Neo och Syster

Neo:
Han har lärt sig så många nya ord, varje dag kan han helt plötsligt säga något nytt!
Nu säger han även tre-ords-meningar, såsom "mamma mat nu" om han vill ha mat eller "Neo nana bil" om han vill sova i bilen när vi kör, haha så söttttt, man smälter ju nästan :D
Har även varit noga med att nu är det slut på att säga "vovve" och "kise" så nu säger han hund och katt :D
Han äter med gaffel istället för sked, och han är verkligen jätte duktig!!

Skrållan: (Syster kallas för skrållan i magen)
Har målat spjälsängen vit, tvättat och lagt i hennes påsklakan, spjälskydd och allt som tillhör ni vet. Neo går och studerar sängen och man ser verkligen hur fint han tycker det är, och hur spännande detta är för honom, han går fram till sängen och sedan fram till min mage och säger - Jiiiin, mamma! Och med Jiiiin menas då "Joline" såklart!

Vi har ett par namnförslag till ifall vi tycker att lilltösen inte passar i Joline, men Neo verkar ju tycka det är fint så man känner faktiskt att man inte vill ändra sig ändå :D hehe. Min mamma skämtade häromdagen "Ni kan ju inte byta namn nu när Neo lärt sig det;D" Hehe, och lite så känner vi med.

Men iallafall, ett par namnförslag som ska med till BB är:
Joline
Lilja
Vilja
Joanna
Jamelia
Ronja
Tindra
Jolie
Noelle
Alicia
Johnna
Annie

Och simon är ju för söt, när vi var på Ullared så tittade vi ju såklart på alla babykläder, men jag fick inte välja nåt i rött för då fick jag som svar "köp inte rött när det finns rosa!!" så han konstaterade att det ska bli en flickig flicka om man säger så ;D haha.

Vi satt även och diskuterade vad vi ska ha för vagn nu med, vi har varit så inne på syskonvagn hela tiden, men har nog ångrat oss nu. Neo är en duktig kille, och visst lär han inte stå på stå-brädan hela tiden, jag kommer få jaga honom emellanåt, men så är det ju med små barn! Så det lutar åt en enkel-vagn till syster, och stå-bräda för broshan:) han lär inte vilja sitta i vagnen nu i sommar heller, och till vintern är han så stor att han inte behöver sitta i vagn, och ska vi iväg på någon större utflykt så har vi ju hans nuvarande blå sulki, och jag kommer ju säkert ha med mig någon då, så det löser sig nog :)

MEN, vi har inte bestämt oss heeelt, utan håller utkik och stressar inte med vagn. Simon är ju hemma första veckan, 10 dagarna eller vad det nu blir så då tyckte vi att vi kan köpa vagn då tillsammans :)<3

Hörs!

Varma dagar i Påsk

Det har varit fina och varma dagar nu i påsk, vilket har varit jätte skönt tycker jag.

Torsdag - Simon, Jag & Neo åkte ut till maxi för att köpa tights till mig men hittade dock inga som jag gillade, sen kom vi på att vi ville till Ullared på fredagen så mamma, pappa och bror passade Neo så han sov över där vilket han tycker är jätte roligt.

Fredag - 05.45 ringde min klocka, jag duschade, gjorde mig klar, väckte simon och 06.45 satt vi i bilen påväg till Ullared, första gången jag kört på motorväg så länge som till Ullared, men det gick jätte bra :) Vi handlade för vääldigt mycket pengar, haha, men fick det mesta till bebisen, några små saker som ska inhandlas nu bara. Neo fick en del kläder och leksaker, så han blev jätte glad med :) Han älskar att titta på lillsy's kläder, nappar m.m.. han är så söt mot henne <3

Lördag - Släktkalas hos simon's föräldrar, där deras släkt kom som bor en bit ifrån om man säger så, där bjöds det på god mat och det var verkligen jätte trevligt att träffa alla igen :) Senare åkte vi hem till mina föräldrar och bror, där det kom lite folk, vi målade ägg, åt jätte god mat och hade riktigt trevligt <3

Söndag - Åkte rundor lite till våra föräldrar och tog fika, hahaha mysigt :)

Måndag - Stranden med mina föräldrar :D

Bm besöket

Bm besöket gick bra, precis allting såg bra ut, både för lillasyster och mamma. (<3)

Nu ligger Neo framför tv:n och kollar på Byggare Bob och vilar lite, senare ska vi till mina föräldrar&bror för att busa lite i trädgården, sen imorgon så ska Neo sova över hos sin mormor, morfar och morbror :) För jag och Simon ska upp tidigt på lördag för att göra en liten utflykt tillsammans. hihi, mysigt<3

Och på lördag är det även påskafton, då ska vi hem till mamma, pappa&bror och dit kommer även våra kompisar som vi brukar umgås med :) Där blire god mat och måla påsk-ägg, kommer nog Neo tycka är roligt! :D

Nu ska ja kila. Pusssa!


Varm oboy

Godmorgon, körde och lämnade av mamma på hennes jobb imorse och sedan vidare för att lämna Neo på dagis, sedan ska jag hämta dom båda två igen :)

Jag sitter hos mamma och dom nu, ingen hemma.. jag älskar att vara här, med helt underbara grannar som gör det helt tryggare för mig då jag fortfarnde är väldigt känslig, tror inte jag varit såhär känslomässigt påverkad någon gång innan som nu? Vissa dagar bara gråter jag och gråter och är arg på allt och alla (utom min son såklart), han kan jag bara inte bli arg på<3 Och sjävklart inte på babyn i magen heller för den delen<3 Men på andra folk, är väl en deol i släkten som händer också och som gör mig riktigt arg, och då pratar vi inte hormoner utan då pratar vi om riktig jäkla (ursäkta) ilska från min sida. Kan tyvärr inte skriva det här, orkar inte mer skit från vissa! Men aja, nu tar jag en kopp varm oboy och väntar på att få hämta Neo & mamsen :)

En liten Jolls knuffar inne i magen, åh<3
Puss&Kram.


Täppt näsa

Godmorgon!

Här regnar det, men jag och Neo tog på oss rejält och gick till dagis i regnet, mysigt :)
Så nu är han där, jag ska bara komma ihåg att ta med semesterlappen dit när jag hämtar honom också!

Jag är täppt i näsan, men min halsont har faktiskt gott bort. Neo hostar dock och är lite rinnig i näsan ännu :(
Men vi hoppas på att han blir bättre snart från sin förkyldning, det är inget kul att hosta ju!
Simon är också kanonförkyld, men det är ju sånt som går nu så man kommer kanske inte undan det.

Idag går jag och bebis in i vecka 31+0 <3
Ska be Simon att ta lite magbilder ikväll, eftersom jag sparar till ett kollage som jag gjorde till Neo med! :)

Nu ska jag kila, ska ringa S och fråga en sak, sedan ska jag nog baka en ris-crisp-tårta :D gottigott!

Vill ni gissa hur mycket jag gått upp denna graviditeten? Med 2 månader kvar till BF !
Kan säga att jag själv är mycket chockad/förvånad över min vikt, :P

Puss&Kram

Gott & Blandat



Vi har fått hem två söta kaninungar på 6½ v.
Snövit till vänster och Cola till höger. 
Som ni ser på bilden så sitter Neo (och jag) och äter middag på ballkongen, jätte skönt väder vare ju :)
Och idag är det också super fint väder - härligt!

Magen växer på, lillan är ganska vild och jag vankar fram som en anka - love it <3
Det börjar bli tungt, svårt att böja sig och svårt att sova om nätterna, med andra ord - det börjar närma sig!
Går in i v. 31 imorgon. <3

Neo börjar prata mer och mer, nu försöker han på allt man frågar honom, det är bara så mysigt och kul att höra&se
alla hans nya framsteg dag för dag! Vår duktiga kille :) Han stortrivs på dagis och har massa kompisar, är väldigt busig också vilket hör till denna åldern, han är även inne i en 2års-trotts, så det gäller att vara bestämd nu. Söta unge <3

Igår jobbade jag igen, från 11.00-17.30, goa pengar till nästa månad ;D Har jobbat mer denna månaden också så det blir ju inte bara pengar för dom timmarna. Även jobbat en heeel del förra månaden, så får ut en bra summa denna månaden med!  

Vi har som jag skrivit tidigare fått en lägenhet, 3:a på bottenplan med jätte mysig trädgård.
Tänker inte skriva vart den ligger eller när vi får flytta dit mer än att det är kanske nästa månad
beroende på när den som bor där nu får tillgång till sin nya lägenhet, men iallafall så blir det innan bf-datumet.

Ni får ha det fint :) Kramar.

VI HAR FÅTT....

En lägenhet! En 3:a på markplan, en helt underbart lägenhet, som ett litet hus känns det som!
Det är en stor 3:a och där är en jätte fin trädgård med både mycket gräs så barnen kan leka och vagnen får plats så lillan kan sova ute och jag kan hålla koll på henne för där är dörr ut det hållet också till tvättstugan som är för sig själv (nu har vi tvättmaskin+torktumlare i badrummet) men det slipper vi, där är ett stort rum som barnen kommer få (Neo till en början då babyn sover med oss) och ett lite mindre rum till mig, simon och Jolls! Dom ligger vägg i vägg vilket känns jätte skönt för mig då jag gäääärna är så nära båda mina barn det bara går :p hehe. Sen är där plattor i trädgården där vi ska ha vår grill, ute-möbler m.m - AWESOME!! säger inte vilket datum vi flyttar mer än att det är iallafall innan bf-datumet.
Sen är det ett stort vardagsrum där den personen som bor där nu har både tv, soffa, hyllor, matsalsbord, stolar m.m men och det sitter lite ihop med ett jätte fint kök där man OCKSÅ får plats med bord :D haha, underbart!! badrummet är kaklat och jätte jätte fint med!! :))

Älskar dig Simon också, måste jag skriva!! För att vi har det så jävla bra, och kommer så bra överäns och är fruktansvärt glada och överens om denna lägenheten, tack <333333!!!

Och älskar våra barn mer än allt annat såklart<33333333333333

NY BLOGG

Klicka här för att komma till min nya blogg, kanske händer att jag använder denna med, förvånar mig inte :) Men om ni vill läsa så skriver jag i den andra just nu!

Kram


Öppna bloggen

Jag vill öppna bloggen, men hur lösenordsskyddar man ett inlägg? Jag vill kunna skriva om vissa saker så att alla ser bloggen, men att vissa inte ska kunna se så då vill jag lösenordskydda vissa inlägg!

Någon som vet? :)