lämnar honom på dagis, får några gråt-attacker emellanåt, fast inte ännu idag men.. ah, lär väl böla lite, haha =) Ikväll ska vi ju hämta våra stolar & bord på bilden i inlägget under, och plus att vi ska kolla på en ny tv =) spännande! Vi höres!

Dagis gick bra =)

Dagis idag gick jätte bra för Neo, när jag lämnade han var han dock lite ledsen men det gick över fort och dom fick frukt, mandarin åt dom idag :) gott tyckte Neo! Sen lekte dom ute i sandlådan när jag kom och hämtade honom, det tyckte han också var jätte roligt, hehe! =) Sen när vi kom hem så käkade vi lite mat och han somnade. När klockan nästan var halv 2 så fick jag ett sms av några kompisar som frågade om jag skulle till öppna förskolan och självklart ville jag och Neo det så fick väcka lilleman som sovit i 1½ timme, så blev lagom med sömn ändå! Så cyklade vi dit, jätte trevligt hade vi :) hihi.

Nu har vi varit och kollat på min bror när han spelade fotboll, kommer inte ihåg vad det blev för vi cyklade hem efter första halvlek för att laga mat, idag blev det Potatis & Biffar med brunsås, gott! =)

Imorgon ska vi hämta våra stolar & bord som vi beställt från Jysk, jätte fina, som vi ska ha i lägenheten (när vi fått en) haha, men vi får det nog snart eftersom vi står högt i kön tror jag, iaf hos en person. :) Sedan ska vi nog köpa en snygg tv också imogon, hehe =)


(Detta är bilden på bordet&stolarna som vi beställt!) as fint!


Lejonkungen:

Underbarare låtar finns nog inte ♥, för alla som inte vet så älskar jag disney filmer och dess låtar!

Känn en doft av kärleken ♥


Vi är en ♥

Lista - Har tråkigt!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Min fina son, han gör mig glad alltid <3
Vad gjorde du kl 08 imorse: Väntade på att gå till dagis med Neo som han tycker e så kul :)
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade till Neo som ska sova middag
Det sista du sa högt: Lägg dig ner och nana nu Neo
Det senaste någon sa till dig: Hade det gått bra för Neo på dagis idag? - (Min mamma)
Vad har du druckit idag: Oboy
Vad var det senaste du åt: Kycklig med vitlökssås och potatis
Vad var det senaste du köpte: Kommer inte ihåg
Vad är det för färg på din ytterdörr: Träfärgad
Vad är det för väder hos dig nu: Blåsigt
Godaste glassmaken: Hm, vanilj och chocklad, melon är också god
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!
Sover du tungt: Vet inte?
Drömmer du mardrömmar: Det händer ibland ja
Trivs du med ditt jobb: Jag har inget jobb just nu iaf
Favoritklädsel: Jeans-tights med en fin tröja typ
Favoritlåt just nu: Love the way you lie
Vad ser du om du tittar till höger: En lampa
Vad gör dig glad just nu: Min vackra son, alltid <3
Vad ska du göra härnäst: Inte en aning
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad/Trött :P
Favoritgodis: Olika
Kläder just nu: Tröja och jeans
Sommarplaner: Sommaren är nästan över men fortsätta njuta med min son o familj :)
Hur många kuddar sover du med: 1
Spelar du något instrument: Nej
Morgon eller nattmänniska: Natt
Vad är viktigast för dig: Att dom jag älskar mår bra <3
Är du kittlig: Ja! och inte så lite heller. haha
Snarkar du: Nej, kanske när jag är förkyld bara
Stjärntecken: Vattumannen
Äckligaste insekten: Är spindel en insekt? xD
Längtar du mest efter just nu: Att min son ska vakna så vi kan busa :D<3

HAHA !

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan. Pippi jagades av socialen och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit..

( HAHA, hittade denna på www.roligaskamt.se )

Sen är det ganska roligt att gå in på www.felsms.com också, xD hehe!

Läsa lite skvaller

Nu ska jag nog ta och läsa lite skvaller tidning som min mamma köpte innan när hon var och handla ;) hehe!
Sitter även här och dricker varm oboy, en favorit <3

Jag lämnade Neo på dagis innan, han började 08.15, sitter bara och väntar på att få hämta hem min lilla skatt och krama om honom och berätta för honom hur mycket Mamma Älskar Honom. <3 Det är verkligen så att man gråter nu när man går hem och han är på dagis :( Jag ringde innan och då sa personalen att han satt och lekte på en bil, och då log man ju allt mellan tårarna :) hihi. Nu ska jag dricka upp min oboy och läsa skvaller som sagt!

Frästen - Någon som har förslag på bra bloggar? Allt från mode till mammor, desig, foto eller kändis -bloggar ?
Hojta till och skriv dom då :D - Tack på förhand, behöver nämligen ha saker att göra nu när Neo är på dagis innan jag gråter sönder, haha =) puss o kram / Mamma Erica.


Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Så, nu vet jag hur man lägger in youtube klipp på bloggen, tack till er som hjälpte mej förklara =)
Så nu la jag in denna låten som jag lyssnar sönder just för tillfället.

Hur??

Igårkväll = RIKTIGT JÄVLA KUL ! Mer än så behöver jag inte säga/skriva. Mer än att jag hade fruktansvärt roligt och massa trevligt folk :D

______________

Hur lägger man in youtube klipp i bloggen ?? =)


Bjuder på en bild på mej & min otroligt fina son <3 =)


Busungen bada =)




Neo igår när han badade, på denna bilden så är morbror inne och busar med honom, han gillar sin morbror något enormt mycket, haha så kul att se när dom busar hur Neo verkligen skiner upp alltså :D

Gick jätte bra..

..För Neo på dagis när mamma hade gått, jag lämnade ju han och då grät han lite men det gick över efter 2 minuter när dom skulle äta frukt sa personalen, sedan lekte han med alla barnen där ute och när jag skulle hämta honom så ville han inte med hem för han hade så kul med alla andra barnen och lekte så fint, haha söta ungar =)

Nu har vi sökt 4 lägenheter, 2st 2or och 2st 3or, hängde ni med? ;) haha. Så vi får se om vi får kolla på några och får erbjudande, men annars söker man ju bara vidare, var nere och pratade med dom vi söker hos idag så allt är godkänt, gött som bara deeeeeeeeeen, vi är så glada så! :D


Jag älskar dig min fina pojkvän (v)


Mamma&Pappa älskar dig mest, vårt hjärta (v)


NEO ÄR PÅ DAGIS UTAN MAMMA

Ja, som rubriken säger..

Jag lämnade Neo på dagis 09.30 så nu har han varit där i lite mer än en halvtimme helt själv utan sin mamma eller pappa, jag cyklade dit med Neo och när jag vinkat på han och gått ut så kommer jag på att jag la min väska där inne för Neo har sina blöjor i den ifall dom skulle behöva ha det, och min cykel-nyckel ligger i den, och jag ville inte gå in igen så han blir mer ledsen än han redan var, så mamma och hennes kompis fick hämta mig, och så får pappa köra mig upp dit sen om en stund och så får jag och Neo ta cyklen hem, haha lite krångligt =) Det gulliga var att när jag vinkade på Neo och sa "Mamma kommer och hämtar dig sen" så började han såklart att gråta men han vinkade samtidigt precis som han kände lisom "detta klarar jag!" haha sött :D Jag var såå nära tårar men har hållt mig iallafall hittills, hoppas han har det bra på dagis. Tänkte att jag ska slå en pling dit nu och se hur det går för honom så om det går bra så får han ju stanna en stund längre men om han är jätte ledsen så får vi ju självklart komma och hämta honom. Vi höres!

En fråga, ett svar:

Fråga:
Hejsan! Jag har en fråga :) Hur gammal är Simon? :) Lite nyfiken bara hehe! =)

Svar:
Simon är 17år gammal :)

Halloooojsan.

Dagis idag igen, idag kom vi dit och barnen åt frukt, sedan skulle vi föräldrar då gå iväg och Neo började stor gråta, stackars min lille pojke :( Det sved verkligen i ögonen på mig och kändes i mamma-hjärtat! Men han lugnade ner sig och glömt nappen hade jag också gjort, skönt att han klarar sig utan den tycker jag =)

Imorgon ska vi gå rätt in genom dörren och vinka på barnen och gå en runda så dom får testa ännu ett steg i dagis-världen, läskigt för både mig och Neo, men det är väl så det är i början.

Nu sitter Neo och äter risi frutti, haha han "snodde" min ;) Så ska hjälpa han att tvätta sig nu!
Ni får ha det så fint, bilder kommer :)

Våra dagar

Jag har inte så mycket att skriva i bloggen just nu, för just nu är det ju inskolning för Neo på dagis, och det går jätte bra, idag sa jag "hejdå Neo, nu ska mamma gå en stund, kommer snart." Och då började han ju gråta, men det gick över lika fort sa personalen :) Sen blev Neo så trött att han nästan somnade sa dom så han började gråta lite och då hämtade dom mig, så åkte vi hem för klockan var ändå dags att åka hem då. Men dom tycker det funkar jätte bra hittills så. 

En sak jag tänkt på, det känns ändå på något sätt (missförstå mej inte nu) men.. svårt att förklara, men det känns ju när barnen börjar gråta efter en när man lämnar dom på dagis, men ändå så vet man då att dom verkligen älskar en och vill vara med en, tänk dom barn som inte bryr sig ett dugg när föräldrarna går, snacka om att jag hade blivit lite nere. :P Men med tiden lär ju Neo inte heller gråta när vi ska lämna honom, dom vänjer ju sig!

Just nu sitter Neo och kollar på Emil i Lönneberga med sin morbror, hehe sött :)
Vi letar ju lägenhet med, men vi har inget bråttom med det alls, utan vi står i kö till en som hyr ut privat, och dom sägs vara jätte bra, vi känner folk som bor i dom lägenheterna som ser ut nästan som hus, och min pappa känner dom som hyr ut dom, så han hör av sig så fort där blir en ledig så står vi lite före i kön, gött =) hehe. Så hinner man spara en del pengar och köpa lite nödvändiga saker innan man flyttar liksom, perfekt!

På lördag har jag och simon barnvakt, vi ska ut med våra kompisar då på stan, hoppas vi får kul :)

Nu ska jag kila. Höres!


DUKTIG NEO :D

Jaha, idag var det dagis mellan klockan 08.30-10.00 och idag skulle vi lämna barnen i en halvtimme själva med personalen så att dom vänjer sig, en del barn blev lite smått ledsna men inte nåt större, Neo bara vinkade på mig och såg lite förvirrad ut men fortsatte leka med cyklen. Sen satt vi där i personalrummet och snackade en massa, trevligt =) Precis innan vi kom tillbaka så hade Neo trillat lite från cyklen, dom sa att det gick bra men att han bara blev rädd så han var lite ledsen, men det gick bra så :) Imorgon ska vi också sitta en stund i personalrummet så barnen får vara lite längre på dagis själva tror jag, och vänja sig! Men Neo är verkligen jätte duktig på dagis, jag är en stolt mamma till honom vill jag lova er!!!! :D

Ikväll/eftermiddag kommer min mormor och morfar hit, dom ska hjälpa oss med en del saker och sedan äta här med =) Nu ligger Neo i sängen och ska sova middag efter att ha ätit mat, man ska ju försöka hålla dagis-tiderna! Neo äter runt halv 12 och därefter lägger han sig, så vi håller rutinerna, och det tyckte dagis var jätte bra :D Det finns ju dom som låter sina barn sova när som på dagen och somna när dom vill på kvällen, men det är viktigt för barn att ha rutiner, och i Neo's ålder ska dom ju faktiskt helst bara sova en gång per dag sa dagis-personalen och det gör ju Neo, så funkar skit bra. :) Sen somnar Neo 19.00 på kvällen och går upp 07.00 på morgonen, så rutiner, det har vi gott om och det är bra för barn ju! :D

Ska kila nu! Kramar.


Jag älskar dig Simon, så mycket <3<3<3<3<3<3<3
Känns så bra att vi fixat allt, och att vi har det bra nu!!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Dagis igen

Idag var det dagis igen på schemat, mellan 10.00-11.30 och det gick jätte bra, Neo leker med alla barnen utan att ens kolla var mamma är, så imorgon ska han få vara där i en halvtimme då jag ska gå iväg och sätta mig i personalrummet tillsammans med dom andra mammorna som skolar in sina barn. Alla barnen på Neo's avdelning är i samma ålder och leker jätte fint utan att nästan titta var föräldrarna är, så dom är jätte duktiga allihopa och det är så kul att se hur dom leker så fint tillsammans tycker jag! Tror att dom kommer att bli ett toppen gäng, dom kommer nog ha mycket skoj tillsammans, det tror jag! :D

-
Igårkväll gick vi hem till Jessica, där bla. Putte o Johanna var med sin lille Hampus, och Fidde o Josse, och Simon med :) Trevligt som bara den!

Nu ska jag gå och låna min bror's data!
Ni får ha en fin dag. <3


(Denna bilden är ju bara såå skön :D)

------

Förlåt, glömde faktiskt lägga upp bilderna på bloggen igår, så här kommer dom, efter en liten snabb uppdatering:

Igår hände det inte så mycket, vi busade mest här hemma och ute i trädgården, när Neo hade somnat så kollade jag och simon på "Against all odds" men orkade inte se klart hela, så vi ska se klart den ikväll tror jag. Idag fick jag sov-morgon, Simon tog Neo när han vaknade 06.30 i morse så fick jag sova till 09.30 för då ville Neo verkligen att jag skulle gå upp, så vi har varit ute i regnet och nu har Simon somnat Neo efter middagen.






Bilder från igår och idag. - idag blev det på med regnkläderna för det regna som bara den, mysigt! =)


Tagit bilder

Har tagit bilder på min fina son idag, dom kommer nog upp på bloggen ikväll!

Vi har varit ute nästan hela dagen, min morfar har varit här på besök med.
Jag gav precis Neo efterätt, det blev kiwi, banan och päron som jag mixade med lite vanligt yoghurt, så nyttigt och gott så det gillade han :) Till middag innan idag fick han potatis och köttgryta med grönsaker, skönt att fixa egen mat så slipper man köpa dessa burkar som vissa gör alltid typ till sina barn, visst det är inget fel på burkmat, den är nyttig och allt, men det springer iväg ganska mycket pengar fast att dom är billiga, så man sparar en del på att göra hemlagad mat och sedan tycker min son iaf att det är godare! Men, en favorit hos Neo är ju helt klart frukten! :)


Tidiga morgon

Hade en trevlig kväll igår.

Idag gick jag upp med Neo vid 07.00, seg som bara den men upp gick vi, och jag gav honom välling sen borstade hans tänder, och nu busar vi för fullt här. Jag har bestämt mig för att sova nuddag idag när Neo ska sova, haha, är jätte seg, men piggnar nog till snart.

Vi höres!

Bild: gammal, sen förra sommaren, men fin :D


Nu...

..Drar vi till Johanna & Putte :)
Tjao!

PICTURES :D

Köpte nya minneskort till vår kamera idag, så nu blire lite bilder :D


Jag och min bror med vår kusin Elina, som är 2 veckor gammal bara :)

 
Min fina son, mitt allt, älskar dig över allt annat gubben. <3


Två lägenhetsvisningar

Nu har vi varit och kollat på två stycken lägenheter, och på torsdag får vi veta om vi får någon utav dom, vi tyckte bäst om den ena av dom eftersom där var mest vitt i den lägenheten, och i den andra var där lite färger som vi inte gillade MEN man får lov att måla om dom, så det är perfekt :D Men sen står vi även i kö för en annan lägenhet som jag inte vet när vi får besked på, och en annan som vi har anmält intresse för att kolla på, så vi har fullt upp och Neo's inskolning så det är mycket projekt pågång här haha :) Men som sagt, vi får se nästa vecka hur det blir, inget brottom inte, finns många lägenheter och vi bor bra som vi gör nu med, så det löser sig med den saken :)

Till eftermiddagsfika fick Neo päron som jag skar i små bitar, och han älskar ju verkligen frukot, förutom banan och persika, det är han inte alls glad i, och sen har vi varit ute och lekt, så just nu är Neo lite trött men han blir nog snart pigg igen när pappa Simon kommer hem och busar :) hihi.

Vi höres!

Läsa en bra bok


Nu sover Neo middag, efter jag gjort lite mat, idag blev det stuvade grönsaker med köttbullar, och självklart mjölk till maten, det är bra för barn och så när man växer ju! Nu har ju Neo somnat, och jag tänkte sätta mig och läsa en bra bok som jag började på för någon dag sedan, den heter 'Där jag vill vara' kan beskriva den lite, det som står på baksidan:

För åtta år sedan seglade den grekiske skeppsmagnaten Constantine in ... och ut ur hennes liv.

Laura kan inte glömma honom. Särskilt inte som deras korta, passionerade kärleksmöte resulterade i en son. Sedan dess har Laura försökt kontakta honom åtskilliga gånger utan att lyckas. När hon nu får höra att Constantine är i stan inser hon att det här är hennes chans. Inte minst för att lille Alex förtjänar att äntligen få veta vem hans far är! Och hon själv ... ja, hon skulle inte ha något emot att träffa den snygge, smarte och charmige pappan till sitt barn en gång till.

Det enda hon riskerar är att få hjärtat krossat. En andra gång. Av samme man ...


(Spännande bok), så nu ska ja kila. höres!

"Ditt Barns Lista"

Vad heter ditt barn?
Neo

När var du beräknad att föda?
21 Februari 2009

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
Ja, han föddes på utsatt datum enligt rutin UL

Hur stor var barnet vid födseln?
49cm och 3065g

Hur lång tid tog förlossningen?
Från första värken hemma tog det 10 timmar

Tog du någon smärtlindring?
Lustgas

Tog ni reda på könet?
Ja

Om nej, vad trodde ni att barnet var för kön?

Jag var helt säker på att det var en pojke

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Ja, Neo

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Jadå

Har du fått några bristningar?
Jaomen, en del

Var du nervös inför förlossningen?
Ett tag i mitten av graviditeten så var jag nervös, men det släppte sen

Hade du några cravings?
Massor, tex. oboy och salt

Hur reagerade du/ni när du plussade?
Lite smått chockad, men allra mest glad <3

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
v. 5+1

Hur mycket gick du upp i vikt?
24kg

Hur länge ammade du?
2v, blev sjuk sen så fick sluta

Vem är barnet mest lik?
Han är helt klart mest lik mig :)

Vad är det bästa med att ha barn?
Kärleken, Allt <3

Vad är det sämsta med att ha barn?
Finns inget sämst med att ha barn!

Är ditt barn döpt?
Jadå

Hur gammal är barnet nu?
Han blir 1½ år imorgon

Vaken natt

Ja, vi har varit vakna en hel del i natt, jag och Neo. Det började med att jag vaknade av att Neo satt i sin säng och var ledsen, jag förstog inte riktigt varför, men efter ett tag märkte jag att han blivit förkyld, så jag tror det var därför han var så ledsen för det är jobbigt att vara täppt i näsan ju :( ush, stackars min son. Och Neo brukar sova till kanske halv 9 ofta, så jag tänkte att nu kanske vi sover lite längre, men icke, han vaknade kl 7 fast att han varit vaken halva natten, så vi steg upp och duschade så vi vaknade till, nu sitter jag och mår illa, brukar göra det när jag är spännd eller så, och idag ska vi ju kolla på två lägenheter till, så kanske är därför jag är lite spännd haha :P

Nu ska jag gå och busa med Neo igen, puss o kram.


Bild: På mej och Neo när vi var på utflykt med familjen i somras <3

Go' natt & Film.

Nu ska jag kolla film, sov gott, nattnatt med er :* <3

OBOY..

..ÄR RIKTIGT GOTT, OCH EN STOR FAVORIT HOS MEJ ;) VILLE BARA SÄGA DET!


En trött Neo..

Idag har vi varit och kollat på två lägenheter, en av dom gillade Simon lite, och den andra tyckte jag om något extremt, men imorgon ska vi på visning av två andra lägenheter också, och vi har redan varit utanför och tittat lite på dom och vi tycker nog bäst om dessa två (dom är likadana), men vi står på kö på 3 st nu och får se vilken vi får och vilken vi tycker bäst om, så vi får se, ska bli spännande att titta på dom iaf.

Min mamma har bakat bullar idag och dom är ju så ljuvligt goda att man kan inte motstå dom, både jag och Neo har nog ätit lite för mycket av dom, så vi mår illa... så jag gick och la Neo redan nu kl 19.00 efter vällingen och han somnade som en stock, tror han är trött också efter dagiset och lägenhetsvisningarna som han varit med på också såklart!

Annars nu ikväll så tror jag att jag ska ta och kolla på 'Against all odds' heter den, min mamma som gav mig förslaget att beställa hem den filmen från cdon.com så det gjorde jag för typ ett halv år sedan men har inte blivit färdig att kolla på den, eller ja, tagit mig tiden kanske jag ska säga. :P

& måste än en gång säga att jag är jätte nöjd med min blogg-design nu som Sara har fixat, visst är den fin? :D


Neo när han var mindre, du är mitt allt hjärtat, jag älskar dej över allt annat

Ny design !

Tack Sara för designen, jag är jätte nöjd :D

Idag var det inskolning för Neo igen, mellan 09.00 - 10.00, det går jätte bra för honom på dagiset, han har fått många nya kompisar, han blir verkligen jätte glad när man säger dagis haha så sött :) Och personalen är verkligen underbart trevliga, och även dom andra föräldrarna som är på inskolning med sina barn. Så jag tror att det blir toppen bra här faktiskt! :) Neo har så fullt upp att leka så han hinner inte med att kolla var mamma är hela tiden, haha.. så jag försöker att gå och prata med dom andra och lite så, för att han ska vänja sig. Imorgon blir det ingen inskolning för då ska personalen planera, så åter på måndag blir det :)

Imorgon ska jag och pappa iväg en liten stund för att titta lite på en sak.. säger inte vad! Men spännande ska det bli, hihi.

Igårkväll kollade jag och simon klart på Sex and the City, jag mer eller mindre tvingade honom att titta på den :D haha, han var väl inte jätte glad men med lite godis så var han ganska nöjd, haha, älskade pojkvän <3

Har ni några bra film-tips?
Ska kila nu.
Höres!


Jag och Neo på stranden i sommar :)


Första dagen på DAGIS !

Första inskolningsdagen på dagis är avklarad och vi känner oss jätte nöjda med vårt val av dagis både jag och simon, även Neo kan jag lova er, han hade såå roligt med barnen och tyckte jätte mycket om dagisets leksaker. Även hans fröknar var jätte bra, en av dom har jobbat med min mormor faktiskt (min mormor jobbar på dagis en bit härifrån) sedan träffade vi några av dom fröknarna som jobbar på avdelningen jämte Neo's och en av dom fröknarna har haft alla sina 4 barn hos min mormor's dagis, så man känner ju till en del och även en del som man känner igen från öppna förskolan. Detta dagiset är HELT NYBYGGT vilket jag tycker är jätte bra, för det är verkligen jätte jäääätte fint både inomhus och utomhus med lekplatser och sånt. :) Sedan är denna avdelningen bara upp til 3 år, och det tycker jag också är jätte skönt, för tänk dom dagis där det är från 0-5 år, där ligger ju små saker och sånt på golven kanske, men det gör det ju inte på detta eftersom allting är anpassat för små barn :) hihi.

Nu ska vi snart till BVC för 1½ års kontroll till läkaren. Men Neo ska nog hinna sova lite middag först, han ligger i sin säng och tramsar lite, hehe :)

Nu ska jag kila, vi höres!

Hittade en gammal bild på mej och Neo :D<3

Liten Elina på besök.

Jag och Neo vaknade ca 08.45 idag också, skönt! Kom ner för trappan och dörren stod öppen, då satt mamma och hennes bästa vännina utanför och drack kaffe, så tog på Neo nya kläder och ut med vällingen, sedan kom en liten kusin och hennes mamma på frukost till oss, nämligen lilla Elina, sötnosen, endast 12 dagar gammal :) Så mysigt så! hihi.

Senare ska vi ut och övningsköra, igår körde vi förbi Neo's nya dagis, jätte fint verkligen, helt nybyggt :)
Nä, nu ska ja kila.
Ha de fint. <3

Min fina familj.

Ni har ju fått ett foto som jag lagt in, på min vackra familj <3 hihi.
Jag älskar er så mycket, och vi har det så bra nu! <3

Jessica och Jenni var inom här innan, mysigt att bara sitta och snacka.
Neo har somnat för kvällen, fast det gjorde han runt 19.45 tror jag.

Har ju fått en del fina saker av min kära pojkvän, och Neo med för den delen (såklart<3)
Känns skönt att han har fast jobb med en fast inkomst, gör det lättare att dela på alla kostnader.
Simon fyllde ju 17år för några dagar sedan och det firades självklart med vänner, bla. Johanna och Putte, Jessica och Elias mfl.. jätte trevlig kväll allihopa, ni gjorde den verkligen skit kul :D

Nu ska jag kila, i övermorgon börjar Neo på dagis, eller ah, inskolningen börjar, som jag tjatat om väldigt mycket, jag är spännd som bara den! hehe :)

Puss och go' natt. <3

I love you <3


Glömt

Jag har glömt hur man gör allt med designen i bloggen, haha. Det var ju ett bra tag sedan jag bloggade och deisgnade min blogg så, är det någon som har lust att hjälpa mig designa om min blogg?
- Roligare att blogga då! :D


Nu ligger Neo i sin säng och ska sova middag, vi gick upp 08.45 idag så vi sov ganska så länge.
Nu på förmiddagen har vi bara städat och varit ute en runda.

På onsdag är det dagis som gäller, så pappa Simon har fått ta ledigt på förmiddagen för att vara med på inskolningen, han ska även vara med ett par andra dagar med men första dagen är viktigast enligt oss!

Har någon tips på unga-mamma bloggar? Alltid kul att läsa dom =)
kram kram.

10.08.15

God kväll på er läsare.
Idag fick jag sovmorgon till 11.00 då kom Neo och Simon in och väckte mig för jag hade sagt att jag ville sova till högst 11.00 inte mer, för då har man inte så mycket ut av dagen, hehe :)

Igår var vi på mässan och där mötte vi Johanna och Putte med bebisen Hampus, lite senare kom dom hem till oss och vi snackade lite, sen följde vi med dom hem och mötte Jessi och Simon också, hade en jätte trevlig kväll med dom :D<3

Nu ska jag gå och se om min bror e hemma eller om ja kan låna hans data, den e mkt bättre :P haha.

puss

Mässa i staden.

Som rubriken lyder så ska vi faktiskt på mässa idag, får se om man träffar några roliga människor som man känner där. Neo ligger och sover middag, och vi väntar även besök från mammas bästa kompis och hennes dotter som ska äta middag här ikväll och gå med oss på mässan.

Jag övningskör massor nu och det går bättre och bättre faktiskt, har till och med haft en polis i baken när jag kört och dom såg inget fel, hehe :D Så snart ska jag nog skriva in mig på körskolan, snälla som mina föräldrar är så ska ju dom betala mitt körkort och alla körlektioner åt mig <3 

Jag har även fått en liten kusin, hon föddes den 4 Augusti på beräknad dag precis som Neo gjorde, och hon har fått det vackra namnet Elina, och sötare än socker det vill jag lova er att hon är :D Så om nått år springer väl hon runder, och Neo får en lek-kompis när dom blir äldre, kul :D hihi.

På onsdag börjar Neo på dagis, ett helt ny-byggt dagis fick vi plats på, jätte fint! Jag är jätte spänd men samtidigt ska det bli roligt att han får leka med kompisar, det kommer ta sin lilla tid för mig och Neo att vänja oss vid detta att han ska vara på dagis, men när vi väl kommit in i det så tror jag faktikst att det kommer bli jätte skoj för honom där och mamma kommer pussa och krama på han som bara den när jag ska hämta han :)

Nu vakna min fina son och umgås med sin pappa, så ja ska göra dom sällis nu :D
ha de fint.