Går in i v. 38

Idag går jag in i vecka 38
Det är 21 dagar kvar tills beräknad förlossning
Magen har börjat sjunka och bebisen är fixerad sedan ett par veckor tillbaka, så nu kan det sättas igång när som
KOM UT ÄLSKLING <3

Folk har frågat mig om namn på vår lilla plutt, och det är inget jag skriver ut här.
Ni nyfikna prickar kan ju fortsätta läsa idag, men snart sätter jag lås igen, för jag orkar inte med er falska folk.
Och jag sa innan jag satte lås att jag vill inte ha dom som säger "åh, du är ung och gravid det är så kul att läsa om er" what? varför är det inte kul att läsa om "äldre gravida" då ? fattar mig inte på er över huvudtaget, hur nyfiken får man vara på en skala? haha. jäjä, jag är ingen som har emot att folk läser, FÖRRÄNNS jag fick komentarer om min mage, en anonym som skrev massa - du har ful mage och äckliga bristningar.
Men people? jag har världens vackraste mage, för världens finaste unge ligger där inne. Jag har bristningar, fullt av dom så det räcker till er andra också om ni skulle vilja ha lite ;) ni är såå omogna, ni kommer också att få bristningar när ni blir gravida, och då kommer ni säga "åh, min mage är så vacker" för graviditet är fan vackert, man väntar ett litet barn, och det är det finaste av allt! Så ni omogna kan ju sticka här ifrån, för jag är glad över min mage och min älskade bebis <3 Och det kan ingen ändra på :) ! Ni kan inte trycka ner mig med sådana ord som ni gör, för jag är stoltast i världen över min finfina mage där vår älskade finaste unge ligger i <3 yes, så är det!


Och till er som är snälla, trevliga osv.. som läst och följt min blogg länge, jag är verkligen ledsen att jag sätter lösen utan att ge er, men det är pga denna anonyma. Tråkigt att vissa omogna folk inte kan hålla käften stängd. För jag hade verkligen viljat att ni andra skulle få läsa :/ sorry, men ja orkar inte me massa skitsnack. Jag är stark med dom nära och kära jag har, och det är bara så, jag trycks inte ner av skitsnack :) ha de gött / E och vackraste bebis i magen <3


VÄRLDENS STOLTASTE, SOM VÄNTAR VÄRLDENS FINASTE UNGE ! <3
så skit ner er, anonyma fegisar, ni är bars så fega att man kan flabba sönder xD

Graviditets vecka: 38

Blogg öppen

har öppet min blogg idag.. ska fixa en sak!
Jag tror jag låser den snart igen :)

Graviditets vecka: 36

1 månad tills BF

Uträkning utgår från dagens datum: Ons 21 jan 2009.
Din graviditet startade Sön 18 maj 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 1 jun 2008 (ägglossningen).
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Du är på dag 249 av 280. (88,9%).
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 3 fulla dagar (v35+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 21 feb 2009
Du har 31 dagar kvar till förlossning.


Ja, idag är det alltså 31 dagar kvar och exakt en månad till beräknat förlossningsdatum :D
Mamma och Pappa längtar efter dig, kom ut till oss snart <3



Graviditets vecka: 36

Snabbt inlägg

Tjaaaaa, pallar inte ta bilder idag vill umgås med pojkvän och bror istället. Vi ska laga mat och lite annat,, har ingen lust att sitta här just nu... får se om det blir senare, det märker vi dåå! Jaja. Ska kila, ni får ha de bra ,)

Graviditets vecka: 36

Godmorgon folk

Tjooo alla.
20/1 idag då, imorgon är det prick 1 månad kvar till BF (<3) Vi längtar såå efter dig bebiiiis!
Imorgon fyller även min kusin år, grattis gumman (<3) Och Erika och Miliam kommer hit en stund med tror jag :D
På lördag kommer mamma och pappa hem, längtar efter dom (<3) ! Meeen, snart kommer farmor hit och hämtar mig, tråkligt att vara hemma själv, så jag ska hem till henne en stund idag, trevligt :) hihi. Älskling kommer hem till mig efter skolan runt 3 tiden typ :) Vaknade tidigare imorse av att jag fick kramp i mitt ben, aaaaj vad ont det gjordee, väckte simon (eller skrek på honon) för jag fattade inte vad som hände först när jag bara vakna och det gjorde så ont, men sen förstog jag då, haha (snacka om seg) och sträckte på benet och det gick över efter en stund. Men gosch,, vad jag är öm i benet nu :o haha jäjä, är man gravid så är man :D Och det är jag glad för, älskar vår lille plutt där inne i magen, messsst av allt!(<3) Men nu ska ja kila, skulle bara skriva ett snabbt inlägg. Blir nog mer sedan när jag kommit hem från farmor :p Ska även ta lite bilder om jag orkar idag, och lägga in. ha de götttans folk.


32 dagar kvar till BF <3333

Graviditets vecka: 36

Besök

Nu är S mamma och pappa här, väntar på min mormor och morfar nu med bara :p S lär sin mamma spela Guitar Hero, haha, det går bättre och bättre :D Ska lura till morfar att spela det sen, han som säger att han inte kan, men det kan han säkert, får la se ;) S pappa håller på med maten, kyckling -gryta m. ris, yammii... gottans! Pratade även med min mamma och pappa innan, dom har det bra :D saknar dom så! <3 Men dom kommer ju hem om ngra dagar så får stå ut :) Är bara 33 dagar kvar tills vårt lilla hjärta är beräknad att födas <3 Min bror sitter där uppe och göra något, hoppas han kommer ner och äter med oss snart bara :) Nu känner jag hur bebisen ligger och hickar, aw mammas och pappas älskling <3 hihi så myyysigt :)) blir så glaaaaaaad :D Har massa halsbränna just nu, mår illa när jag får halsbränna.. ushiii, hoppas jag kan äta så inte illamåendet håller i sig allt för mycket. :p jaja. sånt man får tåla nu när det är så nära ;D hihi.

PUSS på fint folk.



Graviditets vecka: 36

Film time

Jahaaaa, laddade ner: Zack & Miri - make a porno, igårkväll. Orkade dock inte se den då, så har sett den nu, många som skrev om den ett tag så tänkte att jag har ju ändå inget att göra på dagarna nu så laddade ner den, tyckte in den var så värst bra nej. Så nu laddar jag hem några avsnitt från The O.C, haha den serien följde jag från topp till tå innan, inte en sekund utan att jag glodde på dom avsnitten, köpte nästan alla boxar med, men när Marissa dog så sket jag i att köpa 4:an, kollar hellre på dom andra "lyckliga" avsnitten där alla är med och sådär. Känns som att serien tar slut om man köper 4:an ( enligt mig ) ! Men seeeg som vår dator är så tar det ju bara sååå lång tid... Gahhh, blir så trött på att vänta på filmerna ;p jäjää.. sitter och dricker saft nu, vet inte riktigt vad jag ska hitta på :o tråååkar bara. Ajaa, bror och älsk slutar skolan om ca: 2½ timme. Nej nu ska jag inte ta och tjöööta mera i detta inlägget ;D hehe. ha de göttaans.


My mageeee :) Borde ju vänt på bilden innan jag la in den, dåligt av mig att glömma det :p
Jaja. ÄÄÄÄÄÄlskar min bebis där inne mest i världeeen <3

Graviditets vecka: 36

Godmorgon

33 dagar tills beräknad förlossning idag :D hihi. Mamma och Pappa längtar efter Dig bebbe <3

Älskling sov här inatt ju, så fick gå upp tidigt imorse för att han och lillebror skulle dra till skolan,, så är jätte trött nu men vill inte sova ändå nu på dagen. Även mått rätt illa idag också, men sånt man får ta :) hehe. Käkat lite mackor och yoghurt sedan kollat på lite film på datan, spelad precis lite Guitar Hero också. :p jaoo.. funderar ändå på att gå och vila en stund men jag vet inte? aja får se. Ska nog ta ett bad när älskling kommer hem, tycker inte om att bada när ingen är hemma, får massa konstiga tankar för mig:/ så får vänta. Simons föräldrar och min mormor och morfar kommer hit på middag ikväll med. Hoppas älskling sover här inatt med <3 Ska sätta lösen på min blogg tonight, men behöver lite hjälp med desginen först så det blir lösen ikväll i think, yeah.. så inte dom HÖHÖ ... kan läsa min blogg ;D mohaha,. Ha de göttaaans!


JAG ÄLSKAR DIG DÄR INNE MEST I VÄRLDEN <3

Graviditets vecka: 36

BROR's blogg

Skriv något kul till min bror Simon som också har skaffat blogg nu, så han inte känner sig utanför ;D Finns ju dom som är sååå nyfikna på min graviditet, och han ska faktiskt bli stolt morbror snart, så ni kan ju checka in läget hos honom :D hehe.

Graviditets vecka: 36


Svar till någon Emelie

Kan inte svara till dig så svarar här hoppas det är okej? :)
Var verkligen inte meningen att det skulle låta som att jag är arg eller sur på någon här i bloggen, förlåt om det lät så. Men dom på min pojkväns skola har inte bettet sig så jätte bra mot mig innan och nu plötsligt kommer flera stycken och läser om mitt liv, jag blir så fruktansvärt arg på sånt folk som först ber en dra, sedan vill dom läsa om ens liv. Förlåt, det var verkligen inte meningen att du skulle få det intrycken, förlåt än en gång:/ känner mig dum nu! Men skicka till min BDB igen så ska jag acceptera dig :) Jag är bara så rädd att folk låssas vara någon annan och att jag ska gå på det, vågar inte göra det, hoppas ni förstår mig? Man är också väldigt känslig nu när det bara är drygt en månad kvar tills bebisen kommer. Ni får ha det bra folk <3

 

_ _ _ _ _

Bebis.
Mamma älskar dig så himla mycket, jag finner inte ord.
Du är det bästa som hänt mig, det allra bästa.. Vore det inte för dig, så hade dom förstört så mycket mer, men när jag fick reda på att jag vänta dig, så blev jag så stark, du är mammas hopp. Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3<3<3<3<3<3

 

Graviditets vecka: 36


Svar på komentar

Till någon Sanna som komenterade min blogg (kan inte svara dig) så skriver här. Håller med dig fullt ut, varför duger man nu när man är gravid för dom som inte brytt sig innan? bullshit, tänker inte ta tillbaka en enda utav dom. Har mina äkta vänner, familj och den lilla i magen och min pojkvän, mer äkta än så kan det inte bli så :)

Graviditets vecka: 36

Vem?

Fick en komentar av en tjej som kallar sig för Emma, som gått i min pojkväns förra klass skrev hon. Och som nu går på samma skola som honom, jag har ingen aning om vem du är, men frågade S nu när han kom in och tydligen borde jag inte ge mitt lösen till dig enligt honom? Så tyvärr. Min pojkvän har nästan alltid rätt när det gäller vilka folk som är rätt för mig så jag väljer hans väg i detta. Och för det andra, så skrev jag också att jag inte ville att ngn från hans skola skulle läsa ju?! För det tredje, varför ska du läsa min blogg när du&jag inte känner varandra? För det fjärde så Vet jag att det är pga min graviditet som du vill ha mitt lösen och läsa min blogg och för det 5e så är jag inte säker på om du håller lösenordet för dig själv eller ger det till någon på den skolan? Hur ska jag veta det liksom? :/ Aja. Ha de götttans.

-

Sedan är det en annan tjej som skriver till mig hela tiden, jag tänker dock inte svara, för nu blir det för mycket, kan du inte sluta skriva? Om jag inte svarar förstår du inte då att jag inte vill ha dig som läsare på bloggen? Och anledningen till varför är för att du tog kontakt med mig BARA sedan jag blev gravid, varför inte innan? Tror du jag är dum på riktigt eller? Åh, falska människor! GAAH :O

Graviditets vecka: 36

Falska människor rakt igenom

Ni är verkligen falska rakt igenom alltså, att ni inte ser det själva, är för mig helt sjukt rent ut sagt !

Jo, såhär är det...
På min pojkväns skola ( där jag gick innan med ) så rök jag ihop med många människor, sa att vi inte ville ha med varandra och göra mer och massa skit, men NU när jag är gravid så läser fan hur många som helst från den skolan min blogg. Det är för mig helt sjukt, har man bett någon att dra från ens liv, då ska man inte heller läsa dens blogg, i min blogg skriver jag mycket om mitt liv, varför vill dom läsa det när dom var så dumma mot mig då? Haha, sjukt alltså. Det är med nöje som jag sätter lås på min blogg, ni är bara såå nyfikna på min graviditet så det står er upp i .....
Att ni orkar, har ni inget annat liv än att läsa MIN blogg om MIN graviditet? Asså shit, man kan ju bara sitta och as garva åt dom allesammans :) Förstår mig inte på dom, och dom förstår nog sig inte på sig själva heller, jag vet vilka ni är som läser min blogg så ni kan inte riktigt komma undan med det. Så när ni läser detta, jag vill inte att dom från min pojkväns skola läser min blogg ( finns undantag, tex. min kära kusin Emilia då, ända människan därifrån som jag kommer överränns med iaf, typ, finns en till men nämner inte namn tror hon vet vem hon är. ) Resten kan gå och läsa någon annns blogg om dom inte har något bättre för sig. Snart blir det att jag sätter lösen igen, Ikväll :D MED NÖÖÖÖÖÖÖJE KÄRA FOLK ! synd, hade igentligen velat ha min blogg öppen för alla dom andra trevliga/snälla människorna här inne på blogg, fan :( att vissa ska göra så att andra inte kan läsa min blogg... tråkigt som in i asså ! Aja. Ni trevliga människor får ha de göttans, <3

No lösen for the moment

Som ni säkert märkt så har jag inget lösen till min blogg just nu, för jag har inte hunnit ge ut det till alla som jag vill ge ut det till. Så jag tog väck lösenet men ni som jag har gett det till, behåll det! För snart sätter jag dit det igen, och då kommer det att bli samma lösen igen så jag bytar inte till er som jag gett det så ni vet det (: så kom ihåg det om ni ska läsa när jag lösenords-skyddat det igen! :) Mormor och Morfar kommer sedan för att hjälpa oss lite, vi ska bl.a kolla igenom alla baby-kläder sedan jag var liten :p Rensa lite och så. Måste städa innan dom kommer, men både bror och pojkvän sover så jag väntar, vill faktiskt ha hjälp med städningen nu, hatar att fixa det själv, men dom hjälper alltid så no problemos med den saken :) hehe. Tänkte sätta mig och kolla på en film som jag laddat hem, men bror har tagit upp högtalarna och jag pallar inte gå upp där och sedan kanske jag väcker dom, då blir dom sura... så nej jag väntar med det tills ett annat tillfälle ;) haha. Ni får ha de göttans people.

_ _ _ _ _ _ _
Idag är det 34 dagar tills beräknad förlossning, mamma och pappa längtar efter dig som tokar här hemma, men nu är det som sagt bara 34 dagar kvar, hoppas det går fort tills du kommer, när du är redo <3 Mamma och Pappa älskar inget så mycket som vi älskar dig. <3 Bebis Bebis Bebis ! <3



Graviditets vecka: 36


Tröttttt

Mamma och Pappa längtar något enormt efter dig, Bebis <3



Godkväll/Natt folket.
Erika, Jimmy och Miliam har varit här ikvällen, vi käkade tacos och sedan till efterätt så blev det philadelphiatårta (cheesekake) som många andra kallar det, not me! Hehe men shit the same. Sedan gjorde jag lite chokladpudding med grädde, har fått något dille på det nu, så himla gott. Samma med yoghurt, kan äta massor av det alltså (: hehe. Ringde till mamma innan med, hon och pappa har kommit fram och käkat osv. Hoppas dom har det bra, saknar dom, tomt utan dom denna veckan ju:/ jaja. Mormor och Morfar kommer sova här eftersom jag är så himla nervös inför förlossningen, vem ska köra nu när mina föräldrar inte är hemma om det skulle sätta igång och så? Så det blir att dom får vara här, känner mig tryggare då. Sedan får alla andra tycka vad dom vill, jag bryr mig inte om den saken. Jag vill vara säker på att skulle det sätta igång eller hända något, så vill jag att någon ska kunna köra mig, så är det med den saken helt enkelt! Har laddat hem en film igår, har inte hunnit se den ännu och orkar inte göra det nu ikväll heller så jag tänkte gå och hämta mitt korsord som ligger där uppe och gå och sätta mig och klura på det lite istället :) Ögonen är trötta, kroppen med, så efter korsord vet jag inte om det blir att jag går och lägger mig i sängen och försöker sova? Hm, det märker jag då. Jaja, ni får ha de bra folket!

Graviditets vecka: 36

Vecka 36

Går in i vecka 36 idag !





Vecka 36

Kroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Hur som helst är det bra att ta reda på hur förlossningsskedet går till och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2000-2500 gram och längden är ungefär 45 cm. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man t.ex puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.

Graviditets vecka: 36

17:e januari

Då är det alltså den 17e januari idag och mina föräldrar åker på semester igen som jag tidigare skrivit, eftersom mamma fick den i bröllopspresent av pappa och av oss alla som födelsedagspresent :) hoppas dom får det roligt, saknar dom redan...

Magen ömmar, igår drog det liksom i sidorna på magen som mensverk eller vad man kan kalla det, blev lite orolig men vågade inget säga till någon, så satt och hade ont ett bra tag... sedan berättade jag för mamma, vilade lite och sedan gick det över, men då fick jag fruktansvärt ont i revbenen, kändes som jag inte kunde andas så lätt... hängde över handfatet, gick till köket, hängde över diskbänken. Oj, aldrig haft så ont i min graviditet. Men det finns dom som haft det värre, så ska inte klaga alls. Det hör ju till nu i slutet på graviditeten, bara 35 dagar kvar så, inte konstigt inte :) hehe. Men min mage ömmar som in i booombeeen.. måste vara alla bristningar och att bebisen inte är så liten längre så den ligger kanske där och gottar sig och trycker mot mammas mage :) haha love my baby <3 och med detta menar jag absolut inte att klaga över min graviditet, men som sagt så har jag denna bloggen för att skriva om Mitt liv, och Mitt liv består till mesta dels av min graviditet så jag vill bara skriva om hur jag känner för att sedan kunna gå tillbaka och läsa om det senare :) hoppas ni förstår och tar det på rätt sätt.

_ _ _ _ _ _ _ _
Ikväll kommer Erika Jimmy och Miliam hit, ska käka tacos, gottgottt :D hihi. trevligt!
Bror och älskling spelar Guitar Hero ( stavning? )
Har inte hunnit ge ut mitt lösen till alla, håller på... det kommer det kommer :)
Ha de göttans folk.




MAMMA OCH PAPPA ÄLSKAR DIG BEBIIIIS <3

 

Graviditets vecka: 35


Ojdå !

Trodde inte det var så intressant att läsa min blogg. Och nu när folk skrev så blev jag lite rörd här, funderade på att inte skaffa vänlås... men Jo så blir det, men jag ska skicka lösen till alla dom som bett om det och som jag vill ska läsa. Så det blir inte alla, tyvärr:/ Inte till dom som går i skola nära där jag bor, det blir till unga föräldrar och folk långt härifrån, och då vill jag bara säga till dom som bor/går i skolan nära mig, att det handlar inte om "er" utan om att jag inte vill att andra ska se när ni går in på bloggen och få läsa om mitt liv, så det är inget illa menat mot er utan jag är rädd att ngn säger lösenet till ngn sedan skvallras det vidare, så hoppas verkligen att ni förstår mig. Känner mig lite taskig, men ändå inte, för det är min blogg och jag känner mig så mycket säkrare med lösen. Men ni får ha det bra allesammans. Om ni vill be om lösen sedan får ni försöka bli vän med mig på bdb - Eriica92 har även vänlås där, men jag kanske accepterar er, så give it a try, om jag redan satt lösen här, vilket jag antagligen gör om en stund. Pusshejs.


Mamma och Pappa älskar dig där inne, mest i världen pluttiis :D
36 dagar kvar till BF <3333
Och mina bristningar kliar som in i bomben, haha :) och det ömmar massa på magen, är det vanligt? beror nog på bristningarna, bara det att det ömmar även där jag inte har bristningar... Hm, bebis ligger väl och trycker lite :) gosiga bebis <333

Graviditets vecka: 35

Vänlås

Imorgon sätter jag vänlås på min blogg, endast för mina riktiga vänner genom graviditeten & unga mammor/blivande mammor, får lov att ha lösenet, och jag hoppas ni håller det för er själva, för jag behöver verkligen inte några falska folk just nu. Och detta är inte menat till dom sjyssta folken som läser min blogg, utan jag har tänkt efter... och jag vill ha mitt privatliv ifred och veta exakt vilka som läser min blogg. Hej svejs :)


37 dagar kvar tills vår bebis är beräknad att komma <3

Graviditets vecka: 35

USH !

Fick nyss ett sms av en tjej som jag tycker riktigt illa om!
Bad henne att låta mig vara, har inte långt kvar tills BF och vill vara ifred med min lilla familj <3
Hon är den sista jag vill prata med och ha med att göra.
Förstår inte att folk måste komma tillbaka och leka "trevlig" nu när man är gravid?
Nej, tar inte den skiten, låt mig vara för fan!
_ _ _ _ _ _ _



S I M O N & B E B I S = H E L A M I T T H J Ä R T A !
JAG ÄLSKAR ER MEST AV ALLT & ALLA <3

 

Graviditets vecka: 35


BM och ultraljud

BM idag

Blodtryck: 120/70
Järnvärdet: 123
Bebis hjärtljud: 145/min
Vikt: 16½kg - som jag har gått upp under hela graviditeten då :p
SF mått: 31 - så vi får en fin liteeen bebis :D hihi <3 följer sin kurva perfa <3 mamma och pappas bebiiiiiiiis <3!!!

Och ultraljudet gick jätte bra, fint tickande hjärta slog så fint så fint <3
Och bebis huvud är nu fixerat :D

Och jag har fått foglossning konstaterade BM, men de konstiga är att det bara är på natten som jag har ont som värst, men de är ju skönt att slippa ha ont på dagen. Även kräkts idag också, BM sa att om jag kräks mer så får vi åka in och kolla... Men jag tror det är lugnan med den saken :) Ha de gött / E och vackraste bebis <3








Ultraljud

Godmiddag, jag sov till 12 -tiden idag ungefär. Nu är klockan 13,00 och klockan 16,00 ska vi ner och göra ultraljud hos BM, längtar! Hoppas att allt ser bra ut <3 Orkar inte skriva mera nu, uppdaterar senare om jag orkar, vill ha min tid till att umgås med min kära pojkvän idag, <3 har ingen lust att sitta vid datan alls:/ kösss

38 dagar kvar till BF <3333

Graviditets vecka: 35

Irriterad...

Igår när jag och älskling satt och kollade på - The secret life of the american teenager, en tjej som är 15år och gravid. Så sa den tjejen något som jag blev mycket irriterad över, det var "Jag vill inte bli mamma nu, "jag vill vara normal". Fyfan, vad jag blev arg då! Tänker att... vi unga gravida också sitter och kolla och tänker "åh, roligt program någon i samma sist, va roligt" typ... men nahe tack! Så då är inte vi normala då eller? BULLSHIT! skitsnack från topp till tå, vill aldrig mer glo på det programmet, jag är så förbannad så jag vet inte vad. Nu har jag hormoner i massor i min kropp eftersom jag är gravid, men det gör inte att min åsikt ändras för det! Jag tycker detta var riktigt dåligt... sedan får alla andra tycka precis vad dom vill.


( bilden passa iaf till hur sur jag är över denna replik i detta programmet :p ) haha.


_ _ _ _ _ _ _ _
Förutom att jag irriterat mig på det idag, så har jag spenderat kvällen/eftermiddagen hemma hos min älskade pojkvän. Satt mest och kollade tv och tog det lugnt. Imorgon är det ultraljud igen<3 För att se hur älsklingen där inne ligger inför förlossningen, som är beräknad om 39 dagar :D hihi. Nu ska jag kila, får ont i baken och ryggen av att sitta här :p hehe.
Ha de gött foooolk.

Graviditets vecka: 35



BF om 39 dagar

Jaomen, då är det 39 dagar kvar tills vår älskade plutt är beräknad att komma till världen här ute med oss. Och vi längtar mer för varje sekund som går, ingen kan älska dig mer än vad mamma och pappa gör, bebis. Mamma och Pappa älskar dig högst av allting som finns, alltid <3

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ska till barnmorskan imorgon, och då blir det äntligen ultraljud igen :D




Graviditets vecka: 35

S sova här <3


Gjorde någon banan-grädd-vaniljsås-chokladpuddings -tårta till min kära mor idag på hennes födelesedag, haha en himla blandning (xD) men god var den! Dock inte den på bilden, så duktig är jag inte, hehe :p Sedan fick hon ju en resa av oss/mest av pappa då, till Italien på lördag :) Pappa tyckte att S kunde sova här för att vi ska kolla film och fira mamma, så nu kollar min familj på film, men jag kan inte sitta stilla så ränner mellan datan och tv:n och köket :p pga min rygg, den gör ont om jag sitter stilla länge:/ men men :) hihi. Jag har ont i mitt huvud och kände mig febrig, varm så jag är röd i ansiktet :s men tror det beror på sömn -brist! Eftersom jag sover ngt fruktansvärt dåligt nu för tiden, mina ben gör jätte ont när jag ligger ner, halsbränna och ah... Gravid är man ju iaf :) haha. Men jag står ut, vill ju ha min bebis snartttt :D vill ha den nuuuu!! Men lär få vänta ett bra tag på den <3 hihi. Men men, nu ska jag gå och umgås med min kära familjaa <3! Ha de göttans allesammans :) MAMMA OCH PAPPA ÄLSKAR DIG BEBIS <333

- The secret life of the american teenager ikväll :p

Graviditets vecka: 35

Grattis Mamma

Idag fyller min kära mamma 39år. Enligt mig så är hon fortfarande väldigt ung :) Familjen gav henne frukost på sängen i morse, sedan hade pappa middag vid 12 -tiden och då plötsligt rusar han in och säger: Eriiicaaa, jag har hittat en billig resa till ITALIEN för 2pers. från lördag till lördag, är det okej om vi åker? Haha, självklart sa jag :p Så på lördag åker mamma och pappa till Italien, pappa sa att dom firar ju bröllopdag på lördag med, så det blir deras present och mammas födelsedagspaket :D hihi, Glad för deras skull att dom hittar på något tillsammans, det blir ju inte så ofta. Tänk om jag skulle föda när dom är iväg :O Då får dom ta första flyg hem, haha :p Iaf, Grattis mamma, världens bästa mamma <3 Ha en bra dag med oss :p haha, Älskar dig något otroligt, världens bästa mamma <333



Jaha jaoo, jag sitter och sörplar oboy för fulla muggar och väntar på att klockan ska slå lite efter 2 för att min kära pojkvän och broder ska komma hem från skolorna,, eftersom det är massaaa trååk att gå här helt själv:/ hehe. Lyssnar på Dirty Dancing -Time of my life ! Jag bara ääälskar den filmeeeen assåå (xD) hehe. Ikväll är det - The secret lite of the american teenager, ska nog checka det, tror jag... hmm :p ska kila nu, ha de göttans folk.

40 dagar kvar tils beräknad förlossning ♥
mamma och pappa längtar efter dig, hjärtat!

Graviditets vecka: 35

Hemma igen

Varit hemma hos S idagen, ätit god mat, kollat film med hans familj osv. Sedan kl 6 gick vi upp på hans rum och båda somnade, vaknade vid 8 och då skulle jag hem för att jag vill kolla lite tv och sånt, ta det lugnt. Så nu sitter jag alltså här, :) Men ska kila igen, detta blev bara en snabb bloggning... Ska till BM på onsdag med, längtar, för då är det Ultraljud som gäller :D wiehoo! PUSSinuss & sov gottt

 

Graviditets vecka: 35


Kärleken är störst till er




Jag älskar dig så himla mycket, men ibland har jag svårt att visa det.
Eller, jag försöker visa men kanske ibland på fel sätt, vet inte hur jag ska förklara det för dig...
Hur mycket du faktiskt betyder för mig, det är något enormt
Och det är faktiskt med dig jag vill dela resten av mitt liv
Kan inte tänka mig livet utan dig nu, efter vad vi gått/går igenom
Du får mig stark, även om våra bråk ibland dyker upp, men dom löser sig fort för det mesta
I mina ögon är du så nära perfekt det går att komma
Jag vill alltid ha dig nära, jag är svartsjuk som ingen annan
Och du vet att det är för att jag älskar dig något så grymt mycket att ord kan inte beskriva
Den 26:e November 2007 blev vi tillsammans..
Hade inte en aning om vart livet skulle leda oss, eller att vi skulle vara tillsammans längre än någon trodde
Alla sa: Ni kommer bara vara tillsammans högst 1 månad.
Men här står vi, vi är kvar efter mer än 1år och väntar vårt första barn, och det är det bästa som någonsin hänt oss
Det vackraste vi varit med om
Stöttar varandra när det är jobbigt, torkar varandras tårar
Med detta vill jag bara säga, att även när jag är som svårast, inte lyssnar och beter mig som en idiot
Så älskar jag dig & Vår bebis mer än allt och alla andra, det kan ingen/inget hindra! För så kommer det alltid att vara!

Du har mitt hjärta i dina händer
Och du har haft många chanser att krossa det, men du har valt att ta hand om det
Du har gett mig det finaste man kan få, en bebis som växer och vi väntar med spänning
Släpp mig aldrig, för jag älskar dig, och det kommer från hjärtat!



Du är det bästa som någonsin hänt mamma och pappa
Vore det inte för dig så hade mammas värld rasat
Du är verkligen det allra bästa vi varit med om, kom ut till oss snart
Vår skatt, vi älskar dig högst på jorden ♥

Hem till S

Godmiddag får man ju säga nu, klockan är faktiskt över 12,00 ju. Hehe. Idag ska vi hem till S och äta middag och vara där idag, och imorgon börjar skolan för S och bror, skit tråkigt:/ Jag får sova ensam i min stora säng, kan ju knappt ta mig upp ur den längre... Så himlans ont i benen, men det får man ju ta som sagt :) Hehe. Mår fortfarande illa som in i bombeen.. trycker mot en ner i ryggen eller vad BM nu sa, så det kommer nog att hålla i sig tills förlossningen är över och vi fått våran lilla bebis i famnen, då är det värt illamående, det är värt allt, helt klart :D Hihi.


41 dagar kvar tills BF och jag vill att det ska starta snart, men det är trotts allt 6v. kvar så får nog vänta ett bra tag till :) Hehe. Imorgon fyller mammsen min år :D Tror hon vill att vi ska käka kinamat, mumma på det * Hiiihi :) Älskar kinamat ju, Haha :p Älskling är vaken men han ligger fortfarande i sängen och gottar sig framför Tvn, latmask ;D Skoja bara! Nej nu ska jag kila. Ni får ha de bra. Pusspuss

Graviditets vecka: 35

Korsord



Måste bara säga att jag fick en korsords -bok i julklapp av min kära mamma, och jag började då titta lite smått i den... och ja, det var ju faktiskt roligt, så jag började lösa korsord efter korsord och tillslut hade jag löst allihopa. Så jag fråga mormor om inte hon hade några korsord, jo visst hade hon och det var ju inte bara ett, hon hade typ 100st, haha. Så nu har jag klurat ut dom också, nu har jag nog bara 1 kvar :/ Tråkigt ju... nu är det ju inte så att jag fullständigt löst alla korsord utan till, haha nej så klipps är jag verkligen inte, jag har gjort det jag kunnat sedan skitit i resten, det kallar jag för att göra ett korsord, hahaha :) Ni får ta mig som ni vill, jag är bara jag och inte så ordningssam med såndana saker. Men kul är det med korsord, och det har varit sedan jag blev gravid då... Innan har jag verkligen hatat korsord, men nu är det en bra sysselsättning tycker jag allt ! Hihi.



Mina brisningar kliar så jag håller på att bli galen... Hehe :p
Stör mig inte alls på mina bristningar, bara att dom kliar något fruktansvärt :o
Jobbigt ! Men man står ut,, känner även av en del sammandragningar rätt ofta nu faktiskt
Men det är ju inte konstigt, livmodern tränar väl som attans nu när det är i slutet av graviditeten, Hihi :)
Nej nu ska jag gå in på http://www.designadinblogg.se/ och se om det finns något roligt jag kan mixtra med på bloggen nu, haha, som ni säkert märkt så är jag inte alls duktig på blogg, MEN försöker man inte så lär man ju sig inte, så har ni något tips på något roligt jag kan göra i bloggen så den ser lite roligare, trevligare, så skriv hur jag ska göraaaa :) snälla ! Pussinuss / E och Bebben <3


Erica Hjärta Simon, Jag älskar dig ♥
Mamma & Pappa älskar bebis mest i världen ♥

Graviditets vecka: 35

Dåligt humör

Har mått helt konstigt idag känns det som, illamåendet släpper inte som det brukar, nära på att spy men försökt att inte göra det, så får se om det håller sig, halsbränna som aldrig någonsin, jag fryser men är ändå varm och det känns som att kroppen gör lite ont och är matt. Tror det är för att jag inte sover så bra på nätterna, men som sagt, inget att klaga över eftersom det hör la till graviditetens slut, snart får vi något vackert utav det, och jag bara längtar efter att det ska sätta igång så jag kan få pressa ut min lilla bebis, även om smärtan är otrolig. Annars har jag haft en bra graviditet tycker jag, förutom alla spyor, men än en gång, så är det ju för vissa och jag är en av dom, och ångrar inte någonting :) Älskar vår bebis över hela mitt hjärta, och kommer alltid att göra det. <3

Ni får ha det bra folket!
/ Erica o Bebbe <3

Graviditets vecka: 35

Snart blir vi en familj <3





~ Älskling, vi väntar på dig...
Kom när du är redo, Mamma och Pappa väntar på dig här ute i denna stora värld.
Vi ska älska dig och skydda dig, älskade barn! <3

 

Graviditets vecka: 35


Godmorgon v. 35

Ja, måste bara säga att det förra inlägget om att jag går in i v. 35 idag, det skrev jag inatt, hehe :p Så nu kommer det lite fresch info om v. 35

Vecka 35

Kroppen: Om kvinnan ordinerats sängvila pga tidiga sammandragningar tidigare i graviditeten kan man nu pusta ut. Barnet anses nämligen ha goda chanser att överleva om det skulle födas. Det behöver oftast bara ligga i kuvös för att hålla värmen.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar.



Graviditets vecka: 35

Vecka 35

Idag går jag in i vecka 35, alltså bara 42 dagar kvar tills BF, längtar som en tok fortfarande. Tänkte slänga in med lite magbilder som jag tog för en stund sedan, kunde inte somna och familjen kom hem, för ett tag sedan, nu är kl: 01,11


Lägg märke till mina vackra bristningar, och jag menar det, vackra :)
Bristningar betyder för mig både att bebisen växer och att jag blir större.
Tycker om mig själv mycket mer i speglen nu när jag väger 15kg mer än innan
Eftersom jag varit så smal så att jag mått dåligt av det innan, med detta är härligt :D
Älskar mina bristningar, mest för att då vet jag att min älskade bebis växer där inne <3

/ Erica & Bebis. Mamma älskar dig något så otroligt mycket att det går knappt att beskriva, kom ut till oss snart baby. Vi längtar ju så mycket efter dig, åh. Kom Kom Kom så mamma får hålla dig i famnen bebis <3

Graviditets vecka: 35

Tråk lista

SKULLE DU HELLRE...

1. Pierca näsan eller tungan? Näsan, ush för i tungan (enligt mig då)
2. Vara seriös eller rolig? Beror på humör och stämning
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Röd faktskt
4. Brinna upp eller drunkna? - Inget av det
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrar såklart !

SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om någon? Ja min Simon & vår bebis såklart :D
2. Sol eller måne? - Solig dag - fin sommarkväll när månen lyser
3. Vinter eller höst? - Vinter
4. Vänster eller höger? - Högerhänt ?
5. Soligt eller regn? - Båda men nu vill vi väl ha lite sol efter allt snö -slask
6. Vaniljglass eller chokladglass? Choklad

OM DIG...

1. Hur mycket är klockan just nu? 23:28
2. Fullständigt namn? Erica -sedan vill jag inte skriva ut resten i bloggen
3. Vart vill du bo? Den stad som jag bor i nu
4. Hur många barn vill du ha? Typ 4st, vill bli en stor lycklig familj <3
5. Vill du gifta dig? Ja, det vill jag mer än mycket !
6. Rullar du spagettin eller skär? Olika, men skär den nog mest :p
7. Har du ätit sushi? Nej och vill inte göra det heller, ser inte gott ut
8. Favoritglass? Hm, ingen aning, inte så glad i glass så...
9. Hur många olika flingor har du i skåpet? Orka kolla
10. Humör? - Glad & Lite trötter

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...

1. Pussat någon? Ja
2. Sjungit? Hehe, ah för mig själv och bebisen i magen :D
3. Blivit kramad? Yes box
4. Känt dig fånig? Nej
5. Saknat någon? Ja, familjen som är påväg hem från semestern nu :)
6. Dansat galet? Haha, nej
7. Klippt håret? Nej
8. Gråtit? Ja, känslig nu med alla graviditetshormoner
9. Ljugit? Nej
10. Blivit kysst? Ja by my S <3

GREJER...

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej inte jagad nej
2. Har du hund? Nej
3. Tycker du att du är attraktiv? Nej, men man duger som man är tycker jag (:
4. Sover du helst själv eller med någon? Med älskling & bebben som ännu är i magen :D hihi
5. Tror du på spöken? Njae, men på andar tror jag

Graviditets vecka: 34

Seg kväll

Kvällen har varit jätte seg tycker jag, det är nog för att jag väntar på att my family ska komma hem, längtar så mycket efter dom nuuuu... Om folk undrar varför jag saknar dom så mycket som jag skriver, så, vi står varandra mycket nära och jag känner att jag vill ha dom nära mig, känner mig tryggast då, mycket också nu pga att jag vill ha dom nära när det är nära förlossningen... inte många veckor kvar och man vet aldrig när det startar, så vill gärna ha dom hemma om det skulle vara något man undrar över och helt enkelt bara att dom finns nära om det skulle starta och jag inte vet vad jag ska ta mig till ungefär :p man vet ju inte hur man reagerar när man får ont, värkar osv... så nu vet ni det :) yepp. Älskling sitter med sin data i vardasrummet, medans jag sitter här i vad vi kallar vårat "datarum" hmm :p haha. jao, sååå e det... Ska gå och spela lite Wii nu tror jag, :p Ha de göttans people! / E och bebbe <3


I LOVE US <3 !

 

Graviditets vecka: 34


B T W

idag är det bara 43 dagar kvar tills beräknad förlossning, snacka om att jag längtar som en tok här hemma på vår lilla älskling :D:D åååååååh <3 Var bara tvungen att skriva det, :D



Slänger in en bild på vagnen också, för att jag vill köra min bebis i den snart <3

Graviditets vecka: 34

Slappe kväll med älskling

Nu har jag och älskling precis ätit kvällsmat, eller för en stund sedan. Hihi. Kollat tv en stund också, jag somnade någon timma innan med, var jätte trött, så det var skönt att få vila lite. Sedan har vi städat lite med så det är fint tills min familj kommer hem ikväll/natt, beroende på väder och vind, får nog köra försiktigt pga att det kan vara halt ute på vissa ställen nu så. På måndag fyller även min kära mor år :D Får la se vad vi ska ge henne för något, får prata med familjen sedan och se vad vi ska ge henne :)) Hihi. Nej, nu ska jag gå och fråga min älskling om vi kan spela lite Wii ;D Hehe. Ni får ha det bra, puss och kram / E o Bebis <3


"Bebis i februari <3"
Bild som min älskling har gjort i PhotoShop :D Hihi han är för söt <3
Han har även gjort min Header eller vad det heter? Som jag har på min blogg nu, Ah, de kanske ni ser eftersom det står: By Simon (xD)

Graviditets vecka: 34

Hate Coffe

För tillfället så hatar jag kaffe vill jag bara säga. Tog en kopp innan när morfar var här, kunde inte låta bli... :S Och nu mår jag fruktansvärt illa, känner mig skakig osv... tror det beror på också att jag har haft panikångest och det sitter ju kvar lite i sånt att man inte ska dricka kafft och sådär. Nej, inget mer kaffe för mig på länge vill jag bara säga! Älskling ska snart skala potatis så vi kan göra hemmagjord potatismos, mumms* :D Och köttbullar och sås till det. hihi. Nu är min familj påväg hem, så dom kommer inatt, saknar dom så <3 / E och Bebis <3

Graviditets vecka: 34

Förlossning/ammning

Idag var vi inne på förlossningen för att kolla rundor och så, så man vet vart man ska och sådär när det är dags att åka in. Kändes jätte jätte skönt, jätte fin avdelning, jätte fina rum och det absolut finaste rummet var helt klart där dom har badkaret i, mysig belysning, massa gröna växter som jag älskar ;D haha. Sedan fick man göra sig en egen skiva hemma och ta med och lyssna på även när man badar och man kan ju ha lustgasen i badet också, så det tyckte jag var skönt att få se allting.

Sedan pratade vi om ammning i en hel timme :p Hoppas det kommer igång bra, för jag vill verkligen amma.
Förlåt för det jag skrev innan, var inte meningen:/ Det är sjklart att ammning är från person till person hur kroppen reagerar och med sår och sånt, förlåt... det var bara hur hon sa till mig, men inte vet hon hur man reagerar! Förlåt, jag är verkligen ledsen om jag sårade <3

_ _ _ _ _ _ _ _ _
BTW, my family's home tomorrow night :D yeah! Saknar dom som in i bombeeeen... (<3) My lovely family, yepp.
Ha de gött folks, nu ska jag kanske gå och göra en kopp te eller ngt, Älskpälsk är ute med moppen igen och ska fixa något med avgasröret :p

Om ni har några frågor så banga inte, jag svarar järna sålänge det är inom det "snälla området" så det inte är någon elak fråga, :) pussinuss / E och Bebbe <3

Graviditets vecka: 34

Kolla runt på förlossningen

8/1 idag då ju. Imorogn kör min familj hem från semestern så dom är hemma på lördag, ska bli så skönt att ha dom hemma igen (<3) Jaha, om 10 min. kommer S föräldrar och hämtar oss för vi ska till förlossningen och kolla, nu när det är bara 44 dagar kvar till BF :D längtar efter att få se vår skatt där inne! Sedan uppe på förlossningen blir det att vi ska gå igenom ammning också. Känns som att jag inte orkar sitta stilla riktigt, jag är ganska rastlös av mig nu och behöver äta ofta annars mår jag inte bra, så får se om jag pallar sitta still :p haha. Sånt man måste i guess. Får ta lite fika innan om vi hinner. Gick upp i morse och duschade med, så har precis gjort mig iordning, plattat håret och på med lite makeup, vilket jag inte använder alls längre nästan, sedan jag blev med barn. Känns inte som det behövs så, har inte orken till det men idag hade jag det så då blev det så :) Nu kände jag att en liten fot är där inne och petar lite på magen :D hha så sött! älskar vår bebis mest i världen (<3) ska kila. Ha de göttans / E och Bebis <3

Graviditets vecka: 34

T a n k a r

Dömm mig inte för den jag varit, den tiden dom flesta nära på alla tonåringar går igenom, man förändras och skaffar oftast nya vänner, bra som dåliga. Jag gick igenom en jobbig period i mitt liv sommaren -07 och fortsatte tills jag blev gravid alltså sommaren -08. Lärde känna folk som satte mig i fel spår, men tack vare familjen så hittade jag så småning om vägen tillbaka, och blev mig själv igen. Jag jobbade mig igenom en svår period, med fel umgänge, panikångest och det mesta gick snett i mitt liv just då. Sårade min familj något enormt, vilket jag ångrar så det står mig upp i halsen fortfarande. Men nu är allt bra, jag blev gravid, bad min familj om ursäkt och blev mig själv, dom ser nog min graviditet och bebisen som en räddning i mitt liv... Efter allt jag gick igenom innan! Då jag fick reda på att det finns ett litet barn i mig blev jag genast helt förändrad, aldrig varit så glad i hela mitt liv, det lovar jag allt och alla! Glädjen att få veta att man väntar en liten liten bebis är enormt stor, går inte att beskriva i ord, det måste upplevas. När jag fick se min bebis första gången så var den runt 12 veckor gammal och 4,6 cm lång. Tårarna rann ner för mina kinder när han förstorade bilden och jag fick se mitt barn för allra första gången. Då tänkte jag: "Jag har aldrig sett något vackrare i mitt liv". Och nej, det har jag verkligen inte gjort, den känslan när dom sätter den apparaten mot magen och plötsligt får dom upp en bild i skärmen som man får se sitt lilla barn i, ojoj.. jag kände mig helt mållös, fick inte fram ett ord, log och grät på samma gång, samtidigt som jag var stoltast i världen och tänkte att detta är mitt barn, det är mitt barn... Vilken känsla alltså! Mamma älskar dig bebis, mest i världen!
Sist men absolut inte minst värt, min pojkvän, min kära pojkvän som fick mig sluta med allt skiten, rökning bl.a! Vore det inte för honom så hade jag absolut inte varit den Erica som jag är idag, han har gjort allt han har kunnat för att få mig orka stå på benen. Jag hittar inte ord för hur mycket han gjort för mig, ringt honom mitt i lektioner, han har kommit hem till mig när allt varit som värst, skitit i allt för att krama om mig och säga att allt är bra. Vi bråkade många gånger för allt var jobbigt, ett tag var det nära att vi inte stannade hos varandra, men något förde oss samman, k ä r l e k e n ! Den gick inte att undvika när det gäller oss... Att jag blev gravid var det bästa som händt oss båda, det var nog första gången på länge som alla såg mig med värsta smilet, log hela tiden, var helt överlycklig. Något nytt började i våra liv, och vi slapp ta skiten från andra, utan lyssnade inte på det örat, fokuserar ändast på bebisen i magen, <3 Jag älskar min pojkvän, ord finns knappt att beskriva. Han är min pojkvän och min bästa vän, den jag delar allt med. Han är min min min och jag älskar att vara hans, i hans armar <3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Och stort tack till min underbara familj som alltid stöttar och finns där för oss genom allting, med er är jag trygg <3
Jag älskar er något enormt, har alltid gjort det, och jag kommer alltid att göra det! <3


/ Puss och Kram från Erica och Bebis <3 


Dirty Dancing




Ojoj, vaknade vid 07 -tiden imorse och ville bara gå upp, benen värkte men jag tänkte att går jag upp nu och äta så kommer jag må illa och gå och sova igen och sedan må ännu sämre, så jag somnade om igen och tänkte: Nu är de ljust klockan måste vara runt 11 -tiden, nahe, den var 09,05 :O bara! men min mage verkligen skreeek efter mat så jag pallrade mig upp medans älskling sov som en stock (: haha. Åt en macka, sedan satte jag på Dirty Dancing, så himla bra film asså, började lipa i slutet också, som vanligt :p hehe, och extra känslig är man ju när man är gravid med. Känner hur bebisen kickar där inne, så mysigt! Blir så himla glad när du är vaken och sparkar där inne för fullt (<3) Känner även av massa sammandragningar nu, och igår tryckte det, typ neråt i magen på mig, jag blev lite nervös där först, men hm.. det är ju inte långt kvar nu så det är ju inte konstigt försäkrade Simon, så blev lugn igen :) Skönt att ha en stöttande pojkvän vill jag lova (<3) hihi. Idag är det 45 dagar kvar tills Beräknad Förlossning, jag är spänd och bara längtar så otroligt tills jag får se mitt barn, åååååh :')

_ _ _ _ _ _ _

Även ny design också, måste jag ju skriva!
Älsklingen min har gjort bilden eller "headern" eller vad man nu kallar det i "bloggspråk" (xD) haha.
Och sedan har Paulina (som jag länkat) hjälpt mig få in allt på plats och färgerna i bakgrunden osv. tack så jätte mycket! :D Jag är verkligen jätte nöjd! Men nu ska jag ta och kila, hörs. / E och Bebis <3

Graviditets vecka: 34


Kopp te i snön

Jaha, nu är marken täckt av vit snö och jag dricken en god, varm kopp te medans jag kollar ut i fönstret där älskling är ute och kör moppe på gatan, ser coolt ut nu i snön, så har filmat honom med. haha. spelade wii innan också med mormor och morfar, dom kan dom, haha efter ett tag gick det riktigt bra, haha. det var roligt! Mamma min ringde innan också, dom satt och spelade lite kort, dom är ju på skid-semester så (: Jag och älskling såg på Mean Girls igårkväll, hittade inget annat bra så fick bli den filmen. Jaja, ska väl snart sätta oss och kolla på en annan film tror jag? Vi hörs, ha de göttans! / Erica och bebbe <3

Graviditets vecka: 34

Hej folket

Hej, nu har precis mormor & morfar varit här och ätit med oss.
Jag och älskling har ju inte så mycket för oss nu när min familj är på semester, huset för oss själva..
Så vi bjöd hit mormor & morfar på lite god middag, det blev ngn kyckling gryta med ris, också gjorde vi chickenbits till också, mumma* såsen var av curry och grädde typ, :p hehe gottgott. Nu sitter jag bara här och gör nästan ingenting, arg som satan på min blogg fortf. för att den inte vill som jag vill, antagligen för att jag inte kan ngt om bloggar (xD) hehe.
Mormor tog även med sig massa massa tidningar med korsord, som jag börjat lösa nu när jag inte kan sova så bra, då kan man sitta med det ett litet tag så ögonen blir trötta iaf :p haha. Annars ikväll så har vi inget mer planerat, längtar efter att få lägga mig och sova, men är inte trött ännu såå... Imorgon kommer nog Erika m. familj hit, tror jag. Ska käka gott och sådär. jaja ni får ha de bra folket :)
_ _ _ _

TACK, till alla som komenterat om designen, glädjer mig att många vill hjälpa :D
KramKram / E och Bebis i magen <3


ursäkta skärpan...

Graviditets vecka: 34

En arg Erica

Funkar fan inte att fixa denna bloggen...
Eller funkar gör det ju, om man kan... Jag är så kass på sånt här med blogg och har verkligen inte tålamodet till det! Åh, ja blir så arg på mig själv när jag inte kan, men men... den får väl vara såhär tills någon känner för att hjärta mig? Vore jätte snällt isf. Ha de brabra / Erica älskar sin bebis mest <3

Graviditets vecka: 34

Design

Tjo allehopa :)
Ursäkta min sida, jag är ur dålig på design, men vill ändå testa så ni får helt enkelt stå ut med hur den ser ut tills jag klurat ut resten :D hehe. det är kul att lära sig lite nytt, men tid tar det... hoppas ni inte slutar läsa för det, hehe :) ha de gött / Erica och bebis <3

Graviditets vecka: 34

Bara du, mitt barn



Så många som ska vara fula i mun mot en ung gravid tjej, så många fula ord dom får ur sig
Massa elaka komentarer och hemska miner och blickar...
Varör förstår dom inte att jag inte tar åt mig? Jag älskar dig mitt barn, och har inte ett enda problem med att folk glor eller säger fula komentaer, dom är bara avundsjuka på att jag väntar på livets stora, vackra gåva. Älskade barn, du är mammas hjärta och jag ångrar inte en sekund av att du blev till och jag lovar att du är det bästa som hänt både mig och din pappa. Vi tar inte åt oss av skitsnacket, utan tittar bara på mage och är stoltast i världen som väntar på dig, just dig! <3

Bara du är det finaste som någonsin skapats. <3

Graviditets vecka: 34

Min graviditet idag

Uträkning utgår från dagens datum: Mån 5 jan 2009.
Din graviditet startade Sön 18 maj 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 1 jun 2008 (ägglossningen).

Du är på dag 233 av 280. (83,2%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 1 full dag (v33+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 21 feb 2009
Du har 47 dagar kvar till förlossning.



Både mamma och pappa längtar efter dig något enormt sötis <<3

Graviditets vecka: 34

Vagnen




Här har ni vagnen, en Emma Ljunga vagn, tycker om den massa, vill köra min bebbe i vagnen nu med det samma, men det är ju lite svårt eftersom den inte är ute ännu, får vänta ett tag till :) haha. mamma älskar dig bebiiiis <3

IKVÄLL ÄR DET - THE SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGER - jag får inte glömma det !

Graviditets vecka: 34

Christmas presents




1. Nagelack som jag fick av älsklingen, som jag önskat mig länge.
2. Kok-bok av mormor & morfar som jag också önskat mig, massa goda recept!
3. Nintendo Wii av farmor, farfar mamma & pappa som jag önskat mig och Guitar Hero av älsk :D
4. Bok av mamma, eftersom jag börjat läsa rätt mycket, så kul med en helt ny bok :)
5. Boken "Föda barn" fick vi av S mamma och pappa, behövs nu när det inte är långt kvar.
6. "I love dad" fick S av mig i juklapp :p hehe.
7. Byxor till bebisen som mormor min stickat :D Finns tröja till också, men den är inte riktigt klar.
8. Overall till bebben av farmor & farfar, sån man kan ha bältet i eller något ?

Sedan fick jag massa mer, av lillebror fick jag 100 spänn att hyra film för och köpa godis vilket jag älskar, så det gjorde jag av med direkt, haha :p Sedan fick jag en plansch av lillebror med, med råttan i rattatouli (stava?) :$ som jag önskat mig :) hehe. Sedan av mamma och älskling fick jag platt-tång som jag också önskat mig massa! Hm... Filmer fick jag med många, och lite annat smått och gott, glas och sånt tills vi flyttar. Nya täcken och kuddar, påslakan m.m... hihi :) Pengar också för den delen! :p Och sedan fick vi maaassa kläder till den lilla/lille, :D<3 Så nu har ni fått sett lite av detta. Nu kommer älsk va sur på mej för att han står i köket och vi skulle laga mat, men jag smet :o haha, får gå och hjälpa. Ska bara skriva snabbt att jag och babe har tagit kort på vagnen så slänger in dom imorgon här på bloggen, har redan dom på datan ska bara fixa lite så imorgon får det bli att jag lägger in dom :) Ha de göttans / E och bebbe <3

Graviditets vecka: 34

4 januari

Nu har jag fixat och mixtrat med bilder på tröjan/magen :) hehe. Fick den av älsklingen (<3), jätte skön är den, en av dom skönaste jag haft sedan jag blev gravid. Sitter perfekt också!




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Dagen:
Jaha, vaknade runt 11 tiden och behövde springa på toaletten, inte konstigt att blåsan är full när man är gravid :p hehe. Sedan satte jag på lite musik och satte mig och åt 2st rostade mackor, drack lite oboy till det (vilket jag fått rejält dille på nu) Sedan gjorde jag en kopp te och gick runt lite, rastlös nu när familjen inte är hemma. Ringde mamma och pratade lite, dom hade haft -36 grader inatt, brrr... kallt :o Sedan vaknade älskling av att telefonen ringde, min snälla mormor och morfar hade bakat banan-muffins :D så morfar cyklade hit och drack lite kaffe och bjöd på dunder-goda muffins! Mums* hihi. Så han cyklade precis hem, och älskling är ute och fixar något med moppen tror jag :p Jag sitter här och skriver blogg och funderar på vad man ska hitta på idagen.. kallt ute och halt som attans så vågar inte gå ut faktiskt... rädd att halka! Ikväll ska jag och älskling iallafall äta "potatisbollar" som jag kallar det och potatiskrocketter heter det väl enligt alla andra? :p haha. Och till det blir det schnitzel och béarneisesås (stavning?) :$ som jag också fått dille på, helt galen i den såsen just nu, haha. Just nu känner jag den lille/lilla i magen, buffar lite på mamma, hihi :) så mysigt! Nu är det 10 dagar tills vi gör vår 4:e ultraljud :D åh vad jag längtar efter att få se vår lilla skatt där inne <3 vi har ju namn på bebisen, både flick och pojk -namn men andra- namnen är fortfarande ett stort frågetecken, om det blir en flicka så ska vi ha Marléne som jag och mamma och mormor heter :) hehe. Men jag vill ha ett till, vill ha två andra- namn men de tycker tydligen S är lite väl mycket, men jag ska nog vinna ;) vi får la se. Och blir det en pojke så vet jag inte alls vad vi ska ha för andra- namn men jag vill ha Carl efter min kära broder och min morbror, hoppas att jag får med min pojkvän på det :p hehe. Ojdå, nu har jag skrivit en massa här tycker jag :p hehe. Uppdaterar väl lite senare :) Puss puss ha de bra / E och Bebis <3

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Vi har namn till både flicka och pojke som sagt, men har ni några förslag så är det aldrig dumt :D Så SKRIV om ni kommer på något fint, snälla :) Tack på förhand då!

Mamma och Pappa älskar dig Bebis, med hela sitt hjärta och själ, älskling (v) ´-

Graviditets vecka: 34

Tröjan


JAG ÄLSKAR MIN BEBIS I MAGEN, JAG BARA ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLT ANNAT! <3

Tröjan som jag fick av älskling har jag fottat idag men orkar inte lägga in den för att jag är så förbannad för att bilderna inte blir bra, och med miljarder hormoner som spökar i kroppen blir humöret inte bättre precis! Så hoppas ni förstår mig. Lägger in dom när jag är på bättre humör och tagit bättre bilder som jag blir mer nöjd med (: Knas med humöret just nu, är spänd över förlossningen, längtar som in i bomben och det är mycket känslor som sprallar i min kropp nu, vill bara se mitt fina barn nu, veta hur du ser ut och gosa med dig, hoppas allt går bra! Jag är nervös! Håll en tumme för oss folket <3 Ha de bra allehopa / E - I just love my baby the most! <3

Graviditets vecka: 34

Vecka 34

Går in i v. 34 idag ( 33+0 )

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.

_ _ _ _ _ _ _ _

Fick en någon fråga från en som heter Lisa, fråga mig inte om hon är sann eller om det bara är någon som fejkar sitt namn, jag tror inte på folk som bara skriver att den heter Lisa och frågar massa så kommer nog snart att sätta lås på min blogg och ge ut det till dom som jag vill ska läsa den bara! Så det så! (:

Men iaf....
När jag valde att behålla mitt barn? - Med en gång jag fick reda på att jag var gravid, fanns inget snack om abort eller något, vi pratade aldrig om det. Utan när strecken kom så log både jag och pojkvännen och var glada över att vi skulle bli föräldrar. Det var inte något snack om saken. Vi tog aldrig upp en abort, eftersom varken han eller jag skulle klara av det och båda anser att det är att faktiskt döda ett nytt liv som växer. Så det var inget snack om den saken! :)

Hur gammal jag kommer att vara när jag föder mitt barn ? - Bebisen är beräknad att komma den 21 februari och jag fyller 17 den 28 januari, så alltså 17år blir jag när vårt älskade barn kommer. Men man vet ju inte om det sätts igång innan, men som beräknat så är mitt svar 17år.


Hoppas dom svaren räcker annars får ni säga till igen (: ha de gött / E och Bebis <3

Graviditets vecka: 34

Movies




Jaha, i morse åkte min kära familj på semester någonstans i sverige, tråkigt, saknar dom redan jätte mycket :(:( ushi. Så nu bor jag och älskling ensamma denna veckan, hoppas den går fort! Tryggast med familjen hemma tycker jag, speciellt nu när det är så nära förlossningen. Men iaf, så efter BM besöket imorse så kom S pappa och bror hit och hämtade oss för vi skulle in till stan för att shoppa lite ;D haha. Nej, men dom hade presentkort på stadium så dom skulle in där och checka läget och dom handla lite olika, sedan hittade jag såklart en super snygg tröja och den köpte älskling till mig :D snäll som han är <3 Ska lägga ut bild på den imorgon, kan inte ikväll eftersom jag slängt den i tvätten och ska strax ner för att hänga upp den så imorgon lär det nog bli lite pic's :) hehe. Till kvällsmat gjorde jag och älsk kyckling med ris och bearnerssås (stavning?) :p Sedan hyrde vi 5 filmer för 100kr i stan när vi var där, billigt och bra :p Satte på en film efter maten och S somnade nästan på direkten så jag har suttit och kollat på den, urdålig film verkligen... ush! den hette typ - Tillsammans är man mindre ensam - eller något sånt.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Glömde skriva i förra inlägget om att vi tog upp smärtlindgring hos BM och gick igenom det, man vet ju aldrig vad man vill ha när man väl är där, men man kan ju säga att det finns vissa önskemål och vissa saker jag helst slipper undan och smärtan tillåter så... men det lär vi ju märka, jag har inte bestämt mig för något utan tar det efter hand när förlossningen startar och känner då efter hur jag känner för då! (: så är det. Nej nu vaknade älskling och vi ska gå för att köpa godis, för jag är gottesugen! hihi. Ni får ha det så bra alla. & bilder kommer imorgon, kan ju fotta med S kamera nu för han har hittat sin laddare, som låg i MIN väska :p haha där låg den bra, or not! :p jaja. ha de / E och Bebbe <3

Graviditets vecka: 33

2/1 - Barnmorskan

Då är det alltså redan den 2 Januari 2009 nu då, och idag var det tid hos barnmorskan för mig och simon. Mitt HB låg denna gången på 124, högsta någonsin, så jag är jätte nöjd och behöver nu bara ta 1 niferex om dagen, skönt! Sedan bebis hjärtljud låg jätte fint också, runt 150/min. hihi. Och SF måttet låg denna gång på 29 (så Erika gissa rätt även denna gången ;D) haha. Så bebisen följer sin kurva så fint så fint, men hon sa att vi får en liten bebis, den kommer ju inte vara någon 4kg bebis precis. Jag själv vägde bara 2,6kg och endast 48cm lång så jag tror det blir något sånt, mysigt :) hihi. Mitt socker låg på 4,5 och det är jätte bra det också. Simon fick även denna gången höra bebis hjärtljud med en sån dära trä-sak på magen, för BM sa att bebisen låg perfekt så vi fick det rätt mot hjärtat, så Simon kunde höra jätte tydligt hur lill*ns hjärta slog :') åh så mysigt! Man ser hur han bara ler när han får höra dom :D haha så sött! Bebisen låg med huvudet neråt denna gången med, så det är bra inför förlossningen. Men nästa gång blir det ett Ultraljud till för att se hur bebisen ligger exakt nu när det är så nära :D hihi. Ska bli så mysigt så, nej nu ska jag kila. PUSS på min och S bebis <3


Du är hela mitt hjärta älskade bebis ! <3

2009 - 1 Januari

Välkommen 2009 !

Då är det alltså den 1 januari 2009 nu då.
Nästa månad blir jag och min älskling föräldrar <3
Längtar som bara den efter att få träffa den som bor/bott i min kropp i snart 9 månader !
Och den 12:e fyller min kära mamma år & den 21:e min kusin & jag själv fyller den 28:e,, hihi


Igår firade jag och älskling nyår hemma hos Erika & Jimmy :) Lika god mat som alltid, och Erika gjorde sin "special sås" haha, med massa salt, godaste såsen som finns. Och massa gott godis som vanligt. Sedan gick killarna ut för att smälla massa... Och vid 12 slaget trodde jag att älskling skulle komma in, men nej så blev det inte, men jag firade in det nya året tillsammans med Erika & Miliam vilket var massa trevligt :D Vi satt och kollade på raketerna, och Erika berättade att när hon väntade Miliam så längtade hon tills månaden innan han var beräknad för att då kan man säga "nästa månad ska jag ha bebis" och självklart så var det första jag sa efter 12 slaget "Erika, nu kan jag säga att nästa månad ska jag ha bebis" HAHA :D åh, längtar! Men tack till Erika och Jimmy för trevligt sällskap, som alltid :)) Förlåt även för mitt lilla ryck... jag irriterar mig på allting just nu för tiden, rycket jag fick var på min pojkvän.. han får stå ut med ganska mycket nu! Pussar på min bebis <3

Graviditets vecka: 33