Trött...

Orkar inte lägga över bilderna  på magen idag från kameran till datorn, gör det när jag har tid istället och är på humör för bloggandet.

Neo somnade iallafall klockan 19.00 och Simon är på gymmet med min morbror, jag skulle egentligen hämta dom men får be att dom får gå hit eller morfar/mormor får hämta, eftersom Neo somnade. Tänker inte väcka honom för att hämta dom då det inte är såå jätte långt, visst det är en bit men nä, Neo behöver sova för imorgon blir det dagis för honom, och efter det ska vi köra min morbror in till stan där han ska uträtta ett ärende!
Jag ska även komma ihåg att köpa foundaiton (stavar inte så bra på ord ja inte vet haha).

Annars idag har vi varit i stan för att lämna min andra morbror som behövde skjuss, vi har lagat mat, busat och åkt till Jenni och hennes kompis en runda i eftermiddag, lagat mat tillsammans när pappa simon kom hem, sedan åkte vi till min mormor och morfar för att fika lite. Och nu sitter jag och väntar på att Teen Mum ska börja på MTV så jag har något att göra :) hehe.

Beställde även hem ett par förstoringar idag + bilder, så dom kommer förhoppningsvis i veckan!
Jag beställde en överaskning till Simon med, en jätte fin bild som han tagit och ville ha förstoring på, men jag lurade honom att jag glömde ta den i förstoring, så han blir nog glad när den slinker ner i brevlådan hoppas jag :D

Just nu är det My Super Sweet 16 på MTV och jag avskyr det programmet, bara bitchar som tror dom kan bete sig hur dom vill (ursäkta mitt ordspråk just nu) Men sånt folk gör mig irriterad, så kanske stänger av tv:n tills det andra programmet börjar? nä;)

Vi höres!

Aj..

..Mitt finger! Vi har precis varit och lämnat min morbror i stan, han behövde skjuss dit så vi körde honom!
Vi har precis hunnit äta lite macka, och självklart - klumpig som man är, så skar jag mig i fingret, obehagligt.

Neo sitter och kollar på film, någon Bilen Rorri.
Jag har städat lite innan så vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu när Neo vilar framför tv:n.

Ska sätta mig senare och beställa hem bilder på fuji faktiskt, dom vill ju ha en sån tavla eller vad det nu heter med bilder på ett papper till dagis, bilder på familjen så barnen kan gå och titta och visa varandra! :)
Sen ska vi beställa hem till oss själva också såklart, vi har ju köpt nya fotoalbum nu som vi ska sätta in kort från Julen och vintern, och även beställa en förstorning på ultraljudsbilden, eftersom vi har en tavla på Mig, Simon och Neo i mitten, en på Neo till vänster också ska bebisens ul-bild sitta till höger. Sedan när bebisen är född så bytar vi såklart ut bilden i mitten till att vi ska vara med alla 4 :D

Ska vara hos barnmorskan i veckan, och även BVC,
sedan ska vi äta hos  min mormor och morfar och morbror, hm, vad ska vi mer hitta på? Har faktiskt inget mer planerat än att självklart göra alla sysslor här hemma såsom städa, laga mat m.m.. och det roligaste av allt - busa med min vackra son <3

Nu ska jag kila och fixa lite till.
Pusshej!


Ny dataskärm

Igår var vi inne i stan och köpte en ny dataskärm, vi har ju bara en liten kontorsdata som är bärbar, och jag är så trött på att sitta vid den och knappt se skärmen så liten den är alltså! Så vi checkade våra pengar och åkte in och köpte oss denna:

En 22 tummare med LED-skärm, jätte snyggt blev det så den har vi kopplat till den lilla bärbara och satt in tangentbord m.m precis som att sitta vid en helt vanlig stationär, göttans! :D

Simon tog bilder på min mage igår och la in på datan, är i v. 23+5 så dom kommer upp lite senare i eftermiddag tror jag eller när jag har tid :)
Nu ska jag busa med Neo som TOTAL VÄGRADE dagis idag, han var så ledsen så ledsen!
Tror det är för att han fortfarande är förkyld, jag brukar alltid ta dit honom fast att han är grinig eller så, det går ju över på en stund, men idag kände jag verkligen hur ledsen han var och tror det är för han är trött efter sin förkylning då han hade feber förra veckan med, ush!

Min lillkille <3 Han är iallafall hemma och myser med mig idag, nu ska vi gå och kolla vad vi ska ha för mat ikväll.
Igår kom Jenni hit och vi gjorde mat tillsammans, trevligt :D Det blev fiskpinnar med potatis, morötter och ärtor m.m.. jag älskar att vara nyttig! :) Till Neo så drar jag alltid av översta lagret från fiskpinnarna för det är ju inte nyttigt så han får bara fisken, vilket han ääääälskar :D

nä, nu ringde morbror o behöver skjuss. tjao!

Svar till Anonym:

jag tycker inte man ska "kämpa" med piotträning, utan låta barnet själv låtas ta den tid den behöver.

Svar:
Men du? Om du gör som du vill så gör vi som vi vill i våran uppfostran ;) hihi.
Jag tror att det kommer till viss del av sig självt JA, men ändå inte, man måste visa dom och lära dom för att dom ska vilja också!

HAHA

Sitter fortfarande och skrattar åt hur man som förälder kan vara så fruktansvärt omogen att gå in på någon annans bilddagbok och snoka xD Det är ju rent av P-I-N-S-A-M-T alltså! Kommer inte släppa det dära på länge, folk har sagt till mig "kan vi inte på nåt sätt göra samma mot den personen" och jag kan säga er att jag har svarat rakt av "NEJ, jag sjunker inte så lågt" för det gör jag verkligen inte, men vad kan man göra mer än att skratta?
Jag tar hellre hand om min son och myser med magen än att försvumma tiden med dom genom att sitta och snoka, haha, ojoj.. vilka människor det finns! :)

Jag och Neo ska köra och handla sen tror jag, han vilar lite just nu framfö tv:n.
Vi har hunnit med att slänga i en maskin tvätt och badat, ätit frukost två gånger till och med ;)

Nästa vecka har jag både BVC och MVC att passa tiderna till.
Hoppas allt ser bra ut! Älskar mina fina barn allra mestaste mest <3

Bilderna

Bilderna som ja sa igår att ja skulle lägga upp:


Puss på mammas mage <3 älskar dej Neo <3


Älskar dej där inne <3


Ego pic.


23+0

Idag går vi in i vecka 23+0.
Mamma, Pappa & Storebror älskar dig där inne <3


Neo 2år.

Neo gav ju sina nappar till tomten - vår duktiga pojke <3
Då var hans alltså 1år & 10 månader.
Imorgon är det 2 månader han varit utan napparna och han har inte bett en enda gång om dom eller frågat efter dom
, inte änns när min lilla kusin Elina kommer på besök (6 mån). Utan när han ser hennes napp så går han bara och ger henne den :) 
Känns verkligen jätte skönt att han är napp-fri, till sommaren tänkte vi börja pott-träna honom också!
Vi tränar ju med han nu också såklart, han får gå bar eller med kallingarna också sätter vi fram pottan och han sitter på den, men vi tänkte kämpa med den saken framåt sommaren då han kan gå lite mer bar och är runt 2år & några månader då när sommaren börjar :)

Han pratar mer och mer, fast helst inte när det är för mycket folk med, han kanske är lite blyg vår kille?
Inte konstigt isåfall, varken jag eller simon var så prat-glada när vi var i hans ålder, och simon säger väl inte för mycket nu heller, jag är väl däremot bra på att prata när jag väl kommer på vad jag ska prata om? haha.
Alla är vi olika, tur är det får man säga :D

Han älskar bilar, moppar, lastbilar, traktorer, ja allt som har en motor som låter kan man väl snarare säga?
Han har precis fyllt 2år, väger runt 15kilo och är runt 89cm lång.

Den stora favoriten är morbror, alltså min lillebror :) 
Han har varit en stor favorit hos Neo ända sedan han kom till världen kan man säga :) hehe.
Sen är det mormor & morfar han tjatar om dagarna långa också, det är dom 3 som står honom närmst efter mig och simon då <3.

Han pratar och skrattar mycket i sömnen också, precis som fin far. HAHA det är ju bara såå härligt när dom börjar snacka i sömnen!

Han pussar och kramar och känner gärna på magen och plingar mer graviditets-halsbandet över magen när man säger bebis! Vilket är jätte gulligt! Inte för att han är så gammal att han förstår "det ligger en bebis i mammas mage" eller så, men säger man krama bebis-magen så går han gärna fram och gosar och petar på magen och lägger örat till haha söta unge <3  
Och jag kan säga att lillasyster svarar honom med en spark emellanåt också =)<3

Vår Neo är då en väldigt glad och lätt kille att ha och göra med, väldigt nöjd och nyfiken av sig!
Dock har alla sina dagar, även barn såklart! Även Neo, självklart!
Men i det stora hela så har vi en väääldigt positiv och glad, sprallig liten son!
Mamma,Pappa&Syster älskar dig Neo <3

Här har ni ett litet inlägg om Neo och hans framsteg just nu :) självklart finns det mycket mycket mer men skrivit en del iallafall. =)

kram!

Magbilder ikväll

Tror nog jag lägger upp en mag-bild ikväll för jag vet att det är många som vill se, men snart blir det att hämta hem min vackra son från dagis! :) Känns så skönt att kunna köra dit och hämta honom själv, fast vi bor ju nära så oftast går vi men nu är jag hemma hos mina föräldrar och behöver bilen så då är det smidigt att kunna köra dit, och Neo verkligen älskar att åka bil när mamma kör, haha så söt :)

Ikväll ska S iväg och träna med min morbror igen, dom tränar ett par gånger i veckan, så mamma ska bjuda oss på middag, det tackar vi för :D Lite tråkigt för mig och Neo att äta själva flera gånger i veckan, så det är mysigt att komma hit på middag någon gång ibland, men självklart mysigt med bara Mamma & Neo kvällar med <3

Imorgon ska jag och Neo iväg till en kompis och hennes barn, ska bli trevligt. Ska även höra med en annan tjej och hennes barn om dom vill följa med, trevligt med sällskap och speciellt när dom har barn för det tycker ju såklart barnen är jätte roligt :)

Igår skulle jag och N in till stan för att lämna in min mobil som inte funkar som den ska, och då hängde min kära vän J med oss, tackar vi för :D jag och Neo tycker som sagt om sällskap :D

ha det fint!
hej

Mästerverk på mormor's vägg

Tjao allihopa!

Varit en sväng hemma hos mommo&momma (mormor&morfar) som Neo säger ;) hihi <3
Och där skulle Neo måla med kritorna och slängde hälften på golvet, medans jag låg böjd för att plocka upp dom så hade han fått tag på en och målat på väggen, haha. Så jag sa till honom att han varit dum och målat på väggen, nu blir mormor ledsen. Då springer han till mormor jätte stol "MOMMO DÄÄÄR" och pekar glatt på sitt mästerverk på väggen, söta unge! Jag fick iallafall väck all krita på väggen, haha :)

Min mamma har flyttat fram Neo's bilstol till framsätet istället för baksätet eftersom det nu för det mesta är jag som har bilen och då blir smidigare att ha honom fram. Så jag tog Neo i bilen och åkte hem precis, han ville inte gå ur bilen för han tyckte det var så roligt att åka där fram, haha så jag fick knappt ur han ur bilen, fick förklara för honom att vi snart ska åka igen och då får han sitta på precis samma plats, och då gick han med på det ;)

Vi ska nämligen hem till min morbror och hans flickvän på middag om en timme, så nu ska vi göra oss iordning.
Simon skulle hjälpa någon jobbarkompis med något så dom släpper honom hos min morbror ringde han och sa :), om det blir lite sent då annars kommer han ju hem först :p

Ikväll ska jag och min lilla familj åka till maxi och handla efter maten hos min morbror.
Imorgon blir det busfabriken, på lördag så ska jag och Simon ta med Neo på en utflykt eftersom han fyller år på måndag och då jobbar ju simon så vi hinner ju inte med något med honom på dagen då han jobbar. Och på söndag kommer släkten hit och firar vår underbara gosse som blir 2år på måndag :D hihi <33

Nu ska jag börja göra oss iordning.
Ha en fin dag allesammans!
Kramar
E.



vecka 22+0


Idag går jag och babyn in i vecka 22+0. <3
Mamma älskar dig av hela sitt hjärta!


Min charmiga lilla kille! <3
Mamma älskar dig av hela sitt hjärta!
_____________________________________________

Jag, lillebror och Neo hämtade min morbror och pojkvän som varit iväg och tränat :p
Sedan körde vi hem dom och hem till oss själva, Neo somnade i bilen runt halv 9, så simon bar in honom och han fortsatte sova så sött så :) hihi.
Imorgon ska jag och N hämta min mamma hemma hos henne och köra henne till jobbet och såvidare inte lilla N får mer hosta så kör jag honom till dagis med, och funderar på att sedan köra och handla, vi får se vad jag känner för imorgon.
Nu ska jag snart gå och lägga mig, har varit mycket denna veckan med plugg och nervositet!

Under nästan hela uppkörningen så sparkade Joline i magen, och det peppade mig jätte mycket, plus att jag tänkte på Neo hela tiden och hur mycket mer vi kan göra om dagarna om jag klarar det!

Och under teorin sparkade Jolls också, och jag tänkte "hoppas jag fixar det nu så jag har körkort till N's födelsedag så vi kan göra nåt kul då" <3

Nej, nu blir det film med pojkvännen<3333333 älskar dej, tack för du finns o fyfan va roligt vi haft idag när ja nu äntligen fixade körkortet :D:D:D:D:D<33333333

Jag älskar mina underbara barn, jag kämpade med mitt körkort för er, och jag fixade för att NI finns!
JAG SKA GÖRA ALLT JAG KAN FÖR ER MINA VACKRA KIDS!!
<3


Stort tack till allihopa!

Stort tack till alla som sagt grattis <3

Känns jätte bra att ha körkort och ja, jag kör försiktigt :)
På fredag blir det nog busfabriken med Sophia och barnen, får smsa och kolla sen om hon fortfarande har tid :)
kommer nog Neo tycka är jätte kul :D

Sen imorgon är vi bjudna på middag till min morbror och hans flickvän.
Men nu - hänga upp tvätten som jag har i maskinen, färdigt! - alla Neo's nya kläder som vi köpt =)
han växer ju så fort vår Neo <3

puss o kram <3



KÖRKORT :D

JAG HAR FÅTT KÖRKORT !!

Vill tacka mina underbara föräldrar för all hjälp, stöttning och framförallt också för att dom betalat hela mitt körkort på ett antal tusen kronor.
Jag älskar er av hela mitt hjärta!

Så jag har precis KÖRT själv och hämtat Neo på dagis :D
Senare ska vi hämta Simon på jobbet och kolla på lägenhet.

PUSSSSS

Kuggade på..

teorin.... men KLARADE KÖRNINGEN PÅ EN JÄVLA GÅNG :O :D
så nu gäller det att plugga plugga mera, och en ny tid har jag redan bokat för teorin, säger dock inte när till någon typ men inom 2 månader måste jag klara teorin, så har körkort inom 2 månader HÖGST!!!!! :DDDDDDDDDDD

Inget dagis för Neo idag

Jag håller Neo hemma från dagis idag pga att han är förkyld! När min mamma slutar jobbet så ska vi gå och möta henne för vi ska vara där idag eftersom jag ska plugga och behöver lite hjälp med det och att passa Neo då jag läser.

Igår var vi hemma hos min mormor och morfar, där bjöds det på tacos som var jätte gott!
Neo ligger just nu i sin säng och kör bilarna där, min söta gosse!
Joline sparkade precis i magen rejält, min fina dotter!

Nu ska ja kila
Pussen

Baka bullar-söndag :D


Vi älskar dig Neo <33333











Vi bakade en hel del bullar idag, både frallor, kanel och vanilj- bullar.
Jätte goda blev dom!
Mitt i allt bull-bak blev vi hungriga och Simon fick för sig att göra hembakt pizza.


Före


Efter, mums* jättegod alltså!
Egen vitlöks-sås på också :D, salami, ost m.m.


Vi älskar dig där inne <33333

Två bilder


Min fina kille äter Kiwi. Mamma älskar dig :D


Min fina mage med en fin tjej inuti. Mamma älskar dig :D


Kolla på en vagn

Vi ska in till stan lite senare för att kika på en vagn igen, syskonvagn till Neo och skrållan i magen. (<3) Mina fina barn! Mamma älskar er över allting annat som finns! (<3)

Neo har sovit hos sin mormor och morfar inatt, vi var iväg igårkväll och Neo fick tag på ett kex med hasselnötter och jag blev såklart jätte rädd eftersom att min mamma, bror och hälften av släkten är allergiska så in i norden mot just nötter. Så därför har dom på BVC sagt till mig att Neo ska INTE äta något överhuvudtaget med nötter, och OM han gör det så ska jag hålla koll på honom NOGA! Så jag gjorde HELT RÄTT och kolla honom noga och åkte hem till mina föräldrar för att mamma vet ju hur det är om det blir allergi, men det gick bra som tur är.

Simon och jag blev lite ovänner där ett tag då han tycker jag är för hispig när det gäller sånt här, men vi satte oss och pratade om detta och hur rädd jag är för något ska hända Neo, så till slut så förstod han mig och bad om ursäkt till mig, sen tog vi ett varmt bad tillsammans, kollade på film och gick och la oss :) Och imorse käkade vi frukost tillsammans innan han skulle iväg och jobba, skönt att få prata ut om allting och komma överäns utan att bråka som vi kunde göra innan, glad att det är så bra nu! <3 Jag älskar dig Simon av hela mitt hjärta och våra fina barn! <3

Vi har även bestämt (fast att jag bara är i vecka 21+3) att min mamma ska hålla i Joline på dopet :)
Jag tycker det är så mysigt att prata om sånt, haha :D
Sen sitter vi och funderar på vilka fler vi ska välja, får checka igenom min släkt med det här, hehe :)
För det ska vara minst en till som ska vara fadder och då är det ju från min släkt eftersom vi kommit överens om det, men vem? tåls att fundera på, och det gör vi inte nu.

Men nu ska jag kila, mamma och neo kommer snart och hämtar mig! puss och kram!


Neo (<3)

Min underbara son har börjat prata mer och mer för varje dag, nu har han lärt sig ett nytt ord - Annan.
Haha, så om han vill ha någon annan bil tex. så säger han "Annan" och det låter så gulligt tycker jag :D

Vi försöker lära honom att säga Joline också, han säger nin, haha också ler han såfort man säger bebis eller lillasyster <3

Nu sitter jag och pluggar till körkortet, men väntar på att pappa ska prata klart med en kompis som möjligtvis kan en fråga som jag hakat upp mig på, haha :)

Kan inte lägga upp bilder för tillfället eftersom vi är hemma hos mina föräldrar, eller kan det kan jag ju, men har inga hyfsat nya bilder på denna datan. hehe :)

Ha det fint!

Shopping tomorrow

Längtar tills imorgon, då vi ska in och övningsköra lite i stan och shoppa kläder till Neo =D hihi <3
Även ska ta en fika i stan, kolla på syskonvagn :)

Har bestämt oss helt för syskonvagn nu. Inte EmmaLjunga bara, dom suger vet jag!
Vi ska ha en sån med två små hjul eller bara ett, lätta att köra. Också funderar vi på en sån som är smidigare som man sätter barnen på rad eller vad man säger, alltså så vagnen blir längre istället för bredare, för det suger ju ;) men vi får se, vi har inte bestämt oss, kanske tar en sån bred om vi hittar någon smidig!

Nu ska vi snart till Neo's mormor, för att plugga.
Pusshej.





MAMMA & PAPPA ÄLSKAR ER <3<3<333333

Halloj bloggen

Fick en komentar nyss av en tjej som börjar på E, skrev en massa som jag inte änns läste hälften av och tog bort igen :D gött, slippa läsa skiten och istället göra något annat!

Hade hemma Sophia och Annie på fika innan, trevligt, tack för sällskapet, lite roligare än att sitta själv :)

Nu ska jag kila igen, får främmad ikväll :D
kramar

Svar till Evelina :)

Var har du köpt de nånstans? Fanns de i fler färger? :)
Svar: Åhlens köpte vi det på, jag vet inte om det finns i fler färger för det fanns iallafall bara denna färgen när vi var där så :) Väldigt fint tycker jag, tänkte att hon ska ha det när Simon fyller 18 :)


Godmorgon!

Halloj på er, jag har lämnat Neo på dagis och väntar på en vän, som ska köra hit och hälsa på så vi får hoppas att jag kan lotsa hit henne, jag är väl inte världens bästa på det så vi får hoppas hon hittar när jag förklarar, haha.

Annars idag ska jag, mamma och Neo in till stan och köra lite och öva på det som jag vill öva lite mer på innan uppkörningen. Jag ska även inom en affär och kolla lite på fler presenter till min Neo som fyller år snart ju :D hihi <3

Nu - äta frukost, men man kan undra vad? Vet inte vad jag är sugen på att ha på mackan, haha =)

Kramar på er!

Anonym:

tar man på någon så liten nåt sånt där :O
svar: Yes, tydligen eftersom den finns att köpa i en barn-klädesaffär och där var fler än vi som köpte den samtidigt :D hihi, jätte sött är det verkligen!

:)


<3


nya kläderna jag o simon köpt till Joline :)<3

Svar till anonym!

Kan du inte lägga ut bilder på din lägenhet så man får se dina nya möbler? Hade varit jättekul:)
svar: Jo kanske det, har ju redan lagt upp bilder på dom nya möblerna en gång tidigare, men kan ta nya bilder om ni vill se, men får bli när jag har tid, känns som det är så mycket nu med körkortet, men jag ska försöka hinna med det också! :)

Svar på fråga!

Hur långt har du kommit på körkortet?
- Så långt att jag fått bokat uppkörning och teori, men tänker inte säga när, men inom ett par veckor.

Svar till F !

Jag skriver till dej i privatmeddelande på fb lite senare då jag har tid, så kan vi prata där istället, lite lättare.

Men kan säga som så att just nu har jag svårt för att ta in folk i mitt liv, vill inte att folk kommer och snokar, sedan går, för det tar mycket på mig och jag blir riktigt ledsen när folk håller på, och det märker mina barn av, och det ska dom inte behöva göra.. jag förlåter gärna folk som ber mig om ursäkt, men just under min graviditet så vet jag varken in eller ut med folk om dom bara kommer för min mage eller för att vara min vän!

pluggandet går bra, Simon satt och hjälpte mig hela kvällen igår, Mamma har varit här hela dagen idag.
Simon har dock inte körkort, men kan faktiskt en hel del om bilar och sånt eftersom han är kille och är lite mer insatt och intresserad av sånt så är det bra hjälp hehe =)

Nu - fortsätta plugga!
kram.


Plugg!

 
Jag och Neo promenixade till hans dagis idag och lämnade honom där, när jag kom hem så stod mamma utanför med en kopp kaffe, haha, hon kom för att stötta mig lite i mitt pluggande, så vi har gjort tester på datan och det har gått bra, och även rättat dom felen som jag haft och gått igenom dom, alltid lättare att plugga med någon tycker åtminstonne jag!

Igårkväll kom Simon's föräldrar hit en runda på fika, efter det kom min mamma och fikade lite och lämnade även av Neo här eftersom han varit hos dom ett par timmar då jag pluggade! Och idag blir det bara en massa pluggande och vänta på att dom ringer om lägenheten, så vi får veta om vi får den eller inte.

Jolls har sparkat lite nu under förmiddagen, mysigt! Längtar tills jag får hämta Neo på dagis :D
Idag går jag in i vecka 21+0 <3
Nu ska vi dricka latte macciato, mums*

Puss&Kram!


Magen & Neo


Graviditetsvecka 20+6 med min fina dotter, älskar dig <3
Min fina Neo, älskade mysiga unge vad jag älskar dig <3

Nu ska jag sova efter ett par timmars pluggande teori och flera glas apelsinjuice :D
Puss&Kram på er allesammans!

Svaren!

Vad hade du för dåliga matvanor/sug efter?
- Jag hade nog inte så speciellt dåliga matvanor under min graviditet med Neo, och det har jag inte nu heller, äter gärna nyttigt för då mår jag bäst och det är nog det bästa för barnet med! Men om det var något jag var sugen på under min graviditet med Neo så var det salt (kräktes ju mycket så förlorade mycket vätska och salt i kroppen) senare var det även mjölk och konstigt nog bearnairsås (haha) som jag hatat innan, men efter det suget så tycker jag fortfarande att det är gott! Under denna graviditeten hittills har det varit frukt och apelsinjuice!

Och när kom dom?
- Dom kan komma helt olika, mitt begär efter salt kom tidigt i min graviditet med Neo eftersom jag kräkte, denna gången kom suget efter mat senare faktiskt!

Är förlossningen så farlig o smärtsam som alla säger?
- Jag personligen upplevde inte förlossningen som något hemskt när jag låg och hade värkar med Neo, dom startade sakta runt 12 på natten och vi var inne på förlossningen vid 2 på natten, jag vandrade, duschade och tillslut tog jag lite lustgas, funkade fint! Ont gjorde det MEN jag trodde det skulle göra ondare! Detär precis som att ha ont och tappa kontrollen men när babyn var ute så visste jag inte att jag hade haft ont? haha.

Hur stor lägenhet ska ni ha sen när ni skaffar större?
- Vi har ställt upp oss på en lägenhet idag faktiskt, vi får veta imorgon hur det blir och det är en 3a! 

Hur många barn vill ni ha sammanlagt?
- Det är inget vi bestämmer oss för nu, nu ser vi fram emot nästa nykomling som finns i min mage, sedan om några år kanske det är dags att ta den frågan då båda har fasta jobb med bra inkomst och större boende!
Men helt klart så vill vi ha fler barn i framtiden, så mycket kan jag svara på åtminstonne!

Hur många kaniner har ni? Hade ni fiskar också?
Vi har två små kaniner, eller dom är Neo's :) Och vi har två guldfiskar som Neo fick i julklapp av Jeja (Min kompis!) <3

Ska ni flytta? Tänkte om ni ska på lägenhetsvisning?
- Om vi ska få flytta till denna lägenheten som vi kollade på idag så får vi reda på det imorgon antagligen! Men vi letar för fullt efter större :)

God Natt!

F-R-Å-G-E-S-T-U-N-D ?

Om ni har några frågor så skriv dom här så svarar jag ikväll någon gång efter 20.00 så att Neo har somnat rejält och jag fått undan lite plugg.

SÅ FRÅGA PÅ! :)


En mag-bild från v. 17 tror jag
Har gått fulla 21 v. imorgon :D


Lägenhets visning

Idag är det ju lägenhets visning som gäller, med mig följer Neo's mormor & farmor och självaste Neo såklart :D

Jag sitter här och kollar på tvätten som är torr nu, den vill jag gärna ha in i garderoberna...men...den flyger inte in där av sig själv, så jag får ta itu med den snart. Det har blåst halv storm hela natten och gör fortfarande! Ush!

Känner mig väldigt lat idag, brukar alltid städa som en tosing när Neo är på dagis, fixa och dona.. men idag känner jag bara för att sitta på min rooompa och äta mig lite tjockare! Haha, jag får ta lite i taget idag, känner att kroppen är trött idag!


En sån söt bild på min söta kille i somras <3

Joline's andranamn

Vi har ju våra funderingar på vad lillasyster ska få för andranamn!

Sophie - Uttalas på svenska. Fått det från filmen Mamma Mia som jag älskar rent ut sagt! Och båda tycker namnet är fint!

Ida - Efter Emil i lönnebergas lillasyster, Neo älskar att kolla på dom filmerna och speciellt när Ida sjunger Lille katt :) och det är även ett namn som finns i min släkt från långt tillbaka, och vi tycker namnet är fint!

Sen blir det Marlene helt klart, för det är mitt släktnamn och mitt andra namn så det har vi redan kommit överäns om :)

Så antingen:

Sophie Joline Marlene
Ida Joline Marlene

Vi får se :)
Vad tycker ni passar finast?
Kram!

Bloggen åtsidosatt

För tillfället så är bloggen åtsidosatt en hel del eftersom jag fått bokat uppkörningstid och teori, säger dock inte när men det är plugga som gäller som bara den just nu!

Har även börjat på matte nu, så det är också lite åtsidosatt då körkortet prioriteras först av dom sakerna, men iallafall så ska jag kämpa för att få G i matten innan sommaren och funderar sedan på omvårdnadsprogrammet, men vi får se vad jag känner för då, alltså när bebisen i magen är gammal nog att börja på dagis!

Magen växer, Neo lär sig prata mer och mer, lär sig nya saker hela tiden, vi söker större lägenhet och Joline i magen sparkar rejält vissa stunder - Mys! Simon har bra jobb, jag håller som sagt på med körkort och även plugga upp matten, så just nu är det mycket för oss! Neo är på dagis för tillfället, men hans mormor ska hämta han om ca 1 timme och sen ska han vara här i eftermiddag då jag har körlektion.

Har även köpt ett halsband för gravida, ni vet sånt med en kula som låter som ett plingande som ska göra barnet lugnt tydligen, tror ni på det?

Vi höres!

Ny design :D

Jennie har gjort min nya design - Tack !

Tog mag-bilder precis som jag hade tänkt lägga in på bloggen men hittar nu inte sladden så får bli när jag hittar den!

Vi har varit ute och lekt i snön, jag simon och neo.
Så nu ska vi äta soppa till lunch :)

Hm, en fråga om vagn!
Funderar på syskonvagn eller enkelvagn med stå-bräda till Neo?
Ska köpa den helt ny så vill vara HELT SÄKER på att vi gör rätt val!

Just nu:


Just nu: Min fina Neo ligger och sover, efter att hans mormor&morfar varit här och ätit lunch!
Så jag och Neo gjorde grönsaks-soppa och det tyckte dom såklart var jätte gott! :)
Jag sitter och äter en toast, alltid gott med lite eftermiddags fika, Neo ska få frukt när han vaknar =)
Och Jenni kommer hit sen och hälsar på en runda =D

Fick en fråga om jag kan lägga upp bilder på kläderna jag handlade häromdagen, och japp ska bara ta kort på dom så läggs dom nog upp här ikväll =) kram!


Neo har fått feber

Min söte pojke har fått feber, han hade 39,6 innan och nu ringde min mamma och sa att han har 39,0 så den är lite bättre nu iallafall! Neo ska sova hos mormor, morfar och morbror inatt, han tycker det är så kul där så han fick sova där inatt. Mamma älskar dig Neo <3


Var inne i stan innan, jag och Neo med min mamma och pappa :)
Jag köpte ett par vantar till Neo som han tyckte om! :D hehe.
Bebisen fick ett par tights med tröja som vi får hoppas hon gillar ;) hihi.
Och jag köpte ett par Mamma-Jeans, skit snygga :D, en Puma - tjocktröja och två linnen för magen att växa i.
Och en DC-tröja till Simon som han också tyckte om som tur är :D

Nu ska jag snart ringa och kolla hur min lilla älsklings Neo mår!
puss o kram


Inget lås!

Okej, som ni snälla blogg läsare vill, jag håller bloggen öppen och håller humöret uppe för att ni är så trevliga med fina komentarer, det gjorde mig verkligen jätte glad och motiverad till att fortsätta blogga :)

Kommer dock bara att radera alla anonyma komentarer som jag anser är irriterande, så putts bort med dom :D Så jag ignorerar dom bara istället för att haka upp mig på dom, så ska inte änns läsa dom utan bara ta bort dom! :D

Jenni är här på besök hos oss, Neo ligger och halvsover, han brukar somna tidigare än idag men han tycker det är såå roligt när Jeja kommer så han får lov att vara vaken en liten stund och busa med henne, hehe :)

Lillan sparkade nyss i magen, åh vad mamma blir glad tösen <3
Jag älskar er mina barn!<3

SHIT SJUKA JÄVLA MÄNNISKA!

Ful kommentar? Frågade endast varför du måste skriva flicka när du redan skrivit dotter. Det var inget fult med det? hett temperament? :S
Hade ni blivit lika glada om ni hade fått en pojke till?

SVAR:
OM DET ÄR SÅ ATT DOM VERKLIGEN SÄTT HEEEEELT FEL PÅ KÖNSULTRALJUDET OCH JAG FÖDER UT EN POJKE SÅ ÄLSKAR JAG BARNET PRECIS LIKA MYCKET SOM OM JAG FÖDER EN FLICKA! KÖNET HAR INGET MED KÄRLEKEN TILL SITT BARN ATT GÖRA, SÅ SVARET ÄR RENT UT SAGT JA!!! SJÄLVKLART, ÄR DET SJUK ELLER??????? SJÄLVKLART ÄLSKAR MAN SINA BARN VILKET KÖN DOM ÄN ÄR AV, DET VAR HELT SERIÖST DEN DUMMASTE FRÅGA JAG NÅÅÅÅÅGONSIN FÅTT UNDER HELA MITT LIV ALLTSÅ :S

och nej, hett temperament för att jag tycker det är jobbigt med anonyma komentarer?
IKVÄLL LÅSER JAG BLOGGEN UTAN TVEKAN! :)