Öppna förskolan

Vi funderar på att gå till öppna förskolan, men det beror helt på hur jag mår. Har haft ont av magkataren nu med så har ringt läkaren, skulle ringe igenom imorgon direkt klockan 8 så får göra det. Men om jag mår bra så ska vi gå dit tänkte vi, trevligt? kanske! :)

Nu kan jag se statistiken igen, men dom har ändrat den, ful är den.. enligt mig! hehe :p Att folk hela tiden måste ändra på saker och ting, man blir ju för tusan tookiiig! Aja.

På onsdag blir det att ta foto med min lilla familj <3

Nu sover Neo i sin vagn och jag har precis tagit ett varmt bad för att jag har så ont i magen :(
Nu ska jag kila, ha de så bra. pussen

Tack allihopa

Tack allihopa för era komentarer, har tyvärr inte kunnat svara på ett tag för jag har inte haft tid med datan nu, var iväg igår och idag har jag bara myst med min lilla familj <3

Zara:
Jag blir så glad av att läsa din blogg, du är så otroligt stark, och jag blir bara avis på ditt liv! Jag är så glad för dig och Simon skull! Grattis till förlovningen och allt!

Svar:
Tack så jätte mycket! Blir glad när gamla vänner skriver :)

Nu har jag fixat mig

Nu har jag fixat mig och lillprinsen sover i vagnen. Simon ska ut en runda och jag sitter här med en kopp kaffe, det är gottt :) Jag och lillen badade innan, han tycker det är så roligt att plaska med händerna så vattnet stänker över allt i hela badrummet, haha. Innan i morse så fick Neo gröt och sedan efterätt av sin mormor, då blev det Banan blandat med Hallon, det smakade super gott, haha :p han gillade det massor iaf.

vad gör ni denna lördag?
- här regnar det för fulla muggar, eller just nu håller det uppe men har regnat och blåst en hel del. men nu kikar faktiskt solen fram, vi får hoppas att den stannar så vi kan sitta ute eftersom jag tycker att kräftor och räkor luktar jätte äckligt och klöks nästan bara jag ser dom.. uussh, men där blir en varmrätt ikväll med, den får väl ja ta lite extra av som inte tycker om räkor och kräftor, haha :p

Tycker ni om räkor/kräftor?

jag och älskling har funderat på att sätta lås på bloggen, jag gör det av en anledning - att inte en viss familj ska läsa och kolla mina bilder. men det tåls att fundera på, jag vill isåfall ge ut mitt lösen till alla er kära läsare, utom dom då! men jag är inte säker ännu, för jag har fått så många underbara läsare som svarar på mina frågor, som skriver massa snälla komentarer, så jag vill helst inte.. men vi får se!
isåfall så ska ni få mitt lösen allihopa, utom dom 3 då!

Ha en bra dag kära läsare.

Pengar på designa

Jag förstår mig inte på att folk tar betalt för att fixa en design åt någon, visst att det kan ta tid och sådär men hallå? det är en design, som man vill ha ändrat efter ett tag igen och man gör väl design åt andra för att hjälpa dom att få en fin blogg och för att vara snäll?

Skulle jag kunnde designa fina bloggar så hade jag hjälpt alla som ville, utan att ta en massa pengar för det :S
Men tyvärr så kan jag inte så himla bra :(
men kanske lär mig en vacker dag, och då ska ni få designer så det smäller om det alla - GRATIS! :D

Statistiken..

Jag förstår inte varför man inte kan kolla statistiken?
Både jag och simon har försökt att kolla, men det går inte.

Någon av er som inte heller kommer in? :O hmm.. confused..



Svar till Amanda :)

Amanda J:
GRAAAAAAATTIS! Gud va kul :):)

Svar:
TAAACK! :D hehe.
jag kan inte svara till dej i din blogg :/
varför? :/

Gå in på..

Gå gärna in på "mina desginer" under kategorier & säg vad ni tycker om mina header's :) Skulle vara kul att veta. Kram :*

Ny Header igen..

Haha, ja som ni kanske ser så har ja en ny header igen, man är ju förlovad nu med så :) hehe!


Kräftskiva ikväll

Ikväll blir det kräftskiva hemma hos min kusin. Vill bara säga att det ska bli så jävlar skönt att få träffa dom ikväll och jag har massor att berätta för dom, ibland är det bara så skönt att få prata av sig när man är lite ledsen.. och då är det kusinerna som har en hjälpande hand! Eftersom dom var 2 av 3 vänner jag hade under min graviditet och som hälsade på mig på BB så är det dom jag går till när jag behöver prata. Dom är dom som alltid lyssnar, och ja kommer alltid att lyssna på dom med, den saken är säker vill ja lova!
För övrigt så ska det bli jätte mysigt, Neo ska ha på sig sina kläder som han fick av sin pappa, jätte söta är dom verkligen, hihi. :)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Neo vaknade vid halv 8 tiden imorse och då gjorde pappa simon en flaska välling till honom, sedan somnade han om och jag och Neo vaknde halv 10, då satt simon och spelade Wii, hehe :) Sen gjorde jag Neo iordning, smörjde han osv.. så gick jag och bebis till affären och köpte frallor så käkade hela stora familjen när vi kom hem, gottgott! :)
Nu ska ja kila. Tar bilder ikväll med i guess. Pusssss


Anonym:

Anonym:
För att bli barnmorska så måste du läsa en 3årig sjuksköterskautbildning och sen är det 1 år till för att specialisera sig till barnmorska=)

Svar:
Ah, jag vet, men tack för du sa det, trevligt med hjälpsamma människor! :)

Svar

Sus:
Jag tror du bör välja en gymnasie linje med lite praktiskt i, något du tycker är roligt. För om du ändå ska plugga vidare till barnmorska och liknande så kan det vara skönt att ha haft 3 år med massa skoj. Se bara till att få med alla ämnen du måste ha för att kunna läsa vidare :) barn och fritid kanske vore något för din del? :)

Svar:
Hm, men ja vill inte gå barn och fritid.
Jag har inga betyg sedan grundskolan så jag ska plugga upp dom och sedan kommer min lärare där att hjälpa mig med vilken linje jag ska gå för att bli barnmorska :)

Mina kläder


Tröjorna som jag köpte på Gina Tricot

Och mina jeans som jag också köpte på Gina Tricot

Foto..

Onsdag halv 3 blir det fotografering på oss tre & några kort på bara sötisen :D hihi. längtar <3

Fotografering

Nu har vi precis ringt till en fotograf här i närheten, han ska ringa upp om ca en halv timme för att vi ska bestämma en tid osv.

Han ska fotografera Neo & sedan något foto på oss alla 3 - jag simon och neo.
Ska bli jätte kul och han tar verkligen underbart fina bilder. Vi har kollat på hans biler innan så!

För 8 bilder tar han 895kr. - Billigt!

Skriver mer senare.
Pussen&Kramen/ MamaE!

Babycafé & Shopping

Imorse vaknade vi vid 8-tiden, Neo sov fortfarande då men vaknade när Simon bar ner honom, vi gjorde oss iordning, Neo fick en flska välling, sedan körde min mamma ner oss till Babycafét som dom pratat om, tidningen var där och fotade oss med, haha. Det var en trevlig fika stund och där var en annan liten flicka som var en månad äldre än Neo bara, så dom tittade lite roligt på varandra, haha sött ju :)

Sen åkte vi och shoppade, det blev:

jeans-leggings (Gina..)
två st tröjor (Gina..)
sjal (Cubus)
3par trosor (Cubus)
1 BH (Cubus)

kläder till Neo som Simon köpte :)
massa med mat till neo & lite till oss själva
tidningen mama
bad olja
blöjor
Bok att klistra foton i

Hemlisen avslöjas i Pappa Simons blogg imorgon!

( Foto på mig sedan jag var liten, har letat fram några st så ska fixa det ikväll när lillprinsen sover)


Och svar på en fråga från anonym
Anonym:
Neo verkar bli rödhårig

Svar:
Njääe, alla säger att det kommer ljusare hår under nu, så han blir nog ljus hårig som både jag och hans pappa var när vi blev några år, jag var rödhårig när jag var liten men det ser inte ut som att Neo blir det :) men vem vet? Du är den ända som gissat på det, så ne ja tror du har fel där :D

1år & 9månader tillsammans <3

26/8 2009 - Ett helt år & hela 9 månader tillsammans med min Simon idag!
Du & Neo är dom bästa jag har, och ni kommer alltid att vara.
Mina älskade pojkar, det finaste som finns, det finaste jag har.
Jag älskar er, och jag gör det av hela mitt hjärta - Äkta kärlek !
<3



Hela familjen <3


Puss älskling, du är min!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Jag är uppe sent, brukar ligga i sängen vid denna tiden på kvällen, men känner mig ganska pigg just nu så jag har fixat lite med header'n och menyn, jag får inte till det riktigt som jag vill men det får bli bra såhär sålänge. Vad tycker ni? Neo blir bättre och bättre på att lära sig sitta för varje dag, det går framåt, hihi. Ska beställa hem dopbilder imorgon med, får ju pengar imorgon så! + att det blir shopping av kläder blöjor m.m. Det är babycafé på morgonen, drar nog dit en sväng, det börjar imorgon. Som sagt, så har jag lita svårt för att träffa nya människor, men för min son's skull så måste jag ta steget att kunna öppna mig lite mer nu, för att han ska få träffa folk med, så en Erica ska försöka dra fötterna till babycafé imorgon, men ingen som säger att jag måste, ingen press, tack! Simon är med mig och Neo <3

Nu ska jag snart till sängen. Pussinuss på er - Godnatt / En Ung & Stolt Mamma Erica!


Min glada prins :D
Mamma älskar dig baby <3

Tack

Tack för svaren allihopa :D vad roligt att ni komenterar så mycket, glad jag blir!

Vi har precis varit på fotboll, bror's lag vann, yes! Tummen upp för dom!

Var med S på skolan idag vi skulle snacka lite med en av lärarna där, och hon sa att när jag känner mig redo för att börja i skolan igen så går jag bara till henne så hjälper hon mig med allting :D åh, så glad jag blev! Jag känner att jag vill börja plugga nästa höst då Neo blir 1½år och kan börja dagis :) Känns skönt att ha lite kontakter inom skolan som kan hjälpa en på vägen med skolan :) Hehe.

Vad går ni för linjer?
Jag vet inte vad jag vill bli.
Funderar på tre saker
1. Det första är Barnmorska, det måste verkligen vara häftigt att få hjälpa ett barn till världen!
2. Jobba i en klädesaffär, jag gillar ju kläder och vill gärna vara ute och träffa trevligt folk.
3. Dagis, men jag vet inte, det är sista valet, men måste ändå vara ganska roligt :)

Något förslag till mig?

Någon som..

Någon som vill fika eller något med mig och min son på måndag? Palla sitta och tråka :) Puss på er.

Ny Puré

Nu har Neo testat på en ny Puré - morot/ris/kycklking, han åt det men det var väl lite konstig smak för han nu i början, han vänjer sej :) Nu testade vi med en puré som vi köpt, det gör jag alltid första gången vi testar något nytt, vilket BVC tyckte var en bra idé! Men nu när han har testat på det så blir det hemlagad mat, så imorgon blir det att köpa kyckling fileér och mixa till honom med potatis och kanske någon grönsak.

Vad brukar ni ge era barn för grönsaker?

Just nu sitter Neo i sin gå-stol och busar med sin pappa :)

Ser ni min nya header? - Det uppdateras skit dåligt, jag ser inte mina header's förränns typ några timmar senare, varför?

Ikväll ska min bror spela match, och min pappa jobbar ju där uppe vid planerna och allt så han undrade om vi kunde stå i kiosken ikväll, så jag och simon ska ha hand om den, någon som kommer och köper godis av oss? :D
Min mamma ska ha hand om Neo under tiden vi står i kiosken, hon är ju alltid med på min bror's matcher, så hon har Neo där jämte kiosken :)

Vad gör ni annars ikväll?
Är ni många som läser min blogg typ nära mig? I Halland?


Puss&Kram :* / MamaE!

Shopping imorgon

Imorgon blir det att shoppa.

På min lista står:

Kjol
Strumpbyxor
Jeans-leggings
Tjocktröja
BH/Trosor
T-shirt
Foundation

Neo's lista:
Blöjor
Tvättservetter
Våtservetter
Välling
Gröt

(Hans mormor kom hem med bad-olja till honom, så snällt!) Tur man har en snäll mamma <3


BVC/6mån. kontroll

BVC besöket gick bra.

Vikten har ni ju redan fått 8250g vägde han på denna vågen, på den inne på sjukhuset vägde han 8300g det är ju olika från våg till våg.

Längd: 68.5cm
Huvudomf: 43.1


Läkaren var ju där eftersom det var 6 månaders kontoll, och Neo kunde det som han skulle kunna och nu kan vi börja med lite kött&fisk till honom, om vi känner för det :) Dom ville hålla honom väck från det innan pga att dom testar han mot allergi men nu är det fritt fram. Så den anonyma fegisen som skrev till mig att jag ska börja ge min son fisk & kött kan hålla sin käft stängd :) För läkaren på BVC sa att det är helt upp till mej och simon när vi vill ge vår son FISK & GÖTT, FATTA? bra!

Hur gör man?

Vet ni vad? Haha, jag testade precis mina gamla jeans som jag hade innan jag väntade Neo, och jag får på mig dom men dom sitter riktigt tight, jag blir rädd nu.. vill inte bli så smal igen! Nu ska jag gå och äta grädde och ut och gå, hm, bra kombination va?

- Jag vill hålla kroppen i form, men inte gå ner för mycket. Hur gör man?
Vill verkligen inte bli så pinn-smal igen, men jag vill ändå få ner magen lite så det är lättare att få på sig snygga byxor.
Haha, jaja :) Jag är ingen sån människa som bryr sig om vad jag går i eller hur jag ser ut, men för min egen skull så tycker jag det är roligt att shoppa kläder :D och imorgon, ska jag shoppa käder till mig själv!

Trötta?

..det är jag iaf! Ska sova nu, kollat lite kläder från Gina som jag ska köpa på torsdag :)
Såg att vissa av er som komenterat är från här jag bor, haha, trevligt, varför inte skriva era efternamn? Kanske känner er?

Bild på mig kommer in imorgon, sen jag var liten :)
Har verkligen inte haft tid ikväll, Neo har varit jätte ledsen för tänderna är väl påväg :( Han har haft jätte ont! Stackars min bebis <3 Och imorgon ska vi iväg en sväng på morgonen, sedan BVC kl 1. så på eftermidda/kväll blir det nog en bild :D

Ha de bra kära läsare <3

Ordspråk/Citat

- Den som inga barn har, vet inte vad äkta kärlek är.

- Kärleken kommer av sig själv och kan inte läras.

- Sann kärlek kan inte döljas.

- Att bli far är inte svårt, att vara det är svårt.

Bebis sover :(

Min bebis har sovit en bra stund nu, jag längtar tills han vaknar så jag får busa med honom <3
Man kan ju inte precis väcka honom, men kan ju hoppas att han vaknar strax!

Mamma älskar dig över allt annat, älskade Neo <3

?!

Jag behöver lite mer hjälp med bloggen, ni ser i menyn.. jag vill inte ha texten där i blå färg, jag vill ha den i grön, hur f*n gör jag för att få ALL text i menyn typ grööön? :D

Tänkte lägga ut..

Lite bilder på magen sen, och på när Neo var liten liten pojke, och lite på mej själv när jag var liten, ni kanske ser någon likhet. Jag kan inte lägga ut bilder på min bror när han var liten, för det vet jag inte om jag får, men då hade ni sett kopior iaf :O dom är verkligen lika!! Jag kan heller inte lägga ut bilder på när Simon var lite för det har jag inte frågat han så det gör jag inte, sedan har vi tyvärr inga heller, så vi vet ju inte om Neo är lik Simon när han var liten :/ lite synd.. men jag har ju sett bilder på S när jag var gravid, när han var typ nyfödd men jag kan inte se någon likhet eftersom jag glömt hur bilderna såg ut.

Vill ni se bilder på mej när ja va liten? Och några på Neo, som jämförelse!
Jag lägger bara ut om ni komenterar ja eller nej :)

Nu har vi ätit

Nu har vi precis ätit, det var gott att få i sig lite mat, jag äter lite dåligt på dagarna, har inte riktigt aptit förränns på kvällen, då blir jag vrålhungrig och äter en massa. Men jag har börjat skärpa mig och äta lite mer på dagarna nu, gjorde precis kaffe så jag ska gå och hämta en kopp, kommer strax....

Så, kaffe med mjölk och socker är mumma :D

Ibland när jag ser folk röka, så är jag så jävlar glad att jag slutade med den skiten & jag tänker aldrig börja igen!
Det är sin sak att ta en cigg vid speciella saker som tex. midsommar, då tog jag en cigg med en vän till mig, vi satt på altanen och snackade, allmänt trevligt liksom. Gick in, tvättade händerna och sköljde av munnen med vatten, för att Neo inte skulle känna av det så mycket. Men aldrig att jag skulle få för mig att röka på hel-tid igen, kanske en enstaka ciggarett på tex. nyår eller midsommar, inte annars! Aldrig! Vi sparar massor med pengar jag och simon till Neo för att vi skiter i cigg, ush, det är äckligt att röka! jag gillar inte att åka hem till folk som röker inne, för Neo's skull! Jag har absolut inte ont av om andra röker, men inomhus är lite väl, enligt mig!

Imorgon blir det BVC som gäller och skolan, kolla om kusin är där också, Mikka läser du min blogg? Haha, isåfall kan du väl höra av dig här eller på bdb om du är i skolan imorgon och hinner säga hej :) ?

Fick lappar idag om Baby-café.
Sedan fick vi en annan lapp om något som man kunde gå på och sjunga med sina barn osv..
Trevligt att dom hittar på såna här saker tycker jag, men jag har ännu inte bestämt mig för hur jag ska göra i höst det här med att träffa andra folk för mycket! Vi får se :)

Vi ska ju som sagt fiska idag igen, jag och min lilla familj <3 sedan blir det att gå vidare till min mormor och morfar tror jag, för att äta kvällsmat där, mormor lagar alltid god mat :D hehe. Hoppas på bättre fiske-lycka idag än igår! haha, en liten mört är inget att hurra för precis xD tss. Ska nog gå och baka en sockerkaka tills vi ska fiska, mums :)


En liten gosse, här var han inte gammal. Åh, mammas pojke <3

Palla!

Anonym:
han måste få mer varierad mat. kött, fisk osv.

Svar:

haha, vet du vad?
vi har nyss varit hos barnläkaren på halmstad sjukhus, rättaresagt i torsdags!
Och han sa till oss att vänta några veckor med fisk och kött pga att vi ska se att Neo's eksem inte blir värre pga allergi.
Så fortsätt snacka, men jag är hans mamma och simon är hans pappa & vi vet vad som är bäst för vår son, och vi lyssnar till dom som kan saker om barn, vilket du inte verkar kunna :)

vågar du tydligen inte stå för vem du är eller? fegis!

Ännu en design, haha



Nu har jag denna designen :)

En design till


Denna blev jätte jätte fin tycker jag, blev så nöjd med den!

Design



En till design som jag gjort, fast hade bråttom så den blev inte riktigt så bra som jag hade tänkt mej :p

Neo ätit

Nu har Neo precis ätit majs/potatis puré som jag gjort till honom. Efter det fick han bananpuré som pappa Simon gjorde till honom :) Vi kör bara med hemlagat nu, det är bäst! Hihi.

Just nu busar jag med Neo i hoppgungan & Simon gör mat till mej, han och min mor, vi är hungriga och Simon är en bra kock :D Vi dricker kaffe också för den delen, gott!
Blir fiske och äta kvällsmat hos min mormor&morfar ikväll i guess :) Trevligt!

Pusshej.
Uppdaterar senare!

Fler bilder


Mamma & Neo <3


Glad fis <3


Bebis myser med Pappa <3


Pappa & Neo <3 - MINA POJKAR!


Bebis älskar att busa med mor&far :)<3

??????

Jag behöver lite mer hjälp med bloggen, ni ser i menyn.. jag vill inte ha texten där i blå färg, jag vill ha den i grön, hur f*n gör jag för att få ALL text i menyn typ grööön? :D

Tack

Tack för alla komentarer igår :) det var snällt!
Neo sitter i sin gå-stol :D
Ska leka med honom nu.
Puss på er :*

Tankar

Det finns så många tankar som bara snurrar runt i huvudet ibland, till viss del skulle jag vilja dela med mig av mina tankar till vissa av mina läsare, men det finns dom som jag vet läser min blogg som jag inte vill dela med mig av detta till. Ibland funderar jag på att lägga ner bloggen, för jag vill inte att dessa personer ska se min son, lägger inte ut några namn!
Så.. jag har stora funderingar på att lägga ner hela bloggen nu, stora stora funderingar..
Det tåls att tänka på!

Eller också, så sätter jag lösen så att dom inte kommer åt dom, men jag vill ju att ni andra ska få läsa min blogg, men kan ju inte ge ut lösenet till så många & jag vet ju inte om dom fejkar att vara någon annan.

Hur gör jag, kära läsare?

Hjälp mig med menyn igen :/

Jag behöver lite mer hjälp med bloggen, ni ser i menyn.. jag vill inte ha texten där i blå färg, jag vill ha den i grön, hur f*n gör jag för att få ALL text i menyn typ grööön? :D

Neo badar med sin Pappa

Just nu så badar sötisen med sin pappa, myspys :) Neo verkligen älskar att bada, haha det är så roligt när han blir helt galen i badet och skrattar jätte mycket :D Vi ska ringa till simhallen om en stund för att se om det finns något babysim här, och hur gammal barnet ska vara osv.. jag vet ju ingenting om sånt, eftersom jag aldrig gått på sånt!

Nu ropar pappa Simon, dom är la klara nu. måste dra :D
Hörs sen!

Liten liten mört..

Det ända vi fick på kroken idag var en liten ful mört, men då måste ju käka dom med. Den släppte vi i och gick hem till min mormor och morfar, där hämtade pappa oss - kortfattat om fiske turen, orkar inte skriva mer än så!

Har ni några frågor så bara ställ dom? :)

Min mormor ringde förresten för någon dag sedan (hon jobbar på dagis) och sa att dom hade haft möte med hennes chef om det här med Svininfluensan. uuuh, jag ryser bara jag skriver ordet. Men iaf, så sa hon att det är ingen fara att gå till öppna förskolan osv i höst för att denna influensa är som vilken influensa som helst bara det att den spridit sig fort genom hela världen + att det är efterföljderna som kan bli farliga, tex. lunginflammation osv.. och det är ju farligt att få det även om du inte har influensan. Men jag är lite skeptisk fortfarande.. håller mig helst därifrån iaf någon/några månader till. Men man kan ju få det bara genom luften, så frågan är om man verkligen ska stänga in sig? Hjälper det verkligen? Sedan hörde jag på radion (Nyheterna) att det vaccinet som kommer till sverige nästa månad inte är godkännt! Hmmm, tror inte jag tar detta vaccin. Ska ni göra det?

Jaja, nog om sjukdommar för tillfället, jag blir ju rädd!
Ska fixa min header ikväll när Neo har somnat, den ser ju förskräcklig ut (ursäkta) haha!
Ni får stå ut med den ett tag till :/
Det blir även fler bilder ikväll.

Handlar lista till Torsdag:
Bad olja
Våtservetter
Tvättservetter
Jeans-tights
Tröja (om ekonomin tillåter)

Säkert någonting mer, som jag inte kommer ihåg nu.. haha

Ni får ha en skön kväll. Hörs!
- Missa inte Familjen Annorlunda ikväll på Tv4 tror jag det går.
/ MamaE!


Ursäkta headern

Haha, ni får ursäkta min header, men jag håller på att fixa med måtten och allt, och nu ska vi snart iväg så hinner inte fixa't nu! Så ni får kolla på detta förskräkliga design sålänge xD

Ha en bra dag allesammans :)

Lite av bilderna..



Neo ligger och leker i trädgården.


Glad kille som har ätit och kletat ner sig :D


Oh, en leksak..


Kolla, en gren också :O


Tungan är min favor när leksakerna blir tråkiga... haha

( Fler bilder kommer senare i guess.. )


God morgon

Blir inget fiske nu på morgonen, mamma åkte tidigare än vi räknat med, för att hälsa på min mormors dagis, jag vill inte följa med, tänk om dom smittar min son :O nej tack! Så vi stannade hemma nu.
Men i eftermiddag så blir det nog en fiske tur.
Jag har precis gett Neo sin välling. Nu gosar och busar pappa Simon med honom :)

Ska kila.
Kraooowmen!
( Blir bilder senare )

Rubrikerna är svåra..

..Om man har dålig fantasi, vilket jag har. Haha.

Någon som läser Pappa Simons blogg?

Iaf, Simon sitter och myser med Neo i soffan, efter att Simon varit ute en stund, lånade lillens cykel och körde och grejsa massa med den, fråga mej inte varför men han ville väl ut och röra sig lite :) Så jag satte lillen i sin babysitter och så gjorde jag oboy, men inte "vanlig oboy" utan jag tog mjölk blandat med grädde och värmde, och så la jag ljus blockchoklad i, mumms :) Så när S kom in så var det klart, och det var skit gott verkligen!

Vällingen tog slut innan så vi ska gå och köpa nya sedan, men Neo ska först ha gröt, så blir välling lite senare :)
Vad har ni för mat-vanor för era barn? Med hur mycket mellanrum äter dom? - Fråga till er Mammor.
Neo äter ungefär var 4:e timme, om inte lite längre ibland då han sover eller busar :)

Jag och Simon ska sätta på en film snart och kolla på den, medans jag lägger Neo på en filt och busar med honom samtidigt :D haha, jag kan inte sitta stilla och kolla på film så jag leker hellre med bebis på golvet :) och tjuvkikar lite på filmen lite då och då!

Det är jätte fint väder ute, så vi har varit ute nästan hela dagen, men nu känner vi för att hålla oss inne lite och slappa. Imorgon är det måndag, dagarna går väldigt fort, men som sagt.. känns som att det är långt till onsdag, torsdag & fredag. bara för vi längtar dit :)

Onsdag - BVC, 6mån. kontroll med Neo
Torsdag - Handla såna där jeans-tights? Bad Olja till Neo m.m & en annan sak, säger inte nu !
Fredag - Hemlis + att jag inte har en aning om vad vi ska göra efter, haha :)
Lördag - Kräftskiva hos min faster :D


Fick ju fina bilder innan på Neo, ska lägga upp dom senare, men just nu har jag inte tid till det. ska gosa med mina pojkar nu <3 pussen.


Mammas & Pappas bebis <3




Söndag

Jaha, idag är det söndag.
Simon sitter och matar Neo. Vi har varit ute mycket idag, tog fram parasollet och en filt och myste med lillpojken, tog massa foton med, som jag kanske slänger in ikväll, om ni vill se? Vi vaknade runt 8-tiden imorse med, snäll bebis som låter oss sova hela natten :) hihi. Vi köpte tre filmer för ett tag sedan så tror vi ska sätta oss ner och se dom lite senare i eftermiddag/kväll. Mamma&Pappa är på fotbollsmatch med min lillebror, hoppas dom vinner! + att vi har huset för oss själva en stund, vilket är lite skönt men nu får dom gärna komma hem :D hehe. Imorgon har vi funderingar på att fiska en runda på morgonen vid 8-9 tiden eller något, det är mys :D ta med frallor och lite varm oboy, det är myspys :)

Neo har ätit sin välling för typ 3:e dagen i rad, vi har ju gått över till välling nu - Mjölkfri !
Om 3 veckor ska vi börja med den vällingen med mjölk, om han inte visar tecken på allergi då, men det tror varken läkarna på akuten, hudmottagninen eller vi själva. Så eksemen är torr-eksem vad vi tror :) Salvan hjälper ju så! Sedan har vi gjort päron-puré idag, mums på den* hihi.

Ska fixa med header'n ikväll, det är roligt! :D
Men nu har jag en fråga också, är det någon som vill fixa lite med min meny åt mig? - Den vill inte riktigt som jag vill!
Så är det så någon snäll som har tid eller lust att sätta sig och få mitt lösen och få till den riktigt fin?

Nu ska jag ut igen, det är fint väder ju :D lagom varmt ute idag!
Längtar tills torsdag & fredag!

ha de fint.
mamma älskar dig Neo, mest <3


Du är den bästa som finns min pojk!






Svar till Cajsa

Cajsa:
Jag har precis börjat läsa din blogg och tycker den är riktigt mysig men jag undrar en sak bara om det är okej att fråga?^^ Hur är det att vara ung mamma och gammal var du när du blev mamma?:) Jag tycker du och din kille är starka som klarar av att vara föräldrar och jag hoppas att det kommer gå jätte bra för er i framtiden också:D

Svar:
Vad roligt att du gillar min blogg, vad glad jag blir :) Och självklart är det okej att fråga!
Det är jätte mysigt att vara ung mamma, jag tycker bara att det är positivt att jag och S är unga!
Jag blev gravid som 16åring men födde min son när jag var nyss 17år fyllda :)
Tack så jätte mycket :D


Svar till anonym

Anonym: Tycker du att det är fel att välja kejsarsnitt när man kan föda vanligt?

Svar: En sån fråga kan inte jag svara på vad som är rätt eller fel, för jag tror inte att det finns något "rätt eller fel" i den frågan, det är ju helt upp till den som är gravid hur den känner. Kanske är man jätte jätte rädd för att föda vaginalt och därför bokar kejsarsnitt eller något annat. Det är inte något som jag kan stå och svara på, jag själv skulle hellre fött vaginalt för att det är den naturliga vägen, men om barnet eller jag skulle fara illa vid så självklart skulle jag gjort kejsarsnitt för att vi skulle må bra!

Home sweet home

haha, ja, home sweet home!
Neo åt sitt sista mål nu vid 9-tiden så simon håller på att somna honom, han är vaken lite längre nu pga att han är förkyld :/ stackars liten pojk! <3 Vi hoppas att han blir frisk från den envisa förkylningen snart! Jag och Älskling bär upp Neo till hans säng när han somnat och kanske knäpper på en film, i don't know, eller så bara myser vi och längtar till fredag :) hihi.
Det var trevligt med grannarna ikväll, haha dom är för roliga :) Glad att man har bra&trevliga grannar, det är värt mycket!
Mamma & Pappa sitter fortfarande kvar och babblar med dom andra, ganska kallt ute nu tyckte jag, så vi gick hemåt, Neo skulle ju ändå äta så. Klockan är ju bara halv 10, men vi är trötta som bara den :O hehe. Imorgon spelar min bror match, så vi har huset för oss själva - hoppas lillebror vinner, såklart! :) Jag hann inte knäppa några bilder ikväll, hade fullt upp med att underhålla Neo medans Simon åt, sedan skulle jag äta men då  ville vår granne låna honom, vi umgås mycket med just ett par av grannarna rakt över, och har gjort sedan vi flyttade hit, så vi känner dom väl :) Så hon höll Neo så vi fick äta, för deras mat låg ändå på grillen och var inte klar så! Jaja, nog om denna trevliga kväll. Imorgon vet jag inte riktigt vad vi hittar på, det är sånt som märks i guess! Sov gotttt folk.


Haha, denna bilden togs för någon dag sedan, stooora ögon :D<3

Hemma en runda

Vi har varit och träffat grannarna, satt ut vårt bord, gått tipsrunda & så blev det fika, gott & trevligt folk :) yes! Alla som inte sett lille Neo ville självklart kolla på honom, haha :) Mamma har gjort kycklingsallad tills ikväll, gott gott, det gillar vi! Nu är vi hemma en runda för att Neo plutten blev hungrig, så Simon gav han mat och strax ska jag byta blöja efter att S rapat honom.. hehe ;) Mamma & Pappa sitter kvar där borta med grannarna men ska hämta maten om en stund så då ska vi gå med dom tillbaka :) trääävligt! Ska ta med kameran och fota lite, så lägger in dom när jag har tid :)! Pusspuss på er.

Har ni bra kontakt med era grannar? inte alla som har det ju!


Mammas & Pappas glada pojke <3

Anonym

Anonym:
din blogg är grym, det bästa är att du är så rak på sak :) det uppskattas! du & din lilla familj är skit söt (:

Svar:
Oj, man tackar :D!

Det är lördag

Det är lördag idag, vad gör ni folk på en lördag? Mammor eller icke Mammor, vad hittar ni på? :)

Neo bloggar

xzzxx             vbv      µ    v
mj4rrrfv

Neo väger...

Glömde skriva att i torsdags när vi var på sjukhuset med Neo's eksem så tog dom en vikt på han & han väger nu 8300g. stora pojken ju :D hihi.

Fixat lite med bloggen

Som ni säkert ser så har jag fixat lite med bloggen, ni ser det mesta i menyn :) och sedan färgen på bakgrunden, jag är inte helt nöjd med bloggen, så ska fixa massor till! Men det får jag klura ut en annan gång, för nu är Neo vaken så nu ska jag gå till honom, Simon kör han lite i vagnen just nu och myser. Neo fick potatispuré idag, hemgjort - såklart! och efter det fick han banan/päron puré, gottgott!

Frågor till er mammor:

Fråga 1.
Gör ni hemgjord mat eller köpt till era barn?
- Jag föredrar hemmagjord, det är det bästa för barnen!
Gröt & Välling köper man ju förståss, det är inte så lätt att göra själv tror jag!

Fråga 2.
Köper ni ekologisk mat i butiken eller inte?
- Jag vill självklart köpa ekologiskt men gör inte det, för jag tycker det är för dyrt, tyvärr!




( Bild från google.se )

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Nu kommer snart grannarna in en runda innan vi ska ut och sätta oss med dom andra grannarna! Ska bli mycket trevligt. Jag längtar tills fredag så himla mycket, men ni får inte veta varför ännu, kommer att stå i PappaSimons blogg nästa vecka varför vi längtar såå mycket. Nu ska jag kila igen. pussen&kramen / MammaaaaE.

Neo sover, tråkigtttt!

Min bebbe sover och det tycker jag är tråk :( han är förkyld, jobbigt för honom! Mamma blir ledsen när bebis är förkyld! :(

Vad tycker ni om min nya header?
Jag är jätte nöjd! :D




Kvatersfest

Tjaaaao.
Det är lördag & det är kvatersfest, grannarna i kvarteret samlas & grillar, snackar och lite så :) Trevligt tycker jag.
Så några av grannarna ska in till oss innan vi drar ut till dom andra.
Neo vaknade klockan 8.00 imorse, vi låg kvar i sängen och gosade alla 3 tills halv 9, då steg vi upp, gjorde välling till lillen och började städa, diska och allt. hehe, måste ju ha fin tills grannarna kommer. Mamma&Pappa stack och handlade, dom handlade även lite till mig så jag slapp dra till affären nu, för jag matade Neo plutten!
Nu ska ja kila igen.

Jag uppdaterar inte lika ofta, för folk är snåla med komentarer, kommer inte blogga så mycket förränns ni komenterar.
Och ja, jag skriver för att vi ska kunna läsa detta sedan när vi blir äldre och för att Neo ska kunna läsa!
MEN, är ni inne på min blogg och läser, så kan ni lika bra slänga in en snäll komentar tycker jag :)
För så brukar jag göra när jag läser andras bloggar, eller vad säger ni? :P

Puss på er iaf. <3
/Mamma E.

Fråga till er läsare !

Hur bytar jag text-stil på sakerna i menyn?
Jag vill ha samma text-stil i menyn som den i mina inlägg, men jag hittar inte vart jag ska byta den?????

Klick Klick, bilder


Neo i sin nya pyjamas


Prince Charming ;D


Jag övar på att sitta själv


Jag är ute med mormor & mamma :)

Ny header igen



Nu börjar det bli riktigt bra :)

Neo 6 månader idag! <3

Idag är vår kille 6 månader, alltså ett halvt år har gått sedan han kom till världen, var tar tiden vägen? :O
Mamma&Pappa älskar dig allra mest, hjärtat! <3


Mammas&Pappas pojke <3

Evelina är här :D

Tjoooowsan.
Idag har vi varit på sjukan med Neo's eksem, det gick bra där inne.
Nu ligger han och sover ute i vagnen med sin mormor.
Evelina & Paoline är här också, trevligt :D
Neo fick nya saker idag med, eller nya kläder, jätte söööta :)
Dom fick han av sin mor&far :) ehe, vi kände för att shoppa lite extra till lillen idag!

Imorgon ska vi antagligen hem till Åsa, ska bli trevligt det med :)
Nu måste jag kila. Pusspuss

Sötisen vår sover

Neo har somnat nu, i vagnen jämte mej :) S sitter där uppe och spelar Wii eller något skulle ja tro, vi har precis kollat på friidrott med Mamma&Pappa. Neo har sin nya pyjamas på sej - Prince Charming, från Cubus, älskar deras kläder, både till barn och till oss andra :p hehe.
Imorgon ska vi till sjukhuset med Neo, vi ska till allergi mottagningen och göra lite tester och kolla på hans eksem, och innan det ska vi handla och en annan sak, som ni inte får veta, inte än iaf :) vet inte om ja skriver ut de på bloggen över huvudtaget, eftersom folk är snåla med att komentera nu, bara snokar i min blogg, så varför skriva ut vår hemlis då? hmm, ne! kanske!

Vi ska snart gå och lägga oss, klockan är 21.35, men jag är ändå trött och vi ska upp i tid imorgon bitti.
Ni får ha en skön kväll. Kraoomään / Mamma Erica, Stolta Mamma Erica!


Den lilla familjen :) Jag älskar oss! ♥


Du är den finaste mamma & pappa någonsin sett, vår lille hjärta! ♥

Ordspråk/Citat

Lappad vänskap blir sällan hel.

ANONYM, svar på din fråga..

Anonym om Fick en fråga:
Ne jag bara tänkte att du skriver ju t.ex. aldrig att idag ska vi gå till neos farmor o farfar en säng...

Svar:
Varför ska jag skriva att vi ska gå till Neo's farmor & farfar för?
Jag finner ingen anledning till att skriva dessa ord i min blogg :)
Sluta undra så mycket om Simons föräldrar för ni får inget veta ändå, för jag lägger inte upp det på min blogg!



Bilderna


Mamma&Neo när vi bytt blöja mitt i matchen :p


Hela familjen <3


Mor & Son <3


Far & Son :D Mitt allt!


Den bästa vi har <3

Lägga ner bloggen?

Finns funderingar på det..
Att lägga ner hela bloggen, ta bort den helt!

Kommer bilder senare, tror jag..

Tog massa med bilder nu vid fotbollen, så dom slänger jag kanske in ikväll, det beror på när Neo somnar och om jag inte har något annat att fixa med :) När Neo är vaken så vet ni att jag vill självklart vara med honom.

Nu ska jag kila igen. Men bilder kommer :D

Krameeeen / Mammaaaa EEEEE.

Bakat igen

Nu har vi bakat igen, ska strax på fotbollen så vi har bakat muffins med oss.
Receptet & Bilder på muffinsen finns på Recept under Kategorier :)

Kramen

Fotboll

Evelina är här :) Vi ska gå och checka fotbollen som spelas runt halv 7 och det är B-laget som spelar ikväll! Min pappa ska vara sån där som håller flaggan, så vi får heja på han ;) hahha. Vad heter det? Typ, linjeman kanske? hehe :p jag är inte så mycket för fotboll, men kul att träffa folk.

Är ni intresserade av fotboll?


Fick en fråga

Anonym:
1.Är Simon aldrig hemma hos sina föräldrar?
2.Hur stort bor ni och hur många syskon har du?
3.Hur tycker du att allt funkar?
4.Varför träffar ni aldrig Neos farföräldrar osv? Kommer ni inte överens kanske...

Svar:
1. Varför ska jag svara på det när Simon har en blogg själv som du kan skriva till?
2. Vi bor ganska stort, i ett hus, och jag har 1 bror :)
3. Jag tycker att allt funkar jätte bra! :)
4. Hur vet du om vi träffar dom eller inte? - Som jag skrivit miljarder gånger innan, jag lägger inte ut något om Simons familj, vem vet vad dom tycker om det? Det är inte min rättighet, så varför undrar du?

Varför vågar du inte stå för vem du är, anonym?

Shoppingen i bilder


Simon köpte nya skor :)


Neo har fått massa nya leksaker av sin mormor & morfar :)


MIN pojkvän, jag älskar dig!


Snutte filt av mamma&pappa och leksak av måååmo & mååfa :D


Jogging byxor till mamma Erica :)


Neo's pyjamaser som han fick av mormor :)


MIN & SIMON'S älskade pojke <3

Shoppat

Ja, som sagt så var vi och shoppade idag ;D - i love it!

Simon fick ett par skit snygga skor och en tröja/Kofta!
Neo fick 2 pyjamaser & leksaker av sin mormor & en snuttefilt av mamma & pappa.
Mamma köpte skor, morbror köpte ögonhänge och lite annat
Själv köpte jag 2par joggingbyxor.

Ni får bilder på sakerna sedan :)
Nu ska jag gosa med bebis <3
Pussar på er. / Mamma Erica.

Fråga till er Mammor

När började ni ge era barn välling? alltså, övergå från tillägg till välling.

När ska jag börja ge Neo lite välling upptill ?
Bra fråga!

Han är 6månader på fredag, är det kanske dags att låta han smaka lite?

Halmstad

Vi ska snart in till Halmstad för att köpa skor eller något till S.
Behöver ny salva till Neo & En pyamas också!

Morbror är här nu och fikar, jag dricker självklart mitt goda Thé :)
Det blir tyvärr inte att åka till E&J ikväll för hennes bror hade tydligen inte mått så bra,
han får krya på sig så får vi komma en annan dag :)

Neo vaknade vid 5 imorse - jätte pigg & glad :O
Det brukar han aldrig göra, så jag låg vaken med en glad kille ungefär en timme
sen somnade han om och vaknade vid 7 och ville ha en flska mat, matade han, myste i sängen
till kl 8, gick upp och gjorde oss iordning.

KramKram / Mamma Erica!


Jag älskar honom!

Kärlek vid första ögonkastet är den mest utbredda ögonsjukdomen.


Jag älskar dig!
Och om folk tror att inte kärlek vid första ögonkastet finns, så skiter vi i det, för det vet du&jag!
Vi var båda upptagna med andra när vi såg varandra första gången, men fan, det klickade & hela min kropp blev varm, fjärillar i magen, hjärtat slog hårt i halsgropen och mina ben blev svaga..

Idag är benen inte lika svaga, för jag känner dig!
Men fjärillarna i magen snurrar fortfarande runt när jag ser dig i ögonen, precis som jag såg dig för första gången!
Jag kommer aldrig sluta vara riktigt kär i Simon! fast att det snart gått 2 hela år!

Är det många som känner så efter så lång tid tillsammans?

Fiske & Ute -dag

Som sagt så har vi varit med Erika & Jimmy + deras barn, ute och fiskat i sjön :)
Jag skulle ju knäppa bilder och lägga upp här ikväll, men nu är det så att jag hade glömt minneskortet i datan sedan jag la in bilderna igår, så förlåt, men bilderna sparades inte :( arh, jag blev så less! S hade ju fottat lite, men jag hade ju glömt minneskortet hemma, sorry! Aja, ni får ha lite fler bilder imorgon istället :D lite extra kanske!
Vi hade det jätte trevligt med Erika & hennes familj, hade massor att prata om, längesedan sist!

Imorgon blir det nog att åka till Erika å Jimmy igen :D Ska bli trevlig som bara deeent!!!!!!
Tack för idag, vi hade super kul och jätte trevligt!!!!!
Märks vilka som verkligen är ens riktiga vänner!!!!

Innan vi ska till E & J m. barn imorgon, så ska vi till staden och shoppa lite till Simon, för hans pengar.
Blir nog ett par skor till honom, han sa att han behövde det, och tro mig, det behöver han :)
Sedan ville han nog köpa något till sin son med, han har nämligen lagt undan lite pengar som han själv vill köpa något till Neo :) Självklart köper vi alltid allting tillsammans till Neo, men det blir ju oftast jag som betalar med föräldrapenningen :)


Vår glada kille <33

Pappa Simon kockar

Yes, Simon har gjort mat - makaroner & köttbullar, jätte avancerat? ;D haha ne men gott som bara den när man är hungrig.
Annars är jag inte mycket för makaroner, ushh..
Vad tycker ni om för mat?

Just nu ligger Neo i vagnen och vagnen kör Morbror Simon, haha, Simon snackar om allt mellan himmel och jord medans Neo sitter och stirrar och undrar antagligen när han ska få slut på ord? tss. aja, nu ska jag kila igen, ska nämligen ta upp muffins från frysten och tina dom så vi kan ha dom till fikan vid sjön om en stund, göra varm oboy och kanske ta med en skvätt kaffe. Hörde att jag precis fick ett sms, ska gå och checka det, kanske Erika som messat om senare, ingen aning..?

Ha de gottgott. :) / MamaE!

Snabbare..

Det gick snabbare än vi trott för Simon, så nu är vi hemma och hinner käka innan vi ska fiska med E&J m. barn :)
Hoppas på att vädret håller uppe sig vi kan sitta på filtar så barnen kan leka där, inte så roligt om det ska regna ju.. men vi håller en tumme för att vädret håller sig uppe!

Ska försöka fotta lite och lägga in ikväll när vi fiskar (om det inte regnar, då får kameran hålla sig torr under skyddet) haha. Aja, nu ska vi äta. Ha de bra / MammaErica.

( blir ingen uppdatering idag så mycket eftersom vi ska iväg, som ni redan vet! Men uppdaterar ikväll och lägger upp bilder, och då blir det nog lite mer uppdatering. Sålänge inget annat kommer ivägen! )

Kramen.


Mor & Son <3
Vi älskar pappa med självklart, fast att han inte är med på bilden,
det är ju han som knäpper den så! :)

Sist vägde han..

Glömde skriva att Neo vägde 7600g.& var 66.6cm lång sist vi var på BVC typ den 21:e Juli tror jag det var!

ERIKA ! :D

Nu har både jag och s mobiler, så testa messa/ringa våra om inte de funkar, så testa mammas xD

Mamma kör oss till sjön kl 2, så får ni inte tag i oss så är vi där och väntar på er :)
Okiii ?
Nu drar vi till stan.

Puss hej

Min älskade Neo


Någon minut gammal


På BB

Godmorgon iaf :D

Hej kära läsare.
Vi ska snart iväg, my boyfriend ska fixa en sak, så jag ska hänga med honom, tar en liten stund.
Så min bror & mamma ska ha Neo under tiden, men dom är i samma hus, så dom ska passa han liten stund.

Sedan efter det, hoppas jag att Erika & Jimmy och barnen kommer till sjön, så det inte blir missförstånd om tiden.
Vi kommer att vara vid sjön kl 2, jag tar mammas mobil med, så uppdaterar vi där igenom, eller?
Eftersom jag inte kan sitta vid datan nu under förmiddagen & middan..

Vi ska iaf fiska och fika tillsammans, längesedan.. kan man säga!
Jag saknar er juu.. allihopa! det var såå längesen!
Vi får ta igen allt nu :D haha

Vad gör ni läsare idag?

Jag sitter och dricker en god kopp  te, mango, grädde, karamell - skit gott!
Vaknade imorse av att Neo var lite ledsen, la över han i vår säng eftersom han är förkyld just nu, han somnade om jämte mamma & pappa, mysigt! Sedan vaknade jag kl 9 av att varken Simon eller Neo ligger i sängen, jag vaknar ju alltid när Neo vaknar ju, PANIIIK vart är min lillkille? konstigt att jag inte vaknade? Simon tog ner honom så jag fick sova eftersom jag inte mått så bra på sista dagarna, varit ganska mycket ledsen och haft ont i magen, pga att jag stressar. Snäll pojkvän jag har <3 Men sovmorgonen får han inte igen, för jag har gett han så många sovmorgnar så det tar lång tid för han att komma ikapp.. haha :) Mamma köpte frallor imorse, mumms* :D Tack mor!

( Vill bara få en sak sakt, jag förlåter aldrig någon som sagt något elakt till mig, eller min son eller pojkvän! Finns ingen anledning för mig att förlåta någon som jag inte tycker om! )

Ha en bra dag folket <3
/ Mamma Erica, En Stolt Mamma Erica!


Neo växer som bara deeeen :D


Mitt goda Thé :D



hm?

Therese du skriver inte från någon mejl adress, men när jag kollar mina komentarer så står du under namnet Malin ? Skojar du med mig eller vad ?

Läser om Svartsjuka

Just nu sitter jag och läser om svartsjuka, ganska "intressant" att läsa om.. det står att nästan alla är svartsjuka någon gång i livet, vilket jag tror stämmer.

Hur många av er som läser min blogg är svartsjuka?

Morots Puré


Koka morot :)


Pappa Simon mixar moroten.


Maten klar :)


En hungig liten kille som får morots-puré & han gillar't ;D

Muffins

Goda muffins!

Ugn: 200 grader i ca: 15-20 min.

150 g. Margarin
2 dl Socker
2 Ägg
1½ tsk Vaniljsocker
1 dl + 1-2 msk Mjölk
3 dl Vetemjöl
1½ tsk bakpulver
3 msk kakao
50-100g. hackad block-choklad

Gör såhär:
Vispa margarin & socker pösigt
Vispa ner ett ägg i taget
Vispa ner vaniljsocker + mjölk lätt
Blanda övriga torra ingredienserna i en annan skål och bland ihop det,
sedan vispa ner det i smeten
Hacka block-choklad och vispa ner i smeten
Lägg ner i muffins formar och in i ugnen

( Ett tips, vi brukar ta hälften vit block-choklad & hälften ljus-brun )

Resultatet:
- Skit goda!



Gottgott!


Coca-cola med citron, ostbågar och fjärkontroll med en bra film, det är mys! :D
Blir nog film ikväll igen som sagt, men utan gottigott, det är inte "helg" nu,
iofs så är det söndag men helgen är förbi för denna gången enligt mig
så godiset och läsken får vänta.

Äter ni godis & dricker läsk ofta?
Man vill ju, det är gott.. eller, godiset är skitsamma me cola är gott :p

När dyker dom upp?

Man kan verkligen undra när Neo kommer få sin första tand alltså..
Sedan han var ca 2månader så har han haft ont av tänderna från och till
Snart är han 6månader, kan dom komma snart ? :D haha
Nej, det tar sin tid och de kan dröja länge länge till..
Men man längtar ju såå :)
Han har väldigt ont av dom just nu med, tycker synd om han :(
Som ni ser på bilden så är händerna i munnen 24/h om dygnet!
Fick ge han en panodil igår kväll så han kunde sova gott utan att ha ont.
Och den hjälpte :)

Det sägs att det är bra om barnen inte får tänder för tidigt, stämmer det verkligen?
Jag vet liksom folk som har fått tänder tidigt och inte f*n är det något fel på dom?
En myt kanske? Gammla gummor skrock eller ? :D
Vad tror ni ?
Jag personligen tror inte på det, eftersom jag känner folk som fått tänder
tidigt och har hur fina tänder som helst, förstår inte varför dom inte skulle vara
lika bra som dom som får tänder väldigt sent? Nej, myt säger jag bara.. i guess!


Mor & Son <3


Mor & Son <3

Fråga till er läsare

Hur tycker ni att en blogg ska vara? - för att göra den intressant?
Mycket eller lite bilder
Mycket text eller lite text
Både bilder och text: mycket - lite - lagom?

Jag själv tycker om att läsa alla sorters bloggar, men jag tycker om när det är mer text i vissa inlägg & fler bilder i ett annat, lite blandat

TYCK TILL NU :)

Neo bloggar

ijhbyuhubjnb n hj bvj7ujjhnb jnm ,,,kef mjyghj r3frr fgbg fb g tbhntghhbnbn kukm 021
,0 jjj j mnmn 05,5k50,0506,,,5 0sxzsi nnoll,nn


( Ingen aning om vad Neo hade att säga nu, men säkert att ni är mycket bra läsare :)

Svar till Therese

Therese:
Jag ser den med :) btw, det var jag som frågade om du inte kunde länka sidan där man laddar hem photoshop gratis! Skulle bli väldig tacksam om du gjorde det:)

Svar:
Nej, jag vill inte länka till den men om du har en adress så ska jag gärna skicka den till dej, om du vill? :)

Hjälp mej, igen....

Jag har lagt in en ny header på min blogg, inte den som är här nu, och allt passar och den är jätte fin, men den uppdateras inte så ni ser väl inte den? jag ser bara den när jag "förhandsgranskar" någon som har en aning om hur man ska göra för att se den? Eller kommer den av sig själv sedan?

Tacksam för svar, som vanligt :)!


Denna ^

Ny header



Nu börjar det ta sig, haha :) Det är ju riktigt roligt!

NEO HAR VÄNT SIG..

Det var ju längesedan Neo lärde sig att vända sig från Mage till Rygg, idag låg han på Rygg jämte mej och vände sig helt plötsligt till Magen :O DUKTIG KILLE! Visst blir man så stolt över sitt barn när dom lär sig nya saker, man blir verkligen glad i hela kroppen :D Mamma&Pappa älskar dig Neo <3

Simon var i köket då Neo vände sig, men jag ropade på han, haha :)
Samma när Neo log första gången då var Simon i skolan, haha lite tråk för han :p
Och när Neo vände sig från mage till rygg så var Simon också i köket, han får la vara med när han börjar krypa :D
Om han inte är i skolan då med :p

Tur att man är mammaledig :D
Älskar när Neo lär sig nya saker <3
& Simon är självklart lika stolt över sin son, som jag är :)

Komentar

Madde:
enligt sjukvårdsrådgivningen så får barn i sig samma som vaccinet innehåller i dom tre sprutorna dom får de första året och att barn under 10 år har väldigt svårt att bli smittade av influensan!

Svar:
Tack för din komentar, detta gör mig lite lugnare vad gäller min son! Jag kommer inte låta Neo va så väldigt nära andra barn just under hösten då dom säger att svininfluensan smittas som mest! Så, därför blir det inget öppna förskolan för mig och inte att åka till folk som har barn som går på dagis eller skolan. Kommer heller inte isolera oss helt, men kommer hålla oss ifrån barn som går på dagis och skolan som ligger i riskson osv..
Vill min son det bästa och är livrädd!

Ursäkta..

Ursäkat min header, jag får inte till måtten på den, fattar inte hur jag ska göra, får testa senare ikväll när jag har tid. Tror jag har gjort fel från början det här med pixlar osv.. jag får testa mig fram senare, annars är jag nöjd med "själva header'n"

Fästen, godmorgon kanske man säger? :p
Ännu en tråk-dag idag, söndagar.. ååh, tycker inte om!
Vi ska nog går och handla snart, vit blockchoklad, för vi ska baka muffins :p
Dom är jättegoda, med vit och ljus blockchoklad, ska skriva receptet till er sen, ni mst testa vettja! :D

Skulle skrivit lite rader i bloggen innan, men jag har stressat lite på sista tiden så jag börjar känna av min magkatarr (stavning?) nu sista veckorna, så när Neo somnade innan så la jag han i min säng och la mig själv jämte, och jag slocknade direkt.. tror jag behöver stressa ner och ta det lite lugnt och vila medans lillen gör det, har varit ganska mycket på sista tiden som vi gjort, hans eksem, akuten osv.. så nu känner jag att det är dags att varva ner ett tag! Vi var ute och gick en liten runda i morse med, som vi brukar vara, sedan satt vi ute en stund också medans Neo sov, innan vi somna i sängen :) hehe.

Såg att lite folk komenterade det här inlägget om svininfluensan, och ni lugnade mig en liten smula faktiskt :) Tack! Jag är rädd för allt som har med sjukdommar att göra.. haha :p som ni kanske märkt?!

Ikväll blir det kanske att kolla film -igen- som dom flesta kvällarna, haha, men det är göttt att slänga sig i soffan framför en bra film och en god kopp choklad när prinsen somnat för natten :)

Lite finare väder ute idag så man kan sitta ute och så, skönt
Nej, nu ska vi gå och handla choklad till muffinsen.
Ha de bra :) / MammaErica.


Älskade Neo, Du är bäst! <3

Jag är livrädd för Svininfluensan

Men vem f*n är inte rädd för det igentligen?
Jag kan f*n sitta och skaka när jag läser om det, ryser i hela kroppen..

Ushh, ja vill bara att den jävla influensan ska försvinna.
jag är räääddd!

"The girl in the park"

Vi såg precis klart på filmen "The girl in the park"
Den var väl bra, men lite knepig enligt mig..
Tycker att broren också skulle få reda på att det var hans syster
som kom tillbaka, för det var det väl? Om jag fattade den hela rätt..

Har ni sett den? Isåfall, vad tyckte ni om den?

3/5 enligt mig! :)


Ska kolla film..

Vi ska kolla film nu: Girl in the park

Någon som sett den? - Den går på tv:n NU!
tjao <3

Mamma Mia The Movie

Mamma Mia
Jag älskar verkligen denna filmen, gör inte ni?
Vi har sett på den typ hela veckan, hela dagarna..
Älskar ABBA's låtar, och filmen är verkligen helt underbar :)
Dom sjunger fantastiskt fint.

Eller vad tycker ni?

5/5 enligt mig! :)


Ny kategori - Recept!

Har gjort en ny kategori för mina recept, när jag bakar och lagar mat, så ni kan kika in sen när det blir mer recept, för än sålänge har jag bara sockerkaka, haha :)

Sockerkaka

Recept på sockerkaka:

Ugn: 175 grader i ca: 45 min.

3 ägg
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
75 g. margarin eller smör
1 dl vatten
3 dl vetemjöl

Gör såhär:
Smörj och bröda en sockerkaks form
Vispa äggen och sockret pösigt och vitt
Tillsätt vaniljsockret och bakpulvret, sedan mjölet
Smält matfettet och häll i vattnet och låt det koka upp
Häll sedan ner det i smeten

- Den är jätte god! :D Testa vettja!











- Baka baka sockerkaka :) Här är resultatet - skit god!

Folk ?

Vad hittar ni på en sån här regnig dag?
Jag är sååå rastlös, Neo sover och Simon sitter och äter..
Vad hittar man på? :D

Försöker och försöker..

Försöker fixa med PS, men det är verkligen jätte svårt. Någon som har något tips? Jag förstår inte det här med Layers, haha :) Aja, får se om jag får till det senare!

Håller även på att lägga in bilder till datorn från kameran nu, som är taget idag.
Lite på när vi bakar & lite på när vi gör motors-puré till Neo, och när han äter, ah lite av varje vad vi gjort hittills idag! :)

Nalle Puh's ordspråk & citat

( Jag älskar Nalle Puh's filmer )

1. Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

2. Ingen kan vara nere med en ballong!

3. Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre. ( stämmer ju, är man jätte sugen på något så är det nästan godare precis innan man tar en bild, haha )

4. Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.

5. Kära Nalle, sa Christoffer Robin, vad jag tycker mycket om dig. Det gör jag med, sa Puh.

Jag älskar barn-filmer, haha dom är så söta :) Kommer sitta och kolla med Neo när han blir några år ;)
Vilka håller med mig? - Disney äger!


Hur många..?

Hur många mammor läser min blogg?
Skulle vara trevligt att få länka till er, för jag tycker det är så trevligt att läsa om folk som har barn precis som jag :)


Min prins <3

Designadinblogg.se

Visst är designadinblogg.se verkligen en skit bra sida att lära sig massa om bloggen och mixa och fixa med den, eller vad tycker ni? - Jag har lärt mig super mycket genom det, och genom alla snälla & trevliga läsare som ställer upp och svarar på mina knepiga frågor om bloggen, såklart! :D

Vad tycker ni om Simon's blogg då?
Han uppdaterar mer än jag trodde :) hehe.

Kram / MammaE.

Sockerkaka

Nu står det sockerkaka i ugnen, och jag har tagit lite bilder som jag slänger in ikväll kanske ! Som ni säkert förstår så handlar ju allting i min blogg om att jag måste ha tid till att blogga, och det har jag när jag gjort det som behövs göra hemma så som tvätta, städa, diska, laga mat, vika tvätt osv.. allt detta ska göras när Neo sover eller vid ett tillfälle då Simon har han eller så fixar Simon det och jag tar hand om lillprinsen, you get it? :) Så bloggen kommer efter dessa sysslor och när lillen sover, för på hans vaken tid vill jag umgås med honom hela tiden, om inte då Simon har han en stund eller min bror, så sitter jag kanske här eller fixa med fotton på Neo :)

Juste, jag älskar ju att baka, som folk kanske inte vet?
Har ni något förslag på något riktigt gott som vi kan baka? - jag har dålig fantasi, kanske ni visste? :) haha
Bilder på kakan kommer in senare :D

Pusssen på er :* / MamaE.

Länkar

Någon som vill att jag ska länka er?
Kul att läsa många bloggar ju :)
Kram på er. / Stolt Mamma Erica!

Senare BVC

Vi fick ändra BVC till Onsdagen den 26:e istället för den 20:e eftersom vi fick en lapp igår om att vi ska vara på sjukhuset med Neo's eksem den 20:e, samma tid som på BVC här jag bor, så det blev lite svårt, så vi ändrade BVC igår. Detta är lite av en påminnelse, haha, fast det står en lapp på kylen med, så nog ska vi komma ihåg. Och den 26:e firar jag&simon 1år&9 månader så det blir nog inte så svårt att komma ihåg BVC då :) Brukar ha koll på alla dagar med BVC utom tiderna, jag är hopplös med tider, (haha) aja. Ni får ha de så bra i regnet, eller hur är vädret hos er?

PussKram / MammaE!

Godmorgon

Neo sitter i mitt knä, nyvaken efter en morgon-promenad i regnet :)
Neo vaknade halv 7, jag gav han flaskan, sedan tog S honom så jag fick sova till 9, snällt<3
Idag är det regnigt och vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag!

Neo hade också något att säga:
jmiyhn bvnh mm cc dx


(Kanske att pappa gör mat nu?) hhaa.

Ja, som sagt så sitter pappa Simon och matar Neo nu, när han är mätt och rapat så ska mamma Erica smörja in honom så han blir mjuk och slipper klia på sina eksem!
Oj vad det regnar idag, jag som ville att vi skulle grillat idag med, men nej det ser svårt ut just nu. kanske hinner ändra sig, så det blir lite soligt? ne, tror inte det inte :( tråk!
ja brukar inte gillar värmen, men igår var det ganska så lagom - skönt!
Vad ska ni hitta på i helgen? - det är ju lördag! Hmm, vi får la hitta på någonting iaf. Ikvällen när Neo har somnat så ska nog Simon hjälpa mej med PS, om vi orkar :p hehe.
Idag ska vi bara mysa med lillprinsen <3 vilket vi gör alltid, men ändå :D hehe

Ni får ha de så bra sålänge. Kram kram. :* /En Stolt Mamma Erica!


Mamma&Pappa's pojke! <3 BARA VÅR! <3

Hjälp med bloggen.. igen..

Jo, som ni ser så behöver jag lite hjälp igen (förlåt!) hehe, men iaf, i min Meny så har jag skrivit en liten text om mig och min familj under bilden på mig, hur gör jag så den texten inte är fet ? Vore jätte tacksam för svar, kära läsare! Ha en bra kväll. Kram / MammaE.

Photoshop

Ä N T L I G E N ! :D
Yes, nu har älskling laddat ner PS, så nu ska han lära mig massa, hoppas jag fattar, för det ser skit svårt ut, hehe :p
Men det får bli en annan dag, för just nu är jag mega trött och vill gå till sängen.

Erika, vilken dag blir bäst för er att dra & fiska och fika lite? :D
Vi saknar er!

Tack

Så, nu fungerar det dära i menyn så det är "mellanrum" mellan allting, haha, tack Jenni :)!
Nu blev jag super-nöjd!

Tack för alla komentarer, det är så roligt att blogga nu mera & det är fan rekord på läsare :D
Ni är underbar med era söta komentarer :)

Bloggen i bilder


Vår Älskade Neo


Pappa & Neo <3


Mamma pussar prinsen


Lillkillen i mamsens knä <3


Gullig solhatt ;D


Bada är bland det roligaste Neo vet..


..Men hopp-gungan klår badet lite ;D


Haha, snacka om att ha roligt :D


Pappa & Neo i trädgården när vi fikar :)



Neo <3


Neo på en filt i trädgården, i skuggan


<3


Söta solhatten


Tårtan som vi gjorde i måndags på Simon's födelsedag,
han skrev själv ett S i mitten, haha den blev jätte god :D




BLOGG - HJÄLPARE ?

Åh, vad arg jag är på bloggen nu (haha)
Jag behöver lite hjälp..

Kolla här:
Jag ska lägga in nedräkning till min & simon's 2års dag, och när jag lägger in det så kommer det liksom ihop med Neo's födelsedag så det blir inte fint! Och när jag lägger in tid&datum så lägger det också ihop sig med Neo's födelsedag. Kan någon hjälpa mig att rätta till det? Om det är någon snäll som kan gå in och ändra det och lägga in dom sakerna åt mig? Vore jätte jätte snällt :(

Om ni kollar i min meny så ser ni att allt sitter "ihop" ? Hjälp mej hur ja fixar så det inte gör så :((

En header på oss alla 3 <3

Och ytterligare en annan som jag gjort, hehe :))

Header på Neo

En annan header som jag gjorde för någon dag sedan :)

Header

Satt & fixade lite med designen igårkväll, vad tycker ni? Börjar det se någolunda ut? xD


Nu lägger jag in bilder

Nu håller jag på att lägga in pic's från kameran till datorn, som vi tagit idag och lite från andra dagar.
Kanske kanske slänger in dom ikväll (ifall jag har tid) vi får se. Ska nämligen grilla och lite sånt gottigt ikväll :) yamii*
Jag har precis skalat potatisen och pappa kommer nog snart hem, då blir det han som grillar :p

Fick jätte fina bilder på oss, jätte nöjd med bilderna :)
Jag tog några på S och Neo och han tog några på mig och Neo, sedan några på bara Neo självklart :D Sötnosen! <3
Det blir grillad fläskfilée ikväll med potatis och sås, gottgott.
Det började blåsa lite nu för en stund sedan när vi satt ute och fikade, så vi får se om det blir att sitta inne och äta, annars är det mys att sitta ute tycker jag :)
Ska kolla film ikväll med tror jag, hann aldrig se filmerna igår, låg och snackade i sängen istället, glömde bort filmerna :p tss..

- Tack för alla filmtips föresten, så blir det lite pengar över denna månaden så kanske det blir att köpa en billig film, jag slösar inte pengar på dyra filmer, det finns många som är billiga och bra på samma gång ;) hehe. Vill ju "slösa" eller man ska säga 'spendera' mina pengar på vår vackra son! :)
Nu busar min bror & simon med Neo.
Min bror är nog en av Neo's favoriter, ibland skriker han på morgonen när han blir hungrig och vi håller på med maten, så kommer min bror ner och då blir Neo plötsligt jätte glad, hahaha :D det är så gulligt!

Ha en skön kväll, i värmen kära läsare :) Så kanske kanske det blir bilder ikväll. Men vi får se om jag har tid, annars blir det la imorgon kan jag tänka mig! Pussss / MammaErica!

Ut i solen igen

Nu ska vi ut i solen igen, men Neo får ju självklart ligga på en filt i skuggan med sina leksaker :) hihi.
Ska ta massa fotton nu på oss så jag lägger in dom när jag har tid.

Vad har ni för väder då?
Menar, alla bor ju inte där jag bor :) hehe
Hoppas ni har fint väder ni med!
Kram på er / Mama E!

(Morbror Daniel, jag skickade mitt lösen till dej till min privata blogg på facebook! :)

Till min vän Erika

Följer du & din familj med och fiskar på lördag eller söndag? - lite fika med och så :) kanske i lilla tj?

Emilia & Matilda

Min kusin Emilia och hennes kusin Matilda kommer hit nu, ska bli trevligt med lite sällskap :D Simon sitter med min bror där uppe och spelar Wii i guess, booring! Neo sover efter en sväng på maxi, ny termos fick vi av mor min, tack :) och så blev det några äpplen till Neo's efterätts puréer, mums* :D hihi.

Fina väder ute, ska ut nu :d
pussen :* / mamaE

Maxi

Nu sticker vi till Maxi för att köpa en ny termos, som vi kan ha kokat vatten till tillägget :)
Vad ska ni göra idag? - Ganska skönt väder ute :D

Pusss på er. / MaMa E.

Fick en komentar :)

Anonym:
Min mormor är oxå ung mormor :) 62 år hon, fick min morbror när hon var 16 och allt har ju gått bra för henne! Fattar inte varför samhället har sådant problem med unga mödrar nu förtiden. Det borde inte ens hela "unga mödrar" det borde heta mödrar och endast mödrar. Unga mödrar är ju inte sämre på någotvis och det är ingen skillnad. Varför ska alla bloggare kalla sig för unga mödrar, e det mer lockande eller?

Svar:
Jaså, då var hon nästan lika gammal som mig när jag fick Neo ju! Ja, och visst går det bra, varför skulle det gå sämre för oss och bättre för dom äldre? det är absolut ingen skillnad! Hmm, alltså jag förstår din mening i "Varför ska alla bloggare kalla sig för unga mödrar, e det mer lockande eller?" Och jag håller med dig till viss del att ja det borde ju "bara" heta "mödrar" istället för "unga mödrar" Men till saken hör att jag är så stolt att jag är UNG och MOR samtidigt, för vi planerade ju som sagt Neo, vilket alla vet eller? det borde ni veta nu, hehe :p jag har alltid velat vara en UNG MAMMA! Men jag ser absolut ingen skillnad på Unga mödrar och "äldre" om man kan säga så.

Eller vad säger ni andra Unga eller Icke unga föräldrar?


Jag heter Erica & är en såndär "Ung Mamma" ;) haha! En såndär Stolt Ung Mamma :)

Photoshop?

Är det någon som kan berätta för mig hur man får PS på datan?
Köper man det? Laddar man ner det? Kostar det? Hur mycket om det kostar?

Jag är inte bra på data alltså (haha) men nu börjar jag fatta det här med bloggen liiiite, det kommer sakta :p hehe, så jag skulle så gärna vilja ha photoshop.

Tacksam för svar :D /
MAMMA E.

Vår fina Neo, Vår fina son <3

Detta ögonblicket, vi väntade på i 9 månader, den sekunden <3
Du är det bästa som finns vår son!
Min älskade lilla Neo, vår lilla prins!
Du är den finaste som finns på jorden, finare än något annat!
Mamma&Pappas skatt, vår kärlek växer genom dig, vore det inte för dig så vore inte mamma&pappa dom som vi är idag, jag tackar gud för att vi har dig, Neo!
Tänk att just VI fick dig, vackra unge, du är verkligen Mammas&Pappas allt!

Skräck-film

Uuuhh, man ryser ju i hela kroppen, ja sätter mej här en stund, vågar inte kolla :O haha, är ja feg eller vad? tss.
Vad tycker ni om för sorts filmer? - själv gillar jag inte skräck!

Neo ligger och sover i sin vagn här nu jämte mej, vi kollar nämligen på skräckisen här nere med min moder och lillebroder ;) mamma ville inte se den men efter massa tjat från min bror så fick hon la gå med på det, haha :) så nu sitter hon väl och skakar, haha ne :D jag som är såå mörkrädd ska inte kolla för mycket, då väcker jag simon stup i kvarten varje natt i ett halvår så rädd ja blir! så ja stannar vid datan ett tag till :p hehe. Min gosse ligger och sover så sötttt, älskar honom mer än något annat ♥ Du är det bästa vi har, Neo bebiiiis!

Klockan är ganska mycket, och jag sitter här och gäspar för fullt, trött tröötttt..
Men får hålla mig vaken ett tag till, för jag och simon ska som sagt ha en myskväll men nu blir det en "mys-natt" istället, prata lite, vilket behövs nu, snart börjar skolan och vi har inte tid så mycket för varandra, vi har mycket att prata om, och bara vara hos varandra nu innan det blir dags för skola osv.. ush, ja kommer sakna han så mycket  :( fast att han kommer vara hemma på nätterna och så.. men ändå, det är inte samma sak som att ha han nära oss hela dagarna, nej vi kommer sakna pappsen, eller hur Neo? hehe :)<3

Nu ska jag fixa lite med designen, och läsa lite bloggar. tjaotjao & godnatt på er people <3
/ MAMMA ERICA - STOLT!

Lapp om BVC

Fick en lapp om att vi ska vara på BVC på 6mån. kontroll den 20:e kl 13.00 har jag för mig, ska bli spännande att se vad plutten väger & hur lång han är nu :p hihi.

Vad gör ni ikväll folket?
Något film-förslag ni har?

Tänkte nämligen beställa lite filmer när pengarna ramlar in nästa vecka, men först blir det pyjamas till vår prins som står högst på listan :D tss. Pusspuss / MamaE!


Fiske och nya drag

Åkte ner till fiske-affären innan idag och köpte nya drag, åkte till sjön och kastade lite, fick upp två abborrar, en lite större och en lite mindre, simon fick ingen fisk denna gången - HAHA! skoja, han får säkert en bjässe nästa gång :D hehe. Ikväll ska jag och Simon mysa framför tv:n tillsammans, när lillprinsen somnat. Vi har nämligen köpt 3 nya filmer precis, så vi ska myssssaa, åh vad jag är kär i min Simon <3

Morbror är här nu och dricker kaffe och bjuder på kaka, mumms* :D
Någon bra blogg man kan läsa? Något förslag?
Kul att läsa något nytt ibland, eller? :)

Pussar på er / MamaE.

Godmorgon Sverige

Är ni vakna?
Ni borde vara det, för klockan är 09.22 haha :D
Vi vaknade av att en liten Neo låg och jollrade vid 08.15 imorse, då var det dags att stiga upp och direkt ner till mormor & hopp-gungan, hahaha han bara älskar det! :D Sen blev det lite tillägg och nu hoppar han hopp-gunga igen, pappa simon busar med han när han hoppar, hehe :) 
Vad ska ni göra idag? - Här ska inte göras för mycket tror jag + att det är väldigt molnigt och ser ut att bli regn :/
Hmm, undra vad som händer framåt helgen..
Vi får la se :)
Det har ju varit en del kalas på sista tiden i vår släkt, men nu är det någon månad tills nästa, haha :p ganska tråkigt, för jag älskar stora kalas, trevligt folk och god mat, härligt! :) Eller vad säger ni?

Nu ska jag dra mej, ni får ha de så bra :)) / MamaE.




Sitter hos mormor & morfar

Godkväll kära läsare :D
Nu sitter vi hemma hos mormor och morfar å väntar på kaffe och fika, men min mage klarar inte av kaffe idag så det blir läsk för min del ikväll. - men det är gott det med! Mormor har  fått en canvas av Morfar, med mormor & Neo på :D jääätte fiin! Vet alla vad en canvas är? för jag är inte så bra på att förklara det, men typ en talva och morfar beställde typ 50x70 så den är riktigt stor med :D haha. fintfint!

Nu ska Neo få mat nu - Majspurée + tillägg, han har precis hoppat i sin hopp-gunga som vi tog med hit till mormor å morfar :) han tycker ju det är så roligt!

Till er mammor -
Har era barn hopp-gungor & När började dom använda den?
:)

Tack för alla komentarer, det är så roligt att blogga när ni skriver och komenterar så mycket :D
Kan ni inte skriva lite om er själva? Vart bor ni? Hur gamla är ni? :)

Ha det gottgotttt / Mama E.


Köpte denna "snygga" keppan på H&M, haha sån hade min morfars pappa när min morfar var liten xD
Dom är söta :D


Detta är hemma hos min mormor & morfar, fast för ett tag sedan.. :)
Mina älskade pojkar, jag älskar er av hela mitt hjärta! <3

Åter igen...

Simon vill ha sån dära Ipod eller sån sak som spelar musik på sin blogg, är det någon som vet hur man gör för att det ska funka och få in den på bloggen? Isåfall, kanske ni vill hjälpa han att sätta in den? lillebroren sitter där uppe och spelar data, Simon och Neo är i tv:rummet där Neo hoppar i sin hopp - gunga :) haha, han älskar verkligen den. Senare ska vi ner till stan och handla, tillägg och lite sådant! Simon sitter och uppdaterar sin blogg väldigt ofta nu, trodde inte han skulle tycka om de så mycket, haha men tydligen :D

Vilka kikar in på hans blogg? :D

Ny Header

Nu har jag suttit och mixat och fixat med min header, jag har aldrig fattat hur man gör, men nu äntligen förstog jag lite och fick till det xD haha. jag vet, den är inte den finaste header'n, men man måste ju börja någonstans, eller hur? :) jag är nöjd med denna nu, tills jag hittat på hur man gör det andra sakerna, haha :P allt tar ju lite tid att lära sig, man kan inte kunna det på en gång :) ha de bra alla / MamaE.

Hem till min mormor <3

GRATTIS MORMOR <3!

Ikväll ska vi hem till min mormor som fyller 59år (tror jag) hehe :) hon är också en "ung gammelmormor" :D haha. Yepp, så vi ska fira henne, kan inte skriva här vad hon ska få ännu eftersom hon kanske läser? hmm, aja. det ska bli trevligt att åka dit iaf och äta god mat som alltid där :)

Idag har vi varit iväg vid sjön och fiskat lite, fick bara ett napp, en liten abborre, som hoppade i igen :) jag släpper alltid tillbaka fisken nästan, stackars dom annars, eller vad säger ni? ;)

När vi kommit hem från mormor så blir det nog att kolla skräck-film ikväll, när lillen somnat då, och utan ljud självklart på Tv:n så han inte stör sig av det, vår lille prins :) Nej, det är inte lika roligt att kolla film utan ljud men Neo går först! :)
Vad tycker ni om för filmer? - själv gillar jag romantiska komedier och sånt skit, men Simon gillar ju som sagt skräck så idag får det bli hans film :P haha - jag kommer skita ner mig, är jätte mörk-rädd, tur att jag har min man jämte mej ;)
Nu ska jag kila. Ha de bra läsare. puss&Kram :* / Mamma E.


Neo <3








Bilder ikväll

Ikväll blir det ännu fler bilder, för det tror jag ni gillar? :D

Vad gör ni annars ikväll folket ?
Själv myser jag med Simon och Neo på en filt full av leksaker :D
puss på er /Mamma Erica.

Blogglovin'

Glöm inte att ni kan följa min blogg genom Bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/383338/ericaslife
Vilka gör det? :D

En fråga till er

Simon vill ha sån dära Ipod eller sån sak som spelar musik på sin blogg, är det någon som vet hur man gör för att det ska funka och få in den på bloggen? Isåfall, kanske ni vill hjälpa han att sätta in den?

lillebroren sitter där uppe och spelar data, Simon och Neo är i tv:rummet där Neo hoppar i sin hopp - gunga :) haha, han älskar verkligen den. Senare ska vi ner till stan och handla, tillägg och lite sådant! Simon sitter och uppdaterar sin blogg väldigt ofta nu, trodde inte han skulle tycka om de så mycket, haha men tydligen :D

Vilka kikar in på hans blogg? :D

Svar på era frågor !

Amanda (har ingen blogg):
1. När planerar ni att skaffa eget boende?
2. Vad hade ni för andra namnförslag?
3. Ammar du Neo någonting?
4. Hur länge har du veat ha barn, eller hade du itne tänkt på det innan du blev gravid?
5. Hur bestämdes det att Neo skulle få Simons efternamn?
6. Får ni sova någonting om nätterna?
7. Hur lång var förlosningen?
8. Vad den jobbig? (min mamma födde min syster på 1 ½ timme efter första värken, så den var ju inte så särskilt jobbig) 9. Menar du allvar när du hotar med lås? (man vill ju fortsätta läsa :P)

Svar:
1. Vi planerar eget boenda om ca. ett halvår, då fyller jag 18år och jag och mina föräldrar har bestämt att då är det dags att flytta till sitt eget, eftersom vi har barn och familj nu, då är det helt klart dags att stå på egna ben.
2. Neo skulle hetat Milton, nästan hela tiden i magen. Men andra namnförslag vi hade var Colin & Milo. På tjejförslag hade vi Johnna, Nova, Novelia, Alexia eller Sally - Lite lättare med flicknamn, vi tyckte pojknamnen var svårare men när vi såg namnet Neo så hette han det redan i magen, två veckor innan han kom, och så blev det!
3. Nej, jag ammar inte Neo någonting nu längre.
4. Jag har alltid velat vara en ung mamma, så ja, visst fanns det i tankarna, men vi planerade ju också Neo, så ja visst tänkte vi båda två på det.
5. Neo har faktiskt mitt efternman :) Han heter sin pappas efternam som mellan-namn! Vi hade massa diskutioner om dessa efternamnen faktiskt, vi kom inte överränns om det alls faktiskt, förränns vi bestämde att han ska få heta mitt efternamn och simons efternamn som mellan-namn, då blev vi nöjda :) Så alltså har Neo sin mammas efternamn, varför finns det en anledning till faktiskt, men den lägger jag inte ut här!
6. Yes, vi sover hela nätter eftersom att vår son också gör det!
7. Förlossningen tog 10 timmar från första värken hemma
8. Nej, förlossningen var inte jobbig, eller alltså självklart var det jobbigt att ha så ont så man tror man dör, men förlossningen i sig flöt på precis som en normal-förlossning och allt gick framåt hela tiden, för mig kunde det inte bli bättre! de ska inte gå för fort heller, enligt mig!
9. Nej, jag vill verkligen inte sätta lås, men ibland gör folk mig väldigt irriterad med sina komentarer, men jag har ju er andra trevliga läsare, därför håller jag bloggen öppen för att ni är snälla och komenterar snälla saker :)

Nathalie:
när neo ska börja på dagis, vad har du tänkt att pyssla med då? :D <3

Svar:
Jag har tänkt att gå komvux, först och främst plugga upp mina betyg och sedan plugga vidare, men vad jag vill plugga vidare till har jag ingen aning om :O något förslag? :D<3 haha.

Jojs:
Förreste, tycker ni att han är mest lik dig, simon eller båda två:D ?

Svar:
Neo är lik mig :) Men han har självklart drag av sin pappa med, men flest folk säger att han är en kopia av mig, och ska jag vara ärlig, så håller jag med om att han är lik mig, om man ser bilder på mig sedan jag var liten. Men han har pappas ögonfärg och kommer nog att få pappas hårfärg. så han är lik båda två, på olika saker, men i ansiktet är han väldigt lik mig annars, - vad folk säger iaf! det är ju ganska svårt att se själv, men jag tycker jag ser båda två i honom. vad tycker du själv om du ser oss tre? :D haha

Therese:
1. var neo planerad?
2. Hur lång tid tog det innan du anade att du var gravid och gjorde ett test?
3. hur många barn vill du ha i framtiden?
4. en fråga till .... =) Hur ser en vanlig vardag ut för er? Berätta om hur en dag kan se ut

Svar:
1. Ja, Neo var planerad !
2. Jag anade att jag var gravid en vecka innan jag fick min mens, mådde illa, ont i magen, allmänt jätte trött. Testet gjorde jag på måndagen, skulle haft min mens på fredagen alltså 3 dagar efter beräknad mens.
3. jag vill ha 4-5 barn, men man vet ju aldrig hur många barn man kan få, men jag hoppas jag får en stor familj!
4. En vanlig dag för oss ser ut ungefär såhär:

Neo vaknar vid 7-8 och vill ha en flska välling, går ner och äter frukost, busar med lillprinsen, går ut en runda och Neo somnar en stund, kommer hem, sitter lite vid datan då Neo sover eller så tvättar vi (vilket är massa tvätt, hehe) Sedan äter Neo gröt och lite fruktpuré, eftermiddagen är Neo oftast vaken hela tiden, förutom en halv timme kanske, då vilar vi med oftast eller något annat, annars busar vi resten av eftermiddagen, umgås med familjen, åker och fikar hos folk ibland och ja, sen på kvällen somnar han runt 9 -tiden, vi har mysiga dagar tillsammans :)

Emma:
hur reagerade du först när du går + tecknet?:D

Svar:
Mitt hjärta slog volter, jag blev helt varm i heeela kroppen och helt snurrig, chockad, överlycklig.. jag satte mig på golvet på toaletten och la handen på magen och sa för mig själv "jag är lyckligast på denna jorden!" det var verkligen så, det där pluset på stickan gör en helt galet tokig, KÄRLEK <3

Hoppas ni är nöjda med svaren? :D
Fråga på om det är något ni undrar över.
Kram/
Mamma Erica :D

God natt

Ni får sova gott folkeeet :)
En fråga bara - Hur kan jag göra så ni kan följa min blogg genom bloglovin' eller vad det nu är för något? Någon som kan förklara för mig? :D

Bloggen i bilder













Här har ni lite bilder från veckan, men jag lägger upp fler imorgon, har inte tid nu, simon ska in och det börjar nog snart åska så jag hinner inte svara på frågorna idag.. jag gör det imorgon när Neo sover förmiddag tror jag :) Hoppas ni förstår. puss och god natt* / Mamma E

Lägger över bilder

Nu håller S på att lägga över bilder till datan, eller ah, just nu är han ute en runda med Neo som är super trött och tycker om att somna i vagnen, så S är ute med bebis en runda och går en sväng :) - mys!

Så det blir att jag lägger upp lite bilder på bloggen senare, om ni vill se?
- De blir även svar på frågorna, så passa på att ställa en fråga nu om ni vill att jag ska svara på den sen ikväll :)

Maten står på spisen, och efter det blir det tårta eftersom min älskade pojkvän fyller år idag <33

En fråga bara - ska en blogg ha bilder eller mycket text eller både och?

Jag & Simon blir tillsammans

( får skriva om mig och mitt liv i delar här.. för det är ganska mycket jag tänker dela med mig av nu )

26 November 2007 blev vi tillsammans!

Jag byttade skola pga att jag inte mådde bra i min dåvarande skola, hade panikångest och allt var väldigt jobbigt just då, iaf så bytade jag skola till min kompis skola, vi var mycket bra vänner, fick även en massa nya vänner på denna skolan, särkillt en, som heter Sofie :) vi blev jätte bra vänner och vi umgås nästan hela tiden ett tag och hon var bra vän med Simon eftersom hon var tsm med Simons då bästa kompis P. Men iaf, så var jag mycket med dom i och med att Sofie kände dom men jag kommer ihåg att jag var tsm med en annan kille och simon med en annan tjej, så båda var då upptagna men första blicken och det klickade!! han kunde inte låta bli mig i skolan, gick han förbi mig så höll han armarna runt mig, ja, vart jag än gick i skolan så var simon efter mig, haha :) och jag och en annan kompis stack till Simon en helg och va mycket ute där, sen började skolan igen och den 26 November 2007 blev våran dag, folk sa "ni är väl tsm nu?" vi kollade på varandra och sa, "ja, vi är tsm nu" :) kommer aldrig glömma det... så kära!! Simon var hos mej alltid alltid, och jag sminkade mej i ååår innan simon skulle komma, haha jag ville ju vara fin, men han sov ju hos mej ofta så det blev ju till slut att han såg mej utan smink och jag kände mig trygg med honom, jag kunde då vara den Erica jag ville vara och verkligen va på riktigt! Vi gjorde mycket saker tillsammans, med kompis, utan kompisar, men det var alltid han och jag. i skolan var det alltid vi, jag gick alltid först, han sprang till mitt klassrum när han hade rast osh jag ringde han så fooort jag inte såg han, han smsade mej sena nätter och jag ringde upp, vi var nu ett tillsammans.

- Två hjärtan, ett slag.
. Två själar, ett andetag.

Neo bloggar :

7ikllllll -..b  yhjhy7++++++++++++++++++++++++++++++++++++
r1eyhj6yi          b m,-llk7y95utyghggsd c  vc,
 
( Tror han skrev Grattis pappa på födelsedagen ;) )
OCH FORTSÄTT STÄLLA FRÅGOR, SÅ SVARAR JAG IKVÄLL :D

Läsare :)

Har fått så många trevliga och snälla komentarer, så jag måste få skriva tack ! :)
Ni får svar på era frågor ikvällen, frååååga på ? :D

Viktigt !

Jag vet att vissa folk läser min blogg har emot mig och tycker att jag är en "bitch" och jag kände dom en gång, när jag var gravid. jag hoppas att dom inte kopierar mina bilder på min son, för då polisanmäls det, så jag ska sätta sånt skydd nu, en enda som kopierar mina bilder, blir polisanmälda! :) ha en bra dag!

10 Augusti - Simon's dag.

GRATTIS ÄLSKLING <3
Vi ska nog ner till stan senare och köpa saker till tårtan, mumma :D
Jag älskar dig Simon, och vår son, mer än något annat, för alltid. <3


Du är mamma's allt Neo, ingen/inget går före dej för mamma och pappa. <3

Morgonen har varit lugn, Simon har spelat Wii idag igen, haha, eftersom han fick ett spel av oss i lördags när han ville bli firad, haha han kunde inte vänta mer. xD iaf, och jag gjorde iordning lillpojken och busa med honom, sedan kom Simon ner och satte Neo i hoppgungan en liten stund, vilket Neo bara ääälskar :) Så kokade jag potatis sålänge, sen mixtrade Simon det och jag matade vår prins, sedan fick han hemma gjord banan puré som pappa simon fixade det med :)) gotttt som bara den om man frågar lillen ;) haha. Sen somnade han gott i vagnen, här jämte mej. hihi.

Erika och jag har bestämt att vi ska ses i veckan, hoppas det blir av :D ?
Satt uppe ganska länge igår för att fixa med Simons nya blogg :) Så nu har vi lärt oss lite saker om bloggen, så jag ska mixtra lite med min design ikväll tänkte jag, när lill killen somnat, för när han är vaken så ska jag umgås med honom, det är det bästa som fiiiiinss :))

Vad gör ni andra idag? - denna regniga dag, eller iaf här har det regnat, det är myyys :D
Tänkte skriva ett inlägg senare om mig själv och min familj lite för att folk ska se vad min blogg handlar om och så, eftersom jag har en del nya läsare, och det var någon som frågade, tänkte ju gjort det igår men då blev det att Simon skulle fixa sin blogg så jag får fixa det där inlägget senare, så kika in ikväll om ni vill läsa det! :)

Nu ska jag gå och mysa med min familiiiiaaa :)) puss på er.

Fråga på.. / Simon's blogg! :D

Fortsätt frågaaaa så blir det frågestund!!!!!!!!!..

Simon har skaffat blogg.. min pojkvän :)<3!

Lås..

Nej jag ska inte sätta lås, men då får ni lova att ställa frågor :D fråga fråga fråga!

Frågestund ?

Vore ganska sjysst om ni svarade på frågan om ni vill ha frågestund? :))
Tycker det skulle va jätte roligt om ni ville fråga något?
Kom igen nu, det är ju många som läser, fråga något, va anonym om ni vill?
Fast roligast om man skriver sitt namn, men kör till..
Har ni verkligen inga frågor??


Frågestund??

Vad tycker ni, ska jag ha en frågestund?
Isåfall, får ni vara anonyma.. men snälla komentarer, tack! :)

-

jag sakar er..
jag sarknar er så mycket!
men vänner står alltid kvar, eller hur?
fast att det blir lite knepigt ibland!
minnen försvinner inte, och med er har jag massor.
ni har en plats i mitt hjärta, det har ni verkligen, underbara familj! <3

Anonym

Anonym:
Sätt inte lås :) Bry dig inte om idioterna. Men alltså, om du nu inte bryr dig, varför ens lägga upp skiten och skriva om det? Då visar du dom som håller på att du bryr dig lite i alla fall.. Så, lägg inte upp det, då får dom som dom vill ..

Svar:
Det du skriver har du till viss del rätt i, men det där med att jag bryr mig lite eller tar åt mig pga att jag lägger upp det på bloggen det är så att jag gör det för att visa dom att jag inte bryr mig. säger dom "det är tråkigt när du bara lägger upp saker om din bebis" självklart så gör jag det då, för jag är en sån människa som ofta gör tvärtemot, och bara skrattar åt vad folk säger till mej när det gäller att trycker ner mig. men jag förstår vad du menar och ja du har rätt i att dom tycker det är roligare då! men ibland vill jag bara visa mina läsare vilka elaka människor det finns som läser denna blogg, ush! men ja, tack för komentaren :)

P.S
Jag kunde ju inte svara till dig för du skrev ingen adress, därför svarade jag här, hoppas det var okej! :)

Puréer - tacksam för svar!

Nu är det söndag igen, tråkigt med söndagar.. Igår kom mormor och morfar hit, vi käkade lax, blev jätte gott! Imorgon fyller min älskade pojkvän år, så blir att göra frukost till honon och mysa med familjen :) Fast, det fick han ju igår med för att vi firade honom då ;) haha. Imorgon blir det även tårta, mumma :D som jag ska baka!

Lägger upp lite bilder senare tror jag, från igår :)

Idag - Vet inte vad vi ska göra, är hemma själva just nu, simon spelar Wii och jag sitter här och Neo sover så sött i sin vagn <3 När han vaknar så ska jag göra lite puréer till honom, han är nog hungrig när han vaknar :)

- Jo, jag har börjat göra egna puréer nu. Köpte potatis, majs & morot så det blir mycket puréer nu + tillägget upp till då självklart! Och sen köpte vi massa med frukt jag och simon, så till efterätt blir det fruktpuré :D hemma gjord mat är bäst, men nu har jag en fråga till dom föräldrar som gör puré själva - vad har ni i ? alltså, det står ju att man ska lägga i lite smör eller fett eller något läste jag, vad har ni i era puréer? skulle vara jätte tacksam för svar & om ni har något förslag på något roligt/gott att göra åt Neo? :)

Vädret är inte lika soligt idag, skönt om ni frågar mig! jag har lite ont av värmen alltså, mår illa osv ibland när solen står på.. men jag håller mig mest i skuggan :D haha götttans! det finns ju mycket roligt med det fina vädret också, ligga på stranden, busa i skuggan med Neo, bada.. grilla på kvällen, fiska.. ah, det är kul med sommaren :) MEN, själv längtar jag efter snö och julafton :p hehe.

Jag har börjat göra en bok till Neo eller OM Neo ska jag säga kanske.. En sån svart bok som man kan klistra in egna bilder och skriva i.. så jag köpte en silver penna, beställde hem ALLA bilder på magen från graviditeten och från förlossningen och BB, så nu har jag bara BB-bilderna kvar att klistra in, och skriva om. det blir skit fint och vi är jätte nöjda :D tänkte ta och fotta den så ni får se, ett bra förslag för andra föräldrar.. fast jag tror många gör såna här böcker :) hehe. Nu ska jag läsa lite bloggar och så. Ha en bra dag - molnig dag? :)



Mamma blogg

Detta är en mamma-blogg och dom som känner för att läsa min blogg, dom läser det jag skriver, dom som inte vill läsa den dom behöver inte läsa, och vill ni komentera så elaka saker som ni gör, visst slösa er tid på det, men vet ni vad? jag bryr mej inte ett skit om vad som sägs eller skrivs, för detta är en blogg om mig som ung mamma till min son, så är det bara! mitt liv är min Neo och min Simon, så är det brara. <3

Jag bara skrattar åt er anonyma, ni trycker inte ner mig med era fula komentarer, tycker bara synd om er som slösar tid på såna tråkiga saker som att läsa bloggar som man tycker är tråkiga :D jag bryr mig inte om vad ni tycker, utan fortsätter skriva som jag gör :)

eller, vill alla att jag sätta lås? det är lugnt för mig, skriv vad ni tycker nu ni läsare??

jag har många trevliga läsare som jag hoppas svarar på detta.. :)
jag sätter lås om ingen svarar, så jag hoppas ni svarar för jag vill verkligen ha bloggen öppen :D!

MITT BARN

JAG ÄLSKAR MITT BARN MER ÄN NÅGOT ANNAT, MIN SON!
och jag skriver vad jag vill i min blogg, jag har aldrig tvingar någon att läsa den och jag funderar inte ens på vem du är din anonyma människa, jag bryr mej faktiskt inte ;)

FIRA MIN ÄLSKLING <3

Idag firar vi Simon, som fyller år på Måndag. Han har precis öppnat presenterna, och han tyckte massa om det han fick :)) hihi. <3333 JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ!

oj oj oj

..att människor bara ooooorkaaar..

fick en komentar:
vad jobbigt att bo hemma när man har barn =/

jag blir irriterad till en början att folk pallar äns skriva så, men tar det med en nypa salt och skrattar åt denna personen istället :) NEJ, det är inte jobbigt att bo hemma när man har barn, jag och min simon tar hand om vår lille son SJÄLVA, och vi städar, tvättar, diskar och allt som ska göras även när man bor själv och kommer flytta tills jag blir 18år alltså är det inte länge vi bor hemma till då, så nej se inte så negativt på saker och ting lilla du, då blir du säkert en positivare människa som folk tycker det är trevligare att ha som läsare i sina bloggar :)) testa vettja!!!!!! varför skulle det vara jobbigt att bo hemma med Neo? vad är det för skillnad från innan vi hade vår son? JO, det är fan så mycket BÄTTRE NU <3!

Eller vad säger ni andra UNGA MAMMOR? som denna stackars människa har ont av i guess, man ska vara ung förälder, JAG ÄR STOLT!

Kalas



Du är det allra bästa jag har Neo <3
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Idag blir det kalas för morbror som fyller 25år, grattis! :)
Sedan ska vi fiska ikväll, så blir nog att baka en kaka tills dess, mums*
Om man nu orkar baka i detta varma väder, hehe. Var ute innan när Neo sov, skönt för han att sova ute i friska luften! Så det blev en kopp kaffe i skuggan med mamma och älskling sålänge.

Någon som kan hjälpa mej fixa lite med menyn i min blogg? jag är inte alls nöjd med den, vill ha väck dom där understrecken på kategorier och lite såna små saker bara.. haha :) Säg till om ni vill hjälpa mej!


Komentar

Komentar:
man behöver inte få "napptänder" jag känner ingen som har det och har aldrig hört om någon som har det iaf :)

Svar:
jag skrev inte att man "måste" få det heller? ;)
jag har hört och sett många som har napptänder då jag praoat på dagis innan jag väntade Neo.
det finns inget som hade hetat "napptänder" om ingen hade haft det :)
(jag vet vem du är, så varför komentera anonymt?) :P

Läsare

Ser att många läser min blogg, roligt :D
Vilka är ni och vad tycker ni jag ska skriva om som ni tycker är intressant att läsa om?
Kram på er alla.

NAPPAR

Vi har typ 1000 miljoner nappar, nej skoja, men ett antal har vi, men så håller Neo dom i handen då han vaknar och hittar nappen som ligger i sängen eller vagnen, och sedan slänger han dom så dom hamnar över allt i hela huset, haha, eller också lägger jag napparna på ett ställe och när han ska ha dom så har jag glömt, så ränner man runt i huset för att leta, och eftersom man har så många nappar så borde man ju hitta det överallt tycker man, men nejnej så är det ju inte :) haha, dessa nappar! Jag och Simon vill inte att Neo ska ha napp längre än till 1år och då säger folk till oss -"ah men joo, lycka till, så säger man bara" men faktum är att Neo har nästan aldrig napp, bara om han har ont och är riktigt ledsen eller trött och ska sova, han får bara den ibland när han ska sova. allstå, Neo har nästan aldrig napp sådär bara.. om han inte är supertrött så det blir som en liten lugnande tröst eller så. Och jag kan vara sträng med sådana saker, så nej han kommer inte få ha sin napp när han fyllt 1år, det vill vi inte! Och det är för hans egen skull, vi vill ju att han ska få fina tänder, det är därför :) Så det är för hans egen skull, och när jag vet att jag gör något för Neo's egen skull, då kan jag vara ganska sträng för att han ska få det bra, på det sättet :) Annars är jag ingen sträng mor :D hehe. Men vissa saker måste man vara sträng med, för barnens bästa, det anser jag <3 Sen ser det dumt ut med barn som springer runt med napp i munnen när dom är så gamla tycker jag, som över 1år.. Nej, det är verkligen vad jag tycker, men sen har ju andra en annan åsikt, och det har jag absolut ingenting emot :) Men det är så att alla får tycka vad dom vill, och jag vill inte att mina barn ska få fula tänder.. eller fula och fula, men "napptänder" punkt slut med den saken. Nu behöver inte folk ta illa upp om dom har barn som är över 1år med napp, för det är helt upp till var och en förälder hur dom anser om saker och ting. jag säger bara vad jag tycker, och det behöver inte vara rätt eller fel, det är bara min åsikt om nappar. puss & kram :*

det ska börjas i tid . .

- Neo bloggar :

sqwdsdswed reeeeeeeeeeeef2wx4 ZXG ZCZZ<<Z<
OO FGGGVB C455TRFDNHFGLI9I

( han är nyvaken, så jag antar att han sa godmorgon/kväll haha :) söötnos <3

Bilder


För några dagar sedan, inte så fint väder då så blev mössan på :)


Du är världens finaste, min son <3


Sitta själv i mat-stolen


Coolingen. - Mamma & Pappa brukar ta med Neo ut, varje morgon nästan, för en morgon-promenad! Fast vi är ju självklart ute på dagarna med, men på morgonen brukar det bli en morgon runda som är super mys :D Jag älskar min pojkvän och vår son, Neo <3

VÄRMEN TILLBAKA

( Bilder kommer kanske ikväll, om jag har tid :)

Ja, oj vad varmt det har blivit nu igen.. jag tycker personligen att det är riktigt jobbigt med värmen, vakna helt svettig på natten fast att fönsterna är öppna, proppa i sig vatten osv.. men visst, man ska inte klaga för mycket, för det finns ju mycket roliga saker med det fina vädret med, men som jag sa, jag tycker att det är ganska så krävande med detta vädret, men det är ju min åsikt, vad tycker ni? vinter eller sommar?

Har ju beställt två saker till Simon, den ena kom igår och den andra idag, ska bli såå roligt att få ge han dom på lördag då vi ska fira honom :D hihi. Sedan har jag köpt lite andra saker med, sammanlagt blev det väääldigt dyrt.. men det förtjänar han :) Man ska ju trotts allt få något man tycker om, och jag tror han kommer tycka riktigt mycket om dessa sakerna, yes! På lördag kommer även mormor och morfar hit för att äta lax tillsammans med oss, jag frågade såklart Simon vad han ville ha när vi ska fira han och då blev det lax på menyn, det gillar vi :D hehe. Så han får många saker av mej och av Neo <3. Nog om det..

Idag ska vi hämta ut presenten till mormor från morfar, som vi beställt åt honom, ni vet - morfar & computer är inte alltid det lättaste men han börjar bli bättre på det nu, ni vet han fick ju en LAPTOP av min morbror, haha så där sitter han och övar xD haha, jag diggar min morfar! På tal om morbror, dom kommer ju hem på julen, ska bli skoj :) det är ju inte så ofta man träffar dom nu, eftersom han bor i Tjeckien, och jag längtar såå till Julafton, min bebis ska få massaaa med paket av tomten, och av mamma & pappa :D På julafton så får man lov att skämma bort sina barn, det är min åsikt! Eller vad säger ni? Det är ju trotts allt den dagen man längtar till som mest, när man är barn.. och även jag, som är 17år, heh, kanske fortfarande en gnutta barn? jag tror alla är lite barn i sig, förutom alla sura tanter och farbröder.. aja!

Imorgon blir det att fira min andra morbror som fyller 25år :) Han ska firas hemma hos mormor och morfar, ska bli trevligt och det bjuds på kyckling som är en av favoriterna hos mig, japp. På kvällen så ska familjen gå ner och fiska, ska bli mysigt. Jag älskar min familj, min lilla familj och vår stora familj <3!

Neo sover som en stock nu i sin vagn här jämte, lille killen.. eller liten och liten? kan ju diskuteras, han väger ju snart 8 Kilo skulle jag gissa på :) Ska till BVC på 6 månaders-kontroll den 20:e Augusti har jag för mig, ska bli spännande och se vad han väger och hur lång han är då! Är det någon från öppna förskolan som läser min blogg? isåfall, när öppnar det igen? Funderar på att gå dit lite när Simon börjat skolan för att kunna aktiveras lite, både för Neo och för mej :)) fast att jag inte gillat öppnaförskolan innan, tycker det är svårt med nya människor, men jag tror att jag måste försöka nu, för Neo's skull så måste jag kunna öppna mig lite mer för folk.. vilket jag har svårt för! Men vill man, så kan man! :)

På tal om en annan sak, Neo verkligen älskar Banan/Äpple yoghurt, och Päron/Äpple yoghurt, haha, gav han det till förmiddags-mål idag + att han fick gröt med självklart, och man hinner inte ta ut skeden ur munnen innan han gapar stort och har svalt = glupsk unge! haha, mamma & pappa älskar dig Neo, mer än något annat! <3 Just det, Neo börjar så smått försöka vända sig från rygg till mage, det ska nog snart gå :) hehe! Och nu är han så stor så man kan bära runt honom på höften, så det märks verkligen att han växer :D

Nu ska jag kolla lite annat på datan bl.a bloggar och lite så. Ni får ha en bra dag- solig dag! Kram på er :)
Daniel (Morbror) - tror du läser min blogg, men iaf, har inte ni någon blogg vi kan få läsa? Skulle vara kul :D

Måndag 3 Augusti

Ibland är det bara så skönt att bo hemma, ibland tänker man såhär "åh, vad mysigt att flytta till eget sen" och ja, det kommer säkert bli mega mys, men om man flyttar hemifrån för tidigt så kommer man stå och säga "detta kunde man väntat med" tror jag! vi har det jätte bra här hemma och jag längar tills vi får eget, men ändå inte.. att kunna ta ansvar och så, det kan jag redan eftersom jag och simon tar hand om vårt barn här hemma helt själva! så det är inte det, utan det är de att här hemma är oftast alltid någon hemma att babbla med och man får skjuss alltid, och det finns ju inte alltid det när man bor själv.

- jag är glad att jag bor hemma än sålänge! :)

men vi kommer att flytta någon gång innan eller precis när jag fyllt 18år, vilket jag gör i Januari.
så jag behöver inte ha ngt brottom med att flytta hemifrån för jag kommer fylla 18 om mindre än ett halvår och fram till dess vill jag bo hemma och mysa med min stora familj, innan man måste ta alllltt på allvar, menar att stå på helt egna ben i en helt egen lägenhet! men det kommer bli mys dåå :) men NU vill jag bo hemma :D<3

rubrik, vad är det ?

Alohaaa på er.
Suttit och vräkt ostbågar till programmet Unga mödrar från Norge. Man kan verkligen inte sluta äta ostbågar när man väl börjat. Imorse så gick vi en lång runda på en timme ungefär, jag simon och lillen <3 igår morse gjorde vi samma sak, vaknade och gick ut en lång runda men då på 1 och en halv timme, då vaknar man minsann, och det var härligt väder båda idag och igår på morgonen så, skönt! Ikväll är det jag som lagar maten, det blir ungsbakade potatis och stek, mumaaa :)



Jag är såå dålig med rubrikerna nu för tiden, men det får ni la tåla :) hehe.

Neo är på rummet och myser med sin pappa nu, för mamma E ska ju fixa maten som sagt, men just nu ska steken bara puttra så jag smet hit en liten stund. Imorgon ska vi in och bada Neo igen för hans torr-eksem, och hälsa på en kompis till familjen med tror jag :) På tisdag ska vi iväg på utflykt med mormor och morfar och mamma, som det är bestämt nu iaf, det ska bli myspys :D Nu ska jag kila. Puss på min vackra son, mamma älskar dig allra mest, för alltid, du är hela mitt hjärta. <3 Och Simon med, självklart :) !