Designen?

Finns det en enda människa som läser min blogg som kan hjälpa mej med en ny blogg-design?
Gärna i denna stilen som jag har nu, för jag gillar den men vill bara förnya den lite med någon ny färg och nya bilder bla. på bebisen från ultraljudet!

Kram!


Neo hjärtat ♥

Min fina Neo, han pratar jätte mycket nu!

Han kan säga massa ord men även två-ordsmeningar så som 'Akta dig' som dom sjunger i 'Lilla snigel akta dej...'
Och det låter verkligen ur gulligt! Och om han vill säga att han leker med pappa så säger han Pappa Neo, och det låter också jätte sött :D Man blir ju såå glad!

Ett annat nytt ord han säger nu är Bil, han kollar ju alltid på filmen Bilar, så nu går han runt och säger Bil när han vill se på den filmen :) Så sött! Och Ketchup får vi inte glömma haha, då säger han Kicku :D

(Imorgon är det 1 Februari 2011 vilket betyder att om 21 dagar fyller Neo 2år) :D

Mysigt när dom börjar prata<3
Mamma älskar dig Neo av hela mitt hjärta!

Låser bloggen

Låser bloggen om jag får en endaste FUL ANONYM komentar till, så det är upp till er om ni vill läsa min blogg eller inte! För jag skiter i vilket av er anonyma fega människor.


Svar till Anonyma fegisar igen :D

Fråga:
Jag tror man förstår att det ska bli en flicka om du skrev att ni ska få en dotter?!
Och sen sa du väl det häromdagen? :S

Svar:
Vi ska ha en dotter, vi ska ha en dotter, vi ska ha en dotter, vi ska ha en dotter! Nämner hur många gången JAG vill i MIN blogg att vi ska få en dotter :D hihi, inget som någon annan styr över i MIN blogg! YES, de sa jag säkert häromdagen, men skit i att läsa min blogg så slipper du ha ont av det ;) mohahah

- - - - - - - - - - - - -

Jag kom precis hem från körlektionen, den gick bra! Körde motorväg, omkörningar och parkeringar idag, så ska fortsätta lite med det imorgon då jag har nästa körning! Ska även prata imorgon om när jag ska boka tid för uppkörning. - LÄSKIGT!

Neo har fått vara hos sin mormor idag för han kändes lite febrig och är ganska så förkyld, så hon passade honom medans jag kör. Nu fick jag ett sms av en fin pojkvän att han är påväg hem från jobbet så nu ska jag hem (är hos mamma nu) och börja med steken, eller VI ska börja med steken, vi brukar göra maten tillsammans för det är roligare då :D


KÖNET !

Vi ska få en dotter, en flicka! & Neo ska ju då få en lillasyster som heter Joline redan nu i mammas mage.
Puss&Kram!

Bilar

Neo sitter och tittar på filmen Bilar, vi har suttit en bra stund och kollat i hans moppe tidning som han älskar att kolla i, han är galen i bilar, moppar, traktorer, ja allt som har motor kan man la säga? Hehe min söta pojke :)

Jag ska till körskolan i eftermiddag och köra, har 5 lektioner kvar med den idag, tror jag! Så kör både idag - tisdag - onsdag - torsdag och nästa måndag! Så sitter med teorin på kvällarna och kämpar som bara den i timmar kan jag säga, fy den är inte rolig men måste ju göras om man vill ha körkortet!

Nu - varm oboy!
Pussa*


Några bilder


Här är en bild på ett par av mina bristningar från graviditeten med Neo, har inte fått några nya ännu under denna graviditeten, och jag skäms inte för mina bristningar! Men OM jag får några nya så ska jag ta på dom också så den anonyma lilla fegisen kan vara nöjd ;)


Neo innan idag när vi myste på balkongen hela familjen :) och en bild på magen för några dagar sen!


Svar till Anonym

Fråga:
Ska bebisen heta Jolls?

Svar:
Vår dotter ska heta Joline men har en rad smeknamn såsom Jolls, Jolli och Jolinis!
Dom som heter Erica kallas ofta för Ica tex. så det är inget konstigt alls med söta smeknamn :D
hihi.

Där fick du svar på det, hoppas du blev nöjd med svaret!

Jaha, kvällen då, Neo sover och jag har körskolan imorgon = TRÅK, men vill verkligen ha mitt körkort så jag kämpar på med teorin. Simon och Jag sitter och tittar på TEEN MOM, och äter lite gott!

Ha en fin kväll.


Kalaset!

Hej på er.

Imorse fick jag sovmorgon eftersom Simon gick upp med Neo och då sov jag till halv 10, för då väckte dom mig och hade dukat fram frukost, och det var riktigt skönt att sätta sig och äta till dukat bord faktiskt :) Och lilla Jolls i magen sparkade, tror hon också var glad att Pappa och Storebror hade dukat fram frukost ;) hihi.

Kalaset igår blev jätte lyckat, laxen blev perfekt och allt var mega gott, hade min mamma och mormor som lite hjälp per telefon ibland eftersom jag aldrig gjort så mycket mat innan och aldrig lagat lax heller, men jag och simon fixade det kanon!

Jag fick en massa saker:
Mobiltelefon, Pengar - Mamma, Pappa & Bror <3
Pengar, Blomma, Småsaker - Mormor, Morfar & Morbror.
Utomhus-Lyktor, Ljus, Film, Bukar att ha socker/Mjöl - Simon's föräldrar.
Pengar - Farmor & Farfar.
Våg - Gammelmormor.

Hoppas jag inte glömt något, ganska mycket jag fick så lätt att inte komma ihåg när det kom så många så man inte riktigt hann kolla eftersom maten var klar, men stort tack allihopa, jag är jätte nöjd. <3

Nu ska jag och simon göra oboy och gå ut och dricka det med Neo på balkongen där solen står på och är jätte skön, så ska vi ta ut dom små kaninerna så dom får ränna rundor lite och Neo tycker ju det är då kul, haha :D

Ha en fin dag allesammans / Kanske lägger ut bilder ikväll på magen och Neo!

PussPuss!


Bamse gympa

Godmorgon läsare!

Nu har vi ätit frukost och ska strax börja göra oss iordning för Bamse gympan, det är en gympa för barn mellen 1½-3år tror jag det var, som Neo går på varje lördag och har gjort ett par gåger, han tycker det är jätte roligt! :D

Vi hörs senare, om jag har tid, får ju gäster ikväll!
Puss /MammaE.


Svar till Anonym!

Fråga:
Är det för bristningarna på magen som du har på linnet över magen?

Svar:
Haha, nej det är inte för mina vackra bristningar som jag har linnet över magen. Om du kollar tillbaka från min graviditet med Neo så är där flera bilder på min mage när den är bar, full med fina bristningar, har inte fått några nya bristingar ännu och kommer inte dölja dom när dom väl kikar fram heller! Ska ta en bild imorgon på min mage med mina fina bristningar som kom när jag väntade min fina Neo, så hoppas vi att du kan vara nöjd efter det ;)

Posshaaajjj!

Bilder


Neo hjälpte mamma göra maräng-tårta tills kalaset imorgon ;) Och bild på bebis magen i v. 17 :)

Är nu i vecka 19+2, mysigt att magen börjar synas nu. <3
Min Neo ligger och sover på soffan här nu efter att ha bakat och busat hela förmiddagen, han har även hjälpt sin mamma att städa hela lägenheten, tvätta, diska och allt som hör till städning :) hihi, min duktiga pojke <3

Imorgon kommer det gäster hit för att fira mig!
Då ska vi bjuda på lax och potatis med lite olika såser och självklart massa citron på fisken, för det älskar jag ;)

Just det, vår tvättmaskin krångla som satan innan så i förra veckan när jag och mamma och Neo kom innanför dörren så ropar mamma "Nämen Erica, varför har du inte sagt att ni fått en ny tvättmaskin?" haha och jag svarade att den måtse kommit hit när vi var iväg för inte visste jag att dom varit så snälla och satt in en ny till oss :D kanon bra funkar den!


Avslutar detta inlägget med en bild på Neo när han är ute och matar sina niner :)

Min födelsedag :D

Idag fyller jag 19år, Simon hade satt en blomma på bordet imorse när jag vaknade <3
Och där stod även en present från Simon, Neo och Jenni - Twilight 3 (eclipse) som jag verkligen verkligen önskat mig, för nu har jag alla dom 3 filmerna :D Tack älskade ni <3

Bebisen i magen sparkade till ett par gånger innan jag reste mig ur sängen imorse, och nu sparkade den igen kände jag :D LYCKA!

Lycka är också att Neo vilar på min arm, så mysigt <3
Älskade ungar, ni är det finaste som skapats i mina ögon <3

Uppdaterad den privata bloggen! / Barnmorskan idag!

.....Om vad dom sa på köns-ultraljudet i lördags och vad vi valt för namn till bebisen i min mage :)

Var hos barnmorskan idag, vi gjorde inte så mycket mer än att ta min vikt och blodtryck och det såg bra ut båda två. Och sedan pratade vi bara lite, så var det klart :)

Vecka 19+1


K Ö N E T !!

Vi vet nu könet men s vägrar att låta mej skriva ut det, och ja accepterar det han tycker eftersom det är vårt gemensamma barn jag bär, och då tycker ja att vi måste vara överäns, så ja tänker inte gå ut med könet i bloggen. Eller i den privata bloggen går jag ju ut med könet, det ger jag bara ut till dom som är unga mammor.

KRAM <3

Neo & Mamma <3

Imorse tog jag med Neo i vagnen, han gick en del med vilket han älskar, vi gick ner till stan för att lämna några filmer vi hyrt och sedan fortsatte vi till caféet och fikade, fralla och sockerbulle och det vanliga - MER :D den drickan som heter MER för dom som inte förstog ;) hehe. Sen gick vi på apoteket och hämtade ut salva till Neo, sen hem till mina föräldrar och bakade scones och käkade med dom för sen var jag på möte så dom passade Neo då :) Men nu är vi hemma igen, Neo har ätit frukt (kiwi) och kollar på Pippi Långstrump nu, så ska börja på maten alldeles strax - potatis, hemma gjorda köttbullar och brunsås blir det nog :P

Imorgon bitti åker vi på köns-ultraljud!!!!!!! :)


Körskolan

Idag har jag varit på körskolan i 3½ timme, det var nämligen riskettan och det var ganska intressant, nu är den iallafall avklarad den med! Har halkan nästa vecka, då utesluter dom en hel del saker eftersom jag är gravid, jag var ju väldigt fundersam på om jag verkligen skulle göra denna nu pga jag inte skulle göra något i världen för att skada mina vackra barn, men dom sa att dom utesluter massa med saker och skulle aldrig riskera någonting för gravida och barnen så det känns jätte skönt!!

Min vackra Neo ligger just nu och sover, han är ju förkyld den stackaren :(<3
Mamma älskar dig min fina Neo<3

Babyn i magen sparkade en massa igårkväll och jag har ju känt den utanför magen innan, men igår var första gången som jag kände RIKTIGT hårt utanpå eller vad man ska säga :D Mamma älskar dig bebis!<3

Nu ska jag gå och läsa den tråkiga teorin..... blä!
Puss&Kram!

Irriterad!

Jag är något irriterad just nu, dock inte överdrivet men..
Varje gång vi ska till maxi för å handla så ställer sig alla möjliga folk på familjeparkeringen, och det stör mig!
Vi gör dock bara det ibland nu, för Neo är så stor att vi får ju oftast ut honom ur bilstolen ändå, men tänk på dom som har mindre barn och det är svårt att få ut bilstolen liksom, så har massa annat folk tagit dom platserna, respektlöst enligt mig! :S
Jaja!

Nu  bakar Neo bullar med sin mormor, och Jenni kommer nog till oss senare, hoppas jag:D
puss&kram!

Kanske, Kanske

Vi går ut med könet på lördag!
Vi har inte bestämt oss ännu!

Håll utkik vettja!
Puss

Svar till Cassandra

Jag kommer absolut inte fortsätta att blogga så mycket efter babyn är född, finns knappt tid till det nu. Neo är i en ålder som kräver mycket uppmärksamhet och han är dessutom en mycket social liten gosse, så självklart ägnar jag mig mer åt min son och blivande barnet i magen än datan, vilket alla borde förstå. Men jag kommer ju att blogga så som tiden räcker till, tex. när Neo är på dagis och babyn sover. :) Då allt annat i hemmet är klart, så som disk, tvätt m.m..

Men kan ge er en liten uppdatering:
På lördag ska vi på ett speciellt ultraljud där dom kollar upp könet, dom gissade ju på rutin ul men det är ju svårt att se såpass tidigt, så detta ska vi göra på lördag!

Magen växer, funderar på att lägga upp en mag-bild, men har inte haft orken att sätta mig ner här och lägga upp bilderna från kameran ännu, får se när jag tar mig i kragen!

Jag älskar mina barn över allt annat!
<3<3

Kram / Erica.


Ger inte ut lösen

till min privata blogg till en enda =)

Bilder på Neo & från Ultraljudet.


Min vackara pojke, vi älskar dig älskling!!!!!!!<3


Älskade bebis på rutin ultraljudet! älskar dig & storebror precis lika mycket <3


Privata bloggen uppdaterad om könet

Barnmoskorna gissade på könet och det har jag skrivit om i min privata blogg.

Puss&Kram!

ULTRALJUD! ♥

Idag var vi på rutin ultraljud!
Det såg fint ut med vår lilla bebis, är i vecka 16+5 nu!
Min moderkaka ligger lite långt ner men inget som dom trodde skulle bli problem, för dom växer ofta upp med magen under graviditeten, men dom erbjöd mig att få komma mellan vecka 28-30 igen för att titta hur det ser ut, och det ville jag ju såklart!

Vi vet könet på bebisen i magen, dom säger ju vad dom tror just nu eftersom det är väldigt tidigt att se ändå, men 2 barnmorskor gissade exakt samma direkt dom såg, men vi avslöjar inte könet innan bebben kommer.

Och du Emma. V som skickar hela tiden, lägg ner snälla du för jag tar bara bort dina komentarer och vill inte ha någon kontakt med dig, inget illa menat men vi har inte någonting gemensamt så sluta försöka ta upp kontakten, för jag har en egen familj att ta hand om så vore snällt om du lägger av att störa oss!

BILD PÅ BABYN KOMMER UPP NÄR JAG MÅR BÄTTRE OCH HAR TID, MÅR ILLA JUST NU!
PUSS.

Ha en fin kväll.


Blogg design

Hej!
Någon snäll människa som har lust att hjälpa mig med min blogg design gratis?
Är inte så jätte noga hur den ser ut och så, men vill så gärna ha med den nya ultraljudsbilden som vi får på måndag.

Men har inte pengar att lägga just nu på design, eller pengar har jag men inte till designen just!
Någon?

Kram

Ultraljud på måndag

Ultraljud på måndag och jag har börjat hosta och näsan är täppt, fan med :(
Mina kusiners mamma är snäll och kör oss till ultraljudet och är även med under det, och min kära vän Jenni ska även också vara med under ultraljudet. ♥ Detta är för att min mamma jobbar, och simon fick inte ledigt tyvärr fast han försökte! Men simon vill väldigt gärna med så vi valde min födelsedagspresent tillsammans - 3D/4D ultraljud, en söndag för att simon ville så gärna med och det känns jätte bra för mig att han bryr sig så mycket ♥ Jag tänkte först bara boka vanligt ultraljud med kön men simon ville gå på 3D/4D så då fick jag det i 19-års present :D hihi ♥♥

Nu ska jag ut och övningsköra!
Puss&Kram!

Min Neo <3

Vi har fått hit Neo's säng, den stora sängen så spjälsängen finns numera på vinden och plockas ner när bebis nummer 2 ska ha den :)

Neo är jätte duktig med att sova i sin stora säng
Han använder inte alls napp längre eftersom han gav alla sina till tomten
Han pratar en massa

Han har kommit in i en trottsperiod med, så det gäller att vara bestämd :P

Det är en riktigt duktig pojke vi har <3


Köksbord m. stolar & soffan.



Vårt köksbord och stolarna, men det ser ju mycket finare ut tillsammans och med våra två fina dukar som vi lagt på, ska ta bild sen när jag pallar en annan dag.

Nu kommer en bild på soffan vi får hem på fredag:

Tror det kommer bli jätte fint med denna soffan, som sagt så är det ju en bäddsoffa!

Soffan beställd

Så, nu har vi beställt en soffa med divan! Vi får hem den på fredag, kommer bli jätte fint tror jag.
Och vårt nya köksbord är ju underbart fint också! hihi.

Tänkte lägga upp bilder på bordet med stolarna och soffan men just nu kan man inte gå in på deras hemsida så det sket sig, kanske senare, får testa om jag orkar och har tid.

Jag fick en doppler av Simon eftersom jag är så fruktansvärt orolig hela tiden, oh gissa om jag blev glad <3
Jag och Mamma testade den på nyår och vi hörde hjärtat på den fina bebisen, åh <3
Har även testat den igår med, då fick Jenni och Neo äran att höra och ååååh man blir så glad ju!
Sen har Simon även beställt min 19-års present, kan ni gissa vad?
- 3/4D ULTRALJUD! Jag säger inte när men det är inte denna månaden iallafall.
Jag älskar min fina pojkvän, så tacksam för allt du gör speciellt nu när jag är så orolig!

På måndag är det rutin ultraljud, Simon bestämde sig helt plötsligt för att ta en pappa-dag då, han lurade mig lite, haha, för han sa att han inte skulle med först men jodå han skulle ta en pappa-dag och överaskade mig hihi :D<3

Neo har börjat prata som bara den, han kan säga en massa ord nu alltså! Det är så mysigt :D
Hans nya favoritfilmer är Byggare Bob, Lilla röda traktorn och Bananer i Pyjamas.
Mina fina barn <3
Jag älskar er över allt annat!

Nytt köksbord !!

Wiho, vi har fått världens finaste bord alltså!
Fick presentkort i julklapp för att köpa en möbel vi behöver och då valde vi ett köksbord med stolar såklart ;) haha. Det är ett glasbord med skinnstolar i svart och det är så fiiiiint :D:D sen har vi fixat massa i hallen, skit snyggggttt! Nu är vår lägenhet den finaste jag nånsin sett kan jag säga :D:D
Trivs såååååååååå bra <33333

Vi har även bestämt oss för att åka in och köpa/beställa en divan-soffa idag, den är grymt snygg och det är en bäddsoffa med, eftersom vi ska ha vårt rum till Neo's eget rum istället, för när bebisen kommer så blir det lättare om Neo har eget rum! så vi har en bäddsoffa här inne i vardagsrummet istället, och den är ju en divan precis som jag ALLTID önskat mig :D:D:D hihi.

Vi har även skaffat ett ganska stort akvarium med fiskar, Neo fick ju två guldfiskar av Jejja i julklapp <3 hihi, så vi köpte ett stort, jätte fint :) så nu har jag matat dom och varit ute hos mina fina niner och matat dom, så nu e djuren nöjda :)<3

BILDER KOMMER PÅ VÅR FINA LÄGENHET SENARE :DDDDDDD

ska kila nu, pusshej