L Å S

Ikväll sätter jag lås för det är en anonym som håller på & jag vet precis vem HAN är så det så! :))
Vill ni ha mitt lösen så får ni inte vara anonyma & ni ska ha en adress till blogg! annars får ni inte läsa!

"emeliee"

om du nu varken känner mej, s eller hans familj varför fråga du då om inte fans föräldrar får träffa neo? varför skulle dom inte få de för enligt dig? :S klart som fan att jag vet vem DU = HAN är. men du beter dej som en liten tjej, drf du kallar dej emeliee? haha, varför är du anonym nu då? palla, skriv namn & efternamn så får vi se!

Lista för mammor

Hur gammal var du när du fick barn? : 17år, (jag blev gravid när jag var 16år)
När föddes dit barn? : 21 februari 2009 kl: 09.41
Gick du över tiden? : Nej han kom på BF dagen
Födde du vaginalt? : Ja
Vad heter ditt barn? : Carl Neo Milan
Ammar du? : Nej
Hur var din förlossning? : Lagom lång, o allt gick bra!
Vill du ha fler barn? : Ja, jag vill ha 4-5 barn
Är du tillsammans med Pappan till barnet? : Ja
Hur länge har ni varit tillsammans? : 1år och 7 månader, (071126)
Har du fått bristningar? : Ja
Hur stort var dit barn? : Vägde 3065 gram och var 49cm lång
Vilka var med på förlossningen? : Simon och min mamma :)
Var allting värt det? : Självklart! <33


mamma o pappa älskar dig av hela hjärtat <3

haha

någon som kallar sig för "emeliee" har skrivit såhär i min blogg
"hru gammal är simon, och får simons föräldrar träffa neo"

SVAR:
jag har aldrig skrivit i min blogg något om simons föräldrar, så varför undrar du det? jag förstår precis vem du är, kanske en som simon känner? yes, de kan man slå vad om, för ingen annan vet ngt om hans familj, så de är alltså en som simon vet om ve det är, och ja vet precis vem HAN är, men som sagt ja ger inte ut ngt om simons familj i min blogg, för de har inte jag ngn rätt till :)) ja vill inte skapa bråk på nätet, så ja lägger alltså bara ut saker om mej & min lilla familj :))


ha de bra / MAMMA E som älskar sin pojkvän & sin son mest ;)<3

frågor

forstätt fråga mej saker så svarar ja i ett inlägg längre neeer, ni kan läsa dom i kategorin "frågor & svar" till höger :)

fråååga mej

fortsätt ställa frååågor som ja kan svara på :)))))) ?


Lås (!)

Nej, lurade :P ja vill verkligen inte sätta lås på bloggen igen, för de finns dom som faktiskt är trevliga & snälla läsare. MEN, ja vill att ni kommenterar bättre för annars kan ja lika bra lägga ner mitt bloggande och faktiskt sätta lås! så ja tänkte, att ja skulle fråga er vad ni tycker om att ha en frågestund ? ni får fråga mej vad ni vill så lägger ja upp de på bloggen så fort ni frågar så svarar ja, då så fort ja ser det, också fyller ja på efterhand i de inlägget när ni ställer er fråga. vad tycker ni ? om ni vill, så fråga fråga fråga då :D ja svarar inte på anonyma, bara dom med ett namn eller bloggadress :) även om ni vet att ja inte tycker om er, så ska ja faktiskt vara trevlig att svara på er fråga, för ja vet att vissa som ja inte tycker om läser min blogg, men nu har ni chansen, ja ska  inte vara otrevlig sålänge ni är trevliga mot mig! FRÅGA! puusss / Mamma E

18 v.



Vår lille prins är hela 18 veckor idag <3
Mamma och Pappa älskar dig mer än något annat killen !
Du är det vackraste vi fått uppleva någonsin, vi är gladast i världen över att du kommit till just oss min son <3
Du är allra bäst, det bästa som finns lillkillen :)


1år & 7månader med S <3

1år & 7månader tillsammans idag ♥
jag älskar dig & kommer alltid att göra - 26/11 2007 <3



Erica + Simon......


 



Är lika med..... NEO ! <3




jag älskar min familj mest <3


Pictures outside <3


- Mammas&Pappas prins <3


- Vår glada kille ute i trädgården i det fina vädret innan idag :)


- He's ma maaan <3


- Min kära kusin Robin :D


- Neo är världens sötaste pojke !


- Vår lillprins väääxer :D

___________
det var dom bilderna jag hade för idag, orkade inte lägga ut flera just nu :)) Neo ligger och sover jämte mig här i sin vagn, precis fått mat sedan slocknade han, sötisen. <3 alla är nog lite chockade över att Michael Jackson dog inatt, själv har jag aldrig haft intresset för honom, men de är ju alltid synd när en sådan sak händer! men ja slår vad om att hans musik lever vidare länge länge så mycket som folk älskar honom. eller vad tror ni läsare? just nu sitter ja och väntar på maten, min man är ute och grillar, tycker han kan skynda sig lite grannaaa... haha, min mage skriker ju efter mat! ja tycker inte om denna värmen, antagligen för att ja låg och spydde och svettades hela förra sommaren för att ja va gravid, men heeeelt klart värt varenda smärta ja gick igenom! bangar aldrig för att göra om de några gånger till :))<3 imorgon ska vi först in till stan för att köpa något till Jimmy som fyller 18år på söndag, sedan ska vi hem till Erika och Jimmy och barnen då :)) på söndag ska vi fira Jimmy genom att gå på bio alla 4, min mamma ska passa Neo då, kommer sakna haaaan såå :O men vi 4 behöver nog lite tid att göra något kul tsm bara vi, de tar trotts allt bara några timmar och ja litar på min mamma! <3 nehe, nu ska ja kila. pusspuss på folket.
MAMMA&PAPPA ÄLSKAR DIG MEST NEO <3 - 090221 <3!!!!!

Missförstånd läsare !

ja tror inte ni riktigt fattat vad ja menar med min "privata" blogg!
ja kommer skriva som vanligt här i denna bloggen, bara att mina VÄNNER & UNGA MAMMOR som ja pratar med kommer få läsa min andra blogg med lösen där de kommer står massa saker om mej som ja inte vill lägga ut här!
vissa skriver till mej "ja har läst din blogg länge, ja vill gärna fortsätta läsa den" vaaaarsååågoda :)) ni har ju min blogg här, ja uppdaterar som vanligt här, inget konstigt alls! så nej, ni får inte mitt lösen. isf varför vill ni ha de? ni kan ju läsa den bloggen som vanligt,, ni ska väl inte rota i mitt PRIVATA ? :) eller vrf vill ni ha den? svara på de om ni kan :)))) puss

MAMMA ÄLSKAR DIG MEST NEO <33333


Måndag

Yepp, idag är det måndag & Erika, Jimmy, Miliam och Milton har varit hos oss på besök :)) det var trevligt.
Imorgon ska ja med Erika till stan och träffa 2 andra unga mammor :)!  Så Jimmy & Miliam åker med min mamma tillbaka hem till oss när hon lämnat mig hos Erika, för J & M ska umgås med min pojkvän imorgon medans vi är iväg.
När vi kommer hem drar alla till sjön & grillar/ fiskar m.m :)) ska bli mys!
Igår gick jag, S och bebis till min mormor och morfar och morbror,, fikade lite en stund, sedan hyrde vi film innan det med, sen hem också lagade vi mat åt hela familjen, det blev köttfärslimpa m. potatis och brun- sås :D mums*

- Min privata blogg ja, mycket snack om den nu, vilka som får & inte får mitt lösen. Ni kan ju alltid fråga, men det är ju inte säkert att jag ger er det & är ni anonyma eller inte har någon adress så behöver ni ej fråga :)) för då får ni den inte! annars såå, fritt fram! men eftersom jag kommer skriva om mitt PRIVAT- liv en del där, så vill man inte att alla läser!

Pussspussssss!
JAG ÄLSKAR MIN SON MEST, MIN FINA SON<33333

S U R !

Jag skriver att jag inte tänker ge mitt lösen till folk jag inte känner - till min privata blogg. eller, klart ja ger de till vissa, men aldrig i mitt liv att ja ger de till anonyma eller tex. en som kallade sig för s ? vadå s ? och ? ja ger inte ut den om ni inte har NAMN, OCH ANTAGLIGEN EFTERNAMN ELLLER EN FÖRKLARING :)) ta inte detta som att jag ger mej på alla nu, utan ja menar dom som inte fattar bättre när ja skriver att dom inte får va anonyma eller en bokstav ? :S förstår inte folk bättre? eller kan ni inte läsa? testa använd er hjärna :)))) puss puss


privata bloggen

har nu gjort den privata bloggen, men kan inte öppna den ännu och ge ut lösen eftersom att de går inte att sätta lösen :S ja försöker men de går inte!

Privat bloggen

Folk jag inte har en aning om vilka dom är, finns inte en chans att ni får den för där kommer jag skriva ut om privata saker såsom min graviditet med Neo om dom saker ni inte fått veta här & när ja vill skaffa fler barn, vilket år osv.... så nej ni får ej den :))!

Öppna förskolan på måndag - avslutning för sommaren, palla :S hur orkar folk gå dit? visst de är trevligt ngn gång. Njjaae,, inget för mej :P hehe. pussiiinuss!

Privat blogg

Såhär är det, det finns en person som jag inte vet ifall den läser min blogg eller ej, men om den personen nu gör det så kan jag inte skriva ut någonting privat eller liknande här, för då blir det ett jädrans liv så jag tänker skaffa en till blogg, en privat blogg! där jag ska ha lösen så endast dom jag vill ska läsa, får komma in. Annars kommer jag uppdatera som vanligt på denna bloggen :D

Inga anonyma behöver fråga om min andra blogg - för ni får de inte ändå! :))

_____
Annars idag så har Åsa varit här en sväng, jätte trevligt, hon kommer även på onsdag och nanar här hos oss! :D då blir det käka pizza och hyra film :)) och sedan har vi varit hos Erika för hennes bror Jakob fyller ju 11år idag, massa grattis till honom! :D Det var såklart också jääätte treevligt :))! Imorgon är det midsommar och Erika&Jimmy med sina barn kommer hit,, ska bli så rooowliiigt :D Pussen! <3

Maaaaxiii

Nu åker vi strax till maxi & shoppar lite, haha lite mat och sådant ;)
Uppdaterar senare!
Pusssinusss <3

Emma&Sofie/ BVC besök

BVC idag

Förra gången:
vikt: 6380g.
längd: 63,2cm.

Idag:
7096g.
64,8cm.
____
Idag har det varit lite städning här hemma, vi har gjort iordning lite så det blir fint tills midsommar då våra kära vänner Erika & Jimmy kommer med sina söta barn. :)) Emma & Sofie kom hit en runda på fika ikväll, jätte trevligt med sällskap, tack för att ni kom:D Imorgon blir det en maxi-runda på förmiddagen för att handla saker som behövs till Neo, för barnbidraget kommer imorgon ju. Sedan kommer Åsa hit en stund på dagen, ska bli kul :)) Och sen på eftermiddagen/kvällen drar vi oss hem till familjen Björkman för Erikas lillebror Jakob fyller då 11år så han bjöd över oss på en bit tårta, så vi fixar ngt till han imorgon som han ska få med, man mst ju ha ngt med sig :D hihi. De ska också bli jätte treeeevligttt :)))! Lägger in bilder lite senare om jag har tid. Just nu sitter Neos pappa och matar honom, mysss:)) 

Justeee, Neo har börjat skratta högt nu, oftast när man håller händerna för ögonen & sen tar väck dom och säger BUUU, ah ni fattar säkert ;) haha. Låter så himla härligt, älskar att se vår pojke så glaaaaad :))! aja. vi hörs folket. Pusssinuss.

( OM NI HAR FRÅGOR, SÅ KAN NI ALLTID STÄLLA DOM SÅ LÄGGER JAG UT DOM I KATEGORING "FRÅGOR&SVAR" )
  






Fina väder

Ser ut att vara skönt väder ute idag, fast att det blåser en del, men nu ska vi gå ner till stan en runda. Måste ju ut och röra sig lite varje dag iaf, åtminstonne så att Neo får komma ut i friska luften :)) hihi. Aja, jag skriver nog mer senare när jag har mer tid, för nu ska jag gå och byta på lillen och göra han iordning för att gå ut i det fina vädret! pusspuss


NEO



Oj, min pojk, som du växt, här kan du inte varit gammal.
DU ÄR MITT ALLT <3 !

Simon hjärta Erica - 261107

Vänskap går ofta över till kärlek

men kärlek aldrig i vänskap

jag trodde för en sekund att ja kunde lämna dig & gå, sa att vi skulle vara vänner men jag hade fel. vi kommer alltid att vara tillsammans & om vi inte kommer det, så kommer vi aldrig att sluta som vänner. för vi hör ihop, alltid på ett eller annat sätt. du är min kärlek, en stor lycka i mitt liv. jag har misslyckats med många saker i mitt liv, och den ända saken jag riktigt lyckats med, det är fan i mig att göra världens vackraste barn, med dig!
jag älskar dig, du är min min min !


Du är bäst min pojk <3

I wrote your name on a stone

but the weather took it

I wrote your name in the sand

but the water took it

I wrote your name on a paper

but the fire took it

I wrote your name in my heart

and it will always be there.


Städ -dag

Någon frågade min vart vi beställde tårtan till dopet & det gjorde vi på ett cafee som heter dreamcakes ! :))
_______


Idag är det städning här hemma,, skönt att få iordning lite tills midsommar och sommaren, det är ju lov nu.
Skönt att lillebror och pojkvännen har lov nu, lite tråkigt att bara gå hemma, har ju Neo men det är roligat att umgås hela familjen tillsammans. Hoppas även att man kommer umgås med Erika & Jimmy en hel del i sommar, skulle vara massa skoj :)) På midsommar kommer E & J med familj hit, ska bli jätte kul :D det blir nypotatis m.m.... hihi
Nej,, nu ska ja gå och städa lite till och mysa med vår vackra son som precis vaknade i sin vagn!

Älskar min familj & mina vänner <3



En trött bääbiiiis <3

em:s konfa / neos dop


( emaaajlija, min kusin, efter hon konfirmerats, gick ju finfint & as god mat eftåt :D )

________

nu till Neos dop


- när vi ska gå in i kyrkan så bär pappa på lillte Neo & ja & min bror står bakom,,


- prästen döper Neo, han sov så gott men vakna när de blev kallt om huvudet med vattnet :/
(ignorera mej, haha ja kan aldrig hålla mej för skratt inför folk, blää hatar att stå i centrum! )


- det blev smörgåstårta efter kyrkan


- den goda tårtan som vi beställde :))


- toppen av tårtan, där det stog NEO :D


( FLER BILDER KOMMER, MEN NU KOMMER ERIKA & JIMMY MED FAMILJ SÅ FÅR LÄGGA IN RESTEN IKVÄLL ELLER NÅGOT ) :)))

Yeah

Emilia konfimerades idag ( kusinen ) det var trevligt,, imorgon är det dop och mycket att fixa med just nu,, så jag hinner ej blogga nu. Men vår lille prins är 15 veckor gammal idag :D grattis vår pojk <3 ska mya med mina favor boys nu :))) simon & neo, ni är dom finaste som finns! jag älskar er mest i världen. <3


Neo's tårta / dop

Sååå,, nu har vi fixat tårtorna till Neos dop :D och varit hos prellen och pratat om dopet, ojoj, det var mycket att komma ihåg. Erika? Vi kommer till er imorgon, måste fråga er lite saker då om dopet och såxD ahah. Juste, Imorgon fyller ju Miliam 1år, så vi ska dit på kalas, stora killen nu ju, Grattis Miliam :)<3 Vet nog vad vi ska ge honom, haha aw :D

___
Nu ska vi vidare till min mormor & morfar för att hjälpa till med smörgåstårtor för imorgon fyller min gammelmormor 90år :O ojoj, :P hehe. Ses & Hörs. Ha de bra!

Desginen klar

Så,, vad tycks? hehe :) Tack Louise, jag är super nöööjd! :)) S har mått mycket bättre idag, skönt! Tycker inte om att se mina nära & kära ha så ont :( ush.... ajaa, nu ska ja snart nana. ha de gott!

Pictures






design

Louise håller på att hjälpa mig med bloggen,, hittills är den super fin, men inte riktigt klar :D men jag är jätte nöjd med det som gjorts!

idag mår S lite bättre,, men vi har hållt oss hemifrån ett tag idag med, varit hos min mormor och mofar och hälsat på i morse, hämtade morbror på stationen först så åkte vi alla dit då. nu kommer snart morbror mikael hit igen, så ska vi dricka cappuccino tror jag. lillen ligger och nanar så söttt, ska snart gå upp och kolla hur min älskade mår nu :P hehe. vi hörs, jag uppdaterar senare. frästen,, det är dop på söndag, vi blir runt 40pers, ska bli trevligt... men jag är nervös inför kyrkan, att stå framför folk är inte ett intresse hos mej inte! men de ska bli kul, Neo ska ju döpas så :D vi hörs senare. pusspuss

Mamma älskar dig lillprinsen ♥

Komentarer

Det är jätte roligt att folk komenterar och ja svarar gärna - sålänge ni inte är anonyma eller bara skriver ert namn sådär,, då kan man ljuga. så nej, säg ärligt vilka ni är så ska ja vara ärlig med mina svar :)

_
BTW: imorgon lägger ja ut lite bilder på min prins :))))<3

Love is in the air <3



NEO, min vackra son!
kommer uppdateringar snart,, :D har varit lite seg med bloggen men de ska bli bättring!