Neo's outfit idag

 
Ljusa jeans med svart tröja. =)

Min pappa kommer och hämtar oss vid kvart i 4, då ska vi på kalas, sen kommer kanske Jessica ikväll =)
Imorgon vid 1-tiden ska jag på ett ärende, så min mamma är snäll och passar Neo under tiden jag är där.
Nu sitter Neo och tittar på Tingeling med sin pappa, hehe, så ska busa med Neo nu. Puss&Kram!

Mötena..

I veckan har jag varit på två "möten" eller vad man nu kan kalla dom, men jag kommer inte att avslöja vad jag gjort förränns senare när jag fixat lite mer, ni förstår kanske vad jag menar men jag tänker vara tyst om den saken iallafall!

I morse fick Simon sovmorgon så jag gick såklart upp med lilla prinsen (<3) Gav honom välling, satte på Pippi på DVD:n sedan diskade vi lite, dammsög, tvätta och borsta tandsingarna som alltid på morgon och kväll, Neo slabbade lite med vatten som han älskar också =) hehe.

Sedan väckte vi Pappasen och cyklade till Neo's mormor, morfar & morbror! Här älskar han att vara, och jag med såklart! Nu somnade han gott inne i mormor&morfar's rum, och när han vaknar så ska vi cykla upp till IP och kolla på morbror Simon's fotbollsmatch, Hoppas dom vinner!

Nu ska jag kila igen, ha det så bra hörni. :)


ULLARED!

Idag kom mamma och hämtade oss vid halv 9 och då åkte vi mot Ullared, min mamma hade Neo under tiden som jag och simon handlade, och vi slog vårt rekord genom att bara vara där inne i en timme och färdighandlade, göttans :D haha. Neo hade roligt med sin mormor i lekhörnan på cafeét =) hihi. <3

Tänkte lägga in lite bilder som simon tagit på vardagsrummet sedan vi fick upp ramar med foton, lampa, matta, kuddar till soffan o tavlor från Ullared innan idag, (Gardinerna har vi lånat av en släkting, tills vi hittar nya som vi gillar) här kommer dom:




Jämte tv:n till höger så står där kärkek, och bilder på oss tillsammans med Neo =) & bilder med bara Neo, blev jätte fint <3

Efter Ullared så kom bästa vännen Jessica hit och ett par andra kompisar och grannen o hans son och hans flickvän, jätte trevligt, och Neo har ju såklart blivit kompis med grann-pojken :) hihi.

Nu får ni lite fler bilder från idag:

 
Neo och Jessi borstar ninen, blackiiiie =)

Ha en bra kväll folket. Puss&kram. <3
Älskar min familj allra mest, men min Neo ALLRA mest<3333

Inte mycket uppdatering..

Det blir inte så mycket uppdatering nu eftersom Neo fick feber i Måndags kväll och han har fortfarande feber, jag hatar när han har feber, tycker det är jätte jobbigt när han inte är frisk!

Var nere på vårdcentralen igår så dom kollade hans hals och sa att han var röd och antagligen hade ont i halsen och en infektion i kroppen så därav febern, hoppas det går över snart!!

Jessica kom hem till oss igår och kollade på Idol, kan säga som så att jag och Simon håller på Alice, tror jag hon hette, med en underbar röst iallafall, vem/vilka håller ni som ser det på?

Jag återkommer när Neo är frisk!
Mamma&Pappa älskar dig över allt annat prinsen <3

Feber

Neo har fått feber, igår kväll hade han 38,1 och sen försvann den under natten men nu har han fått feber igen och den låg på 39,0 sist jag tog den och då fick han en panodil och nu la jag han i sängen för att se om han vill sova, och han blundade precis när jag kollade han. Vi är hemma hos mina föräldrar nu föresten, har sovit här tills inatt med, och ikväll ville min familj bjuda oss på middag, så får se om vi stannar här inatt med eller om vi åker hem till vårt, det märker vi. Neo känner sig väldigt trygg här, speciellt nu när han har feber och är sjuk, så får se vad han vill ikväll! Men det blir inget dagis för honom imorgon iaf, får se hur han mår imorgon om det blir på torsdag, kanske!

Jag åt precis lite sallad med salladsdressing, gott som bara den, är väldigt hungrig, äter inte mycket när Neo är sjuk eftersom jag är så fruktansvärt orolig hela tiden, och ställer klockan på att vakna varje timme för att kolla honom på natten så kan säga att jag är trött och hungrig, men orkar inget göra mer än att ta hand om min son såklart, och kolla honom <3

Nu ska jag försöka att äta lite till så att jag får lite energi till i mig, det behövs tror jag.. puss

Moderaterna i makten

Godmorgon folket!

Jaha, och Moderaterna vann och har makten i 4 år till, jag tänker inte avslöja vad jag röstade på men kan säga som så att det var inte Moderaterna iallafall, men men, jag la iallafall min röst så jag har rätt till en åsikt! Men, jag är inte så mycket för politik fast att jag är ganska bra på att tycka och diskutera, men nu är det Moderaterna som har makten och så är det med den saken hela enkelt, åtminstonne i 4 år till.
Vad tycker ni om det?

Ska snart gå till dagis med Neo, ska hämta han efter dom haft fruktstund igen eftersom han varit lite ledsen på dagis sedan vi flyttade, det är ju så nytt för honom fortfarande här hemma, så vi får ta det i hans takt! (<3)

Jag och Neo sitter just nu och kollar på Pippi Långstrump, vi har varit ute och matat Neo's två kaniner, och det tycker ju han är morgonens höjdpunkt, hehe sött! :D Nu ska jag ge honom en macka innan dagis.

Ni får ha det fint så hörs vi kanske senare om jag har tid för datan, Jessica kommer nog nämligen sen, och jag ska kanske slänga i en maskin tvätt, mamma kommer på frukost, ja lite smått och gott.

Kram Ericooo

Hitta Nemo

Godkväll folket!

Har ni röstat idag?
- Det har iallafall jag gjort!

Efter att jag hade röstat så åkte vi till video affären och hyrde film: Hitta Nemo, Pippi Långstrump och Tingeling. Får se om Neo tycker om dom imorgon när han ska få se dom, efter dagis =).

Just nu är min bror, Jessica och Emil här och hälsar på, Neo somnade vid 19.15 efter en lång dag då vi varit ute och lekt en hel del. Till middag gjorde Pappa Simon ugnsbakad falukorv med potatismos, gott!

Vi har kommit iordning med det mesta och trivs väldigt bra i vår lägenhet!
Nästa sak att spara till är en soffa, vi vet redan vad för modell på soffan vi vill ha, så nu blir det att spara till den :D

Hittade denna bilden på google, men det är typ en sån här soffa vi vill ha, med divan. Pga vårt fönster är ganska lågt där vi har soffan och då vill vi inte ha en hög kant eller så där soffan går uppåt, så en divan blir snyggast så att man ser fönstret, hoppas att ni förstår vad jag menar? ;) hehe. Här kommer den iaf:


(Man kan ju sätta såna divaner på bägge sidor, så det får vi kolla och mäta när pengarna är sparade, vilket som blir snyggast =)

Nu ska jag vara trevlig mot mina vännooor som sitter här i vår soffa!
Godnatt med er!


(bild på Neo som är tagen för ett bra tag sedan =)


Bilder på lägenheten & en vacker pojke!

 
Vårt sovrum, som vi delar med Neo =) & köket som är jätte mys. :D

 
Neo sover i sin säng i vårt rum (<3)


Neo i köket när jag lagar mat =)

 
Vardagsrummet

 
fått en kaffebryggare & en micro av min mamma&pappa <3 älskar dom! / badrummet

 
Neo's lek hörna =) & även en bild på Neo's två kaniner som min bror döpte till Black och White ;) hehe


En bild på balkongen, min lykta och bästa vän Jessica :D hehe

 
Neo somnade så här sött jämte mammi igår<3 hehe. Pappa Simon fottar mig och Neo på lekplatsen innan imorse :D

Hos mamma&pappa&bror

Just nu sitter vi hemma hos mina föräldrar och broder, jag har tagit massa bilder på lägenheten, någon som vill se?
Isåfall så lägger jag in dom sen när vi kommer hem =)

Jätte fint har vi fått!

Igår kom Jenni, Johanna & Putte med lille Hampus och hälsade på oss, som varje dag typ :D haha!<3

Nu ska jag kila. Puss&Kram

bredbandet fixat i lägenheten

Godmiddag.

Vi håller på att flytta in nu, i eftermiddag flyttar vi sängarna och från och med då så sover vi såklart där och det blir vårt "andra hem" som jag säger, för vårt "riktiga hem" är fortfarande här efter min känsla och så är det bara! Vi har fått riktigt fint, hoppas ni förstår att jag inte har tid med datan riktigt ännu, men vi har fixat bredbandet idag så det kommer antingen ikväll eller imorgon, så då lägger jag upp bilder för det har jag inte tid med nu!

Dagis har gått jätte bra för Neo idag, vår duktiga kille! (<3) Mamma&Pappa älskar dig allra mest, vårt hjärta! (<3)

VI BÖRJAR FLYTTA!!!!

Har fått nycklarna nu och då sa hon att vi får flytta in precis när vi vill, så vi hämtade Neo på dagis för en stund sedan och det hade gått kanon bra!!! (skönt!) sedan fick han ett snabb-bad och mat och nu ligger han i sin säng och ska sova middag, sedan ska vi ner och beställa bredband (jag ska övningsköra dit) så vi får det i tid, bredbandet alltså ;) Sen i eftermiddag börjar vi köra dit alla saker som ska dit förutom lite kläder och sängar och stora saker som vi tar på torsdag då min pappa och pojkvän tagit ledigt för att hyra släp :)

Lägenheten har både tvättmaskin - torktumlare & diskmaskin = göttans!

Jag har även skrivit in mig på körskolan, så ska på kurs om ett par dagar och få böcker m.m, snäll mamma & pappa man har som betalar, kan säga att jag är evigt tacksam över dom, för dom ger mig så mycket och Neo med för den delen såklart, vi älskar er mormor & morfar (Neo's då hehe)

Lägger nog in bilder ikväll på lägenheten när vi fått dit lite saker och sådära, japp japp.
Ska även ringa om hemförsäkring om en stund när jag ringt min kära pojkvän som jobbar och sliter på jobbet för våran skull, hihi älskar min familj så otroligt mycket! (<3)


(här får ni en bild på världens finaste lillkille <3)

Godmorgon

Godmorgon allihopa!

Nu har jag lämnat Neo på dagis och det gick bra, han gnydde lite efter mig eftersom han inte varit där på en vecka tror jag det är, men sen följde han med in, så det gick bra! Min duktiga kille (<3).

Nu ska jag nog ta och slänga i en maskin tvätt och äta lite frukost och läsa en bra bok som jag börjat på, och klockan 10.00 ska Jag och min Pappa hämta nycklarna till lägenheten, yeaaaaaah! :D

Ni får ha en bra dag. Puss&Kram / Mamma Erica.

Neo badar / Nycklarna.....

Imorgon förmiddag är det jag som hämtar nycklarna till vår nya lägenhet och på Torsdag är det som sagt dags att flytta in, spännande spännande, lite läskigt, skrämmande och massa roligt :D haha, nä men det är ju mycket känslor första gången man flyttar hemifrån och mycket man ska tänka på som man inte behövt tänka på innan, men som man måste tänka på nu! Men jag tror att vi fixar detta. =)


Här kommer lite bilder på Neo idag när han tvunget skulle bada i vasken, det har han kommit på att det är verkligen skit kul och det vill han göra hela dagarna långa (förutom när han tittar på Pippi Långstrump eller Emil i Lönneberga, haha) Här kommer bilderna:

 

laga mat?

Ni som flyttat hemifrån, vad brukar ni handla för mat?
Haha, kanske en konstig fråga.. men.. jag har ju aldrig bott själv, så jag undrar om ni har några förslag på maträtter som är ganska så enkla och bra mat för barn, jag kan ju göra mat (självklart!) men ibland behöver man lite tips på vägen, och det skäms jag inte ett dugg för :)

- Vi gillar mycket kött, typ som stek och köttgryta m. potatis..

Långt inlägg

Jag och Mamma pratade precis om lägenheten och alla saker som vi köpt, och det enda som vi har begagnat är soffgruppen och micro och ett strykjärn, som jag kan komma på iaf :S haha, trodde vi skulle behöva få ännu mer saker av folk som varit snälla och erbjudit oss massor med saker, men vi har ju redan det mesta som sagt och nyköpt, ganska skönt faktiskt! Tex. som saxar, pennor, konservöppnare, ja massa såna små-saker som folk ofta får begagnat när dom flyttar har vi ju redan köpt sedan innan och sparat helt splitter-nytt, göttans :D haha.

Den första räkningen ska komma nu i dagarna innan vi flyttar och den ska betalas in direkt, eftersom vi måste betala för halva denna månaden då vi valde att flytta in redan nu den 16:e september, vi kunde väntat till den 1 Oktober, men vi ville få det gjort redan nu!

Sedan har jag fått räkningarna för 3 månader framåt, alltså: Oktober, November & December, så dom har jag satt in i en pärm tillsammans med alla andra lappar om flytten, så jag har koll på läget!

På tal om månaderna nu, det är inte så långt kvar till självaste Julafton!! Nu den 24:e så är det ju bara 3 månader till Julafton, tiden går verkligen fort alltså! Haha.

Denna löningen så ska vi ju betala räkningar och se vad vi behöver/vill ha mer i lägenheten och sådär, men nästa löning då ska vi nog börja köpa lite smått med Julklpappar faktiskt, då är det ju redan Oktober som sagt och då tycker jag det börjar bli dags, för sen är det redan November och affärer börjar skylta inför Julen och de må tro att det går fort!

Annars idag har Jag och Neo varit ute och busat lite, sedan har vi tvättat, hängt tvätt, diskat och städat, hunnit med en hel del redan faktiskt. Nu ska jag kika runt lite på internet, vi hörs! Puss&kram


Jag älskar er, mina hjärtan ♥

På torsdag flyttar vi till egen lägenhet, vi blir som en riktig familj, fast det har vi ju varit hela tiden men känns som mer "på riktigt" nu liksom, vi har det riktigt bra nu och har rett ut allt det som varit jobbigt ibland, det känns bra nu! Det känns bra för oss alla 3 nu, jag älskar er verkligen av hela mitt hjärta, mina pojkar ♥ Det ska bli så mysigt detta! Och folk får snacka vad dom vill, men det skiter vi fullständigt i, snart har vi varit tillsammans i hela 3 år babe, och det är inte många i vår ålder som håller ihop sålänge när dom har barn ♥ Jag älskar er föralltid


Testade lite

 


(Nej jag är inte ego så ofta, men i detta inlägget?: ja, lite) haha.
Nä, jag testade faktiskt en sak som Sara precis skrev till mig, att jag kunde lägga bilderna jämte varandra, och det funkade! tack Sara! :D

......

Godmorgon kära läsare!

Det blir inget dagis för min lillkille idag heller eftersom han har hostat en hel del inatt och näsan rinner konstant hela tiden, och han hostar lite emellanåt, så jag ringde dagis och dom tyckte han skulle vila idag och komma imorgon istället.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, vi får se!

Älskar den här bilden på oss (<3)

Funderar på..

Godkväll kära läsare!

Jag funderar på att lägga upp en bild på min mage, nu när det är drygt 1½ år sedan jag födde Neo, så ni får se hur den ser ut för det är så många som undrar som inte själva har barn, men även dom som har barn såklart! Vad tycker ni, vill ni se en bild på min mage?

Nu tänkte jag lägga in två bilder på ett av dom två nattduksborden vi målat till vår nya lägenhet:


Så ser dom ut nu, vi är jätte nöjda både jag&simon (<3)
Dom var träfärgade innan btw ;) hehe.

& denna bilden på mig&min vackra son (<3<3<3<3) gjorde jag genom fb!


Nu ska jag snart sova, godnatt :*


En dag närmre flytten

Tjosan hejsan allihopa. Ännu en dag närmre vår flytt, längtar men ändå inte.. känns lite jobbigt att flytta härifrån men samtidigt väldigt skönt att få vara en familj på "riktigt" om ni förstår vad jag menar =) hehe.

Har inte tid att skriva nu, ska gå och mysa med min familj framför pippi långstrump som är Neo's favorit ;) hehe

Lägger in bild på våra fina möbler senare som vi slípat och sedan målat i vitt :D

pusshayyyy

!

Varför hugger du alltid så mot folk när dom försöker vara snälla och ge dig ett gott råd? Suck ! Tjejen var ju bara snäll och ville din son väl. Små barn kan ofta ha hög temp utan att vara sjuk och det på grund av att dom kan ha lekt och stimmat mycket tex. och stoppa i dom en massa onödiga mediciner är ju inte så bra eller ? Sen skrev du ju faktiskt att han bara hade 37,6 vilket inte anses som hög feber och du nämnde aldrig något om att han i vanliga fall har låg temp så hur skulle hon kunna veta det? Nä ta och lugna ner dig och tänk efter lite innan du fäller din beska kommentarer !

Fick denna komentaren i min blogg!

Sv:
den tjejen som gav mig råd att inte ge panodil vid 37,6 grader har jag svarat snällt och trevligt på! Sedan fick jag en ny komentar av en ANONYM att 37,6 inte är någon feber!
Men då ska jag säga såhär, jag gav min son en panodil när han hade temp 37,6 grader för att han var väldigt gnällig och ledsen pga han hade ont av en kindtand som håller på att komma upp, och därefter mådde han mycket bättre! Och, min son har i vanliga fall inte 37,6 i sin temp så jo för honom så var det pågränsen till feber och jag gör vad som är bäst för min son, jag hade inte gett honom panodil om han inte var i behov av det, vilket jag ansåg att han var då han hade väldigt ont av sin tand och antagligen ont i halsen och hängig som man är vid en förkylning! Jag är hur lugn som helst framför skärmen, men vill få ut mitt svar :) = jag gör det bästa för min son OCH jag gör det riktigt bra =)<3


Målar möbler till lägenheten

Nu har Jag och Simon målat våra nattduksbord i vit färg, vi har målat en omgång men ska måla en omgång till senare ikväll när Neo har somnat, och vi har även packat en hel del idag med, det är väl mest kläder kvar nu och lite små-saker, typ som speglar och såna saker, och Neo's alla saker men dom kan man lägga direkt in i bilen och köra med eller i släpet.

Nu är mammas kompis här och hennes dotter kommer sen, ska bli mysigt att sitta och kolla lite film och snacka, dom ska äta här med och det blir pommes med korv och lite såser i guess =) hehe.

Ska lägga upp bild på nattduksborden sen när vi är färdiga med dom, typ imorgon eller nåt, vi målar även en hylla vit också som vi fick av min mormor och morfar idag till Neo's dop-saker när vi flyttar in på TORSDAG! :D wihoo!

Min farfar & morfar ska hjälpa till på Torsdag, min pappa har tagit ledigt, min mamma ska hjälpa till och Simon har även tagit ledigt, Neo kommer vara med min mamma en hel del tror jag så att jag hinner packa upp och fixa, min kära broder kommer säkerligen att vara med och hjälpa till, sen har vi mammas kompis + dotter och våra egna vänner som erbjudit oss sin hjälp, får se hur mycket vi behöver hjälp med, sen vill ju alla komma och hälsa på med och det tar vi emot mer än gärna, jag som är så sällskapssjuk =) haha.

Nu ska jag gosa min gosse (<3) kramar.

Möblerna..

..som vi köpte på jysk igår!


Detta soffbordet, det var på extra pris så det kostade 900:-


Denna Tv:bänken som också var på extra pris faktiskt, haha, för 500:-
Men vi har en snyggare tv till vår bänk ;)


Detta fruktfatet köpte vi också!


& denna lyktan i samma motiv som frukfatet :)


Denna lyktan fast i vit färg köpte vi med!


Mitt hår.

Här har ni en bild på mitt hår, som han blivit väldigt långt, men på bilden ser man ju inte hur långt utan bara hur blont, haha:


Fotograf: Min bror ;)

Som sagt så är jag väldigt nöjd över mitt långa, blonda & raka hår. Det är ju verkligen spik-rakt! Och det gillar jag, men plattar det ibland ändå för då drar man liksom ut det lite så blir det ännu längre ;)

Igårkväll när Neo hade somnat så packade Jag och Simon ner det mesta till lägenheten som vi inte använder här hemma innan, vi packade även ner en del kläder men självklart har vi hälften kvar tills denna veckan, haha vi ska inte gå smutsiga ni behöver inte vara oroliga ;) Idag tror jag att vi ska packa ner Neo's dop saker med och lite smått och så av hans saker. För nästa vecka blir det dagis om Neo's förkyldning är bättre och även hämtning av nycklar till lägenheten så det blir ju en del som ska fixas då och då behöver man inte stressa med allt packande om vi gör det nu i helgen, då Simon ändå är ledig! =)

Igår var vi även på Maxi, jag köpte lite små saker till lägenheten och sådär, man kunde även köpa flytt-lådor där så det gjorde Mamma till oss och vi fick lite andra saker med tex. en kaffebryggare :D

Igårkväll körde även min Mamma in oss till Jysk och där köpte vi ett soffbord i vitt, som Simon valde - skit snyggt! Och så köpte vi en Tv-bänk i vitt också, som Jag valde, haha också jätte fint! Även lite lyktor, nehe nu ska jag kila, lägger upp bilder senare på soffbordet och Tv-bänken, om jag har tid. Tjaooo :)

En fråga, Ett svar

Fråga:
Vart ska ni flytta?

Svar:
Det vill jag inte lägga upp i bloggen, inte för att det är hemligt men jag vet ju inte vem som läser min blogg?
Men ge mig din blogg (om du har någon) eller msn, så kan jag svara på din fråga där. =)

NU HAR VI SKRIVIT PÅ KONTRAKTET, OCH VI FLYTTAR PÅ TORSDAG!


Kontraktet

Åh vad jag längtar tills eftermiddagen för då ska vi skriva på kontraktet, jag och simon var uppe länge igår för att rota ut alla saker vi ska ha med, packat och slängt saker som vi inte ville ha, ja, det är mycket som ska göras när det är flytt på G, haha. =) allt vi behöver ska jag skriva här och allt vi har, men gardiner och mattor fixar vi sen när vi flyttat in :)

Vi har det mesta i köket:
Tallrikar
Bestick
Koppar
Glas
Mått
Durkslag
Osthyvel
Grytor
Underlägg till grytor
Skärbräda
Vispar&slevar
Ugns-formar
Smör-knivar
Kaffebryggare
Grytlappar
Konservöppnare

(Köksbord + stolar är beställda, kommer om ett tag).

Så det som fattas till köket är då: Knivar, kniv-ställ, kaffebryggare, gryt-lappar och konservöppnare + diskmedel! 
Men en del får vi ju och får även i inflyttningspresent!

Vardagsrummet:
Ny TV med Surraoundljud och DVD
Soffa
m.m

Så det som fattas i vardagsrummet är en tv-bänk som vi ska ha DVD och filmer på för TV:n ska ju hängas upp på väggen,
men tv-bänk köper vi när vi hittat en som vi vill ha! Finns säkert på IKEA eller JYSK! =) + matta.

Toaletten:
Handdukar
Tandborstar
Halk-matta till badrummet
Blöjspann/sop-spann (vad det nu heter?)

Så det som fattas till toaletten är då: Badrums matta, Tandborst-ställ och Blöjspann och rengörningsmeled till alla rum + att tvättmaskinen och
torktumlaren är inne på toaletten så vi ska ha tvättmedel och sköljmedel med.

Det var nog allt jag kunde komma på för tillfället sen stryker jag det som vi köpt här efter hand!
Våra rum har vi ju redan allt till så :)




Vi har fått lägenhet!

Vi har fått en lägenhet, ska ner imorgon och skriva på kontraktet, underbart mysigt ska det bli!
Jag älskar min lilla familj så mycket (<3) hihi.


T O R S D A G !

Tog tempen på Neo för en liten stund sedan och då låg den på 37.2 så det är bättre nu men jag hoppas att den håller sig där med! Min lille gosse (<3)

Idag under dagen, jag vet inte när, får vi besked om vi får lägenhet eller inte, vi hoppas det blir något men om inte så är det bara att söka vidare, vi tycker det är ganska kul att söka lägenhet med och åka och kolla på dom, och vi har det ju jätte bra här hemma och jag är väl inte igentligen så jätte sugen på att flytta så det kvittar, men vi måste ha oss ett eget nu när Neo blivit så stor så.. men jag älskar mitt hem här hos mina föräldrar, och vart vi än flyttar så är det här som är vårt hem iallafall, så det så! (<3) men nu sitter jag vid telefonen och väntar, kan ju vänta bra länge tills dom ringer, för inte vet jag om dom ringer föräns ikväll kanske? eller imorgon om det skulle bli försenat? haha. jaja, vi får vänta och se =) 

 
 Min gosse, som jag älskar över allt annat som finns! (<3)

Svar:

någon skrev: 37,6 är ju ingen feber, men jo det är pågräns till feber då min son har i vanliga fall LÄGRE ÄN 37,6 lilla du, och den låg på 38,3 sist jag tog den, så nog fan äre feber han har i kroppen! alla har olika temp på kroppen, JAG vet bäst OM MIN SON :) puss o hej sucker *

Facebook ...

Är igentligen helt sjukt!
Man går in och kollar när folk tex skriver att dom dricker kaffe, snart ska till jobbet, kollat film m.m
Vem bryr sig om den eller den personen börjar sitt jobb kl 10.00 eller 17.00 ? För om man vill den personen nått så kan man ju alltid ringa eller smsa, och vem bryr sig om sin kompis är ute och trädgården och dricker kaffe? - inte jag iaf! för OM jag skulle undra så skulle jag smsa eller ringa, MEN ändå så har jag fb, och igentligen fattar jag inte det roliga/meningen med det, hahaha.. :P jaja.

Vad tycker ni om FB ?
Om alla ens har FB som läser min blogg? :P

Neo har feber :(

Igår var ju Neo hemma från dagis då jag såg att han var väldigt trött och sovit dåligt under natten pga täppt näsa. Inatt har han sovit lite bättre men ändå varit jätte täppt i näsan och tog tempen imorse så låg den på 37,6 så jag gav honom alvedon och en flaska saft, sedan tog jag tempen igen och då låg den på 37,2 hoppas han blir frisk snart min lille gosse! Ska snart gå och ge honom en glass och sätta honom framför en film - Emil i Lönneberga eller Pippi Långstrump =) hehe.

Kram

♥ ♥ ♥ ♥ Mina finaste ♥ ♥ ♥ ♥


Jag älskar er av hela mitt hjärta, mest av allt & alla, mina hjärtan

Bloggtorka

Ja här har vi verkligen en bloggtorka, men ska uppdatera er lite:

Fredags: Marknaden, trevligt. Var även på lägenhetsvisning
Lördags: Här var folk och vi bjöd på tacos, sedan hem till nåra vänner
Söndags: Var i "storstaden" och köpte saker till lägenhet & även DVD med surroundljud-anläggning

Måndag (igår): Dagis för Neo, sedan öppna förskolan, trevligt som bara den =) Och var på lägenhetsvisning
Tisdag (idag): Inget dagis för Neo, han har varit lite ledsen/grinig kanske förkyld eller tänder? Mormor&Morfar kommer på besök :)

Lägger in en bild på vår nya DVD med surraondljudet & den nya tv:n som ja visat innan:
 

Det blev jätte snyggt tillsammans, nu väntar vi bara på svar om vi får lägenhet och det får vi svar på torsdag om!
Annars får vi söka vidare om vi inte får något nu, men vi har ju iaf saker till en lägenhet så det slipper man ju köpa sen ändå för det packar man ju ner så =) Vi hörs!

Mamma älskar dej allra mest Neo ♥

Trött som bara den..

..För igårkväll åka jag och simon till ett par kompisar och stannade tills ca 10.30 tror ja, Neo skulle följt med till lekplatsen först med oss men han somnade ju vid 19.00 som han brukar, ja visste inte att klockan var så mycket, så Neo's mormor&morbror passade honom medans vi var iväg en runda hos dom, det var jätte trevligt och idag kommer dom hit och äter och så, trevligt. :)

Nu ska jag se om min son vill vila en liten stund, för han ser väldigt trött ut, han vaknade kl 06.00 imorse, och det är inte så vanligt med honom för vi brukade gå upp vid 07.30 innan, men men nu ska vi vila lite. Hörs väl sen.

Kram kram / Mamma Erica.

Marknad

Lämnade Neo på dagis kl 08.15 och jag skulle prata lite med hans fröken men då bara vinkade Neo på mig att jag skulle gå haha, så jag fick gå och personalen börja skratta, så får se om jag får pratat lite med dom när jag hämtar honom sen, haha. =)

När jag har hämtat Neo på dagis så ska vi (och min pappa) på en lägenhetsvisning, hoppas vi får den faktiskt! Efter det så ska jag och Neo till ett par kompisar och deras barn och åka bussen till marknaden, hoppas det blir kul där. =)

Imorgon är dom hembjudna till oss på middag, trevligt! Så ikväll blir det nog en runda i affären för att köpa mat och gott till kvällen imorgon, har ni något förslag på nåt gott men ganska enkelt? Mat som passar till barn också måste jag tillägga, så det inte blir något för avancerat, hehe. Sen vill man ju inte stå i köket för länge när man har gäster så något som går hyfsat fort och enkelt, men ändå gott! :) Det ni, kommer ni på nåt så skriv, tack!

Igår kollade vi på Mamma Mia, och Neo dansade som bara den, snurrade runt och klappade händer och grejer, haha så sött så :D, dom hade ju dansat och gympat igår på dagis så jag tror att han hade lärt sig lite steg därifrån ;) för han kunde lite mer än innan så, hihi :D

Denna låten är bara såå mysig, tycker jag! :)


Kolla på lägenhet

Fick precis ett mejl där det stog att vi fått erbjudande om att titta på 2st lägenheter, en 2:a och en 3:a, spelar ingen roll alls vilken vi får (om vi får någon av dom) för vi är lika nöjda med båda, så på Måndag ska vi få kolla på dom och på Torsdag får vi reda på om vi får någon av dom.

Vi har iallafall köpt en TV tills vi flyttar, en LCD:tv i storlek 42 tums, eller vad man nu skriver? haha.
Här är en liknande vår modell, hihi jätte fin och jätte stor tycker jag! =)


Vi väntar på besked via min mobil på när köksbordet & stolarna kommer, eller bordet hade ju kommit men dom väntar på beställningen av stolarna, kan ju ta låång tid.. och jag ville ju ha hem det nu, men får vänta på det iallafall, tyvärr, haha men blir nog jätte fint sen när det väl kommer :)

Dagis för Neo idag igen, lämnade han där vid 08.15 och inget gnäll eller något gråt, utan han bara går rätt in och vinkar på mig och leker med alla barnen och leksakerna, sen hämtade jag han vid 11.15 och då pratade jag lite med personalen, dom sa att dom hade varit och gympat & dansat i ett av de jätte stora rummen som dom har där och det hade Neo älskat och alla andra barnen med såklart, dom sa även att det går kanon med Neo på dagis, hur bra som helst han är som en liten prins sa dom, haha :D

Han älskar ju Astrid Lindgren filmerna (Precis som sin mamma,haha) jag köpte ju Emil i Lönneberga till honom för någon dag sedan och den uppskattar han jätte mycket, sen hittade min mamma faktiskt Pippi Långstrump igår och han är helt överlycklig när vi ser på den, sen har han även sett Rasmus på luffen, ja, han tycker om filmerna väldigt mycket, kul :D


Waka Waka

Jag och Simon var ju iväg på fest i lördags, Neo's mormor & morfar satt barnvakt, vi var hemma hos ett par kompisar som vi träffat på öppnaförskolan typ för längesen men inte umgåtts med förräns nu igen, och vi hade verkligen jätte roligt, denna låten spelades väldigt mycket under denna trevliga kväll:

Waka Waka (This time for africa)


Sjukt härlig låt, haha :D


Åh, juste, idag fick vi äran att passa min lilla kusin Elina som endast är 4v. gammal, åååh så mysigt det är att hålla en sån liten igen, man börjar ju nästan lipa, haha =) hon e ju så fin! Precis som min lilla Neo, mamma älskar dig mest prinsen! :D<3

Ush för kamp-hundar! :(

- Dagis-prat:
Jag cyklade och lämnade Neo på dagis vid 8-tiden, påvägen dit kommer en lös pitbull där ägaren tydligen inte får tag på huden som ville leka såg det ut som, jag blev självklart livrädd och cyklade allt vad min kropp orkade, tog av Neo hjälmen och sprang in på dagiset, sedan fick min pappa hämta mig där för jag vägrade gå ut därifrån, och nu i efterhand så har det kommit fram att fler föräldrar på dagiset är rädd för denna skrämmande hund! USH säger jag bara, håll era hundar kopplade hur snälla ni än säger att dom är, för det finns faktiskt dom (som jag tex.) som är fruktansvärt rädd för alla slags hundar nära på :( ush!
jag tycker inte om hundar som är lösa!
Nog om det! På dagiset hade det gått jätte bra,
han gråter inte alls när jag lämnar han där längre utan han bara vinkar och går och leker med alla barnen, skönt!
Medans Neo var på dagis så åkte jag till ett par kompisar och deras två döttrar och pratade lite och så,
trevligt som bara den :) På fredag är det marknad också btw! 
På lördag har vi bjudit hit lite kompisar med barn också på lite middag och sådär, mysigt :)

Tänkte lägga in en video från youtube från filmerna Emil i Lönnerberga, där är en låt som jag och Neo tycker är väldigt mysig :D

Bom-sicka-bom, här är en liten snutt iaf :) hehe!