Wook

Igårkväll var vi hemma hos mina föräldrar och wookade, det blev kyckling med alla möjliga grönsaker tex. mini morötter, mini majskolvar, paprika m.m.. och söt-sur sås till det, mums :D

Just nu är jag och Neo hemma hos mina föräldrar och Neo sover middag, jag hade glömt ställa om tiden så trodde jag fick sovmorgon till 8.00 men icke, den var ju bara 7.00 haha xD så fel man kan ha. Men Simon tog ändå Neo så jag fick vila en stund extra, mår inte så bra just nu, eller på sätt och vis! ;)

En liten skvallerbytta i denna byn är i farten, har skvallrat om en sak som gjorde mig väldigt ledsen faktiskt, men hon vågar inte stå för det så hon fortsätter ljuga rakt upp i ansiktet på folk "nä, jag har inte sagt det.. blabla" Men hon är en liten fjolla som behöver HJÄLP, kan säga att man är inte frisk om man beter sig på det viset, hate her so fucking MUUUUCHH! och det har jag all rätt till att göra också! Så kan ju säga såhär, att jag har sagt upp vänskapen med ALLA dom som umgås med henne och hennes lilla fula "gäng" och får jag reda på någon mer så är det HEJDÅ MED ER OCKSÅ, vill inte ha en ända människa i mitt liv som pratar med denna person eller dom som är med henne! Och jag har ALL RÄTT till att göra såhär och känna på detta viset!

NI kommer förstå när jag kläcker hemligheten!

Nu ska jag smsa min fina pojkvän som är hemma och städar hela lägenheten eftersom jag mår som jag mår just nu, älskar dej simon <3


Fläskfilée gryta med minnen...

Ja, som sagt så blev det fläskfilée gryta till kvällsmat idag och det väcker ju en del minnen tex. under min graviditet med Neo då jag provsmakade denna rätt hemma hos en gammal vän till mig då, och det var gott som bara den! Och det var det idag med =). Fina minnen <3

Ikväll kommer min mamma hit och kollar på idol, vi kanske ska hem till dom innan en runda för pappa ska ha hem folk och då vill han ju såklart stolt visa upp Neo ;)

Har inget att skriva i bloggen just nu känns det som....

Vi hörs!

Helg

Nu är det helg, min pappa ska hämta S på jobbet klockan 16.00 och sedan äter vi kvällsmat här hos mina föräldrar, min söta lilla kusin Elina var här innan, men hon var tråkig och sov hela tiden :( Hoppas hon är vaken nästa gång vi ses, för hon leer ju bara så sött ju! :) Neo busar just nu med sin morbror, han var även varit på dagis idag med och busat, kul för honom =). Han börjar bli lite förkyld, hoppas det går över och inte blir värre!!

Ska även ta itu med lite tvätt ikväll, har nästan aldrig så mycket tvätt eftersom vi tvättar lite varje dag och har torktumlare så det är jätte smidigt och går fort, sedan bara in i garderoben =). Skönt!!

I förgår var vi och storhandlade, jag mamma simon och Neo, så skåpen och frysen och kylen är fullproppat, tänka sig att man har råd till riktigt mycket till o med i slutet av månaden, göttans!!!!!! :D

Nu ska jag kila. ha de


Ett tag sedan

Ja, det var ett tag sedan jag skrev här, har haft fullt upp faktiskt!

Ikväll kommer vår vän J och kollar på film med oss, ska bli trevligt, får se om jag hittar något gott att bjussa på :), det brukar jag alltid fixa så!

Tänkte jag skulle börja med att skriva att det går jätte bra för Neo på dagis, han är en riktig "tjej-tjusare" sa personalen idag, haha :D Nä, men han är ju väldigt glad av sig så det är inga problem där förutom förra veckan då hans morfar skulle hämta honom, och kommer hem med en Neo som blöder i ansiktet, då har dom slåtts på dagis eller rivit varandra, alla typ bråkade om någon leksak, och det är sånt som händer, men dagen efter när jag kommer och hämtar honom så säger dom att han fått mer rivsår i ansiktet och då går min gräns, då blev jag grinig och sa att dom får faktiskt hålla bättre koll på barnen nu, för han ska inte komma hem och blöda i ansiktet 2 dagar i rad, så nu har dom delat in barnen i mindre grupper så att dom ska hålla mer koll, bra tycker jag! :) Vissa föräldrar klipper tydligen inte barnens naglar :S Vilket är viktigt!

Lägenheten, ja den trivs vi som fisken i vattnet i, trevliga grannar, fint område, nära dagis, bara en bit från mina älskade föräldrar och bror, ja, verkligen jätte mysigt! :) 

Just nu sitter vi hemma hos mina föräldrar, eller ja, Neo ligger och sover middag efter massa bus på dagis! =) hihi.

Nu ska jag kila igen! Ha det fint :D
(Tänkte lägga upp lite bilder senare om jag har tid!)
 

Dagis

Godmorgon bloggare och bloggläsare!

Nu har jag lämnat Neo på dagis, sen hämtade pappsen mig där och körde mig hem till dom, så nu sitter jag här, lite senare ska mamma passa min fina kusin Elina, som för övrigt blev 2 hela månader den 4:e, hihi hon e ju så söt <3 Precis som min lille prins, min Neo <3, han blev jätte glad idag och sprang in till dagis :D skönt!

Men nu ska jag kika vidare lite på nätet. Ni får ha det fint (<3)!!