Hårförlängning och färg

Min kusin var här imorse med hårförlängningen som vi beställde i helgen, den hade kommit igår.
Så nu har hon satt dit det och jag är jätte nöjd :)
Sitter även med blonderingsfärg i håret, hoppas på bra resultat!
Återstår att se om några minuter..
Vill ni se bild frästen?

Efter håret är tvättat och torkat ska jag sätta på lösnaglar, kommer bli nice som bara den!
Neo tog två steg idag frästen, min pappa hade honom så pappa kom och berättade, eftersom jag var nere i källaren och färgade håret då, stolt som bara den :D

Nu ska jag kila, ha de fint!

&..
Ett riktigt gott nytt år allihopa!

Handlat lite...


Bild på mej och neo från julafton :)

Nu har vi varit och handlat lite med Neo's farmor och farfar.
Jag köpte 2 par bodys till honom och 3 par byxor, så nu får vi rensa lite i hans garderob.

Jag och kusin Mika beställde ju löshår, eller hon beställde och vi ska dela då, så hon kommer nog inom med det imorgon för det kom tydligen idag så hon ska hämta det ikväll.

Mina saker jag beställt kom även idag:
Mot alla odds - film
Sex and the city - The Move - film
+ 2 skivor

Köpte även P.S i love you igår men har inte hunnit se den, och köpte en annan film idag som heter 9 Månader, får se om dom är bra eller inte!

Har beställt hem alla julkort på fujidirekt.se för det var 100 bilder gratis men så råkade jag beställa dom i 10x och man skulle ha dom i 11x för att få dom gratis så jag fick betala 84kr, så det var ju inte direkt mycket men jag kan ju beställa hem 100 bilder till gratis eftersom då tar jag dom i 11x, så har ju en del att göra ikväll om man säger så.

Nu ska jag dra, tjaotjao :)

30.12.09

Komentar från anonym:
Min son är fem månader, snart sex och är nästan lika lång :P han är 71 cm hehe

Svar:
Okej? Men varken jag eller simon är långa så vore lite konstigt om Neo blev en jätte lång bebis och dessutom ligger han lite över kurvan på sin längd, enligt BVC sköterskan så han ligger precis som han ska, det är bra med det!

Vi har varit på lång promenad med mina föräldrar i snön idag, gick även inom cafét och köpte lite god fika. Jag har tvättat för fullt idag och Simon städar hela vårt rum där uppe, Neo busar med sina saker.

Har beställt foton från fotografen idag som vi tog i Oktober, har redan ett men vi ville ha fler så vi ringde och beställde det + att simons föräldrar också ska få ett på oss alla 3 så det är beställt alltihop.

Min kusin messade mej i lördags och frågade om vi skulle beställa hem äkta löshår, och det var självklart att jag ville, eftersom jag fått hårfärg i julklapp av simon så vill jag ju ha äkta så jag kan färga det i samma färg som mitt vanliga hår, haha :)

Beställde även hem lite saker från cdon.com igår

Sex and the city - the movie
Against all odds
+ två skivor

Nu ska ja byta blöja på lilleman, puss och kram / Mamma Erica


BVC 22 dec.

Glömde skriva att den 22 dec. så var vi på BVC och Neo vägde 10010g. (10kg med andra ord) och var 74,2cm. lång!

ha en skön kväll :)

Vår Jul 2009

Hej igen allihopa, var ett bra tag sedan nu etersom vår dator har gått sönder, men idag så köpte simon en ny - mini pc. eller vad det nu kallas, haha. så jag fick lov att testa den lite :)

23 December:
Morbror och hans tjej kom hem från tjeckien, så vi var där och fikade, senare på dagen så kom dom även hit till oss och fikade :) på kvällen före julafton har vi som tradition i vår familj att äta julmat tillsammans, så det blev också gjort, slog även in dom sista julklapparna, sedan blev det att spela bingolotto as usual ;p

24 December - Julafton:
Vaknade vid 7-tiden, öppna paket under julgranen, hem till mormor och morfar för att äta julfrukosten som alltid, öppna lite paket, får dagen att gåå.. myspys.. hälsa på min 90-åriga gammelmormor, hem till min mormor och morfar igen för att äta, senare kollar vi kalle ankas jul, öppnar julklappar igen (dom större - dyrare) kan man väl säga, hem till min farmor och farfar, käkar middag och tomten kommer än en gång till oss för att lämna massor med klappar. Otroligt kort om denna dagen, men har inte tid att skriva massa om julen nu, ni får veta senare om allt som vi fick i julklapp osv.. hihi.

25 December:
Vi åkte som vanligt till min mormor och morfar för att äta middag med hela släkten, men idag hoppade vi över julmaten för att käka kalkon m.m, man blir lagom trött på julmat efter 2 dagar, enligt oss iaf :) hehe. senare, hem och mysa med nya filmer m.m..

26 December:
Åker in till staden och handlar lite på rean, fikar med kusin och hennes mamma, trevligt :) köpte även julklapp till simons föräldrar och senare  på dagen tog vi bussen dit och lämnade den, fikade lite och fick också en julklapp av dom :)

___________

Idag har vi även varit hos Neos farmor och fikat :) Det var jätte trevligt, ska även beställa hem ett foto till dom på mej, simon och neo :) hihi. Sedan hämtade mina föräldrar oss och vi åkte in till staden igen och shoppade lite på presentkorten, haha, fick ganska mycket + att simon köpte sig en mini pc då, som sagt.

Ska kila nu.

Någon som vill designa min blogg? Pallar inte blogga annars :(
pusspuss.

09.12.18

6 dagar kvar till julafton. längtar som bara den :)

igår tog jag ju vaccinet mot svininfluensan och har inte kännt mycket mer än lite ömhet i musklen som dom stack i, skönt.

nu håller vi på med varma mackor så ja måste kila.
sitter på min lillebrors nya data så det finns inga bilder här, sorry.

måste kila nu.
pussen på er.

Nu är jag vaccinerad

Så, nu är även jag vaccinerad mot svininfluensan, känns som en stor lättnad faktiskt.
Men jag är fortfarande lite nervös för biverkningarna.

Och ja, det blir bättre med bloggandet snart hoppas jag, men jag har fullt upp med min son, julklappar och en massa inför julen. så hoppas ni förstår det.

Vi har hunnit med Ullared i förra veckan, min älskade simon köpte en massa julklappar till mej men de får ja ju se på julafton :D men där var tydligen mer än mycket, snällt <3

Jag har köpt för mer än 1000kr nu till simon och neo, det går mycket pengar på julen + att jag lagt mer än 1000kr på min mamma och pappa, nu har jag bara lillebror kvar att köpa till också, det fixar jag nästa vecka :)

Vi har även hunnit julshoppa med min farmor, men avslöjar alla julklappar i bloggen efter julafton.
Neo ställer sej upp mot allting nu, kryper som bara den på alla 4 nu faktiskt, innan ålade han sej bara fram ju, men nu så.. går det riktigt fooort :D hihi.
På måndag blir lill prinsen 10 månader, wiiiiiie :D<3

Igår kom Emilia, Mikaela och Matilda hit så vi stack och fikade på Simhallen, muma :D trevligt som bara den, tack flickor <3

Vad har ni önskat er i julklapp då? :)

Komentar

Oj, det skulle inte jag ha gjort :O vem vet vad vaccinet kommer utsöndra i framtiden.. sen så var det inte så länge sen små barn inte fick ta den.. nej usch, jag har pratat med en läkare i USA som sa att vi INTE skulle ta den.. han hade kontakt med några som tagit sprutan och drabbats rejält =/

Svar:
Skulle jag sitta och må dåligt pga vad du skrev? - Nej!
Detta vaccinet är godkänt och även ett vaccin som är testat flera år i grunden, det är bara en liten del som är nytt.
Orka änns skriva som du gör.
Neo blir inte smittad av svininfluensan och det är vi glada för :D

Neo är vaccinerad!

Nu är vår son vaccinerad mot svininfluensan - stor lättnad för mig vill jag lova!

3 december

Tjosan på er.

Idag har vi inte gjort så jätte mycket, men ändå hunnit med en del saker.
Min mamma gick ner till stan för att handla så jag och Neo gick dit ner och mötte henne för att kolla lite på julklappar till honom på leksaksaffären men vi väntar med dom lite till för det är lite svårt att bestämma sig, finns ju så mycket :)

Sedan tog vi ett bad jag och Neo när vi kom hem, efter det så somnade vi och sov i hela 2 timmar.
Jag och Simon funderar för fullt över om vi ska ge Neo sprutan eller inte, vi är så rädda för biverkningarna!
Vi ser både det bra och det som kan gå illa.. och vi vet verkligen inte om vi ska ge honom den..
Det återstår att se! Man kan ju gå ner Tisdag - Fredag mellan 13.00 - 19.00 stog det nu tydligen.

Vi ska till Ullared nästa vecka med och inhandla dom sista julklapparna (nästan) tänkte ge min kära mor ett presentkort på Gina Tricot också, för där brukar vi vara inne och handla tillsammans och jag vet att hon älskar att shoppa kläder men tyvärr så blir det inte så ofta, hon har alltid gett oss allt innan sig själv, så jag vill jätte gärna ge henne detta för att visa hur tacksam jag är för allt hon gör för oss alla i familjen. Så det får bli när jag får barnbidraget och förmodligen så får vi ju föräldrapenningen innan jul (vi får se) iaf, så hon kan få lite mer pengar för dom har ju trotts allt rea efter jul och då får man ganska mycket för pengarna. Och jag och min pojkvän var inne i stan för några dagar sedan med min mor och son, då hittade vi en sak till min kära fader också som står på listan, och min lillebror ska också få - fast att jag redan köpt nästan allt så vill jag ge dom ännu mer, jag älskar att ge folk saker som dom vill ha (<3) för att min familj är så jävlar underbar <33333


Mor & Son <3





MAMMA OCH PAPPA ÄLSKAR DIG VÅR LILLE PRINS <3
vi älskar dig mest vackraste unge <3
alla foton på dej är lika fina :D

1 December

Tjenixxxen allihoooopa!

Redan den 1 December idag! Och nuuuu närmar sig julafton med stora kliv :D

Jag och Neo var nere i stan innan imorse och det är bara 1 grad varmt ute, bbrrr..
När vi kom hem så busade vi lite och Neo fick gröt, nu har han somnat och jag håller på med mat till honom.
Idag blir det:
Fisk med potatis, morötter och ärtor.
Det gillar han massa, man får ta det man har hemma även om allt inte passar ihop så är det nyttigt :)
Sedan brukar jag ha lite krydda i som BVC gett som förslag - vitpeppar och timjan.

Nu ställer sig Neo upp mot allting, och vi har satt upp grindar lite här och var i huset som behövs.
Vi har även plockat väck allting i skåpen som anses farligt för nu öppnar han överallt så vi måste köpa sån barnsäkert så han inte kan öppna dom + att han kryper fortare för varje dag och nu går det undan som bara den :D

Har tagit en del bilder på mig och min lilla familj. Tänkte lägga upp dom sen ikväll om någon vill?

Måste kila, fixat mat.
Puss&Kram/ Erica m. familj <3