Kommer inte skriva här

Jag & Simon har bestämt oss för att inte skriva i bloggen när bebisen har kommit, så jag tar och lägger ner bloggandet och låser bloggen, har ingen lust alls till att blogga!

Ikväll låster jag den, för vill ändå kunna kolla tillbaka senare:)

Ni får ha det fint :D

Besök på förlossningen

Igår blev det ett besök på förlossningen, min mamma släppte av mig och simon där. Tänker dock inte gå in på varför, men bebisen ligger rejält långt ner iallafall :D

Det gör mig så lugn att Simon är såpass lugn som han är, han är helt avslappnad och bara finns som stöd liksom.
Jag kan ju vara mer hispig och nervös, men när han sitter där jämte mig och pratar bort mig (haha) så känner jag mig mycket bättre och inte alls lika rädd som om han inte hade varit där. Jag älskar dig och våra barn allra mest! <3

Närmar sig

Det börjar närma sig både flytt och bebis dags.
Vaknar på nätterna av sammandragningar som känns sådär, antar att det är förvärkar.

Hade lite högt blodtryck när jag var hos Bm i tisdags och 1+ i urinen, hon bad mig vila ut rejält och komma tillbaka i torsdags(igår) och då hade trycket sjunkit en del och inget plus i urinen. Men jag ska ändå hålla mig väldigt lugn och vila så mycket som möjligt! Så i tisdags tog min mamma Neo och han fick sova där, så jag och en fin pojkvän hyrde film och myste hemma, gick och kollade lite fotboll på kvällen, gick en runda, pratade massa, och bara myste, det behövde vi verkligen<3 Älskar dej Simon!! Och lite senare på kvällen satte jag mig i en bekväm stol och Simon började packa ner alla mina kläder som jag inte kan ha nu ändå som är för smått, så jag satt bara "ja, nej" osv.. haha, älskar att han är så hjälpsam! Sen hade han storstädat tills jag kom hem i tisdags också :')<3

Neo börjar prata mer och mer, riktigt duktig är han vår kille! <3<3<3<3<3
Nu ska jag vila lite mer.
Pusshaaj :)

<3

Nu ska jag gå och lägga mig, är jätte trött!

Men vill skriva en sak först, till dom som verkligen betyder något för mig.
Mina barn, mina föräldrar, min bror och min pojkvän.
Ni är dom bästa jag har och jag älskar er av hela mitt hjärta! <3

Besiktning av lägenheten

Det gick jätte bra när hon kom hit och besiktiga lägenheten, inga anmärkningar - duktiga vi :D


:S:S

fyfan så sur jag är, vissa människor fattar fan inte att man inte gillar dom fast att man försöker visa det utan att vara elak.
haha, xD

Tur min kära pojkvän är på min sida och tycker precis samma som jag.
Jag älskar dig älskling<33

BM besöket

Nu har ja precis kommit hem från barnmorskan.

Det såg fint ut alltihopa, lilltjejens hjärta slog fint och bm kände även att huvudet ligger neråt, skönt :)
Mitt blodtryck var lägre idag än var det varit dom andra gångerna, men det har legat jätte bra dom andra gångerna med men nu är jag lite extra glad över att det var ännu lägre :D hehe. skönt det ju! Skrållan växer även som hon ska, kurvan ser jätte fin ut :)

Nu får man bara ha med sig 1 person in i förlossningsrummet när man ska föda, dock får man ha med sig någon utanför om man känner för det, om det är någon som man vill ska träffa barnet när det har kommit tex, så det blir Simon och Jag som bestämt, sen vet jag att min mamma väldigt gärna kommer vilja träffa vår dotter med en gång, så hon får välja själv om hon vill vänta utanför eller inte, det är helt upp till henne :) 

Vet iallafall att jag har ett bra stöd från min kära pojkvän, vilket betyder enormt mycket för mig!
<3

Mina föräldrar

Om en stund ska jag ta bilen och köra ner till barnmorskan, ännu en gång inser jag hur skönt det är med körkort. Dock så går vi väldigt mycket ändå, men skönt nu när jag har en del foglossning och man slipper stressa sönder ibland, då är bilen en bra vän ;) Kommer fortfarande ihåg känslan när jag klarade uppkörningen, hur tårarna kom (hahaha) jag blev så glad efter allt kämpande att jag fixade det på första. Teorin fixade jag lätt på andra, första gången var jag så nervös över att jag skulle köra direkt efter så jag kollade knappt frågorna, så för mig räknas inte den gången! Men dagen efter uppkörningen satt jag som ett nerv-vrak, jätte arg var jag.. och det var väl det som gjorde att jag fixade det, tänkte också på mina fina barn, vilken lättnad för oss alla med körkort! Jag halvsprang ut till pappa som satt och väntade där nere i cafét, gissa om han var stolt, haha :)

Vill tacka mina älskade, underbara föräldrar för att dom finns & ställer upp, stöttar och bryr sig till 100056050500% alltid!  Inte en enda gång har jag stått själv, inte en enda gång i livet har dom svikit mig eller ljugit för mig, aldrig någonsin!
Och tänk med pengar dom la ner på mitt körkort, och visst kämpade jag men vissa dagar var det inte lätt för dom då jag nära på rev sönder boken, stor lipade och var rasande på alla frågorna.. men dom fick mig att se framåt, hur bra detta är för barnen, hur stolt du kommer vara över att ha gjort detta för dom!

Tänk när personer ringde till min pappa på natten och berättade att jag var med barn igen, helt yrvaken och undrade om det stämde? Dagen efter skickade jag ett sms gråtandes till mamma & pappa "ryktet stämmer, jag är med barn igen.... ni får säga vad ni vill, jag bryr mig inte!" tillbaka 2 sekunder senare fick jag "vi älskar dig, det är bara synd att du har såna kompisar som gör så" och dom där orden "vi älskar dig" fick mig att veta att dom var glada, och ytterligare dagen efter kom dom hem till oss på kvällen och vi pratade, dom var cool lugna och skämtade och skrattade och sa att vi kommer fixa detta perfekt, jag blev så lugn i hela min kropp.. så lugn över att mina föräldrar än en gång stod på vår sida och kämpa, vilket jag redan visste att dom skulle.

Så Tack Mamma&Pappa!
Jag älskar er med hela mitt hjärta!


Trötter

Ja, idag är jag verkligen trött!
Neo är förkyld, men han är på dagis, han är täppt i näsan men ändå hyfsat pigg, ska hämta han om 5 minuter.
Får se hur han mår då, om det blir dagis imorgon eller inte, beror ju på förkyldningen och hur han mår!

Jag sover dåligt om nätterna, en hel del sammand. som jag skrivit innan, dock så gör dom ju inte ont men kan ju kännas ganska obehagliga ibland! Sen får jag foglossning när jag legat på samma sätt länge, så måste vända mig flera gånger om natten, och kissa x-antal gånger ;P haha, sånt som hör till sista En & halv månaden.

Skönt för Neo också att ha ett eget rum att sova i så inte jag stör han när jag vrider och vänder mig haha :)

Nu är det dax att börja packa, såna saker som vi inte änvänder så värst mycket, lite kläder m.m..
För snart äre flytttttt! :D yeah!!!!!

Bakat

Nu har jag precis stått och bakat mockarutor, kärleksmums, snoddas.... kalla det vad ni vill men den är iallafall färdig, så jag väntar på att den ska svalna lite så ska jag dela upp den i bitar sedan, och frysa ner hälften tänkte jag så man har när man blir gotte sugen, för mig som inte är så glad i godis så tycker jag det är gott att ta en liten kaka och en kopp oboy på kvällen ibland, händer dock inte så ofta!

Jag och Neo gick till dagis i morse, det är så skönt att ha så nära dagis att man bara kan gå runt hörnet och över ängen så är man framme :) Och för Neo<3 som älskar att vara ute, är det ju perfekt!

Var på utvecklingssamtal på dagiset i fredagsdet gick jätte bra! 
Dom sa att Neo är en väldigt aktiv och glad kille, att han älskar att vara ute och kan säga alla barnens namn på dagiset vilket är jätte roligt, han pratar ju om sina kompisar även hemma :) Dom ska börja pott-träna honom, precis som vi gör här hemma med. Hmm, vad sa dom mer? Att dom trivdes med oss sa dom också, vilket kändes jätte roligt att höra :)
Ja, allting var bra helt enkelt :)

Om en stund ska jag börja på fisken. Jag&Neo ska äta fisk, potatis, sås, broccoli och ärtor till lunch idag. 
Broccoli och ärtor äter vi mycket nu, Neo gillar inte det alls men han smakar alltid iallafall. Varför vi äter mycket broccoli och ärtor är för att mitt järnvärde är lågt, dock behöver jag inte äta tabletter för det, men fick som råd att äta sånt som får upp värdet så det gör jag så gott jag kan! :)  

Vi flyttar snaaaaaart, åh!! Till vår stoooora 3:a med trädgåååååård, vi bara längtarrrrrrrrr! :D

Joline<3 i magen är i fullgång med att sparka/buffa och ha sig, så underbart mysigt!
Har haft en hel del sammandragningar dom sista dagarna, speciellt på nätterna, kan inte änns sova så många jag får!
Ska prata med min BM i veckan om detta, dom gör ju inte ont eller så men dom kommer tätt och är många på natten.
Livmodern tränar antar jag, är ju i vecka 32+5 så det är ju inte så jätte lång tid kvar. Nästa månad är barn nummer 2 beräknat att komma till världen, vi längtar som tokar efter dig både mamma, pappa, storebror och heeelt tjocka släkten :D
Snuttan<3

Har tagit mag-bilder, tänkte lägga upp här.. men får fundera lite till på om jag verkligen vill!
Nu ska jag iallafall lägga upp dom på fb :) Puss&Kram!

Frästen, sist jag var hos bm så hade jag bara gått upp 1 kg på 3 veckor, men magen hade växt 3cm under den tiden :D