Svar

Louise om Någon som vill veta????:
Vaa?? Du måste skoja! Gud va dåligt!

Svar: yes, väldigt pinsamt att folk får såna saker för sig! förstår inte hur hon bara får sånt för sig? :S
haha, jaja tur det finns andra som tänker med hjärnan :D

Kommentarer
Mia 18år - Mamma till William och Marcus

Jag ogillar verkligen folk som ska "hinna före än själv" när de gäller sådana privata saker, som man helst själv vill prata om i lugn och ro med sina kära.När jag blev gravid med Marcus så var jag i v.9-10 ungefär när jag fick reda på att jag väntade honom. Anledningen till varför jag fick reda på det så sent var att jag hade haft dåliga blodvärden efter Williams födsel och mått jätte dåligt. Sen hade vi magsjuka i familjen i ca en vecka. Och till sist så sa min barnmorska att de kunde dröja upp till 1år innan mensen kom tillbaka (Hanna alltså inte få mesen efter Williams födsel innan Marcus blev till).

I alla fall.. Innan jag hann berätta de för någon, så hade redan folk börjat prata om att jag var gravid. Och de var anledningen till varför jag testa mig. Och visst hade dom rätt, men jag hade ändå velat komma på det själv och inte ha massa snack runt mig :S...Kram Mia

2011-03-21 09:44:45
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/
Mia 18år - Mamma till William och Marcus

Sv. Jasså? Kan inte komma på vem.. Någon som jag vet, som känner dig och har mage att ringa i natten till din pappa och skvallra? Kommer inte på någon :P.Men hur som helst, de va inte snällt gjort.

Kram Mia

2011-03-21 10:07:31
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/
Louise

Riktigt pinsamt!

2011-03-21 21:01:55
URL: http://louise.schyberg.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0