Läser om Svartsjuka

Just nu sitter jag och läser om svartsjuka, ganska "intressant" att läsa om.. det står att nästan alla är svartsjuka någon gång i livet, vilket jag tror stämmer.

Hur många av er som läser min blogg är svartsjuka?

Kommentarer
Denise- Emilias Mamma

jag är svartsjuk om du redan läst:P hehe.. joo det är inte alls rolgt och det kan nog mycket väl stämma att man är svartsjuk för att man är rädd att mista den man älskar.. jag vart svartsjuk under graviditen med Emilia, och efter det har jag bara varit det.. lustigt det dära:P för det är då inget kul!

2009-08-16 22:28:18
URL: http://deniselinder.blogg.se/
Patricia & Patrik, nyblivna föräldrar till Saga

Ja det är verkligen jobbigt!

2009-08-17 09:57:28
URL: http://popblogg.nu
Denise- Emilias Mamma

jaa jag vet! det är rätt jobbigt, vissa dagar är värre än andra! va glad du för att han inte pratar med några tjejer :D.. men jag försöker se det så att han få väll ha tjejkompisar.. men jag vet inte.. det är svårt imellan åt.. o vissa tjejer är ju värre en andra.. nej när dom pratar med varandra så pratat dom som om det skulle vara vem som helst.. men det är en tjej, som oxå är sitt ex som jag absolut har svårt för.. hon skriver typ massa till han om vad som händer i hennes liv när hon är ledsen osv.. även fast han oftast inte svara på henne så skriver hon ändå.. o vi tog ett uppehåll under min grav i ca 2-3 veckor.. vi sa att vi fortfarande var tsm, bara att vi inte skulle vara så mkt med varandra för att vi bråkade verkligen hela tiden om allt, o under den tiden skrev hon skit mkt till han o han skrev till mig vad jobbigt han tyckte det var.. så jag sa åt henne o han med.. o hon o jag är inte speciellt bra vänner :P haha! men det struntar jag i eftersom hon inte kan acceptera att det är jag o kim nu.. att hon inte bara kan ge upp det!

2009-08-17 14:43:12
URL: http://deniselinder.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0