TÄVLING!!!!!



Var med och tävla om ett presentkort på 200:-
och fri frakt hos EkolekoWiggo.org


Komma igång med bloggandet..

Jag funderar på att göra mej en ny header ikväll när min prins somnat, något i en stil ja inte testat innan, är det någon som har ett förslag? Jag vill nämligen komma igång med mitt bloggande igen, har saknat det en hel del, faktiskt.

Vi har tagit en hel del bilder också senaste tiden som jag tänkte lägga in här ikväll, om jag känner för det då.

Fick en komentar av en Anonym innan att boken jag beställt - Som jag vill vara, är jätte bra enligt henne men att den skulle varit mycket bättre om jag hade läst den när jag var gravid med min son. Då har jag en fråga - VARFÖR? den är väl lika bra om jag läser den nu när jag inte är gravid? hehe, annars får jag kanske vänta att läsa den några år tills jag blir preggo igen? haha, jag tar och läser min bok när den kommer i nästa vecka hörrni ;) Lite roligt folk som komenterar ibland, haha. aja.

Erika skickade sms igår om jag kunde ringa så vi satt och snackade i en timme, jag tyckte att det var trevligt att få snacka av mej, det är inte så jätte många vänner man har att prata med, men dom vi har är helt underbara :)

På Onsdag så ska jag och min son umgås med Åsa :D Det ser vi jätte mycket fram emot.

Ska ni ta Svininfluensa vaccinet?

Jag funderar här fram och tillbaka varje dag, det är ju såhär, att dom vet inte riktigt alla biverkningar på detta vaccinet vilket gör att man oroar sig en hel del, men sen vill jag ju ta den för att skydda min son, och andra i min omgivning som faktiskt ligger i risksonen. MEN, jag vill ju heller inte bli jätte sjuk, vad ska vi göra då? Det är ju jag som tar hand om Neo hela dagarna och han är EXTREMT MAMMIG nu, hehe :) mysigt!
Ska ni vaccinera er mot Svininfluensan?

På tal om att Neo är mammig, imorse gjorde pappa simon gröt men Neo vägrade öppna munnen förränns mamma erica kom, då åt han en och en halv portion, så fort jag sätter han på en filt för att leka så går det bra tills han kollar på mig igen, då ska han upp till mej på direkten, det är jag som måste somna honom, för ingen annan får lov enligt honom själv, vår prins har blivit en liten mammagris ;D söta unge <3

Beställt hem en bok

Nu har jag precis beställt hem en bok - Som jag vill vara av Katarina Von Bredow

Info. om boken:
Vad gör man när man är 15 år och blir med barn? Jessicas värld förändras på en sekund och hon måste ta en av de svåraste besluten som finns. "En skimrande romantisk historia som samtidigt är ett djupt störande debattinlägg. När kom det senast ut en sån provocerande ungdomsbok?"


________

Det blir att åka till Ullared nästa vecka på listan står det en hel del saker faktiskt, konstigt? - Nej! det är ju Ullared vi snackar om, haha. Det blir en hel del julklappar kan jag tänka mej, julsaker och overall till vår lille prins.

Just nu ligger han och sover, vi gick upp runt 7 -tiden i morse.
Annars idag ska vi bara med Neos mormor och morfar för att handla mat, blöjor osv..

Ikväll kankse vi åker upp till min mormor och morfar för att kolla på Idol, haha.
Får ringa och höra med mormor nu, så ni får ha det bra. Puss på er / Mamma Erica

Snart Julafton..

..Men först firar jag och min simon 2år tillsammans <3
Det är endast 29 dagar kvar tills vi har varit tillsammans i 2 hela år.
Jag älskar honom så himla mycket, vi hör ihop, det vet alla


_________________________________

Och, det är 57 dagar kvar till självaste Julafton.

Min familjs Jul kommer se ur såhär som planerat:

Fira med familjen på tidiga morgonen här hemma med julklappar
09.00 - Frukost hos min mormor och morfar
Efter det är det morgon-julklappar hos mormor och morfar
12.00 - Middag och julklappar igen
ca: 14.00 åka till min farmor och farfar
15.00 kolla kalle anka där och efter det julklappar igen
efter det blir det middag

Jag längtar verkligen jätte mycket efter julafton, någon mer som gör det?


Bild på mig förra julen med min jätte mage med Neo i <33


BVC nyheter

Neo 8 Mån.

Vikt: 9290g
Längd: 72,6cm
Huvudomf: 44,5cm


_ _ _ _
Pratade precis med simon som är på work, håller på att göra hemlagad mos - gott! men orkar inte göra hemagjorda köttbullar så det får bli köpta, hehe. Neo har börjat spotta för fulla muggar, så det är lite svårt att ge honom mat för han tycker bara det är roligt att spotta ut det, haha. Just nu så sover lilleman men jag tror han börjar vakna nu, så jag ska kila mej. Pratade en snabbis i tele med Erika precis också, vi smider planer :D puss på er :*

-

Lite bättre humör, fått reda på glada nyheter.

Vi vandrade upp till min mormor och morfar i morse, det var simons förslag, så gick vi inom cafét i byn och köpte frallor + lite gott, så kom vi dit och fikade, gick även inom en runda till min gammelmormor som bjöd på kaffe :)

Men nu ska jag och lillen busa, puss på er :*

Ingen rubrik.



Jag mår inte så värst bra just nu, orolig i mig och lite sådana saker. Men men, hoppas på att det ska bli bra så snart som möjligt.

Simon har lilleman och dom sitter i köket och busar för fulla muggar, mysigt :D

Ser att jag haft en del besökare trotts min dåliga uppdatering, men jag tror att ni skulle förstå om ni också hade varit lite oroliga ibland..

Idol ikväll, jag håller nog inte på någon speciell, men det är kul att kolla ibland ändå! :) Kan ju komma någon bra låt, tveksamt, men man kan ju hoppas, hehe.

Jag såg det här Mammas Pojkar igår, sämsta programmet på länge (enligt mig) Har ni sett det?
Jag skulle aldrig få för mig att säga si eller så om min sons flickvänner, han väljer den han blir förälskad i och det ska föräldrar ta och skita i, vad man än tycker. för kärlek är stark.

Jag är så himla glad att jag har min pojkvän, jag menar, han hade ju inte stannat hos mej om det inte var så att han älskade mig, för det vet alla om att simon älskar erica liksom och det märks väldigt tydligt än idag, han skickar sms på jobbet där det står hur mycket jag och neo betyder för honom, när han kommer hem så är han alltid glad att se oss och innan jag somnar är det samma visa, han är väldigt noga med att berätta hur han känner för mig och neo, att vi är hans familj. och det hade han inte varit på samma sätt, om han inte fortfarande var riktigt kär i mig, för det vet jag att han är, för det ser jag på honom, haha :p och sjävklart jag i honom också <3
han har offrat mycket för att få mig och det har han gjort för kärlekens skull, lycka <3

mina pojkar - mitt allt ! 


HEJ ALLIHOPA

Hej allihopa, jag har ingen blogg lust för tillfället och jag kommer att skriva om varför senare, lite saker som hänt och mycket oro kring saker som hänt just nu, men ni ska få en liten hum om det senare.

Simon är på jobbet, plutten sover, pappa är hemma på middag och jag väntar på att mormor och morfar ska komma och dricka en kopp té med mej. vad gör ni andra idag?

Har ni saknat oss? :D
Skämt åt sido.

Nu tror jag lilleman vaknar snart! så ska kila...

Ni som vill ha header eller design, förlåt att ja inte varit inne, men som sagt så har det hänt en grej som jag tycker är väldigt jobbig och hoppas att det blir bra så snart som möjligt, men adda min msn [email protected] så fixar ja såfooooort ja har tid :)

(puss på alla)

Natt hos mormor och morfar

Hade en jätte trevlig kväll igår, min mormor stickade klart en tröja till min son, en blå/grön tröja som ser ut som ett blåbär :D så söt så! Sen åkte dom imorse, så nu är vi ensamma här och väntar på fint besök från - Erika Jimmy Miliam Milton & Malin (Erikas syrra) :D ska bli jätte trevligt. Vi ska bl.a äta den goda fläskfilée grytan med potatis ikväl, yamiii.
Jag vaknade vid 4 imorse och hade jätte svårt att somn om, hmm, vet inte varför, antagligen för att jag inte sover hemma, haha. aja, sen gjorde jag varm oboy på spisen imorse och simon bredde oss några mackor, men det var efter att Neo fått sin morgon välling, han vaknade 06.15 och för en gångs skull så gick hans pappa upp med honom så att jag fick vila en liten stund, snällt, hehe. jag brukar låta simon sova en stund extra alla andra helger för att han jobbar så hårt och så långa dagar och det tar på kroppen, men idag steg han och upp gjorde eld i pannan, klädde på lillen och bytte blöja. Men jag sov bara några minuter extra, så vi steg upp väldigt tidigt - skönt!

DET SNÖADE IGÅR NÄR JAG OCH LILLEMAN VAR HEMMA HOS MIN FARMOR OCH FARFAR :O
men det låg inte kvar med än några få minuter, tråkigt.

Nu ska jag ner och klä på Neo för en morgon prommis :D'

puss och kram / e.

PS!
Eftersom Erika & Jimmy m. barn ska sova här, så efter barnen lagt sig så blir det säkert lite spökhistorier, har ni något förslag? ;D haha. skrämma skiten ur dom, nej! men har ni inte varit md om något läskigt på RIKTIGT? något andligt?


Designa

Jag har gjort en ny header åt Erika, kolla gärna in i hennes blogg :)

Om det är någon annan som vill ha en ny header, så ställer jag gärna upp och fixar.

______________________________________________________________________

Just nu sitter jag och min lilla familj hemma hos min mormor och morfar och väntar på att maten ska bli klar, det är alltid så god mat här så :D hihi. Det blir stek med potatis, mmm vad gott :D Vi ska somn sagt övernatta här inatt, och nu sitter vi och kollar på idol, vem tycker ni ska gå vidare? - idol suger, jag vet inte änns varför jag sitter och glor på det, haha.

Neo är pigg och sitter i sin gå-stol inne i tv:rummet.

puss & god natt / erica simon neo

Övernatta

Har precis kommit hem från farmor och farfar, vi hade jätte trevligt.
Neo busade massor och dom tycker att det är så roligt när vi kommer och hälsar på :D

Farmor var tvungen att påpeka flera gånger att Neo är en kopia av mig, och farfar kunde inte annat än att hålla med, men dom såg även min mamma och pappa i honom. Men jag själv ser min lillebror i honom, dom är ju kopior (enligt mig)

Ikväll ska vi till min mormor och morfar och sova där,  för imorgon åker dom till Tyskland för att fira 40årig bröllopsdag så vi ska bo där i några dagar för att passa huset, imorgon får vi besök av Erika Jimmy Miliam & Milton :D Längtar redan tills imorgon, ser alltid fram emot att umgås med våra underbara vänneeeer :D

Nu ska jag gå och packa..
PUSS!

Hem till MIN farmor och farfar

Som rubriken lyder så åker jag och min son hem till MIN farmor och farfar idag, det ska bli jätte trevligt :) ikväll när simon kommen hem så ska vi sova hos min mormor och morfar för dom åker imorgon så vi ska bo där och passa huset dom dagarna. Och morfar ska visa simon lite saker med huset och mormor ska visa mig. Sen självklart leka med Neo som alla i min släkt älskar :-D imorgon blir det erika och jimmy och barnen, längtar längtar. Hör av er erika om tider imorgon, :-D puss allihopa!

Glöm inte !

I menyn finns kategorin "Mammor/Gravida" där ni gärna får stå med, tex. för att andra ska hitta till er blogg och kunna läsa. Om ni vill stå med så skriv ert namn, barnets namn och när de är födda + er ålder. Ni som är gravida skriver samma fast beräknad födsel istället :-D skriv allt i en kommentar till mig. Kram på er allihopa :)

<3

JAG ÄLSKAR MIN SON MEST I HELA VÄRLDEN :)
DU ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS <3



Fanny:

Jo, jag har lösen till den privata bloggen - En ganska självklar sak, eller hur?

Ericaslife.blogg.se/privat, är adressen :)

MORFAR

Sitter hemma hos morfar och äter frulle, gott gott, och Neo sitter och leker med alla leksaker som mormor och morfar har här hemma :D

Torsdag redan? - Ja! Skönt att det snart är helg så vi har pappa simon hemma <3
Imorse gick simon upp som vanligt och gjorde sig iordning och allt, medans jag och lillen sover vidare som vanligt, eftersom simon går upp jätte jätte tidigt, men helt plötsligt så kryper simon ner hos mej igen och håller om mej, åh, jag älskar honom så mycket <333333

puss och kram / mamma erica - mamma&pappa älskar dig allra mest neo <33333333

Emil i Lönneberga

Såhär på morgonen sitter jag och min son och tittar på Emil i Lönneberga, det är mysigt, jag älskar nästan alla Astrid Lindgrens filmer, dom är helt underbara, eller vad säger ni?

Lite senare ska vi upp till min morfar för att käka frulle med kaffe, no coffe for me! - Min mage klarar inte av det just nu, haha.

Från Lördag - Tisdag ska min mormor och morfar åka på resa, dom firar 40årig bröllopsdag, häftigt :D
Så jag och min lilla familj ska bo där dom dagarna, mysigt.

Imorgon är det äntligen fredag, vad händer då? - hmm, no idéa :( men mys med familjen iallafall :D

Puss på er / MamaE!


Neo med sin Morbror

Lillprinsen badade idag - Morbror S satt och pratade med honom ett tag, det tycker han som vanligt är jätte roligt, eftersom han morbror är en av dom stora favoriterna, we like :D puss och god natt. :* / E.


Fråga

Anonym:
Kan du inte skriva hur gamla du&din pojkvän är?

Svar:
Jo, visst kan jag det, jag är 17 & S är 16.

Underbara vänner, underbara familj <3


Erika & Jimmy @ Våra bästa vänner.


Min älskade son & min kära pojkvän <3


Galna morsor ute och går :D


Min fina pojke <3


Miliam, glader  :D


Milton testade Neo's hoppgunga, han gillade den lika mycket sin tunga :D


Mamma & Pappa älskar dig mest Neo <3


- Tack för underbara dagar familjen Björkman/Sjöström! :)

Hur kommer det gå för vårat Sverige?

Jag tror tyvärr att chansen för VM är så liten att  vi kan ge upp nu, eller vad tror ni ?

Apoteket nästa

När pappa simon kommer hem så ska vi ner till apoteket för att köpa näsdroppar till lilleman som är förkyld. Han har precis fått ett bad, knäppte några foton som jag antagligen lägger in senare ikväll. hihi. Men nu måste jag kila igen. Ha det så fin allesammans / Mamma Erica. - Älskar pappa simon och pluttis neo <3

Irriterad är bara förnamnet..

En viss tjej irriterar mej till vansinne, men ja ska inte vara lika omogen och lägga ner tid på att vara så fjantig som hon. Hon snokar och har sig, men folk förstår inte hur hon är ingetligen. Och det spelar ingen roll hur bra vänner ni är med mig, för jag kommer inte säga vem hon är iallafall, för dom som är mina riktiga vänner, dom räknar ut detta med röven. Ni vet vilka jag inte gillar och ni vet vilka jag gillar, därför får ni räkna ut resten själv.

Jag säger bara en sak: Du är för trög för att förstå att folk kommer fatta snart att du är jobbigast i världen. och inte minst.. din blogg!

/ Erica - Ja tänker inte lägga ner mer energi än detta inlägget, på en sån jobbig människa :D Puss&Kram på mina läsare :*

BESÖKS REKORD

Igår hade jag besöks rekord - sen jag öppnade bloggen igen!
Roligt att ni läser, vad är det ni gillar med min blogg? :D
Tack iaf <3

_ _ _ _ _

Läskiga saker händer här jag bor ibland nu alltså, poliser ute överallt för att ta folk och inbrott x 100 varje dag man slår upp första sidan i tidningen, vad händer igentligen? Jag blir fan rädd bara jag går utanför dörren :(

Design

Någon som har lite tips på design och så till min blogg?

Ni ser i menyn, där skulle jag vilja fixa med "text-stilen" lite eller vad det heter, alltså där det står "Senast skrivet" vill jag kunna ha i en fin stil, inte i Arial. Någon som vet hur man skriver allt detta typ: <Font-size...bla bla? Hehe, jag e inte så super på det :D

_ _ _ _ _ _ _ _

Min bebis sover och min pojkvän är på jobbet, vill att lillen ska vakna och älskling komma hem :D
Något roligt på Tv:n ikväll? - Följer ni någon rolig serie som man kan få lite tips om? :D


MY BOYS <3

Mammor/Gravida

23 åringar
Stine - Mamma till Wiggo född 090523
Virre - Mamma till Dennis född 080729

22åringar

Madelene - Gravid med första barnet, bf 100306
Katarina - Mamma till Neo född 090201

20 åringar
Frida - Mamma till Vincent född 080413 + Gravid igen, bf - 100429
Sanna - Mamma till Leo född 090701

18 åringar
Erika - Mamma till Miliam född 080605 & Milton född 090511
Elin - Mamma till Moa född 090519
Jenny - Gravid med första barnet, bf 091205

Gravida/Mammor

Ni som är gravida/mammor.

Jag tänkte skaffa en kategori som heter just Gravida/Mammor, och om ni som vill, komentera här under med namn, ålder på er och era barn och när dom är födda, så får ni vara med där.

Ganska kul grej för mammor och gravida att hitta varanra och kunna läsa andras bloggar, eller vad tycker ni? :D
Jag vet andra som har såna inlägg där jag tryckt och hittat massa underbara mamma bloggar, det är trevligt :)

En annan sak - även ni som inte är gravida/mammor kan få vara med, skriv typ vad ni tycker om eller vad er blogg handlar om, foto eller mode osv. :D

______
Igår var Erika, Jimmy, Miliam och Milton hos oss, så det var massa med bus i hela huset :D det gillar vi.
Skriver mer om igår senare, + att ni ska få lite bilder också!

Neo är jätte förkyld :( hoppas att det inte blir så att vi får inhalera honom igen :(
stackars vår pojke <3!


Snart möta Erika + barnen

Snart ska jag och min son gå och möta Erika och hennes barn vid bussen, eller ja, om en timme exakt :P Dom äter kvällsmat här i guess, ska bli jätte trevligt + att Simon och Jimmy kommer hem efter jobb/skola med.

Neo sitter på golvet och leker så jag ska gå och busa med honom, han har fullt upp med alla sina nallar, haha sötis :D

pusspuss / e.

Anonym?

Anonym:
Du blev jätte fin i håret Erica! :)

Svar:
TACK :D
Men vem är du? :)

Friendship

Du är min bästa vän.
Aldrig har jag haft så mycket gemensamt med en vän, som jag har med dig.
Vilket beror på att vi båda två är mammor, vi har mycket samma tankar och tycker en hel del lika om saker.
Att vi bråkade var ett av mina största misstag i livet, och jag tänker inte upprepa det igen.
För nu är vi här, vi är på rätt spår igen, men bättre, bättre än någonsin är det nu och vi ska hålla det på denna nivå!

Erika är min bästa vän, och ni hittar hennes blogg här - eriikabjoorkman.blogg.se för dom som vill läsa :D
Du är en underbar vän, tack för allt, alla gånger du stöttat mig och för alla glada stunder vi och våra familjer haft och har tillsammans, inget är bättre än oss tillsammans.

Två galna familjer, med massor med humor, inte sant? <3

Real friendship never ends !

Min fobi

Tack för svaren om det med Facebook, det skrämmer mig faktiskt en aning.

Min mamma och bror är allergisk mot nötter, min bror blev det för bara något år sedan, så jag har helt slutat att äta nötter. Sista dagen jag åt en nöt, det var samma dag som mamma misstänkte att min bror var allergisk, och ja, det visade sig att han var det. Det har blivit någon slags rädsla för mig att äta saker som folk i min närhet inte tål, hmm. Men för det andra så tycker jag att nötter är ruskigt äckligt, blää, däremot tycker min pojkvän om nötter så Neo kommer säkert att äta nötter han med, hoppas bara att han tål det, eftersom han är väldigt lik mig och min släkt så kanske det går på oss? hmm.

Har ni någon "fobi" ?


Facebook

Hej kära läsare! Jag funderar på att ta väck min facebook, men det tåls att fundera på! Är många av mina läsare medlemmar på facebook? Stämmer det att man inte längre äger bilderna son man lägger ut där? Puss hejs :)

Påväg till staden

Vi sitter i bilen nu Påväg in till staden för att lämna tillbaka maskinen vi lånade hem från sjukhuset när neo var förkyld, den vi inhalerade honom med. Just nu så sover min lille gosse <3 imorgon ska jag med erika ner till tandläkaren för att hjälpa henne med barnen när hon fixar någon lagning, sen ska jag med dom till BVC :) och sen äter dom hos oss på kvällen tror jag, hoppas :) mycket tankar snurrar i mitt huvud just nu och det kommer jag att skriva om i min privata blogg ikväll ! Ha de så bra lärare, vi hörs! :)

Var / Hur / När ?

Var hittade ni min blogg?

Hur hittade ni den?

När hittade ni den?

- Jag vill så gärna veta :D:D

Färgat håret.. igen..

Erika färgade mitt hår och när jag skulle duscha av det hemma hos dom så fick jag även testa hennes silver schampoo med, jag blev mycket blondare än innan :O konstgti va? hehe, not. Tack Erika för hjälpen med färgen och tack hela familjen för en trevligt dag/kväll som alltid :D Erika och jag "delade" på färgen, alltså vi tog lite var så Erika har också färgat det, men resultatet hann jag inte se för vi skulle hem, hoppas det blev bra, vi håller en tumme för det (y) :D

Lägger upp bild sen kanske, får se.

Pusspusssss :D

Hemma hos erika...

Och hennes familj :) fick en kommentar av någon som heter sofia, som skrev att jag blev skitsnygg i mitt hår - TACK :) !! Vad glad jag blir:) erika och hennes mamma håller på med maten, ska bli gott, dom gör alltid god mat här:-D efter maten så ska erika färga mitt hår, blir säkert bra :) vi hörs!:)

Angående mitt lösen

Jag kan inte skicka genom min mejl, så ni får adda mej på msn [email protected] om ni vill ha det :D

_____

Här kommer lite bilder från min mobil:



Jag och min prins <3


Jag


Bebis när vi skulle ut och gå :D


Lösen kommer..

Dom som vill ha lösen till min privata blogg kommer att få det, men just nu sitter ja på mobilen så lite svårt, men de kommer sen :-D Neo sitter i sin hoppgunga nu och är jätte glad hihi :) det regnar massor ute så jag väntar med att gå ut och se om det blir bättre väder :) vad har ni gjort i helgen? Puss kram

PRIVATA BLOGGEN

Någon som vill ha lösen till min privata blogg? - riktigt privata saker skrivs i den!

6 sanningar

6 sanningar om mig:

1: Jag är jätte mörkrädd, inte för mörkret men för allt som kan gömma sig i det
2: Jag skulle aldrig kunna vara otrogen, för då älskar man inte den man är tillsammans med, vilket jag gör
3: Att bli mamma var det bästa som hänt mig i hela mitt liv
4: Vår graviditet var planerad
5: Jag har svårt att förlåta folk, och om det händer så är det för att dom betyder otroligt mycket för mig
6: Jag har svårt för att ta folk in på mitt liv, svårt att ta dom nära hjärtat

Och vad är era 6 sanningar? - Svara under detta inlägget :D Kul att se!

Sluta blogga?

Finns funderingar på det..

Men vi får se hur det blir med det!

Lördag

Idag är det lördag och jag vaknade kl 5 i morse av att min läpp är svullen, hm... Kanske ett munsår eller en finne på utsidan av munnen som gör det så svullet Inne i munnen :-( läskigt! Igår var erica och jimmy med sina barn här, för det blev ingen bowling så vi käkade pizza istället :) det var jätte trevligt, tack för igår familjen :-D ni är helt underbara vänner <3 idag blir det nog en slappe-lördag, men imorgon ska erika färga mitt hår :-D tråkigt att ni inte ställt några frågor, funderar på att sluta blogga då :-( puss på er iaf.

Min familj <3


Min lilla familj som jag älskar över allt & alla, Ni är dom bästa jag har <3


Han älskar mig, och jag vet det <3 Min snygga pojkvän :)

Svar till Therese

Therese:
Hej på dig Erica!
Kommer du ihåg att jag gärna ville ha länken till photoshop? Det var ett bra tag sedan jag nämnde detta eftersom du haft lösenordsskyddad blogg så har jag inte kunnat nå dig tidigare! Tycker du borde se till att Simon skickar länken nu ( du sa att du skulle säga till honom) Jag har ju skickat ett gb på din bdb där ni kan skicka länken till mig :) Hoppas Hoppas ni kan hjälpa mig nu, för jag väntar otåligt på den där länken...
Kram Therese

Svar:
Hej Therese, jag vet inte hur man skickar PS till någon, en kompis till mej frågade också så jag försökte självklart men kunde dock inte, Simon har tid att sitta vid datan då han jobbar på dagarna och vill umgås med sin son så mycket han kan under dom timmarna han är hemma efter jobbet så han vill helt enkelt inte, jag har frågat honom, men mer än så kan jag inte göra. Så tyvärr, du får fråga någon annan. Jag är nämligt inte bra på data och tänker inte säga till min pojkvän igen, för han vill inte och det förstår jag. Ha de bra :)

Men kom igen..

Ska jag blogga mer så får ni ta och fråga lite :D
ser ju att det är många som läser :P haha.

:D:D:D

Frågestund

Fråga så mycket ni bara vill, imorgon svarar jag på alla frågor :D

Ikväll blir det bowling med Älskling, Erika (Kanske Jimmy), Amanda och Julia, ska bli skit roligt :D
Men jag kommer sakna min bebis som ska vara hos sin mormor och morfar, men de kommer gå bra :))
Erika kommer hit innan, ska bli treeevligt! :D

pussss

- - -

Kommer inte på en rubik just nu, så det får vara som det är, haha

Vaknade vid 6 tiden av att Simons mobil väckte både mej och vår bebis, upp och byta blöja och göra oss iordning, käka frulle osv. Sen vid halv 11 tror jag det var, så stack vi hem till Erika och barnen, vi hade jätte trevligt och Neo blev jätte rädd för lilla Meya :D (Malins hund) hehe. Tack för idag :D

Simon slutade lite tidigare idag tydligen, han ringde iaf och sa det innan :))
Ibland undrar jag vad det är med honom, helt plötsligt skickar han ett långt fint sms, haha, så jävlar glad man blir :)
Tänk att vi fortfarande är tillsammans efter allt vi gått igenom, men nu är det bättre än någonsin, så känner iaf jag <3

Påväg

Påväg från baby cafét till Erika och hennes familj :) jag och neo gick ner till babycafét iaf, han somnade på vägen dit i vagnen, sen när han vakna så lekte han med alla saker och en annan tjej son också var där son föddes dagen innan neo, vi känner dom sen innan och träffades på BB också, kul. Nu blir jag åksjuk och mår jätte illa. Puss E och ja, jag såg din mail fanny, kan jag adda den på msn? :) vem är du? Vet att du är ifrån närheten av där jag bor.

Babycafé eller inte?

Jag tvekar till babycafét idag, neo vaknade 06.10 typ, han brukar vakna vid halv 8-8, det var bara upp och göra oss i ordning för dagen :) men så jag tror neo sover förmiddag lite tidigare i med att han vaknade tidigare och när han sover ska jag med vila en stund, så då får babycafét vänta, om han inte somnar innan, för efter ska vi hem till Erika och hennes familj :) ska bli jätte trevligt! Nu ska jag busa med min bebis. Vi saknar pappa simon som är på jobbet. Fick ett fint sms av honom igår där han skrev hur mycket han älskade oss och det var mer än någon annan <3 ha de fint alla / Mamma E

Besök :D

Idag kom det besök, Erika och barnen kom hit och hälsade på oss, det var jätte trevligt och det kändes bra, kändes precis som innan allt "bråk" vi pratade om allt som vanligt och jag är jätte glad för att vi är vänner igen och allt är som vanligt. Sedan kom hennes kompis Lilli hit också, trevligt. Tack för idag Erika :)

Imorgon blir det nog att åka till Erika, om jag kan komma? Får kolla med henne på msn sen. Och lite senare blir det möte, men med vad tänker jag inte avslöja i bloggen inte! Nä!

På fredag blir det bowling :D och min mamma och pappa får äran att passa min son sålänge, ett par timmar bara, första gången sen han kom så vi har barnvakt, ska bli roligt att komma ut lite med kompisar, men kommer sakna sönder mej efter min son <3 Men jag vet att han har det bra hos sin mormor och morfar, dom är typ hans favoriter, efter Morbror Simon förståss, Neo blir jätte jätte glad varje gång min bror kommer, haha så söttt! :D

Förlossningsberättelsen från min sida blir det ikväll + bilder.
(<3)

Jag älskar att prata om förlossningen, sätta på en fin och lugn låt och låta tårarna rinna, tårar av ren glädje <3

Simon kom hem för en stund sedan, vi har saknat honom <3
Jag älskar er, Simon och Neo, mer än något annat <3

Fanny

Svar:
Nej, det ligger inte här, men om du ger mej din msn så kan jag berätta, för jag tror redan att ja vet vem du är :p det är inte farligt att säga sitt efternamn, jag är inte så otrevligt längre :)


49 dagar kvar..

..Tills jag och simon varit tillsammans i hela 2år. Underbart älskling <3
Jag älskar dig jätte mycket, tack för att du finns och stöttar och är världens bästa pappa till vår son!

Jag älskar min lilla familj mer än något annat <3



(Bild från BB när jag sitter och ammar vår son, och en trött pappa efter många timmars vakenhet) :D

Mobilsurf med halebop

Jag surfar i mobilen med halebop och det kostar 9kr/dygn. Jag tycker det är billigt för ett dygn, men inte i längden. Och nu gör jag inte detta varje dag, utan bara någon gång, så för mig blir det inga pengar. Eller vad säger ni om priserna? Kram :)

Tidiga morgon :)


En bild från BB <3 Du är mitt allt älskling!


Godmorgon kära läsare!

Neo sitter och leker med sina saker och har precis fått en flska välling. Han vaknade ovanligt tidigt idag 06.20 ungefär, och jag förstod inte varför han vaknade så tidigt och grät gjorde han, som vanligt när han vaknar så går jag direkt och byter hans blöja, då är där bajs i hela blöjan, stackars lilla älskling, kan inte varit skönt att ha det där, som tur är så vaknar ju jag samtidigt och tar över han i min säng, så han har ju inte sovit med bajset.

Idag kommer Erika, Miliam och Milton hit :) Ska bli jätte trevligt, så jag ska möta dom vid bussen sen.
Imorgon är det babycafé.
På fredag blir det kanske bowling med Julia och Amanda :D hoppas!
Resten av helgen har jag inget planerat så vi får se vad som händer och sker.

Ikväll blir det förlossningsberättelsen enligt mig och mina känslor och hur jag upplevde det att föda barn, kommer även in bilder under förlossningen då. Igår skrev jag ju bara enligt journalen + att jag skrev om hur det var att få reda på att jag var gravid :D underbart!

Läs gärna det under kategorin - Här började allt



Pussspusss /v´-

Svar / Förlossning..

Bilder på förlossningen kommer in imorgon, + att jag kommer skriva hela min verasion av förlossningen, hur jag kände och sådär, men nu är det dags att sova.

Hittills kan ni läsa om förlossningsjournalen och känslorna kring ett + på stickan under kategorin - Här började allt


Fanny:
vad fint var har du klippt dig?Ska klippa mig om en vecka men så svårt att bestämma frisyr.Om man ska ha kort eller långt;P

Svar:
Jag har klippt mig hos en frisör som har sin frisörsalong hemma, men jag vet inte vad det heter :) Jag hade också svårt att bestämma mig, men ville ha kvar min längd på håret så det fick bli så :)

Förlossningen enligt journalen

Den 20 Februari 2009 kom och vi hade en dag kvar till beräknad förlossning, alla sa "Erica, du kommer gå över några dagar" Denna dag på eftermiddagen sa mamma till mig att en kompis till vår familj hade fött en dotter och jag sa till mamma "Jag vill inte gå över tiden, jag vill också ha vår pojke här nu" (vi fick veta att det var en pojke på ett ultraljud två veckor innan han kom)

På morgonen gick jag på toaletten, när jag torkade mig så märkte jag att slemproppen lossnat lite, men tänkte "äsch, behöver inte berätta för någon för det kan ta typ 10 dagar innan förlossningen är igång fast att slemproppen går" Men hela dagen så gick lite mer av slemproppen och jag kände mig helt skakig i hela kroppen, precis som att kroppen sa ifrån att snart händer det något.. Jag hade länge sagt till min familj "kan vi inte hyra björn gustafsson filmen innan bebisen kommer?" Men alla sa "ja, en annan dag" men idag så tog vi alla oss tid till att se denna filmen då, precis när filmen var slut så kände jag mig jätte konstig och hela jag skakade, hela kroppen, så jag gick och lade mig tidigt, klockan var bara 9 på kvällen, jag somnade som en stock..

..Men vaknade klockan 11.30 av världens sammandragning, ondare än någonsin, Simon och min bror sitter uppe och spelar Nintendo Wii och jag skriker i panik "SIMOOOON" allt vad jag orkar, samtidigt som jag lutar mej mot väggen i mitt rum. Simon kommer in och frågar vad det är, jag sa att en sammandragning gjorde jätte jätte mega ont, och han svarade att jag skulle försöka somna om men jag vägrade ge mig, så till slut hjälpte han mig ner för trappan och ont så satan hade jag, mamma gör sig i ordning och jag frågar simon "varför gör mamma sig iordning?" Simon "För vi måste åka in till förlossningen" och jag fattar ingenting medans jag värkar. Mamma säger till slut "Erica, nu måste du ringa, det är dags" Jag frågar Mamma om hon inte kan ringa, men nej hon sa att jag måste ta mitt ansvar nu.. jag frågade Simon men han vägrade, fast att han hade lovat.. så jag tog telefonen och ringde upp till förlossningen, samtidigt som jag lutade mig mot stereon. Personalen på förlossningen sa att jag var välkommen in för att kolla om förlossningen var igång eller om det var falskt alarm.

Vägen in var jätte jobbig, jag hade såå ont i bilen.. men säger ändå till Simon "Messa Erika, jag lovade.." Sen fick jag inte fram mer, nu gjorde det riktigt förbannat ont, men inget jämfört med vad som väntade.. Erika och svarade och även hennes mamma skickade ett sms "jag tänker på er" stog det, och jag kände mig då bara så jävlar glad att ha stöttande vänner. Vi går in genom sjukhusets dörrar och nu skakar hela jag.

Nu kommer förlossningen enligt journalen:

01.10 - Ringer till förlossningen
Upplever att sammandragningar startat. Känner sig orolig. Välkomnas in.

02.05 - Inskrivning
Inlägges på förlossningsavdelning 17åring gravid

03.40 - Barnmorskas anteckning
Patient duschar

04.10
Åter från duschen. Tyckte det var skönt att duscha i värkpaus.
Ville vara uppe och gå.

05.07 - Förlossingsförlopp
Smärtlindring: Får lustgas/syrgas 50/50

05.20 - Barnmorskans anteckning
Lustgas kopplas in. Ubstruerar Erica om hur den skall användas.

07.44 - Förlossningsförlopp
Smärtlindring: Mycket smärtpåverkad. Sterila "kvaddlar" ger mot framsmärta..

09.00
Krystvärkar

09.15
Notering: Varit på toaletten. Kan ej kissa. Tappar blåsan på 100ml

09.41 - Födelse
Partus en fin gosse i framstupa kronbjudning.
Avdrag för färg efter en minut.
Kommer upp på mammas bröst.

13.11 - Efterskötning
Blodtryck: 150/80
Total blödning: 200ml
Har kissat

13.20 - Förlossningssammanfattning
Erica och Simon har fått sitt första barn.
Inkom vid 02.00 tiden inatt med sammandragningar och vattenavgång.
Förlossningen gick fint framåt och Erica kämpade tappert på med hjälp av lustgas och gott stöd från barnafadern.
Ericas mamma var också ett stort stöd (- JA <3)
En fin pigg gosse framfödes.




Inskrivningsdatum: 090221 klockan: 02.05
Orsak till intagning: Värkar

Fullbordade grav veckor: 39
Blodtryck: 140/95

Fosterläge: Huvud
Föregående fosterdel: fixerad/bäckenhålan

Kön: Pojke (<3)




En början på ett liv i magen

12 Maj 2008 hade jag min mens, jag och simon räknade då två veckor framåt för att se när jag hade ägglossning, vilket blev datum 24 Maj 2008 men exakt vilket datum vår son blev till det kan man inte räkna ut svart på vitt, eftersom jag inte vet exakt när man har ägglossning. Dagarna gick och vi väntade på att få se om min mens skulle komma eller om vi hade lyckats göra ett under.

Den 13 Juni 2008 var det skolavslutning och min mens var beräknad, vi pratade nu inte om det, då tankarna var många för oss båda då jag hade börjat misstänka.. ont i magen, illamående i några sekunder sedan var den väck, kunde inte dricka te på morgonen längre, för då klöktes jag. Helgen gick, jag rände in på toaletten stup i kvarten och tänkte "fan, nu har jag fått min mens säkert.." men icke, den kom inte på hela helgen så på måndagen den 16 Juni  2008 gick vi ner till apoteket och spända tog vi ett graviditets-test ur hyllan, betalade snabbt och gick ut. På eftermiddagen när mina föräldrar var iväg, min bror och simon var där uppe, så tog jag testet i handen och gick in på toaletten, jag gjorde vad som skulles, lade testet på golvet för att sedan gå ut och titta på klockan, för att ta tiden på 5 minuter, men vände genast då jag kände på mig att det var något, gick in på toaletten igen och sneglar ner på testet, ser då två streck på testet (det skulle vara 2 streck om man är gravid) och trodde att jag såg fel, satte mig ner och tittade noga, och ja visst var där två streck, det blev starkare och starkare och mitt hjärta slog nu i trippel, jag sprang snabbt upp för trappan och in till mitt rum och sa "SIMON" han tittade på mig och trodde att något hänt, för han visste inte att jag hade gjort testet då. Jag rusade lika snabbt ner för trappan igen, sätter mig på toalett-golvet, tar handen på magen och tänker "det är sant, jag är lyckligast i världen" och Simon kommer ner och ser testet och kollar frågande på mig och jag säger "det är posetivt" och Simon sätter sig på toalett-locket och ser ner på testet som fortfarande ligger ner på golvet, han ler och ler och fortsätter att le. Min bror kommer in och frågar vad det är som är så roligt? Jag säger "Jag är gravid" och lillebror upprepar "Är du gravid?" Jag ler och svarar stolt "Ja!" Lillebror börjar skratta och säger "Erica, du måste behålla det" Och jag svarar "Ja, det är klart" Vi ringer min mormor för att berätta, hon blev chockad men var helt lugn och sa att allt skulle gå bra och hon frågade om hon fick berätta nyheten för min mamma och jag svarade "Ja" när mamma kommer hem så visar jag henne testet och säger att jag tänker gå till ungdomsmottagningen nästa dag för att få det bekräftat svart på vitt att jag väntar barn och mamma sa att det var en bra idé. Dagen efter ringer jag och simon sitter jämte mej, barnmorskan där ber mig komma ner efter redan två timmar, man måste hålla sig i två timmar för att det ska vara riktigt säkert. Vi går ner till UM och får komma in, vi pratar lite och hon frågar mig "Erica, vad gör du om du är gravid? Jag svarar "Jag behåller vårat barn, det är inget snack om den saken!" och hon säger att jag ska gå in på toaletten och kissa i en mugg, jag gör som hon sagt och vi fick sitta in i rummet igen, när BM kommer in så säger hon "Erica? Du är gravid och det var ett väldigt starkt plus" och jag började skratta, helt överlycklig, BM säger att hon måste förklara för mig hur en abort går till men jag sa att jag vägrar att lyssna så hon gav upp. Nu ringde jag upp min mamma och sa "Mamma, det var posetivt, är du arg?" Mamma svarade "Jag anade detta, Erica och nej jag är inte arg, du kommer få gå igenom mycket, men du klarar det du vill klara. Och senare fick jag även ett Grattis :)" Mamma berättade för pappa som blev jätte jätte chockad och sa inte ett ljud, men dagen efter var allt som vanligt och vi åt pizza, helt plötsligt säger pappa "Jaha, snart har vi en till liten som ska käka pizza med oss" Han försökte med andra ord säga att han hade nu accepterat att han skulle bli morfar. Jag bad mina föräldrar att inte säga något till någon ännu eftersom jag bara var i vecka 5, men pappa kunde inte hålla tyst och skickade sms till sin kompis, och sedan gick det vidare.. och alla visste, morfar ringde mina morbröder och alla sa stort grattis, vilket jag redan visste, för jag har världens bästa släkt! Min kusin var en av dom första jag berättade för, han gav mig en stor kram, och jag visste att alla var på min sida, alla skulle stötta mig och jag hade rätt, ni är så jävlar underbara allihopa!

11 September 2008 hade vi fått tid om ett ultraljud, vi kom in och dom lade apparaten mot min mage, med mig hade jag min kära pojkvän, min mamma, min bror och min morbror. När dom lade apparaten på min mage fick vi upp en bild på vår son, som vi då inte visste var en pojke, för det kunde dom inte se då. Han sprallade som bara den, vi fick beräknad förlossning den 21 Februari 2009.

Far & Son

Neo badar med sin pappa just nu, vilket han tycker är jätte mysigt :D han plaskar och "pratar" i badet, inte för att vi förstår vad han menare med "gagaga eller dadada.. bababa, och alla ljud han har för sig, men ändå :D gullgull.

Förlossningsberättelsen kommer som sagt in senare ikväll eftersom jag ska skriva mycket och det kommer att ta tid, då jag behöver hjälp av min kära pojkvän att komm ihåg under dom 4 timmar då jag hade lustgasen till hands :)


Mormor och morfar

Nu sitter vi i bilen påväg upp till min mormor och morfar, min morbror och hams tjej åker hem till sitt prag imorgon så vi ska säga hejdå, men dom kommer till jul igen så det dröjer inte länge tills dom sitter här i sverige igen :) hehe. Puss puss

Glömde skriva att..

Glömde skriva att det blir bilder till förlossningsberättelsen ikväll med!

Bilder m.m


Klippningen :) haha + en liten Neo i bakgrunden :D


Och jag blev jätte nöjd :)


En svart/vit bild på mej, ser jätte liten ut här :O haha

__________

Lite senare var jag och min son ute på prommis i det fina vädret :)


Sötisen i vagnen <3


Vi gick och gungade :D

______

Förlossningsberättelsen kommer jag att skriva ikväll, och det kommer att ta tid, för nu ska jag skriva en lång historia om när jag blev gravid som 16åring och fyllde 17år innan jag födde en pojke på halmstad BB den 21 Februari 2009! Jag älskar min pojke! Så ska ni läsa så får ni sitta uppe sent. Pusss på er allihopa / MAMMA ERICA !

Kan man..?

Kan jag lägga in en bild på bloggen när jag är inne på mobilen? :)

Neo i hoppgungan

Tja allihopa :) just nu sitter neo i sin hoppgunga med en leksak i handen som han slänger iväg hela tiden och jag plockar upp, haha ;-) vad gör ni för något idag? Vi ska åka och klippa oss sen, eller jag och mamma då, neo får bara titta på :-P han har ju inte så långt hår ännu, hehe;-) lite senare så kommer det en förlossningsberättelse men det får bli efter klippningen :) och imorgon så kommer erika och hennes pojkar hit, längesen sist. Ska bli jätte trevlig :-D men vi hörs!

Ligger i sängen

Just nu ligger jag i sängen med simon sovandes till höger om mig och vår prins till vänster om mig i sin egen säng :) jag är klarvaken och har svårt för att somna, funderar på vad det kostar att vara på internet på mobilen, det lär ju märkas, haha. Sov gott folket. Imorgon blir det en förlossningsberättelse men först ska jag till frissan :-D puss på er.

Förlossningsberättelsen

Vill ni ha en förlossningsberättelse? - Enligt journalen och enligt mig ?
Om jag ska skriva hela den så vill jag ha minst 10 komentarer, annars shit the same :)


Du är mammas allt <3

ÅH GLAD JAG BLEV !!! :D

http://www.bloglovin.com/sv/blog/383338/ericaslife/follow

Vilka är ni snälla läsare som är prenumeranter? :D

Bloggen öppen eller stängd ?

Tycker ni att jag ska ha bloggen öppen igen eller att jag ska stänga den igen?
- Komentera nu allihopa så jag vet vad ni tycker, annars kan jag lika bra stänga den igen men det vill jag ju inte :D

Neo busar med sin pappa

Neo sitter på golvet och busar med sin pappa nu, märks att han saknar sin pappa på dagarna nu när han börjat jobba :) söttt! Men märks också att han blir extremt mammig, ibland är det bara jag som kan mata han, gör någon annan det så öppnar han inte munnen alltså, och ibland när han ska sova så gallskriker han tills jag kommer och då somnar han gott, men det är bara posetivt för mej att han är mammig :) jag älskar det! jag älskar vår son <3

Hissa & Dissa

Hissa:
designadinblogg.se för att man lär sig verkligen jätte mycket där igenom och det är bra förklaringar så man förstår hur man ska göra, en jätte bra sida. Undra vem som ligger bakom denna blogg? :)



Dissa:

Dissa buss-priser och buss-regler, det står såhär i busstabellskatalogen:
Barn från ålder 0-6år får åka gratis i sällskap med vuxen/undom (19-25år)
Men, när vi ringer till busschaffuören så säger hon "nej, har hon vagn med sig så måste hon gå som vuxen"
Och min morfar svarar "okej, så hon är alltså 17år och vuxen?
Chaffisen säger "nej, men hon ska betala för vuxen"

Men varför står det då att ett barn under 6år går gratis med ungdom?
Jag fattar inte..
DISSA!


Ändring i bloggen

Nu har jag ändrat lite med rubriker till inlägg - färg + stil + storlek.
Jag har även ändrat min header och bakgrundsfärg till en blåare nyans, vilket jag tycker blev bra.
+ att jag har gjort mina bilder i headern i svart/vitt, tycker det är skit snyggt med svart/vita -bilder.

Eller vad säger ni?


Det blev inte..

Det blev inte öppna förskolan idag, jag mår inte alls bra idag. Gråter ena sekunden och glad andra, hm.. min mamma skulle till affären så hon tog med sin Neo dit, han älskar ju att vara ute :D Jag var ute med honom innan idag så det blir en del ute-dagar :) mysigt! Önskar att det fanns fler gungor närmre mitt hem, vi har bara ett ställe nära mitt hus, lite tråk.. för det stället gillar jag inte det minsta! men men..

Imorgon är det klippning som gäller
Jag ska klippa lugg + toppa håret precis lite granna bara, för jag vill ha mitt långa hår kvar men ändå så man får väck det risiga i topparna, och sedan klippa upp det lite, fast bara klippa upp det håret längst upp typ, inte i topparna, utan.. ah, ni får se en bild imorgon om ni vill? :D


Öppna förskolan (?)

Det är öppna förskolan idag men jag vet inte om jag ska dit, vi får se hur jag mår lite senare, just nu mår jag illa och har ont i magen, vilket jag tror beror på att det har varit ganska mycket nu senaste tiden, men om det går över så tar vi nog och promenerar dit jag och min vackra son. Min morbror och hans flickvän kanske skulle gå ner till stan och möta oss senare och ta en fika, men då ringer mamma mig så drar jag från öppna förskolan direkt till stan eftersom det nästan ligger i stan så :)

Just nu så ligger Neo och sover i sin vagn här, jag tänkte också ta och vila en stund, passa på nu medans han sover. Jag känner mig jätte trött och sleten, så lite vila skadar nog inte. Vad skan läsare göra idag då?

Min veckoplanering:

Måndag: Öppna förskolan/kanske träffa morbror och misa
Tisdag: Klippa mig
Onsdag: Besök av Erika m. barn
Torsdag: Möte (hemligt tills vidare..)
Fredag: -
Lördag -
Söndag -


Så ser det ut hittills iallafall.
Sen vet man inte vad man kommer att hitta på i helgen ännu.

Dagens namn: Bror
Bror? visst vet jag att det finns ett namn som är bror, men jag tycker det låter lite konstigt, eller vad tycker ni? Njae, det är inget namn för mig!

Och det är "bara" 79 dagar till Julafton :D
Vem älskar julen? - Jag gör iaf, längtar som bara deeeen!
Speciellt roligt och mysigt är det nu när man fått barn, att få fira den med min son och pojkvän släkt och allt <3


puss och kram / MamaE

DYRT?

Är det dyrt att blogga/surfa i mobilen med Halebop? :)

Emelie

Emelie:
Emelie som gick som dagbarn hos din moromor om jag kommer ihåg rätt och då var vi vänner.. :)

Svar:
Trevligt att du läser min blogg, kommer ihåg dej ja :) men kunde inte svara tillbaka på den adressen du skrev i min blogg. ha de fint :)

Vad tycker ni ?

Vad tycker ni om min header? - skulle varit blå men blev typ lila, hahaha men gör om den när ja har mer tid xD

Erika? ja fixar din när du skickar bilder och skriver hur du ska ha den, MSN? :D haha

Storm ute

Det är verkligen storm ute ikväll alltså, eller rättare sagt - har varit hela dagen, men mer nu på kvällen. Läste att det är klass 1 varning ute :O

Vi tog bussen till min mormor och morfar innan vid 17.00, och tänkte ta bussen hem vid 20.00 men mamma och bror kom och tog en fika där med för dom tyckte inte vi skulle ta bussen i detta blåsiga väder, gå till bussen med vagnen och Neo är inte så smart, nästan att vi blåste iväg ju :S haha, aja. Nu ligger Neo och sover i sin fina nya resesäng med Disney figurer på, sött sött? yes it is!

Som sagt så kommer jag inte lägga upp mycket bilder på denna bloggen, men här kommer några få av alla tusen bilder jag tar om dagen - typ!


En Erica & min vackra ring <3


En sovande prins hemma hos gammel- mormor&morfar <3

Vilka är ni som läser min blogg?

Who are you? :D

Musik

Sitter och laddar ner musik
Jay Z - I just died in your arms tonight
Denna tycker ja mycket om, så den lyssnar jag på just nu! :)
U2 - In the name of love (gammal låt)
Så den sitter jag också och lyssnar på.

Sitter typ och funderar på 100 olika låtar som jag ska ladda hem, sen när ja sätter mej här vid datan så glömmer ja bort allihopa (?) hmm.. bra minne eller, haha not*

Något förslag?

____

Chorus
Oh I, I just died in your arms tonight
It must’ve been something you said
I just died in your arms tonight (X3)
Verse 1
Pop died, didn’t cry, didn’t know him that well
Between him doin’ heroin and me doin’ crack sales
Put that in an egg shell, standin’ at the tabernacle
Rather the church, pretendin’ to be hurt
Wouldn’t work, so a smirk was all on my face
Like damn that mans face is just like my face
So Pop I forgive you for all the shit that I lived through
It wasn’t all your fault hommie, you got caught
Into the same game i fought
That Uncle Ray Lost, My big brothers and so many others I saw
I’m just glad we got to see each other, Talk and remeet each other
Save a place in heaven to the next time we meet foreva-eva
CHORUS (X3)
Verse 2
(Feel my truth)
music business hate me cuz the industry ain’t make me
Hustlers and boozers embrace me in the music I be makin’
I dumbed down from a audience to double my dollas
They criticize me for all yet they all yell holla
The skillz hold truth be told
I probably be lyrically Talib Kweli
Truthfully I wanted to rhyme like common sense
(but I did 5 mil) I ain’t been rhymin’ like common since
When you sense got that much in common And you’ve been hustlin’ since
Your in ception fuck perception, go with what makes sense
Since I know what I’m up against
We as rappers must decide what’s most Important
And I cant help the poor if I’m one of them
So I got rich and gave back, to me that’s the win win
So next time you see the hommie and his rims spin
Just know that my mind is working just like them
CHORUS (X2)
Bridge
Whoo uh cheyeah uh cheyeah (young) cheyeah hahaha
I keep looking for something I can’t get
Broken hearts are all around me
And I don’t see an easy way to get out of this
(turn the music up turn the lights down I’m in my zone)
Verse 3
(Feel my truth)
Speakers on the tears when no tears should fall
Cuz he was on the block when those squares get off
See in my inner circle all we do is ball
Till we all got triangles on our wall
He is just rappin’ for the platinum y’all record
I recall cuz I’ve really been there before
Four scores and 7 years ago the papers flow, paper war
I should fear no man, you don’t hear me though
These words ain’t just here to go
In the one ear, out the other ear, No
My balls and my words is alls I have
What’cha gonna do to me Nigga, scars or scab
What’cha gonna box me hommie, I can dodge your jab
Three shots couldn’t touch me, thank god for that
I’m strong enough to carry Biggie Smalls on my back
And the whole B.K. nigga holla back
CHORUS (X4)

(texten till I just died in your arms tonight)



Sömntutan

Vår lille sömntuta ligger och sover, älskling är ute och fixar med moppen, jag har tvättat hela dagen och nu sitter jag här en stund.

Var inne i stan igår innan Hampus och Åsa kom hit, köpte då ett par jeans för 700kr - billigt och bra! Simon köpte en skit snygg tröja + att jag köpte ett linne också, så vi blev nöjda! Åsa färgade som sagt mitt hår och jag blev super nöjd med det också, stort tack (<3)

Jag har öppet bloggen nu och kommer att granska komentarerna innan dom publiceras i bloggen, vilket är bra, för då kan jag bara ta väck dom komentarer som jag inte känner för att publicera i bloggen :D varför tänkte jag inte på det innan? - det kommer inte komma upp mycket bilder i bloggen, någon enstaka, utan isåfall får ni bli vän med mig på bilddagboken där jag lägger ut mycket fler bilder :) yes!

Enjoy my blog! :D

Åsa & Hampus & Emil

Igår fick vi fint besök av Åsa och Hampe, trevligt :D Och förra helgen kom Emil och Åsa hit, kul med vänner som kan umgås fast att vi har barn och kul att både mina och simons kompisar kan umgås fast att inte alla känner varandra, vi har haft skit kul :) Tack <3


Emil med Neo :D


Åsa och Hampe :D (mörk bild)